​Докато и последната капка руски газ и нефт не спре да влиза в Европа, кошмарът ще продължава!!!

ИДИЛ и Кремъл са побратими в омразата си към свободния свят

Георги Георгиев, istinata.bg

Както докладват по-наблюдателни читатели, по руските форуми хвърчат ушанки от радост и злорадство заради кървавата касапница в Брюксел.

Прави впечатление и фактът, че руските медии у нас и други подобни кремълски парцали излизат едновременно и съгласувано с единна версия за атентата, а именно, че е дело на братя от Беларус и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че Москва била предупредила?!?

Как се издават сами за източника си, а?! Кой е чувал, че Москва била предупредила, освен самите „предупредили“?! Директно им се диктува от Кремъл какво да пишат.

Друг е въпросът защо психично болното руско племе се радва, така както се радва и злобее местната русофилска сган и размахва назидателно пръст : „На ви демокрация!“

Целта е ясна – все повече хора да бъдат убеждавани, че е нужна диктатура, че е демокрацията е опасна. Това е част от съгласуваната кремълска пропаганда, последвала и атентатите в Париж.

Каква е истината?

Терорът удря сърцето на Европа. За пореден път.

А всички ние се сещаме кой има изгода от разединена, несигурна Европа.

Всички ние се сещаме кой тероризираше Европа, преди да се чуе терминът „радикален ислям“.

Червените бригади, Фракция Червена армия…

Всички ние ясно виждаме и осъзнаваме, че Кремъл и Ислямска държава имат общ враг – развития, благоденстващ, трудещ се, мислещ и творящ демократичен свят.

Те изповядват и общи антихуманни ценности – незачитане на правата на човека, антипазарни механизми, насилие, терор.

За тях думите демокрация, свобода, права са като мухоморка за плъхове.

А те са точно такива – подли плъхове, които пълзят в мръсните тунели на тероризма.

Те са побратими в омразата си към свободния свят.

С общи „ценности“ и общ враг – никой не бива да си прави илюзии, че не действат заедно и съгласувано. Още преди атентатите в Париж написах, че ЕС има нужда от единна армия под общо командване, че има нужда от единни служби за сигурност под общо оперативно командване, които да реагират за защита на общата сигурност. Още тогава всички ние ясно осъзнавахме и факта, че ЕС е икономически гигант, но 

политическо и военно джудже

В Европа годишно влизат руски газ и нефт за близо 1 трилион евро (1 000 000 000 000 €).

Докато касапницата в Сирия продължава, никой не може и да си помисли за прокарване на конкурентни газопроводи на руските. Преди това Русия въоръжи до зъби и режима на Саддам, за да поддържа войната му с Иран и дестабилизация на целия регион – основен конкурент на руския газ и нефт. 25 милиарда долара оръжейни доставки – толкова доставиха на Садам. Колосално количество при ония цени. Последните 5 милиарда дори му ги опростиха. Дори и България изгоря с няколкостотин милиона „братска помощ“

Нещо повече. Преди повече от година написах, че след Сирия, Русия ще инвестира и милиони долари в терористичната групировка ПКК, за да продължи с дестабилизацията на целия регион, през който биха преминали конкурентните на Русия газопроводи. Атентатите в Анкара и Истанбул са вече факт.

Това е основният източник на доходи за тази паразитна, военизирана, агресивна империя и тя няма да допусне с цената на хиляди човешки животи, терор и корупция друг да отнеме нейния основен източник.

Това е причината за агресията в Източна Украйна и в Крим, както и срещу Грузия през 2008 и Чечня през 2000 г. – достъп до енергийни суровини и коридори за тяхното пласиране. Няма да позволи, освен ако самият донор не се откаже. 

Пак да повторя – докато и последната капка руски газ и нефт не спре да влиза в Европа, този кошмар ще продължава!!!

Защото абсурдът е пълен. Цяла Европа плаща стотици милиарди долари ежегодно за руски газ и нефт, а с тези пари паразитната империя строи нови танкове и ракети , насочени срещу нас, финансира тероризъм, финансира 

мощен пропаганден фронт от тролски армии

И вместо да се обединим, ние виждаме как поредният германски канцлер забива нож в гърба на Източна Европа, в гърба на Полша, Украйна, Прибалтика и финансира нов руски газов коридор – Северен поток 2.

Сетих се за пакта Рибентроп-Молотов. Защо ли, фрау Меркел?!

Някои се чудят защо пустата му Америка не се намеси.

Че защо да се намеси?! Да осигури конкурентни доставки за по евтини енергийни идточници на ЕС ли?! Ми, я вижте къде дръпна доларът и къде е конкурентоспособността на европейската икономика?! Длъжни ли са пак да наливат милиарди, както направиха с плана Маршал след Втората световна война, за да изправят съсипаната Европа и Япония на крака за 10 години?!

Истината?!

Истината е, че нито обикновенния европеец, нито американците искат война, нито искат терор.

Те искат демокрация. Те искат свобода да работят, да произвеждат бира и мерцедеси, френско сирене и италиански вина, Ферари, Мазерати, Ламбурджини, Карден, Битбургер, БМВ, моцарела, уиски, бренди, ябълки, чери, Сименс, Филипс, Порше, Рено Пежо, Фиат, прошуто, луканка, кисело мляко, розов домат….

Да изреждам ли още?!

Те могат това. Правят го от столетия. Традиции, дисциплина и труд. Много труд. Ние искаме и можем това! И имаме срещу себе си орки. Имаме срещу себе си неграмотни, фанатични орки, които можем да размажем за 24 часа. Не, за 6 часа всъщност. Но те, в своето скодоумие и фанатизъм, дори и не могат да проумеят това.

Имаме срещу себе си и една империя, която разчита точно на разединението и противопоставянето, на корупцията, пропагандата и терора. На дестабилизацията. Една милитаризирана империя, която отделя почни ¼ от брутния си вътрешен продукт за въоръжение и още толкова за корупция.

Истината е, че ще успеят онези европейски и американски политици, които ясно осъзнаят и успеят да осъществят единна политика, стъпила на нашите общи ценности – труд, дисциплина, уважение, свобода, демокрация, равенство.

Всеки, работещ в обратна посока, обрича нашия свят на агония, на терор и насилия. Ето защо отново да повторя – необходимо е в обозримо близко бъдеще по-широк отказ от някои аспекти на суверенитета на отделните държави-членки в името на общото благо. Ние не можем да продължим повече безучастно да очакваме поредните кървави касапници – вчера в Париж, днес в Брюксел, утре в Берлин или другаде.

Милиарди долари отделя европейският данъкоплатец, които насочени в правилната посока биха могли да решат проблема за няколко дни. Мощен конвенционален удар по всички гнезда на Ислямска държава, военно присъствие до установяване и нормализиране на ситуацията в Сирия и Ирак, пресичане на всяка възможност за финансиране на тероризма от контрабандните канали и в тази връзка отново да повторя – докато и последната капка руски газ и нефт не спре да влиза в Европа, 

този кошмар ще продължава

Необходим е безусловен, тотален отказ от доставки на руски газ и нефт за Европа! Защото тогава този кошмар ще се обезсмисли. А и нали са велики?! Да ги видим какво ще правят тогава?!

И ако днешните европейски политици не могат да осъществят това елементарно взаимодействие, макар че са избрани от мнозинството точно с тази идея, то утре на тяхно място ще се появят едни други особи, отгледани в слузта на псевдонационализма, омразата и противопоставянето. А точно това е целта на Кремъл и Ислямска държава – разединение, противопоставяне, омраза, страх, несигурност и затворени граници.

А политиците в Америка, както и обществото като цяло, ако искат да докажат своята солидарност и единомислие, ако искат нашите общи ценности да оцелеят и победят, са длъжни да ни подкрепят, защото пожарът скоро ще подпали тяхната стреха…