„Половинката” на Илон Мъск показа на американците "най-бързия път към комунизма"

Певицата Граймс бе критикувана за тези и други гръмки и понякога двусмислени изявления в TikTok

Илон Мъск  и приятелката му Граймс

Илон Мъск и приятелката му Граймс

Отдавна е известно, че 49-годишният Илон Мъск е известен със своите гръмки, оригинални и понякога двусмислени изказвания. Но се оказва, че 33-годишната му любовница и майка на шестото му дете, певицата Граймс, може да го конкурира в това отношение.

В социалната мрежа TikTok тя започна да говори за комунизма, заради което сърба голяма порция негативизъм от нейните потребители.

Граймс заяви, че смята изкуствения интелект за "най-бързия път към комунизма". „Ако се прилага правилно, изкуственият интелект теоретично може да реши проблема с изобилието. Можем да стигнем до положението, когато никой няма да работи, на всеки ще бъде осигурен необходимия комфорт за живота. Изкуственият интелект би могъл да автоматизира цялото земеделие и да изкорени системната корупция, като по този начин ни приближи възможно най-близо до истинското равенство. Като цяло ще има всичко, заради което всички обичат комунизма, но без колективно земеделие, защото нека бъдем реалисти, задължителното земеделие не е готино “, написа тя.

Посланието на певицата обаче не намери разбиране сред интернет потребителите. Казаха й , че не й отива да говори за комунизъм, след като нейният любовник е милиардер. А някои дори я посъветваха да се разведе с Мъск (между другото, те не са официално женени).

„Тя говори за комунизма така, сякаш мъжът й не би бил първият, който ще бъде премахнат незабавно при всеки намек за революция”. „Граймс говори за комунизма в тикток, докато приятелят й е един вид глава на капитализма”, пишат в мрежата.

След критични коментари Граймс отговори, че се шегува и написа, че не е комунистка. „Шега е. Но може би технократите и комунистите биха могли да се разберат”, добави тя.

(Източник: БГНЕС)