Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3 - 9 май)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате битови или имотни ангажименти, които ще изискат от вас да вземете решение свързано с някакво имущество.

Възможно е сега да се откажете от една своя покупка, да промените плановете си, поради възникването на нови обстоятелства.

През седмицата една неприятна новина или ситуация ще изиска от вас бързо решение, което ще бъде против желанието или волята ви.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за действия свързани със съдебна или юридическа институция.

През тази седмица ще имате благоприятно време за приключване на ангажимент, чиято реализация ви е отнела повече от очакваното време

Някои от вас могат да се зарадват на пари от наем, пенсия, стипендия, социална помощ, наследство и др.

През седмицата ваш приятел ще ви ангажира със свои неприятности, които продължават дълго време без голям напредък в посока тяхното разрешаване.

Вашите съвети не помагат, поради инат и нежелание за приемане на действителността, такава каквато е.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания по семейни причини, за любовни или романтични преживявания.

Младежите и девойките Овен ще получат едно предложение или покана, което ще трябва много добре да се осмисли преди да дадете своя отговор. Не бързайте! Бъдете предпазливи!

Мъжете ще очакват конкретни действия и решения от страна на хора, които са техни роднини, приятели или колеги. Това може да ви създаде някакво безпокойство, притеснение или липса на търпение.

Жените ще имат чудесна седмица, с нови възможности за напредък, с нови познанства с интересни хора и с една неочаквана изненада.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще се зарадвате на пари. В някои случаи те ще дойдат чрез мъж или благодарение реализацията на една идея, която ще осъществите с мъж.

Напълно е възможно това да бъде човек от собственото ви семейство, но това не е задължително.

През тези седем дни ще имате контакти, разговори или други сериозни ангажименти свързани с дете или млади хора, които ще изискат от вас предварително планиране на действията ви.

През тази седмица важна роля в живота ви ще изиграят хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци, които ще имат сериозно влияние върху вашите действия и решения. Възможно е те да да имат специална роля в една промяна в живота ви.

Бъдете внимателни с емоционалните си решения през тази седмица, защото тяхната корекция ще е почти невъзможна или ще има дълготрайно значение.

През седмицата не бързайте да се впечатлявате от предложение, свързано с евентуална печалба или с някаква финансова изгода за вас.

Младежите и девойките Телец ще могат да постигнат важно споразумение, да получат документ или договор свързан с тяхното образование или кариера.

Мъжете ще имат нужда от любов и внимание за да съхранят през този сложен период самочувствието си. Ще сте докачливи, приемайки твърде лично всяка забележка, съвет или коментар.

Жените ще преминат през седмица на изненади, които ще са свързани с лични планове или очаквания за конкретни събития през тази и следващата седмица.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще преживеете няколко приятни събития, които ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви.

За някои от вас те ще бъдат свързани с пари или с финансов документ, за други с неочакван шанс, който съдбата ще даде за успех или прогрес във важни дела. или ще са свързани с любовни преживявания.

През седмицата може да ви разтревожи възникването или развитието на здравословен проблем на човек от кръга ви роднини или приятели. Всичко ще се случва много бързо и ще има неочаквано развитие.

През тази седмица избягвайте конфликти с дете или с млади хора от семейството, тъй като ще срещнете неочакван отпор или ще преживеете неприятни прояви на инат.

През седмицата ще ви бъде приятно да се срещате и разговаряте с хора отблизо и далеч. През седмицата може да се срещнете със стари ваши приятели, но може да запомните седмицата и с нови познанства.

Младежите и девойките Близнаци ще разчитат в една определена ситуация на помощта, съвета или съдействието на мъж от семейството или някой, който е с висока позиция в обществото.

Мъжете ще имат ангажименти с жена от семейството, като дъщеря, по-малка сестра, племенница, съпруга и др. Вероятни са поводи за събиране или оживени разговори по телефона с такава личност.

Жените трудно ще реализират новите си задачи, защото много работа от предишната седмица ще очаква своето приключване.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате по-големи очаквания свързани със събития в живота на дете. Възможно е да бъдете подведени от неизпълнени обещания, или някой да ви накара да повярвате на една лъжа.

През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари или на радостна новина, която в повечето случаи ще дойде чрез човек, когото познавате.
През тази седмица избягвайте да се натоварвате с проблемите на други хора, тъй като вашето влияние или помощ в тази ситуация ще са незначителни или безсмислени.

Малки прояви на ревност в любовните ви отношения могат да подсилят вашата връзка, но всичко би трябвало да бъде с мярка и да не се бърка ревността с желанието за контрол или чувството за собственост върху партньора ви.

През седмицата интересно развитие ще имат романтични отношения с представители на водните зодиакалните знаци като вас.

Като цяло това ще бъде една благоприятна седмица за постигане на реални резултати в работа или ангажименти, от които ще очаквате добро заплащане или някаква друга облага.

Младежите и девойките Рак ще преминат през седмица на повече стрес, объркване или безпокойство за бъдещето.

Мъжете ще имат много работа, повече нови ангажименти, а и някои стари задачи ще очакват да бъдат приключени.

Жените ще се постараят да освежат дома си с нови интериорни идеи, но определено ще имате нужда от помощ. През тази седмица членовете на вашето семейство ще разчитат в много отношения на вас.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви изненадат неочаквани новини или предложение от страна на приятели или роднини.

През тези седем дни са възможни нови познанства, които ще внесат интересни емоции или планове в живота ви.

Като цяло през тази седмица може да очаквате интересни събития свързани с хора, които ще внесат оживление и нови неща в живота ви.

През седмицата ще ви зарадва или изненада документ или новина отдалеч, която вероятно ще получите онлайн.

В работата ви седмицата ще бъде много натоварена, а резултатите няма да ви удовлетворят. Знаете, че можете да постигнете повече…

Мнозина ще се върнат към една работа или бизнес от миналото си, която сега ще се окаже актуална или полезна поради някаква причина.

През седмицата може да очаквате срещи и покани за събирания по различни поводи, които ще ви съберат с приятни за вас хора.

В любовта е възможно запознанство или развитие на връзка с партньор от друго населено място, от друга националност или религия.

Тази седмица за някои от вас ще донесе възможност за нова позиция на работното място, стартиране на нова дейност, изработка на нови продукти и др.

През тази седмица мнозина могат да пътуват за да получат документ или за да разговарят с хора от друго населено място.

Младежите и девойките Лъв ще се разделят с момиче или с млада жена поради различни житейски причини.

Мъжете ще очакват потвърждение или предложение свързано с работа, с бизнес, с важни семейни дела.

Жените ще комуникират с приятели, предимно по телефона или онлайн. Ще ви бъде интересно да размените полезна или любопитна информация с тях.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще се ангажирате с някои проблеми, които касаят документ, неправилно получена или изпратена информация, фалшива новина.

През седмицата не бива да влизате в спор или да създавате напрежение по въпроси, за които нямате достатъчно информация или познания, а спокойно да разговаряте с хората и да изискате по-внимателно да ви обяснят това, което ви притеснява.

Седмицата ще бъде запомнена с много променливи събития, чието развитие може да бъде динамично и понякога да се развива в рамките на часове.

Това може да ви създаде затруднение при правилно реагиране или организиране на вашите реакции.

Това напълно важи и за настроението ви, което ще е доста променливо през тези седем дни.

През тази седмица ще имате благоприятно време за развитие на вашите професионални или бизнес проекти. В повечето случаи ще разчитате на собствените си знания или контактите ви с хора, които вече познавате.

Възможно е да възникне шанс за нова работа, чието естество да ви удовлетворява, но заплащането да е недостатъчно за вас.

Тази седмица ще бъде сложна за любовните ви и романтични отношения, особено ако се опитвате да съживите една разпадаща се връзка или да възобновите отношенията си с човек, който вече е тръгнал по нов път в живота.

Младежите и девойките Дева ще имат повод за забавления, за преживяване на приятни емоции с близки хора.

Мъжете ще имат добро време за пътуване, както по работа, така и с цел отмора или развлечения.

Жените ще са на прага на важен период в живота си, когато чрез мъдро взето решение могат да тръгнат по един нов път на развитие, в края на който ги чакат важни успехи.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще отделите повече време да завършите неща, които касаят деца или млади хора от семейството ви.

Възможна е да се преживее важно събитие свързано с тях или раздяла, поради преместване в ново жилище, пътуване, нов стар в живота в друг град или държава и др.

През тази седмица трудно ще убеждавате другите в правилността на собственото си мнение си, дори това да са вашите собствени деца.

Тази седмица обещава да бъде интересна за вашия любовен живот, независимо от семейното ви положение.

През седмицата са възможни романтични виртуални контакти или реални срещи и интимни преживявания.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на ваши професионални и бизнес планове, за стабилизирането на работното ви място и за постигане на по-високи продажби, ако работите в областта на търговията или онлайн продажби.

Тези от вас, които ще получат предложение за по-добре платена работа, нека не прибързват със своето решение и отговор, само заради високото заплащане.

През седмицата ще получите важни новини свързани с млад мъж, който може да бъде ваш син, внук, племенник, брат и др.

Младежите и девойките Везни ще се наложи да дадат категоричен отговор на едно предложение, което носи със себе си големи промени в живота.

Мъжете да са по-грижовни за физическото си и психическо здраве. Натоварванията в живота ви ще се увеличават и вие определено трябва да бъдете в добра форма.

Жените ще се зарадват на една придобивка в дома си, на нов дом или квартира, но нова идея свързана с дейност със стоки и др.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете периоди, в които ще сте под влиянието на различни песимистични настроения, свързани с преживявания от миналото или настоящето ви.

Ще сте склонни към недоверчивост, подозрителност и съмнителност в действия и думи на хора около вас.

Неочакваните разходи или ангажименти ще ви създават нежелано напрежение. Това няма да се дължи на тяхната трудност или сложност, а защото психически и емоционално тази седмица няма да бъдете стабилни.

Във финансов план са възможни всякакви неочаквани събития и ситуации.

Развитието на семейните ви отношения също ще е в зависимост от вашето емоционално състояние. Където възникнат конфликти ще са именно поради липсата на търпение, разбиране и чувствителност, основно от ваша страна.

Деликатни ще бъдат брачните отношения с партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел. Бъдете внимателни обаче с багаж или с документи. Проверявайте всеки важен детайл около вашето пътуване.

Младежите и девойките Скорпион ще се сблъскат с някои неприятности и проблеми, които ще им покажат, че имат още много уроци да учат в този живот.

Мъжете ще са лесни за манипулиране по проблеми, които отдавна търсят разрешение. Възможно е обаче действията ви през тази седмица само да ги усложнят.

Жените ще имат важна комуникация или работа с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която рябва да внимавате какво говорите, защото може сами да си навредите с необмислени или прибързани думи.

Като цяло дали ще постигнете успех или ще пропилеете дните си през тази седмица ще зависи изцяло от вас.

През тези седем дни игнорирайте опитите за манипулации или негативно въздействие на хора, които са склонни да виждат само проблеми в живота.

Това ще бъде седмица, в която ще трябва да бъдете внимателни с планове и очаквания свързани с хора от семейството ви.

Събитията, вероятно ще имат напълно различно развитие, но при всички случаи ще повлияят върху бъдещето.

През тази седмица някои от вас могат да бъдат поставени под емоционално напрежение, поради неприятни събития в живота на близък роднина или приятел.

През седмицата проблеми на работното ви място ще бъдат причина за по-голямото напрежение в дома или в семейните ви отношения. На изпитание ще бъдат поставени отношения, където има семеен бизнес, независимо с какво конкретно е свързан той.

През тази седмица избягвайте да давате техника и лични вещи за ползване други хора, дори те да са ваши приятели. Ще възникнат неприятности и някакви усложнения, които ще дадат негативно отражение върху отношенията ви.

Младежите и девойките Стрелец ще имат възможност да добавят добри пари в личния си бюджет.

Мъжете да се пазят от инциденти поради невнимание, прибързаност или излишна самоувереност.

Жените да се пазят от клюки или неприятни приказки зад гърба си. Разбира се, трудно може да контролирате тези неща, но поне не се засягайте и не си разваляйте настроението от подобни действия.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви ентусиазира едно предложение или възникването на нова възможност з аразвитие на личните ви дела.

Добре е обаче да бъдете реалисти, да се съобразите с уменията, познанията и ресурсите, с които разполагате за една такава промяна или новост в живота ви.

Парите, които повечето от вас ще получат през тази седмица ще дойдат предимно чрез работа, бизнес сделки, банкови преводи, пари от наем, пенсия, рента и др.

През тези седем дни може да очаквате гости в дома си или покана за среща (събиране) независимо дали ще има конкретен повод за това или не.

През тази седмица ви предстоят няколко сериозни разговора, тъй като ще възникне необходимост да вземете важни решения.

Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят нервни или нетърпеливи.

Ще ви се наложи да се погрижите или да обсъждате здравословното състояние на роднина. Възможно е той или тя да предприемат лечение през тази седмица заради здравословен проблем.

През тази седмица би трябвало вашето внимание ще бъде насочено предимно към неща, които са важни за семейството ви.

Ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на полезни за вас контакти с хора от друго населено място или държава.

Младежите и девойките Козирог ще обичат да се забавляват през тази седмица, давайки превес на приятните неща в живота и игнорирайки проблеми, които са твърде сложни за разрешаване на този етап.

Мъжете ще имат възможност да заработят допълнителни средства за личния си или семеен бюджет. Определено ще има възможности за допълнителна работа ако търсите такава.

Жените ще са емоционално капризни, трудно ще вземат важни решения, освен ако натиска за това не е твърде голям.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще преминавате през различни противоположни емоционални състояния: на тъга или на радост.

Нестабилното ви емоционално състояние може да бъде в основата на някои ваши странни действия и решения.

Силно въздействие върху вас ще имат събития или действия на хора родени под водните зодиакални знаци.

През тази седмица противоречия в отношенията ви с човек от семейството, могат да прераснат в неприятен конфликт.

Неговото развитие ще бъде различно за всеки един от вас, но колкото по-бързо го приключите, толкова по-добре за възстановяването на хармонията в дома ви.

През тази седмица са възможни неочаквани здравословни неразположения, или новини свързани със здравето на хора, които познавате.

Не са изключени инциденти по невнимание, прибързаност или прекалена самоувереност.

Отношенията ви с хора родени под огнените зодиакални знаци, ще са нестабилни поради тяхната нетърпеливост, сприхавост или прекалена чувствителност на моменти.

През тази седмица внимавайте във всичко свързано с пари, с примамливи предложения, които може да получите по телефона или чрез някакъв вид реклама и др.

Младежите и девойките Водолей ще трябва да покажат една по-голяма отговорност към семейните дела, независимо от възрастта си.

Мъжете ще вземат решение за дейност свързана с подобрение на някои неща в дома, инсталиране на нова техника, ремонти, които могат да се извършат в кратко време.

Жените ще търсят помощ при разрешаване на неприятност, в която са въвлечени и други хора. Добре е, че осъзнавате правилно възможностите си и не се товарите с неща, за които нямате ресурси.

Риби
Ако сте родени под зодиакалния знак Риби, през тази седмица повечето от вас ще имат надежди и очаквания свързани с конкретни задачи или дейности в работата или в бизнеса си.

Много от вашите идеи и планове ще имат възможност да се реализират и късмет няма да ви липсва.

През тези седем дни ще имате възможност да създадете нови познанства, както и да развиете вече създадени такива. Особено интересно ще ви бъде да общувате с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

Хубавото е, че тази седмица ще бъдете склонни да приемате хората такива каквито са.

Ще ви бъде интересно да опознавате новите неща, които те носят със себе си.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на вашите любовни отношения, но проблематичните връзки ще продължат да са проблематични.

Важно ще бъде през тези седем дни да бъдете търпеливи и да не налагате волята си, сляпо водейки се от собствените си желания.

Важен разговор с по-възрастен или мъдър човек ще ви накара да размишлявате относно начина ви на живот и разбиранията ви за живота като цяло.

Това ще бъде важна седмица, в която ще бъде добре да се учите от опита на други хора, особено в духовната сфера.

Очаквайте интересни събития в живота на хора, които живеят или работят в друго населено място.

Младежите и девойките Риби ще получат онази увереност в правотата на действията си, които ще ги направят още по-амбициозни за работа и действия по реализацията на лични цели.

Мъжете ще се наложи да правят трудни компромиси през тези седем дни.

Действята на жените ще са продиктувани от семейните интереси, независимо дали имате съгласие или увереност в това, което трябва да свършите през тези седем дни.

Източник: astro.velida.net