Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 17 – 23 май )

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете различни емоционални събития, които може да имат връзка с дете или по-млад от вас човек от кръга ви роднини.

На моменти ще сте склонни да приемате събитията през седмицата като успех, като важно постижение, а в други моменти ще ги приемате или преживявате с необяснимо безпокойство или притеснение.

През тези седем дни благоприятно развитие ще имат ваши ангажименти или професионални действия с нова работа или с нова дейност, бизнес.

Хора, с които работите заедно, или с които имате професионални отношения ще успеят да ви зарадват, успокоят или възнаградят за нещо.

Седмицата носи среща или събиране, поканата за което няма да бързате да приемете. Това може да се дължи на ваши лични чувства или поради по-голямата ви ангажираност с други дела.

Нещата, на които ще трябва да обърнете по-сериозно внимание през тази седмица ще имат отношение към вашето лично здраве или здравето на роднина.

Старайте се да се съхраните емоционално стабилни независимо от характера на събитията, които ви предстои да преживеете.

Младежите и девойките Овен могат да получат подарък или да приготвят такъв за специален, любим човек.

Мъжете трудно ще постигат целите си, особено ако си позволят лукса да споделят личните си дела с неподходящи хора.

Жените ще имат ангажимент с по-възрастна жена от семейството или от кръга роднини.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е една седмица, през която могат да възникнат спънки или затруднения при пътуване, за тези от вас, които планират такова.

Възможни са затруднения или технически проблеми с транспортното средство, което ще използвате, неуспех свързан с целта на вашето пътуване или друго неочаквано разочарование.

Някои от вас ще са ангажирани с уреждане на документи, които касаят наследствен имот или имот на родители или с други някакви грижи свързани с тях.

През тези седем дни ще успеете да уредите или развиете благоприятно за вас, важни финансови дела, да подпишете договор или други специфични формалности др.

Финансовите ви отношения с хора, родени под въздушни зодиакални знаци, ще се развият във ваша полза.

През седмицата ще ви се наложи да проведете среща или разговор с дете/с млад човек или заради тях. Най-вероятно повода за това ще възникне неочаквано или ще има неочаквано развитие.

Внимание ще изискат отношенията ви с хора, родени под огнените зодиакални знаци, които ще са много емоционални през тези седем дни.

Тази седмица ще има с какво да ви зарадва, но приятните ви преживявания ще бъдат предимно с хора от кръга ви приятели.

Не са изключени малки неочаквани доходи или печалби.

Младежите и девойките Телец ще прекарат голяма част от времето си с приятели или в приятна компания.

Мъжете ще са нетърпеливи, което може да ги прави раздразнителни и неспокойни в конкретни ситуации.

Жените нека не планират големи дела през тази седмица. Свършете първо тези, които вече сте започнали.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица може да се окаже доста трудна за прогнозиране развитието на събития, които са важни за вашето семейство.

През седмицата може да ви изненада новина отдалеч, свързана с бъдещо майчинство или с дете.

През тази седмица различни събития ще ви накарат да вземете решение свързано с ваша работа, бизнес или професия.

Възможно е да възникне шанс за завръщане на работно място, където сте били преди време или възможност за допълнителна работа свързана с професия, която сте работили преди.

През тази седмица ще се обсъждат финансови действия или отношения с хора, с които най-вероятно нямате роднински отношения.

Ако имате ангажимент от юридически или съдебен характер, не разчитайте на обещание или помощ, която очаквате да получите. Ако ви се даде такава, бъдете благодарни, Ако не – не се ядосвайте!

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, най-вероятно от кръга ви приятели.

Младежите и девойките Близнаци ще очакват приятни срещи и събития. Дали ще се случат обаче, ще зависи от вашите действия и решения досега.

Мъжете ще имат сериозни финансови ангажименти или работа, от която ще очакват добър приход.

Жените ще са на разположение на своите деца и внуци, които през тази седмица ще се нуждаят от вас.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица на някои от вас може да им се наложи да се погрижат за здравето на роднина.

През седмицата ще имате трудни отношения с хора, които ще предизвикат нежелано напрежение в семейните ви, приятелски или колегиални отношения.

Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план и ще може да реализирате важни за вас планове или очаквания свързани с пари.

Възможни са обаче неочаквани инциденти поради разсеяност или липса на достатъчно професионални умения.

През седмицата може да ви развълнува една новина или събитие в страната, където живеете в момента.

На работното си място ще преживеете различни приятни изненади или ще имате интересни преживявания в колектива, в който работите.

През тези седем дни може да ви зарадва новина или предложение свързано с нова работа или нова дейност в настоящия ви бизнес.

Ще възникне напрежение или спор с роднина, който/която не живее във вашия дом.

Младежите и девойките Рак ще преминат през седмица на неочаквани събития и преживявания.

Мъжете ще правят смели планове за близкото си бъдеще. Ще формирате нови цели в живота си, с оглед обстановката в страната, където живеете или ресурсите, с които разполагате.

Жените ще са сантиментални, любвеобилни, търсещи и даващи любов. Не се опитвайте обаче да ги манипулирате!

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица вашата емоционалност ще ви предизвика да реагирате прибързано на всяка новина, която ще получите.

Възможно е да имате пълно основание да се зарадвате за нещо, но също така е възможно да изпаднете в деликатна ситуация поради невярна или непроверена информация.

През седмицата ще възникне неприятен спор, който може премине в сериозен конфликт, с размяна на обиди, и да предизвика клюки и злобни коментари против вас.

Бъдете разумни и предпазливи!

Влиянието върху домашните ви и семейни отношения на човек роден под земните зодиакални знаци, може да „премине границата“ през тази седмица.

Това ще ви накара да реагирате много категорично срещу подобен вид поведение. Няма значение дали тази личност ще е ваш родственик, или някой друг.

Младежите и девойките Лъв ще имат седмица на важни изяви, изпити, представяния, вземане на сериозни решения за бъдещето.

Мъжете ще трябва много отговорно и коректно да изпълнят своите професионални или бизнес задължения.

Жените ще имат желание или възможност да пътуват, дори това да е на кратко разстояние. По важна е емоцията, а не дестинацията.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще сте ентусиазирани, енергични и изпълнени с желание да свършите много работа.

Ще ви бъде по-лесно да разрешавате битови или имотни проблеми. Ще намирате най-правилното решение за тях или начин за най-бързото им реализиране, понякога с помощта на приятели или специалисти.

През седмицата мнозина ще се зарадват на документ, договор или осигуряване на някакви права, нова позиция и др.

През тази седмица може да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, когото познавате или който е част от семейството на ваши приятели или колеги.

На работното си място ще се чувствате под голямо напрежение или натиск. Причината за това може да бъде необходимостта от бързо приключване на някаква дейност или ангажимент, които в действителност ще се нуждаят от повече време за реализацията си.

Има вероятност за конфликт с колеги или ръководител, но възникването или задълбочаването му е нежелателно.

През тази седмица може да имате специални очаквания свързани с пътуване, с хора от близо и далеч или с финансов документ (договор).

Внимавайте какви решения вземате през тази седмица, защото впоследствие няма да може да ги промените.

Младежите и девойките Дева ще имат някакъв специален ангажимент свързан с жена от кръга приятели.

Мъжете ще преживеят емоционално среща или събитие свързано с по-млада от тях жена.

Жените ще имат седмица, в която ще успеят да разсеят свои страхове или безпокойства по важни теми от живота.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица някои от вашите приоритети ще са свързани с любовния ви или семеен живот.

Много са вероятни конфликти по различни житейски теми, които ще поставят на някакво изпитание вашите отношения.

Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие може да се окаже твърде динамично дори за вашата емоционална натура.

През седмицата може да преживеете разочарование свързано с лошото качество на техника или дрехи, които сте закупили преди време.

През седмицата мнозина ще преживеят важно събитие свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена. То може да бъде повод за събиране с роднини или приятели.

През тази седмица са вероятни промени в семейството ви свързани с пътуване, преместване и други подобни събития свързани както с вас, така и с ваш родственик.

През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора. Те могат да дават представа, че притежават големи познания, или че имат контакти с известни личности, което да се окаже невярно или твърде пресилено като факт.

През тези седем дни ще ви разстрои неочакван инцидент свързан с човек, когото познавате.

Тази седмица ще бъде важна за развитието на здравословен проблем (за тези от вас, които се намират в такава ситуация) и започнато вече лечение, чийто ефект вече усещате.

Тези от вас, които имат собствено дете ще проведат разговор свързан с неговото бъдеще и неща, които предстои да бъдат направени в близките месеци.

Младежите и девойките Везни ще трябва да мисля много и сериозно, преди да вземат каквото и да е било важно решение през тези седем дни.

Мъжете ще имат интересни отношения с представители на водните знаци Рак, Риби или Скорпион.

Жените ще имат много работа. Ключовата дума за вас е организация, следване на плановете и довеждането им до края в рамките на деня, за които са определени.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица изненадата може да дойде чрез една непланирана придобивка за вашия дом или семейство.

Възможно е тя да дойде благодарение на ваши роднини или приятели, но може да бъде благодарение и на ваши собствени действия и решения.

През тези седем дни ще ви изненада събитие или новина свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер свързано с роднини, приятели, съседи или други познати.

През седмицата ще преживеете събитие или ще правите планове с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете до края на тази година.

През седмицата ще преживеете интересно събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Като цяло през тези седем дни ще възникнат неочаквани или по-големи разходи свързани с важни за вас или за семейството ви дела

През този период от време на изпитание ще бъдат подложени ваши приятелски отношения, с хора които в момента живеят или се намират в друго населено място.

Тези седем дни ще са благоприятно време за уреждане на различни важни административни или финансови документи.

Възможно е да обсъждате ваш бъдещ професионален или бизнес договор и др.

Младежите и девойките Скорпион ще имат благоприятно време за пътуване, за организиране на планове свързано с такова в едно недалечно бъдеще свързано с образование, работа или друга важна причина.

Мъжете ще се наложи да бъдат стожерите в дома си, тъй като мнозина ще разчитат на тях.

Жените да внимават при появата на всяко едно здравословно неразположение. Не допускайте паника, но и не игнорирайте подобни сигнали.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще преминете през ситуации, които ще ви покажат ваши грешки допуснати в недалечното ви минало. Тези преживявания ще имат за цел да ви провокират към сериозен размисъл и вземането на някои решения.

През тези седем дни са възможни здравословни неразположения, които ще изискат някаква промяна в начина ви на живот, хранене или лечение.

Отношенията ви с хора, които са представители на земни или въздушни зодиакални знаци ще са сложни през тези седем дни. Те ще изискат от вас да бъдете дипломатични и тактични при контактите си с тях.

През тази седмица събитие в живота на момиче или млада жена ще е причина за емоции и интересни преживявания.

Мнозина ще се наложи да присъстват на събитие свързано с мъж, което ще изисква избор на подходящ подарък или друга специална подготовка.

Като цяло през седмицата за вас ще възникнат интересни възможности за развитие и шансове за постигане на реални успехи.

Младежите и девойките Стрелец ще преминат през седмица на изненади, трудно планируеми събития и ангажименти с неочаквано развитие.

Мъжете ще са емоционално докачливи, трудни за комуникация, сприхави по теми, които са неприятни за тях.

Жените ще следят внимателно новини, които са важни за тяхното семейство, работа или обществено – политически живот.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете сериозни решения и да имате адекватни реакции като цяло, тъй като пред вас са различни неочаквани събития, които ще имат динамично, непредсказуемо развитие.

Седмицата вещае неочаквано пътуване или неочаквани контакти с хора от други градове и държави.

През тези седем дни ще ви зарадва новина или събитие, което може да има връзка с личен или професионален успех на човек от семейството ви или от кръга ви близки приятели.

През седмицата мнозина ще се зарадват на новина свързана с дългоочаквана бременност или с раждането на дете.

През тези седем дни ще ви натъжат събития в живота на човек, когото познавате, свързани с неразумни действия, попадането в неприятна или застрашаваща живота му ситуация.

Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа, за изпълнение на професионалните ви задължения или за развитието на бизнеса ви, ако имате такъв.

Предложение, което ще получите ще се окаже интересно и перспективно за развитие.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате една благоприятна промяна свързана с работата си.

Младежите и девойките Козирог ще действат емоционално, сякаш все още са в детството си. Ще искате да си върнете онази свобода, която вече е твърде ограничена поради навлизането в една по-различна възраст и етап от живота.

Мъжете да бъдат разумни. В желанието си бързо да получите или постигнете нещо може да си създадете голяма неприятност.

Жените ще имат интересни срещи или преживявания с роднини, приятели, представители на някаква институция или организация.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате със задачи, които ще имат връзка с жилището, където живеете или имот, който вашето семейство притежава.

Определено ще вършите тези неща без желание, но ще бъде важно да избегнете всякакви усложнения или забавяния.

През тези седем дни ще имате усещане за неискреност или потайност в действията на човек от кръга ви роднини или приятели.

Ще търсите отговори на въпроси, ще наблюдавате внимателно за да се уверите дали това е истина или вие сте станали по-мнителни.

Бъдете внимателни с примамливи предложения за лесни печалби.

През тази седмица един разговор ще ви даде по-голяма яснота за вашите перспективи за развитие в образование, кариера или бизнес.

Младежите и девойките Водолей ще трябва да избягват всякакви рискове, екстремни действия или емоционални такива, с цел да докажат смелост. Младостта е лудост, но живота е дар. Внимавайте!

Мъжете ще търсят нови доходи за личния си или семеен бюджет, без значение дали това ще им донесе малка или голяма печалба.

Жените ще имат повече семейни задачи и ангажименти, но няма да сте сами при тяхното изпълнение.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате повече проблеми за разрешаване или сериозни ангажименти в семейството.

Някои от тях може да са естествено продължение на предишни ваши действия, които в някои случаи може да са довели до някакви усложнения.

През седмицата може да ви изненада преживяване, свързано с настоящият ви интимен или брачен партньор.

Ако имате конкретни планове свързани с имот или жилище, то тази седмица всичко ще се развие според вашите предварителни планове или договорки.

В работата ви ще възникне напрежение вследствие грешка направена преди време от вас или от ваш колега, чиито последици едва сега ще се усетят.

Конфликт в работата може да ви провокира към емоционални действия и решения. Съхранете спокойствие!

През седмицата ще ви зарадва среща или информация, която ще получите чрез приятели или хора от друго населено място.

През седмицата ще успеете да намерите решение на проблеми или неприятности, които имате с родственик, който живее извън вашия дом.

Едно ново познанство през тази седмица може да ви помогне за решаването на важен проблем.

За тези, които са в процес на развод седмицата вещае трудни разговори или срещи, конфликти и нежелано напрежение.

Младежите и девойките Риби ще имат работа с документи, бумащина, ще направят разходи свързани с образование или друго ново начинание в живота си.

Мъжете ще имат повод за малки лични радости и удоволствия.

Жените ще трябва да действат внимателно, добре да преценяват всяко свое действие или решение. Не допускайте отново една и съща грешка.

Източник: astro.velida.net