Историята се затвори и изврати – вътре в себе си, кой иска марксизъм в Америка

Културната революция продължава с ярост в Америка

Огнян Даскарев, САЩ

За Деня на бащата в Чикаго (21 юни т.г.) в престрелки загинаха 14 души, от които 5 деца, почти всички чернокожи. За същото време в Ню Йорк престрелките се увеличиха с 358% в сравнение с м.г. – само за миналия уикенд в 22 престрелки загинаха 2 души. Това се случи след като градските власти под натиска на тълпите премахнаха практиката Stop and Frisk – агенти в цивилни дрехи спират и претърсват съмнителни субекти.
На 21 юни т.г. в центъра на Минеаполис избухна престрелка, в която загина един човек и 11 бяха ранени.

Почти всички убити и ранени в горните сражения са

чернокожи

Същото се случва във всички големи градове по Двете крайбрежия на САЩ - сега.
88% от убитите черни в САЩ за 2018 са убити от други черни. Някой от Black Lives Matter /BLM/ да се е загрижил за тези чернокожи жертви?
Отговор: не!
Въз основа на горните цифри и факти, всъщност животът на афроамериканците има ли значение за БЛМ, освен за властта?
Отговор: не!
Черните расисти и леви радикали от тази организация, която придоби огромна власт в САЩ искат друго: 

марксизъм в Америка

 Ето защо: основателките на BLM са закоравели левичари. Alicia Garza, Patrice Cullors и Opal Tometi, които основаха групата, са леви радикали/марксисти. Cullors преди дни потвърди, че е марксистка.

Трите основателки на БЛМ подкрепят Critical Race Theory от проф. Derricк Bell. Според този професор от Харвард, подкрепян и от Обама „Америка е расистка до корените си, затова законното държавно устройство е по определение расистко и невалидно, членовете на потиснатите расови групи имат право, всъщност са длъжни САМИ да решат кои закони и традиции имат стойност...”
Ето това е основното вярване, идея и убеждение на ляворадикалната група, с огромна власт вече в Америка! Именно заради тази огромна власт левите радикали от БЛМ събориха десетки статуи на американски и други исторически дейци. Наглостта им стигна до там, че нахлуха в градината на Белия дом, за да разрушат статуята на Андрю Джаксън.
Това предизвика указ на президента, с който се забранява разрушаването на федерална собственост, вкл. статуи.
Огромната власт на БЛМ, подарена им от световните (не само американските!) левичарски медии даде барут на Shaun King влиятелен деец на БЛМ да поиска 

всички статуи на „белия” Исус да бъдат разрушени

Без коментар, освен: тази лудост вече засяга всички християни на Запад!
Страхът и ужасът от БЛМ растат, като наводнение в САЩ. Всички или почти всички там се страхуват да кажат и дума против революционерите.

Синът на Мохамед Али, обаче ги осъди.
Пример: Mike Gunga, треньор по американски футбол в Оклахома, който имал греха да носи фланелка с One America News, дясна медия, незабавно обилно се извини за това. Къде ли е сега нещастната фланелка? Вж линк: https://www.bostonglobe.com/…/oklahoma-state-coach-mike-gu…/ Сигурно я е изгорил. Това ми напомня за случаите на изпратени в Гулаг жители на СССР, само защото смачкали и хвърлили в кошчето вестник с лика на Сталин!
Революционерите щяха да унищожат легендарната статуя на Колумб на прочутия Columbus Circle в Ню Йорк, но италианските-американци обградиха Колумб и попречиха на новите комунисти. Революционерите, обаче, ще премахнат конната статуя на президента Теодор Рузвелт пред Природонаучния музей в Ню Йорк. Това налудничаво се подкрепя от властите в Ню Йорк.

Теодор Рузвелт, роден в богато семейство, в сърцето на Манхатън, гледал от спалнята си на живо процесията с ковчега на убития Линкълн, освободител на черните роби. В съзнанието на 7-годишния Рузвелт това е незабравима гледка, по-късно казал за Линкълн „той е моят велик герой”.
Преди много години си бях създал безпогрешно мнение – винаги, когато комунистите ругаеха някой чужд исторически деец, за мен беше много ясно, че той/тя са герои. Комунистите често нападаха Теодор Рузвелт, като империалист, защото начело на своите Rough Riders участвал в Испано-Американската война.

Ето защо безгрешно реших, че той е герой.
И как странно Историята се обърна, изкриви и изврати. В себе си. Сега, в родния Ню Йорк на Рузвелт, официалните градски власти ще премахнат статуята му! Сякаш той е престъпник и не заслужава памет и спомени!
Точно както някогашните комунисти в малката балканска страна биха направили със същата статуя!
Историята понякога е безумен сбор от безумия на безумци, за нещастие на власт и със сила над обикновените хора, които се ужасяват от лудите на власт. Сещам се поне за няколко такива случаи в света.
Дано в днешната Културна революция в най-силната страна, ние, обикновените хора останем нормални и в безопасност.
Мислете!