Правосъдие без каскет: Излезте в неделя и гласувайте!

Недоволни и тази сряда се събраха пред Съдебната палата, за да поискат „Правосъдие без Каскет!“, предаде репортер на БГНЕС.

Четири дни преди изборите, те вече посочиха, че ще говорят за техния смисъл и цел, за обещанията, които политиците дадоха за реална съдебна реформа и за нуждата тя да се проведе спешно!

„Партиите на протеста - така заявилите се, или партии на промяната - както те се наричат от известно време, са готови и възприемат определени искания, които ние от Инициатива „Правосъдие за всеки“ налагаме в последните 5 или 6 години, на практика откакто съществуваме. Днес е добър повод отново да апелираме към всички наши отговорни съграждани, които са пълнолетни и имат право на глас, в неделя да излязат и да гласуват, да се включат масово в процеса“, каза Емил Георгиев.

Адвокатът от „Правосъдие за всеки“ посочи, че ако това са такива граждани, които подкрепят техните идеи, те да си намерят някоя от политическите партии по избор, която според тях също ги е включила в своите програми и платформи.

Транспарантът, който разпънаха е с надписа „Съдебна реформа сега!“. /БГНЕС