Омразното лекарство НСО

Ген. Мутафчийски вече опита от горчивия медиен лек на Тръмп

Неразбрани и охулени от медиите

Неразбрани и охулени от медиите

Огнян Даскарев

Левичарските медии бяха неприятно изненадани – президентът Тръмп обяви, че от 10 дни взима  хидрохоксхлорокин /хлорохин, HCO/ заедно с цинк,  след подробни съвети от личния си лекар. Той счита, че лекарството, считано за превантивно против Китайския вирус,  е безопасно за президента. Тръмп отдавна хвали това лекарство, което беше достатъчно за левичарите и медиите им да го намразят. А сега го взима, за да докаже правотата си,  защото е смел човек. А това е нетърпимо за левичарите.   HCO от десетки години е използван против малария, но беше одобрен и  като 

профилактично средство  против Китайския вирус, 

на 7 април т.г. отFDA. 

НСО масово се взима превантивно от лекарите и сестрите, които са на първата линия в борбата против вируса, включително и в България. Това е добре известно за тези, които се интересуват.
 Агенцията /FDA/  наскоро предупреди, че лекарството има странични ефекти за сърдечно болните и трябва да се прилага при изрично лекарско предписание или в болнично лечение.  Има противоположни лекарски мнения за този медикамент, но за  левичарите и „десните” то се превърна в отрова, само защото Тръмп го похвали. От няколко часа СНН бръщолеви, че Тръмп едва ли не е заплашил живота на мнозина, защото заявил, че взима лекарството, като че ли президентът  може да накара някой да го приема. Невежите врагове на Тръмп  явно не знаят, че най-голямата сила, движеща човеците е инстинктът за самосъхранение и майчиният инстинкт, които никой президент не може да победи.  
Предпазливите български власти, благодарение на които страната е слабо засегната от Китайския вирус,  вече започнаха производството и разпространението на лекарството, защото явно считат, че е полезно
Според д-р Даниъл Уолъс, известен ревматолог от Ню Йорк, който лекува с  HCO от десетки години хиляди пациенти „HCO е безопасно лекарство ......за 42 години практика нито един мой пациент не е бил хоспитализиран за усложнения”.  
Според френско изследване от 5 май т.г.,  подписано от десетки лекари при лечението на 1061 пациенти, били получени добри резултати за 973, т.е. 91.7%.
Миналият месец 776 американски лекари писмено призоваха Тръмп да разшири приложението на HCO.
Междувременно тук

 ген. Мутафчийски неприятно се опари на медийния огън,

 на който е подложен непрестанно Тръмп, откакто е на власт.  Наскоро Тръмп избухна заради откровено идиотския въпрос на журналистка от китайски произход, която със сериозно лице го попита защо приема, като състезание с други страни броя на тестваните за Китайския вирус в САЩ. Като че ли не  точно журналистите постоянно нападат Тръмп заради уж недостатъчно тестваните в Америка. Впрочем СНН от няколко дни мълчи за броя на тестваните – сигурен знак, че Тръмп се справя добре с това. Президентът се ядоса на тъпия въпрос и рязко прекрати пресконференцията. 
Същото се случи с Мутафчийски, който даде интервю на недобросъвестна журналистка, ядоса се на интервюиращата и рязко прекрати интервюто. Е,  професоре, както видяхте не е леко, дори само на едно интервю, за разлика от яростните, всекидневни медийни нападения против Тръмп.
А безрадостната световна публика, разкъсвана от страх, гняв и вирусни конспирации не забеляза, че границите на омразата  поразително се разшириха. Удивително, но е истина – левичарите, „десните” и медиите им са способни да намразят дори лекарство /!!!/ - само защото мразят Тръмп!