Какъв трън има в петата на Нинова - говори срещу корупцията, за обединение на нацията, а БСП вее руско знаме?

Антикорупционното звено би трябвало да започне своята дейност с разследване на днешната лидерка на БСП

Виолета Радева

Не върху черна кобила и облечена в черна тениска, а яхнала този път бял велосипед и навлякла  бяла тениска, другарката Корнелия Нинова се появи на легендарния връх Бузлуджа за ежегодното сборище на тъй наречените социалисти, които са си и номинално, и реално все същите комунисти– терористи от 1923-та, 1925-та,1941-1947-ма. 
Под диктата и в интерес на една чужда и враждебна на суверенната държава България империя тези платени със съветско злато 

кремълски слуги

хвърлиха през септември 1923 г. в братоубийствен метеж селяните от Западна България.
Извършиха през 1925 г. най-кървавия атентат в храма „Света Неделя”, ненадминат по жестокост и човеконенавист в света до атаката на двете кули в Ню Йорк. Избиха и репресираха по най-циничен начин през 1941-1947 г. стотици хиляди българи и смазаха психически и интелектуално няколко поколения, като ги превърнаха в индоктринирани зомбита. 
И най-после, като връх на гаврата с населението, обитаващо все още територията България, комунистите извършиха на 10 ноември 1989 г. вътрешнопартиен преврат, за да трансформират безразделната си политическа власт в 

брутална икономическа власт

Къде са днес милиардите от „приватизираната”, разбирай разграбена от шайката крадци и престъпници, т. нар. „общодържавна собственост”? У същите тези „борци за социална справедливост”, които вчера се събраха на Бузлуджа и, услужливо обслужени от всички медии, ни обявиха чрез устата на лидерката си Корнелия Нинова, че те, днешните милионери и олигарси, щели да се погрижат бащински за възлюбения от тях „народ”, щели да му осигурят справедливост, да му раздадат работа, високи заплати, хубави пенсии. И най-важното – щели да го ОБЕДИНЯТ!!! 
Но преди да видим около какво ще ни „обединяват”, нека за малко се спрем и на един друг призив на речовитата нова Клара Цеткин. Те, червените борци за справедливост и за законност, истинските „радетели за демокрация”, тръгнаха направо с рогата напред срещу Конституцията и вече открито работят за подмолното и незаконно превръщане на България в 

президентска република по подобие на Русия

 Звеното за борба с корупцията по високите етажи на властта трябвало да премине към президента Радев!!! Трябвало да бъде на негово подчинение! Защо? Какъв трън има в петата на червената лидерка Корнелия Нинова?
Нека първо си спомним, че издигането на пенсионирания летец Румен Радев за кандидат-президент на БСП стана, защото той беше посочен от руския КГБ-генерал  Решетников. Едва ли някой е забравил, как другарката Нинова си оплете в лъжите си като пиле в кълчища, когато самият руски таваришч разкри волно или неволно тази дребна подробност от политическия пейзаж по време на президентските избори през 2016 година. Зависимостта на избрания вече за президент Р. Радев както от Русия, така и частно от БСП, едва ли подлежи на съмнение. Свидетели сме на непрекъснати негови публични международни изявления, че санкциите срещу Русия заради анексирането на Крим трябва да бъдат отменени, в разрез с международното право, което, впрочем, важи и за „всесилната Русия”!
Да се върнем към тръна в петата на червената лидерка.
Когато действащият държавен глава, станал такъв с нечия лична всеотдайна ангажираност, контролира звеното за борба с корупцията по високите етажи, близко до ума е, че няма да вземе да хапе ръката, която му е подала копанката. Защото антикорупционното звено би трябвало да започне своята дейност с разследване на днешната лидерка на БСП Корнелия Нинова: Как така като синя партийка тя, на 28 години, можа да приватизира по времето на Иван Костов и с неговата лична протекция две страхотно апетитни хапки от българската икономика?! Кога спечели парите и по какъв начин? Какъв опит е била натрупала, докато още е зубрила закончета като студентка и стажантка, та се е справила с тази сложна и отговорна работа? Как така от някакво си забутано село се пръква такова природно чудо, родено сякаш от бедрото на Зевс? А може би от главата му?!
Но на тези въпроси нито някой отговаря, нито пък можем да очакваме, че президентът Радев би потърсил отговор.
Да се върнем на въпроса за „обединяването” на „целия български народ” около левицата, което Нинова обеща на довлечените организирано наивни възрастни  и малограмотни млади хора предимно от обезлюдялата Северозападна България. Една снимка, която днес шества из социалните мрежи, показва нагледно това.
 Сред червените тениски и червените знамена, сред люлеещите се между тълпата плакати с ликове на Т. Живков и Г. Димитров, се извисява и 

гордо се вее РУСКО знаме

 Ето къде са мераците на олигарсите с червени тениски! Ето с КОГО искат те да се обединяват! И не си дават сметка, че така дълбаят още по-дълбока пропаст между без това разделеното българско общество. 
Лъжите, които изрекоха на Бузлуджа не само Нинова, но и останалите от ръководството на БСП, ни карат да се питаме кога и доколко са искрени: когато се разхождат самодоволно из Брюксел, когато говорят, че те са „за” ЕС и НАТО, когато държат авоарите си в швейцарски банки, или когато вървят срещу общите решения на същите тези две структури, към които и формално, и естествено принадлежим. 
Неминуем е въпросът: защо няма поне капка морал у левите политици? И всеки сигурно се пита: Как да се справим с помията и с отрепките, които са запушили артериите на Българската държава?