Христо Иванов сам опорочи акцията си на Росенец като я направи параван за престъпленията на Радев

Коя България ще си върне президентът - на бившата ДС и БКП ли?

Червени герои дори за българска Антифа не стават, а още по-малко за съюзници на демократите

 Димитър Иванов

След като получи мащабна подкрепа от цялата демократична общност за акцията си на Росенец и битката срещу НСО, Пеевски и Доган, вчера Христо Иванов подари тази енергия и подкрепа за целите на президента на БСП.
За пореден път демократите бяха 

разочаровани и разделени

 Такова лидерство не отива на хората от десницата. Уж десни водачи, които се наредиха до АБВ на Румен Петков, до Корнелия Нинова, до червените депутати, до Манолова, до старите кадри на Кунева и НДСВ. Христо Иванов държа речи в компанията на Минчо Спасов, вицето на Татяна Дончева, тя самата - адвокат на Мултигруп. А от Орлов мост Евгени Дайнов се екзалтираше заедно с Мая Манолова. Сестра Галева, която издигна Пеевски за шеф на ДАНС, сега ще бори мафията с десните под окуражаващите аплодисменти на Черепа.
Но, най-малко десните хора бяха заслужили унижението, което им причини Румен Радев, когато тържествено излезе сред тълпата да им благодари, да се отърка в подкрепата на демократите. Тържествените ръкувания на Радев с гражданството напомняха точно стила на Тодор Живков от седемдесетте години. Придружен от червената примадона на БСП - Илияна Йотова, която на колене целуваше ръцете на руския Патриарх и агент на КГБ, докато той нагло назидаваше уплашения Радев.
Защо допусна това Христо Иванов? 

Да призове и заведе демократите сред най-ретроградните бивши комунисти и политическите проекти на ДС

Кога Радев защити демокрацията и суверенитета на България пред Русия? Казал ли е дума срещу строежа на Белене? Опълчил ли се е на Турски поток? Какъв съюзник е той на демократичната общност след като заяви, че в Крим се вее руското знаме? След като лобира в сърцето на ЕС да отпаднат санкциите срещу Путин.
Какво щеше да стане ако на Росенец беше дебаркирал Радев? Какво щеше да направи и приказва тогава НСО? Дали изобщо Радев би го направил или май само се възползва и открадна акцията на Христо и ентусиазма на десните, почтени хора? Защо не се пробва, за да видим как НСО ще го набута във водата?
Радев, БСП, АБВ с помощта на  десни си плетат своята кошница. Като нямат доверието на хората да свалят ГЕРБ решиха да изсмучат съпротивата на демократите за своите цели.
Червените изсмукаха енергията на протеста срещу Гешев. Защо го правят ли? Защото вече ще го използват за своя защита. Всичките им престъпления вече ще са показване като репресия срещу тях и ще подчертават подкрепата на десни хора. А престъпленията им са огромни до ниво на

 геноцид и национално предателство

Каквито и мотиви да са отвели демократите снощи на Ларгото, то те бяха показани по всички телевизии като на общ протест с Нинова в защита на Президента. Телевизията на БСП си трупаше актив, като показваше емблематични лица на демократи и протестиращи.
Сред множеството демократи Радев крещеше щастлив ,че ще си върне България. Коя България, тази на партиите които го издигнаха? България на БКП и СССР ли, на Първанов и Нинова ли? Онази България в която демократите бяха убивани и хвърляни в затвора, а тя беше подарявана за 16 република на СССР. 

България на Радев е България на бившата ДС и БКП 

Много от менторите са с такава бивша принадлежност и сега тръбят, че нямало дясно и ляво?
Срещу коя Мафия ще се бие Радев, защото червената е най-страшна за България. Червената мафия и днес е навсякъде. Радев, Нинова и Манолова ли ще свалят Гешев, Доган и Пеевски?
Та тези червени герои дори за българска Антифа не стават, а още по-малко за съюзници на демократите.