Предупреждавал съм ви над 10 000 пъти - мафиотското е в кръвта на червените

Задават се местни избори - пак https://www.faktor.bg/bg/admin/articles/edit/137099ли някой "Ролс Ройс" ще изберете за общински съветник?

Политическите другари на Очите

Политическите другари на Очите

Александър Йорданов

Преди няколко дни писах за червеното сборище на Бузлуджа. Но поредното потвърждение за абсурда някакви хаймани да се правят на социалисти дойде от Истанбул. Именно там е бил задържан "Ролс Ройса" – известният бургаски общински съветник от БСП, другар в радост и неволя на друг ненагледен образ – Митьо Очите. Сгащили ги двамцата в хотел "Рамада" в Истанбул. Сега във всички вестници е пълно с информация – какви са ги вършили, каква банда са били, как "Ролс Ройса" е вкарал нелегално Очите в хотела без да го регистрира. Но за мен това са подробности.
Аз по принцип си знам,че 

мафиотското е в кръвта на червените

 Дали ще въртиш търговийка с чашки с образите на Корнелия, Путин и Сталин на Бузлуджа или ще захлебваш от незаконна търговия с наркотици, от рекет, от далавера с общината или държавата, е все тая. Сбъркан си по рождение. Десетилетия лъжеха народа, че строят социализъм,за да имало равенство. А самите те ходеха сгънати на четири пред "съветските другари". След като се разпадна любимият им СССР те си показаха всичките магарии. Направо се разпищолиха. Окрадоха парите на народа и се направиха на бизнесмени. Сега се правят на важни, Ролс Ройси карат, в луксозния хотел "Рамада" в Истанбул отмарят, на Бузлуджа показно се катерят. Но от закона се крият! В конкретния случай бесепарският "Ролс Ройс" и другарят му "Очите" турската полиция ги задържала по бели гащи в тъмна доба.
Пиша това, не защото съм изненадан от факта, че тия гдето навремето се фукнявеха със селския си и "пролетарски произход", днес станаха първи капиталисти. При социализма те бяха господарите на България. При демокрацията разшириха и умножиха имането си. Но го направиха, защото имаше и продължава да 

има празноглавци, които гласуват за тях

 Или за някоя тяхна политическа пионка. Нека сега тия, гласуващите за бузлуджанските катерачи, да опъват каиша, а децата им да дирят препитание далеч от България. Милион пъти съм предупреждавал ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА БСП И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ ПАРТИИ. След като не сте ме чули 

лапайте мухите и се надявайте

 бургаския бесепарски общинар – "Ролс Ройса" и другарят му – Очите, да получат от правосъдието това, което заслужават. Но дори и да го получат това вас не ви грее, не ви храни. Задават се местни избори. И пак ли някой "Ролс Ройс" ще изберете за общински съветник? Но ако е така – много ви здраве! И да не сте посмели да мрънкате срещу мен. Защото съм бил винаги честен с вас – предупреждавал съм ви 28 години и то, кажи речи, всеки ден или общо над 10 000 пъти.