​Изнудват ни с етническия мир, вкарвайки ни в опасното противопоставяне Москва – Анкара

Страшната игра се прави за да се подаде топката на "патриотите" от нашенската Пета колона на Кремъл

Евгений Михайлов

ДС и техните водещи кремълски господари продължават опасната игра, с която преди 26 години разбраха, че успешно могат да манипулират българското общество - етническия мир. Комунистическите стратези връчиха в началото на 1990 година "етническия мир" на създадената от тях партия ДПС и го превърнаха в мощно оръжие за политическо изнудване.

Ахмед Доган (агент Сава) - слугата на господарите си от преди 1989 и цялото ръководство на ДПС, агенти на комунистическата Държавна сигурност, имат наглостта да се подиграват както с нас , така и с репресираните български мюсюлмани.

Подиграха се

с тези хора, които бяха държани в затворите до месец юни 1990 за да могат подставените лица-агенти на ДС да си направят партията ДПС, която до ден днешен слугува на БКП/БСП и Кремъл. И по- лошо... агентурата започна да командва Партията-майка и да разпределя постовете, порциите и позициите в държавата. С лепкава демагогия продължават да вменяват на българите комплекс за вина за така наречения "възродителен процес", на който те самите са били съучастници . А днес с нова сила започнаха да ни изнудват с "крехкия етнически мир", но вече вкарвайки и опасното противопоставяне Москва - Анкара.

Но само най-наивните не виждат , че всичко това се прави за да се подаде топката на "патриотите" от нашенската Пета колона на Кремъл.

Слабо, много слабо, но и много опасно изпълнение на....пенсионирания генералитет на ДС и на руските им командири!

Вече няколко дни платените "идеолози" на задкулисието ни облъчват с 

"гениалността" и "политическото визионерство" 

на Доган, благодарение на когото се крепял етническият мир в Българив през последните 26 години!

Това значи ли , че ако агент Сава(Ахмед Доган) щракне с пръсти ще започне етническа война???

Етническия мир в България се дължи на всички български граждани,на всички които се обявиха срещу възродителния процес, на всички ,които защитаваха връщането на родните имена на насилствено преименуваните от БКП .

Ахмед Доган по това време все още беше в затвора,за да му се създаде легендата от ДС на репресиран...

Много честни българи и аз самия си сложихме подписите под петиция срещу възродителния процес, която беше внесена в Народното събрание още в началото на май 1989 г.

Много честни българи приютиха в домовете си, носиха храна и топъл чай на стотиците български мюсюлмани , когато в края на декември 1989 в сняг и студ мирно протестираха пред Народното събрание с едничкото искане: ВЪРНЕТЕ НИ ИМЕНАТА.

Етническия мир се дължи и на принципната позиция на СДС през 1989, 1990, 1991, 1992 г., когато застана в защита на правата и свободите на българските мюсюлмани.

В този период БКП/БСП се опитваше ежедневно да провокира етнически сблъсъци и насъскваше обществото срещу "родоотстъпниците" от СДС.

За благодарност, Ахмед Доган през 1992 г. започна да раздава " депесарски шутове" към правителството на Филип Димитров и стана баща на правителството на мафията на Любен Беров.

И оттогава до сега под различни форми е непрестанен коалиционен партньор на комунистите/социалисти, на тези, които поругаха честта и достойнството на българите - и християни и мюсюлмани.

Но маските вече окончателно паднаха...

Вярвам, че всички честни и почтени български граждани ще продължат да бъдат гаранти на толерантността , и няма да се поддадат на провокациите!

Вярвам, и че мнозинството от народа на България ще продължава да отстоява своя европейски избор.

Опасна е играта с етническия мир, господа от ръководството на Д(П)С! Много опасна, особено днес!!!