Резил: Червената депутатка Нона Йотова се гаври с американския посланик

Актрисата се държи като дете на Хелоуин

Нона Йотова

Нона Йотова

Народният представител от БСП Нона Йотова е на път да предизвика дипломатически скандал. Актрисата се изгаври с новия американски посланик Херо Мустафа. Във фейсбика си половинката на Богомил Бонев публикува снимка на Мустафа по повод празника Вси Светии. Депутатката написа до фотоса "Като е Хелоуин, да е! Бау!". Очевидно пълната скука в парламента на г-жа Йотова, която и без това нищо не прави и само се носи из кулоарите като човек, който живее в друг свят, я вдъхновява в социалната мрежа.

Шегата пък по-скоро подхожда на деца до 14-15 г. в социалната мрежа дори се пошегуваха, че червената депутатка е проявила "гениалното" си творчество, след като преди това с хлапетата е ходила да чука по вратите и да крещи "лакомство или пакост". Тъй като явно не е получила бонбони, е решила да направи пакост. 

Ако Нона Йотова няма кой знае какъв политически опит, то поне приятелят ѝ Богомил Бонев би трябвало да знае, че трябва да се прави разлика, когато се пускат подобни "майтапи" и да се разграничава актьорската професия от депутатския пост. 

iotova_hero.jpg