Порнозвезда получи грамота от Путин за "принос към православното изкуство"

Ако перифразираме Владимир Илич Ленин, можем спокойно да кажем, че от всички изкуства порно е най-важното за нас. Вероятно много руснаци са помислили така, иначе какво друго може да обясни грамотата от Путин за порно актрисата Елена Михайлова, известна на ценителите на филмите за възрастни под креативния псевдоним Nimfa Viola. Тя е получила и благодарствено писмо от президентската администрация, съобщи artlot.net/20022702.
Елена Михайлова вече не се изявява првед камера, но мнозина я помнят добре като актриса от популярните жанрове Milf and Mature,  разказващи за сексуалните радости на зряла дама с по-млад партньор. Актрисата не отказаше и сюжети с еднополовата любов.

Сега Елена Владимировна е бизнесдама, дълбоко религиозна личност и фигура на православното изкуство. Да, така е и ако се съмнявате, препоръчваме ви внимателно да прочетете почетно писмо от президентската администрация, което съдържа недвусмислена формулировка „за принос в развитието на православното изкуство“.

Не, за щастие, Нимфа Виола получи благодарност „отгоре“ не за минали постижения, в областта на сексуалното образование на православната младеж, а за нови. Оказва се, че след като напусна филмите за възрастни, тя е  станала ... православен бижутер и сега създава бижута на религиозни теми.