Ревизоро с първи горещи коментари след номинацията му за министър

Не изгарям от желание да съм министър, скромно отбеляза депутатът от ВМРО

Емил Димитров - Ревизоро

Емил Димитров - Ревизоро

Не искам да има напрежение, искам мандатът да се изкара до край. Очевидно трябва да се плати много скъпа цена. Очевидно всички са решили, че аз трябва да я платя. Не изгарям от желание, но ако някоя работа трябва да се свърши, ще я свърша.

Това коментира Емил Димитров- Ревизоро от ВМРО в отговор на въпрос защо се е съгласил да бъде номиниран за нов екоминистър след оставката и ареста на Нено Димов. Той уточни, че в този случай не се чувства жертва.

Запитан дали може да се справи с ресора, Димитров посочи: „Има програма за първото полугодие.  За второто полугодие събирам идеи, чакам ги от вас. Още не съм избран вие вече ме питате какво мисля и какво не мисля. Не съм избран, вие говорите за нероден Петко“.

Димитров обясни, че ако все пак бъде одобрен за екоминистър, ще трябва да се запознае със ситуацията в Перник. Да види източен ли е язовирът, не е ли. Тече ли 60% в града, не тече ли. Това от вчера ли е или от 100 години. Защо през цялото време е текло, а сега водата липсва. Ако не даваме вода на бизнеса, това означава ли, че трябва да отиде в чужбина.

„Ако дадеш вода на завода си затворник- така ли излиза“, попита риторично Ревизоро.