Второто убийство на Стамболов

По соцтрадиция номенклатурите обичат да се награждават с медали, звания, знаци

Д-р Панайот Ляков

Ахмед Доган - дългогодишен агент на ДС с псевдоними „Ангелов”, „Сергей”, „Сава”, получи знака за лидерство „Стефан Стамболов” от Димитър Иванов - последния началник на на шести отдел на Шесто управление на ДС, който ръководи Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда (отбелязвам само че силата на Доган е корупционната среда). Място на събитието – Военно-историческия музей, а в награждаването дейно участва и ректорът на Университета по библиотекознание и информационни технологии Стоян Денчев, обявен като агент „Симеонов „ от Второ главно управление на ДС. Както се вижда мероприятие на обновената и възродена Държавна сигурност, укрила се 

зад научна фасада

Да се смееш ли, да плачеш ли на тази пародийна акция за „изсветляване” на господаря на обръчите (и на мадам В., на Кънчовците и прочие медийни герои) и на векторите, стратегът на националната контрареволюция, отрицателят на ЕС,повелителят на колективното тяло, пазачът на телепортала, дълбинният „мислител”, изпаднал в морфичен резонанс и в меноцикъл с ускорен темпоритъм. Най-точно, изпаднал в пиянско бръщолевене с наукообразна терминология (да се дивят баламите, в господарството на слепите едноокият е цар).

Гаврата с паметта и делото на революционера и държавника Стефан Стамболов е не само, че лилипути се кичат с името на исполин. Безродните крепостни на комунизма цял живот слугуваха на руската империяq маскирана като СССР , ближеха ботушите и се кълняха във вярност на чужд господар, забравили род и родина. Много отдавна те предадоха Стамболов, най-яростният и непоколебим защитник на националното достойнство и независимостта на България. Той се изправи срещу Русия и неспирните и домогвания да покори освободената държава, превръщайки я в Задунайска губерния. Ето какво казва Стамболов: „Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал – Съединението” . Не искаме да упоменаваме тука всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество”. И беше убит с азиатска жестокост,

наказан за патриотизъм

Кощунство е комунистическите номенклатури и агентури, които се държаха като кореннопреклонно наведени крепостни и блюдолизци пред съветските началници да мърсят святото име на Стефан Стамболов. Фалшив е техният патриотизъм, приемал безропотно българската политика да се диктува от Москва, а държавната сигурност да се управлява от съветски другари с кабинети в родното МВР. Всъщност цялата кариера на тези гръмогласни днес офицери и агенти е била в служба на руската /съветската/ империя, от която те искаха да станат част. Няма данни някой от ДС да е възстанал срещу решението на националните предатели, начело с Тодор Живков, да станем 16-та съветска република (”Де юре”, тьй като си бяхме „де факто”). Къде бяхте тогава измислени патриоти, защо не защитихте като Стамболов това газене на българския национален интерес?

И да напомним колко чисти и добри българи, истински родолюбци, избихте без съд и присъда и посмъртно ограбвахте и преследвахте до девето коляно. Унищожихте ума и съвестта на българската нация и ако Стамболов беше жив щяхте да го ликвидирате като изменник и противник на чуждата, безчовечна идеология и поробването на независима България.

Но вие и така го убихте за втори път, кичейки се с неговото име и раздавайки знака за лидерство на верни другари – агенти, номенклатури, клати… и тути кванти. Тук подборът е тежко некомпетентен, защото единственият критерий е заслуги към комунистическата власт. Не би било и другояче – лидерството не е лъжица за всяка уста.

Тази подозрителна общност , укрепила се в новата явка „УниБит” на възродената ДС, е формирана и израсла в диктатура. "Звездите" й са възпитаници на социализъма - най-добрата школа в света за професионални измамници - в лъжата са ненадминати, скриват ти не шайбата, ами цяла шайка бандити, особено ако са откраднали европейски пари, иди ги дири – вся власт ги пази. В тази отровна среда: без свобода, с класова йерархия , потискане на личността, терор над инакомислещите и партиен диктат е абсурдно съществуването на лидерство . Та то е преди всичко свобода – да се наложиш, да водиш, да мотивираш, да твориш, да пресичаш граници – кой ще ти позволи в номенклатурното царство да станеш принц , принцовете се раждаха с петолъчка на челото. Уравниловката 

сечеше като с гилотина умните и непослушни глави

Тъй наречените ръководни кадри, назначените „лидери” слушкаха, папкаха и крадяха, доколкото можеха, чужди идеи и технологии. Те имитираха и копираха, затова сме изостанали с десетилетия от свободната западна цивилизация. Диктатурата ражда сатрапи, които са компетентни в насилието, лъжите и предателството. След тях остават интелектуална нищета и много дългове, опустошена душевност, деформиран бит, екзекутирани ценности. Докато лидерите преобразяват организации, общности, държави и въодушевяват хората за велики дела.

Та тези „научни” лилипути, рожби на социализъма, са дълбоко некомпетентни по отношение на лидерството и няма как да го оценяват. Те не могат да различат истинския лидер от фалшификата и ръсят „бисерни” аргументи като „умница”-та Шаренкова, оценила приноса на милионера „Сава” като инструмент на властта: „Убедена съм, че и историята ще му го признае тъй като поддържането на българския вектор в турската общност е много важно.”. Това е експертизата спрямо лидерството в общността на Гоцетата, „петата колона” на Русия, безчинстваща в незащитената територия, обозначена като България. Любимото им занимание е чрез арсенала на славната борческо-доносническа школа да упражняват системен терор, контролирайки и манипулирайки медиите. И по соцтрадиция да се награждават с медали, звания, знаци верни бойни и бизнес-другари, поети - въздухари, медийни агитатори, партийни арендатори, лобисти и политартисти – жонгльори, акробати, илюзионисти и най-вече имитатори. Затова отличиха при явното отсъствие на лидерство и дребният комунистически агент „Гоце”- верен прислужник на руските интереси и омърсиха делото на Стефан Стамболов – велик български лидер и противник на руския национален интерес да покори България.

Да заклеймим второто убийство на Стамболов чрез награждаването на мекерета и имитатори, предали българската кауза и да препоръчаме на инициаторите да използват за своя фалшив знак друго име, примерно на Рачко Пръдлето. То е достойно за дейността им. Не докосвайте повече с мръсните си пръсти светинята Стефан Стамболов!