Разводът на Брат Пит може да му струва 100 млн. долара

Джоли дълго време всячески се опитваше да ограничи възможността му да общува с децата

Дългогодишният развод на най-известната двойка в Холивуд - Брад Пит и Анджелина Джоли, върви към своя край. В резултат на съдебните договорки раздялата на имуществото и опеката над децата ще струват на Пит до $100 млн.

Запознати с делото разказват пред Radaronline, че Пит ще трябва да плаща разходите за децата си, свързани с техния живот, охрана, образование и т.н., докато те не навършат 21 години.

"Той успя да си върне децата, но вече гледа в съвсем друга реалност, която му поставя голям ангажимент, разказва източникът за Radaronline. - Именно споразумението за децата проточи толкова дълго делото. Брад се опита да се бори и да се защитава, но не успя да попречи на Анджелина да му вземе почти половината от всичко, което има."

Това, че бракоразводният процес е близо до края си, стана известно още преди 2-3 месеца. Преди седмица Брад Пит сам призна, че е "получил това, което е искал" след близо двегодишния спор с Анджелина Джоли за опеката на децата.

Джоли дълго време всячески се опитваше да ограничи възможността му да общува с децата.

На 30 ноември адвокатката на актрисата - Саманта Блей ДеДжин потвърди, че споразумение за опеката над децата е постигнато.

Според ДеДжин Анджелина никога не е искала да получи еднолична опека над децата, въпреки че отстрани всички наблюдаваха съвършено обратното.

Бившите съпрузи са постигнали определени договорености, но остава да уредят още много нюанси и детайли, за да има крайно споразумение, но е факт това, че Брад Пит ще може да бъде значително повече време с децата и даже мисли да бъде с тях по време на предстоящите празници.

Както е известно, Анджелина Джоли подаде молба за развод на 20 септември 2016 година след 12 години брак с Пит.

Тогава Джоли обяви, че двамата с Пит имат непримирими разногласия и смята да получи пълна опека над децата, за да не може баща им да им влияе лошо.

Когато Джоли обяви факта, че е подала молба за развод, в медиите се появи информация, че на борда на частния самолет Пит е ругал децата и е посегнал на сина им Мадокс, след което детето престанало да общува с баща си. Тогава се заговори, че Джоли е предизвикала и разследване на този инцидент, но правоохранителните органи не са открили доказателства за подобни действия на Пит.