Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 24 – 30 май)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица вашите срещи или контакти в голяма степен ще зависят от вашите интереси и приоритети. Ще цените повече времето и ресурсите си и няма да ги разпилявате за неща, които в момента нямат значение за вас.

Това ще бъде благоприятна седмица да купите или продадете нещо, за уреждане на документ свързани с имот или с вещи, стока или продукция (ако сте търговци или производители).
През седмицата ще получите покана за събиране, което може да наложи да закупите подходящ подарък. Ще бъде важно да вложите някаква интересна идея и изненада в избора си.

През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер на човек, който живее далеч от вашия дом.

Не са изключени грижи или разходи свързани със здравето на роднина.

Ако възникнат финансови проблеми тази седмица, не изпадайте в паника. Ситуацията ще претърпи промени и ще има по-добро развитие през следващите дни и седмици.

Младежите и девойките Овен ще похарчат пари за външния си вид, за гардероба си през лятото и за други лични удоволствия.

Мъжете ще преживеят различни моменти на напрежение и стрес. Противопоставянията ви с хора родени под огнените зодиакални знаци ще са много емоционални.

Жените ще преживяват прекалено емоционално личните си проблеми. МОже да изпитате разочарование от постигнатото досега или от развитието на някои важни събития и отношения в живота ви.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви се наложи да промените някои ваши планове поради възникването на нови ангажименти или събития. Вероятно те ще са положителни и ще имат важен характер предимно за вашето семейство.

Затрудненията, които евентуално ще възникнат през тази седмица ще имат отношение към дете или млад човек от кръга ви роднини. Те ще имат връзка с тяхното поведение, начин на живот или следване на нереални цели и желания.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашия любовен живот, но това ще касае предимно създадени вече романтични отношения.

В някои случаи може да възникне благоприятна възможност за събиране след раздяла, за тези от вас, които са осъзнали своите грешки и са готови да осъществят нужната промяна в отношенията си.

Стресовите ситуации, които ще възникнат през седмицата ще бъдат кратки, преодолими и не вещаят загуби или други драматични последствия.

Младежите и девойките Телец ще имат желание да си купят някои вещи за личния си комфорт или за подобряване на външния си вид.

Мъжете ще се наложи да вършат всичко на бързи обороти. Седмицата ще ви натовари с много задачи, с повече отговорности, срещи или пътуване. Възможно е получаване на неочаквани пари или други изненади от финансов характер.

Жените ще имат благоприятна седмица за любовни преживявания, като съдбата ще е по-благосклонна към по-младите дами или към тези, които имат по-млад партньор.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстои пътуване или среща с роднини или с приятели, които живеят на разстояние от вас.

Чрез новите ви познанства с хора от други градове или държави ще получите полезна информация, нови познания, които ще са важни за вашата работа или бизнес.

През седмицата може да получите предложение или важна подкрепа от страна на колеги или ръководител.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело ще могат да очакват благоприятни резултати.

През седмицата ще се ангажирате с финансов проблем на близък човек, който ще поиска помощ или съвет от вас.

През седмицата ще възникнат неотложни ангажименти свързани с човек от кръга ви роднини.

Като цяло тази седмица ще изиска по-сериозно и отговорно внимание във финансовите ви дела.

През седмицата избягвайте да давате лесно обещания, не се „палете“ от предложения свързани с бързи и лесни пари.

Някои от вас ще обмислят много по-сериозно възможности за бизнес от дома, за допълнителна работа от дома и др.

Младежите и девойките Близнаци ще са нетърпеливи, изнервени поради желанието всичко да се случва бързо и по начина, по който те искат.

Мъжете ще преминат през различни стресови ситуации, които трудно могат да са прогнозират, тъй като ще са индивидуални за всеки един от вас. Внимание ще изискат отношения с хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Жените ще получат интересно предложение или покана, които ще ги вдъхновят за реализация на нови идеи и проекти.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате полезни за вас контакти с хора, които живеят или работят в друго населено място. Това ще бъде благоприятна седмица да посрещнете гости в дома си, независимо откъде идват.

През седмицата може да ви зарадва вниманието или подаръка, който ще получите от роднина или приятел.

През тези седем дни има вероятност неочаквано да загубите или забравите пари или лични вещи. Може да направите необмислен разход или да вложите пари в нещо, което ще получите със закъснение.

През тези седем дни очаквайте изненади, които ще имат връзка с вашето минало: ваша предишна работа, стара любов, стари приятели и др.

През седмицата ще ви зарадват новини, които ще има връзка със семейството ви. Възможна е покана за годеж, сватба или друго специално събиране.

През тези дни ще ви се даде възможност с лекота да разрешите една сложна ситуация или проблем.

Това ще ви даде оптимизъм за бъдещето ви, въпреки някои затруднения или проблеми, през които ще преминете през тези седем дни.

Младежите и девойките Рак ще имат поводи за събирания, за интересни срещи с нови и стари приятели.

Мъжете ще правят планове за бъдещето си, понякога свързани с голяма доза риск. Интересни отношения през седмицата ще имате с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Жените ще преминат през седем дни на различни неочаквани ситуация и преживявания. Дори да са приятни и важни за бъдещето ви, те ще ви донесат и много умора и напрежение.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще бъде благоприятна за създаване и развитие на романтични или любовни отношения.

Старайте се да не ограничавате търсенето на нов партньор само в населеното място, където живеете. Дайте си свобода по отношение на възраст, професия, националност или религия.

През тази седмица за вас ще бъде важно да следвате собствената си съдба, без да правите умишлени опити да я коригирате според своите мечти или желания.

Седмицата ще ви покаже приятните страни на живота, но също така и неприятните, които в повечето случаи ще са вследствие на ваши прибързани решения и действия.

Избягвайте да разрешавате през тези седем дни големи проблеми и неприятности, защото все още няма да имате нужната подкрепа, енергия или средства.

През седмицата внимавайте в паричните си дела с хора, които са ваши приятели, или които сте приели като такива, защото съществува реална опасност от разочарование и дори загуба на пари.

Конфликтите в семейството през тази седмица ще са свързани основно с битови проблеми, с липсата на желание на член от семейството ви да изпълнява своите отговорности и задължения в дома.

Младежите и девойките Лъв ще трябва да бъдат много разумни в действията си. Не е време за полет в сфери, за които нямате познания и опит.

Мъжете ще трябва по-сериозно да се ангажират с домашните си дела. Много задачи в дома ви чакат вашите действия. Не ги игнорирайте!

Жените ще са склонни да се самозалъгват по отношение на някои свои идеи или желания. Не проявявайте инат, а разговаряйте за тези неща с хора, които имат опит или знания.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви предстоят полезни или продуктивни разговори, които ще имат отношение към вашето образование, кариера или бизнес.

Съдействието, съветите или протекцията, която ще получите от други хора ще бъде във ваша полза, но вие не трябва да разчитате само на това.
Личните ви отношения ще преминат през няколко турбулентни преживявания. Това може да се случи, защото вие или хората до вас ще сте много чувствителни, склонни към прибързани заключения и липса на търпение.

През тези седем дни сами може да си създадете емоционален и психически дискомфорт с прибързаните си решения и действия.

Седмицата ще бъде непредсказуема за пътуване, тъй като е възможно да преживеете някакво разочарование или друг неприятен момент.

Седмицата ще ви зарадва с новина свързана с успех или важно събитие в живота на мъж, когото познавате лично.

Младежите и девойките Дева ще търсят помощ от родител или приятел при разрешаването на неочаквана неприятност.

Мъжете ще бъдат емоционално и физически ангажирани с финансови дела, различни плащания или дейност, от която ще очаквате добра печалба.

Жените ще трябва деликатно да подхождат при трудни разговори с друга жена. Някои истини и факти ще трябва да се поднасят внимателно, за да има време другата страна емоционално да ги приеме.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица вашите действия ще бъдат насочени към търсене на нови възможности за реализиране на ваша идея или желание.

Ще имате възможност да реализирате много неща, но преди всичко бъдете честни и търпеливи.

Предстоят ви интересни срещи и контакти с приятели или с роднини, които живеят в друго населено място.

Интересно развитие през седмицата ще има комуникацията ви с жена и информацията или събитията, които ще обсъждате с нея. Предстои ви размяна на идеи, обсъждане на възможности за обща дейност и др.

През тази седмица може да очаквате новина свързана с някакъв вид загуба в живота на жена, която познавате.

Ще имате една благоприятна седмица за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер.

През седмицата избягвайте да се намесвате в семейните проблеми на роднини или приятели.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за развлечения, ако имате свободно време.

Младежите и девойките Везни ще имат специална седмица, събитие от която ще остави траен спомен в живота им.

Мъжете ще са на прага да вземат едно важно решение или да стартират ново начинание (промяна) с големи шансове за успех.

Жените ще имат възможност да пътуват или ще развият важни контакти с хора от най-различни разстояния.

Скорпион

Ако сте родени под зодиакалния знак Скорпион, през тази седмица ще имате ангажименти свързани с важно събитие, събиране, с изпълнението на обещание или друг неотложен ангажимент.

Действията или думите на ваш роднина ще ви накарат да се замислите за някои свои планове или лични отношения.

Възможни са малки парични приходи в семейния ви бюджет.

Конфликти или напрежение, които ще възникнат през тези седем дни, ще намерят естествено разрешение, затова не се напрягайте, не изпадайте в паника и стрес.

През тази седмица ще се уверите, че каквото дават на другите като чувства и внимание, такова и ще получите. Но не става дума за някакви моментни прояви…

Тази седмица може да се зарадвате на действията или думите на човек, в когото сте се съмнявали, имали сте недоверие за неговата честност и лоялност.
На работното ви място може да възникне неприятна ситуация или събитие свързано с колега или с клиент.

През седмицата ще имате желание да отделите повече време за интимни или романтични преживявания, независимо от семейното си положение. Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за годеж или сватба.

Младежите и момичетата Скорпион ще преминат през седмица на хаос в мислите си, в желанията си, прескачайки от едно към друго, според моментната ситуация. Това няма да ви бъде в голяма полза и може да преминете през седем пропилени дни.

Мъжете ще имат чудесно време за доказване на способности и знания. За показване растежа, който са достигнали като личности.

Жените ще имат възможност да получат яснота по въпроси или отношения, които са създавали притеснение. Ще ви учудят действията или думите на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви ентусиазира една нова възможност. Бъдете реалисти и преценете правилно дали имате достатъчно умения, познания и ресурси за нейната реализация.

Парите, които повечето от вас ще получат през тази седмица ще дойдат предимно чрез работа, различни бизнес сделки, банкови преводи, пари от наем, пенсия, рента и др.

През тези седем дни може да очаквате гости в дома си, които могат да ви посетят без да има специална причина за това. Възможно е вие самите да гостувате в дома на приятели или роднини.

Тази седмица ви предстоят няколко сериозни разговора, свързани със вземането на неотложни, но важни за бъдещето ви решения.

Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят нетърпеливи и емоционални.

Ще ви се наложи да се погрижите за здравословното състояние на роднина. Възможно е да се ангажирате по някакъв начин с неговото или нейното лечение.

През тази седмица вашето внимание ще бъде насочено предимно към нещата, които са важни за семейството ви.

Ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на полезни за вас контакти с хора от друго населено място или държава.

Младежите и девойките Стрелец ще се надяват на добри новини или възможности, чрез които да получат някакви доходи.

Мъжете ще имат ангажимент свързан с дете или с млад човек от семейството. Възможни са новини свързани с бременност или с раждането на бебе.

Жените ще отделят голяма част от времето си за разговори и срещи с приятели. Нека това не ви отнема ценно време, което може да го използвате за важни, градивни неща.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, избягвайте да правите предварителни планове за дните през тази нова седмица. Най-доброто за вас ще бъде да оставите нещата да се развиват по естествен начин.

Тази седмица определено ще ви донесе някои приятни изненади.

През седмицата обаче ще ви разтревожи неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.

През тази седмица бъдете внимателни при покупка на битова техника за дома, смяна на мебели и др. Вероятно ще възникнат проблеми, които ще предизвикат негативни емоции или конфликти.

През седмицата избягвайте да давате личните си вещи на други хора или да вземате такива за временно ползване.

Любовният ви живот едва ли ще премине през някакви изненадващи ситуации или събития. Приемете вашите отношения такива, каквито са, ако искате да си осигурите вътрешно спокойствие и мир.

През седмицата може да получите покана за среща, да направите любовно обяснение или да създадете нов романтичен контакт, най-вероятно чрез Интернет.

Постарайте се да оставите събитията през тази седмица да се развиват по естествен начин, без натиск или манипулиране от ваша страна. Така ще дадете възможност на някои събития да ви изненадат.

Младежите и девойките Козирог ще се сблъскат със сложния характер на човек роден като тях под земен зодиакален знак.

Мъжете да внимават и да не предприемат рискови действия, екстремни преживявания или спортове, за които нямат подготовка.

Жените ще имат възможност за професионално израстване и доказване на умения в работата или в бизнеса си.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тези седем дни ще имате важни или полезни за вас контакти и срещи.

Особено интересни за вас ще бъдат тези, които са свързани с вашата работа или бизнес.

Те в голяма степен ще определят ваши бъдещи планове свързани с кариерата ви.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които ще ви поискат помощ за реализация на своя лична цел или план, манипулирайки вашите чувства или разбирания.

През седмицата ще се преживее неочаквана стресова ситуация, която ще премине като буря в живота ви.

Хора родени под огнените зодиакални знаци ще намерят с какво да ви изненадат през тези седем дни.

Във финансов план е възможно очакванията ви да бъдат големи, а реалните доходи значително по-малки. Ще бъде важно разумно и пресметливо да планирате разходите си.

Младежите и девойките Водолей ще трябва да си отварят „очите на четири“, тъй като могат да станат жертва на кражба или друго неприятно събитие.

Мъжете ще имат срещи с хора, от които ще очакват да получат ценна информация, съвет или помощ.

Жените ще имат притеснения свързани със здравето или други проблеми в живота на мъж от кръга им роднини, приятели или съседи.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица може да останете разочаровани от събития или действия, които сте смятали важни за семейството ви или за ваши роднини.

В работата си ще преминете през дни на по-голямо напрежение, но като цяло ще може да постигнете задоволителни резултати, успехи, нов договор, нови клиенти и др.

През седмицата ще успеете да развиете важни за вас професионални отношения с хора, с които ще обсъждате различни бъдещи ангажименти.

През тези седем дни ще ви зарадва информация, който ще е във ваша полза или интерес.

През седмицата избягвайте да се гордеете с успехи, които смятате, че сте постигнали вече, тъй като де факто те все още са в някакъв процес на развитие.

Повечето контакти, които ще имате през седмицата ще ви донесат полезна информация, която определено ще ви бъде от полза за в бъдеще.

Не бързайте да реагирате емоционално на някои неприятни новини, защото те могат да имат ново развитие съвсем скоро.

Това ще бъде благоприятна седмица за раздяла с хора ( разбира се, не бурна), които вече нямат място в живота ви, с които сте тръгнали по различни пътища на развитие.

Новина свързана със загуба в живота на човек, когото познавате няма да ви изненада.

Младежите и девойките Риби ще очакват резултати от положени от тях усилия през последните години или месеци.

Мъжете да избягват илюзии, да не вярват на големи обещания и самите те да избягват всякакви хитрости или манипулации. Това е важна седмица за вас, през която трябва да преминете с отговорност и чистота в действията си.

Жените ще имат възможност да се зарадват на пари в бюджета си или на добри резултати, ако работата ви е свързана с финанси.

Източник: astro.velida.net