Арестуваха емблема на "Манчестър Юнайтед", подозират го в насилие над приятелката му

Райън Гигс отхвърля подобни обвинения, съдейства на разследването

Райън Гигс

Райън Гигс

Величието на Уелс и "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс е арестуван по подозрение, че е употребил насилие над приятелката си, съобщава Би Би Си. Информацията се появи първо в таблоиди, а полицията потвърди, че бившият футболист е задържан.

Чрез свой представител Гигс отрича обвинението и заявява, че сътрудничи на полицията.

Пресконференцията на треньора, на която трябваше да обяви тима на Уелс за предстаящите мачове в Лигата на нациите, е отменена. България е в същата група, но мачовете между двата тима вече бяха изиграни.

Полицията на Манчестър потвърди за задържането на 46-годишен мъж заради нарушаване на реда на адрес в Уорсли, Салфорд, в неделя след полунощ наше време. В изявлението се добавя, че жена на около 30 г. е получила леки наранявания, но не се е наложило да потърси медицинска помощ.

Преди няколко години Гигс се разведе с майката на двете си деца Стейси след поредица изневери, включително с половинката на своя брат Родри. От две той живее с Кейт Гривайл, пиар асистентка в един от бизнесите му. Връзката им датира от 2017 г., а запознанството - от 2013-а, припомня "Дейли мейл".