Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21 – 27 юни)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще разговаряте или действате по задачи свързани с имущество, което е притежание на семейството ви. Вероятно тези събития ще имат връзка и с други ваши роднини. Възможно е да получите помощ от тях или вие на тях ще помогнете.

През тази седмица ще се върнете към свои стари идеи свързани с работа или бизнес.

Обстоятелствата за тяхното реализиране на този етап ще са много по-благоприятни и вие ще искате да им дадете шанс за реализация.

Мнозина от вас ще се зарадват на успех, награда или предложение, което най-вероятно ще има връзка с вашето образование, кариера или работа.

През седмицата ще получите новина от друго населено място, която може да бъде причина за едно пътуване в близко бъдеще.

Възможно е сега да получите пратка, документ или покана за гостуване от човек, който живее в друг град или държава.

През тази седмица новите познанства ще са важни за вас, защото чрез тях ще получите полезна за вас информация или ще създадете нови важни за вас контакти.

Тази седмица може да ви разтревожат действията или решенията на млад човек, който най-вероятно е от кръга ви роднини.

Интересен може да се окаже любовния живот на мъжете над 35 годишна възраст.

Младежите и девойките Овен ще търсят съвет или помощ от по-възрастен или по-опитен човек относно сложна ситуация в семейството или в работата си.

Някои жени ще са склонни да се забавляват, да прекарват повече време с приятели, а други ще предпочетат да се изолират от всякакви социални контакти.

Мъжете ще обмислят сериозни планове за бъдещето и възможността за тяхната реализация в настоящата ситуация.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате разговори с хора, които ще окажат голямо влияние върху ваши планове свързани със семейството или с работата ви.

Мнозина от вас ще преживеят радостно събитие или ще получат приятна новина свързана с роднини.

През тази седмица може да очаквате интересно развитие на ваши нови и стари познанства с хора, които в момента се намират зад граница. За някои от вас са възможни и финансови отношения с такива хора.

Новите познанства с чужденци ще са интересни, но не бързайте да се ангажирате с тях, както в романтичен, така и в професионален план.

Тези от вас, които ще пътуват през тази седмица ще преживеят момент на напрежение свързано с транспорт, който ще използват.

През тази седмица семейството ви ще е важен фактор за личния ви и духовен комфорт.

Ще имате приятни преживявания с роднини в дома си или чрез телефонни (онлайн) разговори с тях.

Очаквайте новини свързани с предстоящо събитие в семейството на роднини или приятели.

Това ще бъде благоприятна седмица за промени, за контакти с представители на държавна или съдебна институция и др.

В любовния си живот ще успеете да реализирате свои планове и очаквания, но действайте бавно и без натиск.

Младежите и девойките Телец ще се фокусират върху работа или други ангажименти, които ще им помогнат за финансовата им стабилност.

Мъжете ще имат сериозни задачи или ангажимент с дете или с по-млади от тях хора, които в някои случаи може да имат връзка с пътуване, с преместване или с друга някаква промяна.

Жените ще бъдат изненадани от новина, която ще получат от друга жена над 35 годишна възраст.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица бъдете по-отговорни при изпълнение на професионалните си задачи. Внимателни бъдете и при реализиране на домашни подобрения или ремонти.

Не обръщайте внимание на колеги или клиенти, които лесно предизвикват конфликти. Избягвайте преките конфронтации и търсете дипломатично разрешение на всяка спорна или сложна ситуация.

През тази седмица бъдете отворени за съвети или предложения, които ще получите чрез други хора, независимо какви отношения имате с тях.

През тази седмица може да възникне неочаквана ситуация за разрешаване свързана с пари или с финансов документ.

Може да преживеете разочарование, което ще се отнася до ваши парични дела.

Събитие в живота на роднина ще ви създаде известно притеснение или безпокойство.

През тази седмица може да ви се наложи да направите подарък свързан със специален повод в живота на човек, когото познавате.

Емоционален ще бъде любовния живот на тези от вас, които имат партньор, който в момента се намира в друг град или държава.

Младежите и девойките ще имат чудесна седмица да направят нещо градивно и перспективно за собственото си бъдеще.

Мъжете определено ще имат по-големи възможности за реализация на личните си или професионални планове.

Жените може да се фокусират върху намирането на средства за покупка на важна за тях придобивка или за друга финансова инвестиция.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате сложни емоционални преживявания свързани с човек от близкото ви обкръжение.

През тази седмица ще обърнете повече внимание на човек от семейството си, който/която с действията си напоследък създава напрежение в семейните ви отношения.

Ще се опитате да разберете на какво се дължи подобно поведение и да повлияете по някакъв начин позитивно с вашите думи и съвети.

През седмицата ще ви се наложи да посетите държавна или банкова администрация, институция поради ангажимент, който ще имате там.

Ще ви бъде трудно да реализирате едно обещание, което преди време сте дали на приятели или познат, който вероятно живее в друго населено място.

През седмицата ще ви изненада новина, която ще получите в дома си и по някакъв начин ще касае семейството ви.

За някои от вас това може да бъде документ или предложение свързано с вещи, които притежавате, или които искате да купите.

През седмицата може да възникне притеснение или неприятна ситуация свързана с ваши приятели, съседи или колеги.

В любовта ще имате надежда за създаване на нова връзка, за по-ясно развитие на вече създадена такава или за други емоционални преживявания.

Девойките и младежите ще имат повече контакти с приятели или съмишленици по важни за тях дела. Новите приятелства може да бъдат дълготрайни, защото ще бъдат на база общи интереси.

Мъжете ще са емоционално нестабилни, което по-често ще ги прави тъжни и несигурни в бъдещето.

Жените ще имат запомнящи се срещи или преживявания с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преживеете приятно събитие или събиране свързано с човек от семейството ви или от близкия ви кръг приятели.

В работата си може да преживеете напрежение свързано с по-голямо натоварване, неотложен важен ангажимент или друга стресова ситуация.

През тази седмица ще ви зарадва новина свързана с бъдещето ви професионално развитие, с възникването на нови възможности за развитие в кариерата или бизнеса ви.

В работата си ще срещнете подкрепа и съдействие от страна на хора извън вашия колектив.

Финансово седмицата ще е благоприятна за почти всички. Ще възникне възможност за получаване на пари, за повишение на доходи, за намиране на по-добре платена работа и др.
В любовния ви живот нещата ще са по-сложни, особено ако работите заедно с партньора си. Ще имате различни мнения относно събития на работното ви място.

През тази седмица ще се преживят различни събития в семейството свързани с роднина от мъжки пол.

Младежите и девойките ще прекарат приятни моменти с хора от кръга си роднини или приятели.

Жените ще са зависими в решения и действия от предложения или информация, която ще получат във връзка с работа или с личния си живот.

Мъжете да бъдат внимателни със здравето си и с евентуални здравословни неразположения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще сте амбицирани да се захванете с нови неща, които да са полезни за вашия личен или семеен живот. Ще имате желание да промените и подобрите обстановката в дома, в който живеете.

Ще имате желание да използвате нови технологии в дома или в работата си.

В работата си ще имате интересни разговори свързани с нова дейност или ще приемете нови колеги, клиенти, партньор и др.

Заплащането, приходите от продажби или дела свързани с финансови документи могат да бъдат причина за важни разговори.

Във финансов план седмицата едва ли ще ви изненада с нещо.

Все пак бъдете внимателни в разходите си.

Любовта тази седмица ще ви донесе приятни преживявания. Възможни са флиртове или романтични отношения на работното ви място или чрез някакво бюро (агенция) за запознанства.

В семейството ви ще се преживее приятна изненада свързана с новина от друг дом или друго населено място.

Младежите и девойките ще имат по-голямо желание за любовни приключения и интересни преживявания. Ще успеете да реализирате своите романтични или интимни стремежи, но не наранявайте други хора с поведението си.

Жените ще са склонни да се доверят на мъдрия съвет на по-възрастна или по-опитна жена при вземане на важно решение за бъдещето си.

Мъжете ще се захванат много по-сериозно с разрешаването на неприятности, които касаят съпруга, приятелка, дъщеря или друга близка жена.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще възникне напрежение, което ще се отрази негативно върху ежедневието ви. Вероятно това напрежение ще има връзка с пътуване или с хора от друго населено място.

Ако пътувате през тази седмица бъдете внимателни с транспортните средства и бъдете подготвени за неочаквани ситуации.

Вероятно през тези седем дни ще получите със закъснение една неприятна новина от друг град или държава.

През тези седем дни може да ви разстрои новина свързана със загуба в живота на мъж, когото познавате лично.

През тези седем дни ще проведете различни срещи или разговори с жени, които ще касаят развитието на една идея, предложение или обща дейност.

Жена може да бъде повод за събиране, което ще ви ангажира с цветя или с подарък.

Тази седмица ще бъде благоприятна за ремонти и подобрения в дома ви.

Възможно е човек от семейството ви да преживее неприятно събитие свързано с образование, кариера или с работа.

Ако планирате покупки на вещи за дома си бъдете внимателни с цени, качество или гаранция.

В любовта трудно ще намирате желаната от вас нежност и хармония.
Младежите и девойките ще имат романтични, семейни или професионални срещи с влияние върху определени събития в близкото бъдеще.

Мъжете ще трябва да се разделят с някои свои надежди или очаквания.

Жените ще запомнят седмицата с една придобивка лично за себе си или за дома, в който живеят.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще си спомните за ваша стара любовна или интимна връзка или ще имате някакво ново преживяване (среща) свързана с нея. Може да имате емоционални съновидения свързани с такава личност.

Трудно е да се определи причината за подобно преживяване, защото тя ще бъде различна за всеки. Възможно е да имате неизчистени или неизживяни моменти с този човек.

Възможно е вие или другата страна да прави опити за връщане назад, което най-вероятно ще бъде отново грешка. Това, което смятате, че сте пропуснали, всъщност не ви е било дадено да го имате (преживеете).

През тази седмица ще преживеете събития на работното си място или в бизнеса, които ще бъдат знак за някои промени в близкото бъдеще. Те може да имат връзка с предложение или с получаването на полезна за вас информация.

Определено през седмицата ще възникнат нови ситуации в професионалния ви живот.

Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, строеж или ремонт, за подобрения в дома и др.

Възможно е да ви зарадва допълнителна малка сума пари.

Като цяло това ще бъде една благоприятна седмица за реализиране на вашите планове.

Постарайте се през тези седем дни да разчитате предимно на себе си. Не се осланяте на обещания на други хора.

През седмицата може да преживеете леки здравословни неразположения.

Младежите и девойките ще бъдат ангажирани с важен за образованието си, кариерата или работата ангажимент.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела.

Жените може да провокират възникването на неприятности в живота си с прибързани действия или недобре обмислени решения.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще сте в едно неспокойно, напрегнато очакване на важни за вас новини. Те могат да имат връзка с решения на други хора от семейството ви, с любовен партньор, с известие от съдебна или държавна институция.

За повечето от вас тези очаквания или действия ще получат благоприятно развитие.

Възможно е да възникне промяна в личните ви дела, която ще се реализира бавно и ще приключи до края на годината.

Тази седмица може да се зарадвате на пари или радостна новина, които ще получите от друго населено място.

През тези седем дни могат приятно да ви изненадат неочаквани събития или срещи.

Като цяло любовният ви живот ще има положително развитие през тази седмица.

Каквито и преживявания да имате през тези дни в любовта, приемете ги, без да се съпротивлявате.

Младежите и девойките ще преживеят неприятни разочарования, за неща, за които са имали голяма сигурност, че ще се случат. Пазете личните си вещи и пари от кражба или загуба.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата цел.

Жените ще зависят в голяма степен в своите действия и решения от хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще концентрирате цялото си внимание и ресурси в разрешаването на неприятности, които имате в семейството.

Ще се възползвате от възникването на благоприятни за това обстоятелства или ще получите подкрепа от страна на близки хора.

През седмицата колеги ще ви създадат емоционален дискомфорт или вътрешно напрежение с коментарите си, с прояви на злоба, завист, лицемерие и др.

През тази седмица ви предстои среща или събиране свързана с важен повод в живота на близък човек.

През седмицата ще имате различни ангажименти свързани с финансови или други важни документи.

В любовта ще имате благоприятно време за обсъждане на вашите отношения като перспектива и създаване на семейство, сключване на брак. Резулатите от такива разговори ще са индивидуални, но ще дадат яснота в една или друга посока.

Младежите и девойките ще се стремят да направят нещо хубаво и освежаващо в живота си. Ще отделите повече време за за дома, в който живеете. Ще сте склонни да похарчите пари за вещи, които ще ви дадат някакви удобства.

Жените ще искат да се забавляват или да се занимават с неща, които са тяхно хоби. Ще имате желание да прекарате повече време с деца или с млади хора.

Мъжете ще преминат през трудна седмица, защото свободата им на действие, на вземане на решения ще бъде ограничена от различни обстоятелства и хора.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица вниманието ви ще ангажират събития свързани с човек, който най-вероятно живее в друг дом или в друго населено място.

Тези събития може да са сложни и проблематични поради някаква причина.

През тази седмица ще осъзнаете безсмислеността на ваше желание или идея, за чиято реализация сте изгубили достатъчно време и ресурси.

Това ще ви даде шанс да насочите вниманието и енергията си към други по-перспективни неща.

Тази седмица ще бъде запомнена с различни приятни контакти и срещи.

Интимните ви и романтични отношения ще се развият в желаната от вас посока.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа свързана с физически труд, градинарство, селско стопанство, земеделие, животновъдство и др.

В работата си избягвайте несигурни или нелоялни клиенти, колеги или партньори.

Избягвайте да си губите времето с коментари свързани с проблеми в работата ви, защото те могат да бъдат приети като интрига.

Младежите и девойките ще направят всичко възможно да подобрят външния си вид: нови дрехи, посещение при фризьор или козметик и др. За вас сега ще бъде важно да се харесвате на любимия човек и на хората около вас.

Жените ще поемат повече семейни отговорности и ангажименти, вероятно независимо от тяхното естество. Ще ви бъде приятно да бъдете повече време в дома си с хора, с които ще имате за какво да разговаряте, без да се притеснявате от недоразумения или злонамерени действия.

Мъжете ще имат чудесна седмица за лична или професионална реализация. Следете предложенията, които ще получите през тези седем дни. Те не са случайни…

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за здравето на близък човек или за разрешаването на битов проблем в дома.

Основните ви ангажименти тази седмица ще са свързани със семейството ви или с роднини, които живеят в различни населени места.

Възможно е да получите пари, включително такива от някаква институция.

Ще имате финансови отношения с хора, с които имате предварителна уговорка или споразумение.

През тази седмица ще имате посещение или пътуване по неприятен повод.

Това ще бъде непредсказуема седмица за разрешаването на съдебен или юридически казус.

Ако фокусирате по-голямото си внимание върху семейството си и роднините си, ще можете да постигнете важни за вас резултати. Някои от вас ще организират или ще присъстват на роднинско събиране по специален повод.

В любовта ще имате възможност за срещи с нови и интересни хора, да направите избор следвайки сърцето или разума си. Седмица на подредба на отношенията ви, с кого искате да бъдете и с кого искате да си кажете сбогом.

Мъжете ще имат повод да се зарадват на успех, който едно неочаквано хрумване ще им донесе.

Жените ще са песимисти и с по-чести на моменти на лошо настроение през тази седмица. Ще сте склонни да мърморите, да недоволствате и да имате прекалено големи изисквания към близките си хора.

Източник: astro.velida.net