Спуснете бариерата пред танковете

Сега е идеалният момент за десен прав, ъперкът и вертикално да изхвърлим от бункера президента-плъх

Авторът

Авторът

Христо Слави Рачев

Ето сега защитата на президентския бункер е пробита. Пияни са от победата. Агентите като стършели бръмчат над българския кошер, блъскат и жилят кой където свари, само да се докопат до някакъв статут. Крачат през трупове да сграбят от софрата нещо, което нямат намерение да заработят с почтен и усърден труд. Имаме няколко дни за

 прегрупиране на всички, които не понасят еднолична власт,

 народен съд, командата мирно, херметично затворена държава, стрелба по границата, ТКЗС, доноси на съпруг срещу съпруга. Както и нагла държава, произвеждащите да чакат разрешения от нейните чиновници, които никога не са произвели нищо, путинска несменяема власт, цензура и лъжи от екраните, петъчна съветска телевизия, Кореком, партайгеносета и биячи по занданите на Държавна сигурност. 

Мъдри и препатили хора ви казваха, че митингите ще донесат само хаос. Отровните сега ги няма, но ни натресоха всички възможни злини. Вместо хленч, колко сме тъпи, което е полезно, като зелев сок трезве или още по-добро, мощна клизма за изхвърляне на отровната “руска салата”, но сега е идеалният момент за  десен прав, ъперкът и вертикално да изхвърлим от бункера президента-плъх. Просто повдигаме задници от дивана и в умерен тръс, право пред изборния екран. Няма как да сбъркате, ако вие не сте сбъркан.

Алтернативата е, vivat academia, vivant professores 

или Радев и Рашков ни обявяват, априори, че всички сме престъпници, преди всякакъв съд да се е произнесъл.
Проумявате ли какво означава това, първо те разстрелват, после идва присъдата. Първо те набеждават, после иди си оправяй бизнеса и живота. Някакъв уличен народен съд. За такава реформа напъват.

За първи път ще изпитам наслада от шепота, шъкането и мънкането на победения. България не може да си позволи отново еднолична власт, комунистическо половинвековно страдание, режим на доносници и тайни служби. Ще помогнем и на харвардските момчета, поне за малко, да си извадят главите от руския чатал, притискани жестоко от Радев, Рашков и плъзналата бивша агентура. Знам, че ще се издънят, защото са проект, който не включва развита и силна България. Проектът тук е разорана целина. Затова и Корнела ще бъде сменена с по-жизнен и верен слуга на империята.

До неделя не е загубено нищо. Останем ли в къщи губим всичко. Ако и сега се издъним, 

добре дошъл Копейкин, товарищ Путин, 

плашипутарниците, Ким чен ун, Мадуро, Лукашенко и цялата камарила от световни мръсници, които тормозят народите си и околния свят.

Гласувайте за децата и внуците си за една свободна, академична България. Не гласувайте за военизирана казарма, от която всички да се чудим как да избягаме. Спуснете бариерата пред танковете. Нашият случай не е политиците съсипват народа, а народът съсипва сам себе си. Ако и това ви се вижда сложно, вървете по дяволите.