Алгафари: АБВ няма идеология, там каузата е успехът на Първанов, предавал ме е три пъти

В АБВ има една единствена цел - да се работи за каузата и успеха на Герги Първанов. Това се случва в АБВ сега. Някъде в някакъв кръг се взима решение, влиза после Първанов в щаба и казва какво трябва да се случи. Няма диспут и дебат, всичко се изпълнява. Така специалистът по политически пиар Нидал Алгафари обясни оттеглянето си от новия проект на бившия президент.

Първанов: Сблъсъците в Пловдив отвлякоха вниманието на същинските проблеми в страната

"Изострянето на етническото напрежение през последните дни и сблъсъците в Пловдив са опит за отвличане на вниманието от същинските проблеми на страната". Това заяви снощи на среща с граждани в Монтана лидерът на АБВ Георги Първанов.

Евгений Михайлов: Докога слугите на петата колона ще се подиграват с България

Докога ще позволяваме слугите на петата колона да се подиграват с българите и България? Този остър въпрос зададе кинорежисьорът и основател на дясното Движение „22 септември” Евгений Михайлов.

Радан Кънев: мафията упражнява цялата власт, чрез прокуратурата, МВР, службите и медиите

Последните скандални обвинения между бившия вътрешен министър и корпоративната групировка предизвика коментара на лидера на ДСБ Радан Кънев. На стената си във Фуйсбук реформаторът обяви/ „Интервютата на Цветан Цветанов (а и Цветан Василев) и Делян Пеевски показват как точно. Мафия едно към едно, в поредица от нагли самопризнания. Конгресът на БСП показа как този абсурден, зловещ модел се съхранява: Чрез лъжа и злоупотреба с гласовете на възрастните и бедни хора (вж. и Орешарски с единството на левицата) и на голяма част от турското малцинство (вж. Местан). Чрез противопоставяне на "капитализма" и ЕС... И не на последно място - с утвърждаването на фалшива "единствена" алтернатива в лицето на ... Цветан Цветанов и пакетиране на десницата към него.  Реформаторският блок и всички парти

Заради лакомата Моника Маритн Шулц отсвири конгреса на БСП

Защо го няма Маритн Шулц? Това е най-депресиращият въпрос, който днес делегатите на конгреса на БСП си задават тихомълком, но никой не смее да каже на глас каква е тежката истина.

Живкова: При дядо ми България достигна до развития социализъм

По времето на дядо ми Тодор Живков България беше достигнала до развития социализъм, но тя не успя да стигне до комунизма.