Планът "Ран-Ът" не се случи, промосковската мафия разграби България, а силите на мрака бяха по-силни от тези на промяната

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

Руският комунизъм унижощи за половин век стара европейска България, която не беше богата на капитали, но имаше достойни граждани с превъзходен морал, имаше български възрожденски елит, унищожиха стара България, обвиняват българите, че са недостоен народ, народ, съставен от дебили, неграмотни, зли, крадливи, лицемерни и носители на всички останали негативни „ценности“, които ни натресоха руските „освободители“ с натрапения ни от тях "най-справедлив" обществен строй. Затова българите са принудени от 1944 г. досега предимно да оцеляват, а не да се развиват и усъвършенстват. Затова една пета от народа ни избяга на Запад, не в путинска Русия и не в комунистически Китай!

Поставени сме в невъзможна за независим народ ситуация, която ни бе натрапена от руските окупатори и техните слуги, които и до днес принудително славим като „освободители“ а малцината, които разкриват истината за тази лъжа, са остракирани и недопускани в медиите. За сметка на това, оттам се води открито анидемократична, антиамериканска и антиевропейска проруска, пропутинска, мафиотско-олигархична пропаганда, която отравя съзнанието и на младите поколения, родени и израснали след 1989 г. А защо т.нар. преход към демокрация не стана така, както мислехме ,че трябва да стане? 

Защото силите на мрака бяха по-силни от силите на промяната

Например - и досега се шири и господства митът за някакво секретно приложение на програмата за реформи на екипа на професорите Ран и Ът от 1990 г., с което „американските империалисти“ унищожили „процъфтяваща“ съветско-комунистическа България! А всъщност такова нещо няма. Програмата за реформи умишлено не бе реализирана, а бе реализиран планът на червената промосковска мафия да разграби България, като приложи руския мафиотско-олигархичен модел. Не е случайно, че българските путинисти на власт изнасят годишно над 3 милиарда плячкосано от БВП на България, заедно с европейските милиардни помощи към московските си господари. Но ще има Видовден и червената сган ще си получи заслуженото!