Стига ляв популизъм и коминтерновски навици – преселението на араби е завладяване на Европа

Повръща ми се от солидарността на другарката Пръмова-Кунева, изправени сме пред ислямски политически модел за разрушаване на цивилизацията

Христо Марков

Не ми харесва въобще този проблем с тълпите бежанци, които като скотове се промушват през телени мрежи, влачат деца и жени, движат се с таксита и хладилни камиони, населяват италиянското крайбрежие с някакви допотопни корита и в крайна сметка застрашават идентичността на Европа, която е постигнала всичко това, което е с много труд и пот, с много жертви и развитие на демокрацията. Повръща ми се като чуя такива като другарката Пръмова-Кунева да каканижат за солидарност, за „общи усилия”, за „правила” и конференции. Преселението на тълпите араби е чисто и просто ислямски политически модел за завладяване на Европа, за разрушение на цивилизацията, създадена на континента, един поход на полумесеца срещу кръста, което или не се вижда от европейските политици или съзнателно се неглижира, че това е цивилизационен проблем и то с огромни последици.

За да се анализира този бежански проблем към Европа трябва на първо място да се познава исляма като идеология и практика, да се върнем към историята на формирането на техния свят, който не търпи никакви други идеологии и религиозни доктрини, освен тяхната. Този свят не е създал нищо цивилизационно, освен бомбите около кръста на джихадистите и непомерната, античовешка идеология на бойците от Ислямска държава. Всичко, което се ползва от тях е създадено от християнската цивилизация и не е трудно да се вгледаш внимателно в историята на Изтока, за да се убедиш в изключителната двуличност и лъжи на бежанците. На първо място аз въобще, ама въобще не вярвам, че тези хора бягат от страх за живота си от Сирия, Афганистан, Пакистан, Ирак, Сомалия и всичките там дестинации. Като са застрашени защо не воюват с бойците от ИДИЛ, защо не създадоха нетърпимост към това уродливо явление в световната геополитика, там в техните страни, на тяхна територия,

да си отвоюват свободата... 

И милиарди да излее Европа в тази страни те няма да се завърнат, защото цялата тази мега-кампания е част от идеологията на агресивния ислям, на Ислямска държава, на стотиците бедуински племена, за които кръстоносците са смъртни врагове, но пък искат да ползват техния социален модел.

Става дума за търсене на по-удобно място за живеене, да битуват в уредени държави и след това демографският прираст да свърши своето при това ултимативното им искане е това да стане веднага, сега, в този момент. При това съвсем не желаят да се заселят в по-слабо развити държави, а държат на Германия, Швеция, Норвегия, евентуално Италия или Испания. Не искат и да чуят за България, Гърция, Сърбия, дори за Турция. Тези хора не бягат от войната или от войните в техните страни и е крайно време да оставим сълзливите повици на стотиците неправителствени организации. Ако бягат от войната ще се заселят в най-близките до родината им държави, които не са във война, например Казахстан/огромна територия и малко население, работа също има колкото искаш/, Узбекистан, Туркмения, дори Турция при това в тези страни няма да ги „репресират” като неверници, а ще са при своите – маково се изповяда ислям. Нямам никаква идея тези тълпи бежанци защо не се насочат към Саудитска Арабия/територия от 2 млн. кв. км и малко повече от 25 млн. население/, там има територия за всички. Свободна и не воюва. Същото е в Кувейт или Катар – богати държави и спокойни. Да не говорим, че на тези територии са най-свещените места за поклонение – Мека и Медина, но те напират за Германия, за Норвегия или Швеция. Тези хора, за които плаче почти целият ЕС въобще не бягат от войната, а това е мега-кампания за рушене на континента и се започва от неговия най-добър модел. Бежанците не търсят работа, още нещо, с което трябва да сме много, ама много наясно – Турция работа има бол, но тези предимно млади хора разполагат с доста пари – каналджийството през Италия вече надхвърля 10 000 евро, към тази цифра се движи трафика и през Балканите.

И аз не мога да разбера като толкова искат спокойствие и работа 

защо не се насочат към Русия

Огромна територия и необятни полета и гори – работа колкото искат, при това в Русия има достатъчно на брой техни единоверци. До днес не съм чул един от тези бежанци да се засели и стане гражданин на др. Путин. Нито един.

Какво още трябва да стане, за да се разбере, че потоците от бежанци е грандиозна провокация на агресивния ислям към социалните системи на Европа и усилията и да създава блага. Имам чувството последните месеци, че живея в един нов свят, устроен от Коминтерна – навсякъде ме агитират да бъда интернационалист, да изказвам съпричастност и да загърбя социалните проблеми на сънародниците си, за да има място за бежанците, които при това не искат и да чуят да останат тук, а просто да преминат. Тези „бежанци” бягат като ужилени и се затварят в хладилни камиони без въздух, ако някой им поиска пръстови отпечатъци или каквато и да е форма на регистрация. Дори оня ден в Унгария спретнаха протест, че им искали да се регистрират. Нещо да ви говори това? Изправят ми се косите като си помисля колко крайни джихадисти са прикрити в тълпите от Близкия изток. Имам чувството, че след десетина година наистина може да се окажем в халифат, произведен именно от транзитния характер на територията ни. И продължавам да гледам картата на света и да се чудя защо аджеба хората от Афганистан трябва да пътуват хиляди киломитри до Европа, а не отскочат до Монголия, която разполага с 2 млн. кв. км., на която се простират само 2 млн. души. И е много близо до тях? Германия, в която толкова искат да се преселят арабите през 30-те години е минала през страшна хиперинфлация, през бюргерски бунтове и е търпяла повече от десетилетие психопат като Хитлер, но германците с цената на много лишения и много труд са успели да направят съвременна Германия и сега едни тълпи искат да я разрушат, за ползват системата и на социални помощи. Тези млади хора, които идват в Европа нямат никакво намерение да работят, те носят със себе си наркотрафик, престъпност, нови и нови емигранти и положението рано или късно ще излезе от контрол. За това предупредиха все повече консерватори и десни политици в Европа, но левичарството засега има здрави корени на криворазбраната солидарност.

Наистина част от тези бежанци бягат от ужаса на войната и невъзможността да се живее там, откъдето са тръгнали, но са само една малка, много малка част. Тези млади, здрави и богати мъже, които плащат по 10 000 евро на трафикантите 

не са в никакъв случай класически пример за бежанци

Това са сунитски облъчени хора, живеещи с теориите на исляма от 11 век – просто нямат достатъчно оръжие за джихат и отприщват неовладения човешки поток към страните на кръстоносците, без да бъдат регистрирани, без да бъдат по някакъв начин контролирани. Според тях и според религиозните им водачи мюсюлманина може да бъде управляван само от мюсюлманин и рано или късно ще поискат своя емир, на който да се подчиняват и ще се роди, ще бъде създаден новия Ал Багдади, но на европейска територия.

Европа и светът трябва спешно да ревизират политиката си към ислямистите, защото скоро ще стане много късно. Сега те търгуват с ИДИЛ с петрол и цената му пада. Воюваме в Ирак и Афганистан, трябваше да бъдат унищожени базите на терористите, а те все повече се множат и светът става все по-неясна лудница. ЕС има изключително важната мисия да преформулира търпимостта си в името на своето спасение и ние също сме част от този процес.

И накрая няколко думи за тези тъпаци, които вадят някакви аналогии с българската история след Първата световна война, когато нашите предци също са тръгнали като бежанци от Беломорска Тракия и Македония и дошли да търсят нормален живот в България. Но това са били хора, които първо са имали чисто българско самосъзнание, идвали са при своите братя християни и в крайна сметка се настаняват в съседната им страна, а Андрей Ляпчев им отпуска по-късно земя и имоти да строят домовете си и всички започват веднага работа в България, никой не е чакал на социални помощи и подаяния. Има във всеки голям български град такива махали, поинтересувайте се за историята на предците им, за да се убедите, че тези хора нямат нищо общо с тълпите, които преминават цял континент, за да се заселят където те са решили да налагат своя начин и стил на живот.

Рано или късно ще настане време ЕС да изостави старите си коминтерновски навици и да прегледа политиките си, защото ще е нужно спасението на континента, на християнството и нашата цивилизация. И ние сме част от този процес и нямаме никакво право да игнорираме процесите, които при това се случват пред очите ни.