Росен Йорданов: След изборите Нинова ни каза "вие сте глупаци", Манолова се държа като дете на тежък рецитал

Агресията на Борисов в кампанията взе 2% на Йорданка Фандъкова

Росен Йорданов

Росен Йорданов

„На тези избори струеше агресивност отвсякъде. Тя не подмина и Бойко Борисов. Заради нея, Йорданка Фандъкова загуби 2%, Тя не засягаше само него. Всички участници бяха засегнати. Тя падна жертва на тази агресия. Г-жа Фандъкова прави впечатление на фин и деликатен човек. На изборите се наложи и тя да е агресивна, което я изтощаваше. Смея да твърдя, че тя почти сама спечели тези избори“. Това каза пред БТВ психологът Росен Йорданов. 

„След изборите се виждаше как лицето ѝ е почервеняло, което показва умора и нараненост във вечерта на изборите. Всичко беше срещу нея на този вот. Тя успя да покаже спокойствие“, каза още Йорданов. 

„На няколко пъти Мая Манолова не каза истината на пресконференцията си след изборите. С жестове показа, че не е маратонец – бързо пали и бързо се изтощава. От нейния щаб трябваше да поддържат първоначалната еуфория. Тя се държеше след вота като дете в училищен салон с нежелание да издекламира стихотворение, в жестовете ѝ личи високомерно нехайство, за да оправдае собственото си разочарование,  

„Защо го правят всеки път? Защо трябва да стоиш като канара и трябва да казваш, че си победил? За малка част от хората думите на Корнелия Нинова сигурно са се харесали, но на повечето хора тя каза след изборите  - „вие  сте глупаци“. Така тя няма да постигне промяна в БСП“, каза още Йорданов.