Ревизоро: Голяма част от сенчестия бизнес съм го поставил на светло

Снимка: Канал 3

Снимка: Канал 3

"Благодаря, че по много въпроси сме се разбирали. Винаги можем да намерим общ език или работещо решение. Ако по даден въпрос не намерим, това няма да ни направи врагове." Това заяви новият министър на околната среда и водите Емил Димитров – Ревизоро, след като положи клетва.

"Постът, който заемах преди секунди, е по-голям от на министър. така че да казва някой, че аз се натискам за друг пост, не е редно. Ще предложа на бивш министър на екологията да дойде да помага, това ще е по-нисш пост за нея", обяви Димитров.

"През целия си живот съм бил държавен служител, работил съм за всички правителства. Работил съм за всички вас, обърна се към народните представители Димитров. Голяма част от сенчестия бизнес съм го поставил на светло", похвали се Димитров. "Никой друг освен премиера, не може да реши проблема в Перник", подчерта Димитров.

Той посочи, че би могло да се каже - бизнесът да има собствен сондаж, след като му трябва технологична вода, а не питейна. Лесно е обаче да кажем бизнесът минава на собствено захранване, но не навсякъде има възможност. Но пък и гражданите трябва да са с предимство подчерта Димитров.

"Трябва да решим проблема, сигурен съм, че с експертите, които имаме там на място в Перник, ще се реши въпросът, но трябва да се справим с последствията", каза още Ревизоро.