Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 28 юни – 4 юли)

Овен

През седмицата от 28 до 4 юли ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с изпращането/получаването на важен за вас документ.

През тези седем дни за вас могат да възникнат неочаквани възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако произвеждате или продавате нещо). Благоприятно време за активни действия в тази насока.

Възникването на една неочаквана необходимост свързана с разход на пари може да изиска от вас да вземете важно решение или да действате бързо в рамките на тази седмица.

През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място. Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване през този месец, гостуване при приятели/роднини, нова работа и др.

Загубите или неприятностите през тази седмица ще бъдат с цел да ви дадат нужни житейски уроци, да ви покажат ваши грешки или да отстранят от живота ви ненужни неща и хора.

Ще бъде важно да съумявате сами да откривате смисъла на подобни събития, защото това ще бъде във ваша полза.

Възникването на една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика кратък период на объркване и стрес. Това може да има връзка с грешка или с необмислените действия на ваши колеги, клиенти и др.

В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които са много амбициозни и непредсказуеми, когато следват собствените си цели.

Жените ще бъдат объркани от възникването и развитието на някои събития през седмицата.

Мъжете трудно ще постигнат осезаеми успехи, но по-важното сега ще бъде да се предпазите от загуби.

Телец

През седмицата от 28 юни до 4 юли ще имате възможност да се насладите на едно приятно и продуктивно време за вас.

Възможно е да отсъствате от работа поради най-различни причини, но едва ли те ще са свързани с неприятни ситуации или проблеми.

Тази седмица ще следите събитие в живота на човек, с когото работите заедно, или който живее в близост до вас.

През тези седем дни може да възникне по-сериозно притеснение или напрежение в семейството ви поради финансови разходи, документи свързани с пари и др.

Може да възникне неочакван разход или друг паричен проблем, който също да бъде причина за неприятен спор.

През седмицата ще се срещнете с хора от близо и далеч или ще имате желание да поканите гости в дома си.

Пред вас е седмица, в която ще имате динамичен социален живот и ще възникнат възможности за създаване на нови познанства.

Внимание за мнозина от вас ще изиска собственото здраве поради по-големия стрес, настинки или вирусни инфекции.

Младежите и девойките ще трябва да приемат реалността, в която живеят и да спрат с искания или капризи, които няма начин да бъдат осъществени.

Мъжете Телец ще трябва да следват съветите или желанията на човек от семейството си, което на моменти може да предизвика противопоставяне. Определено няма да ви е приятно да чувствате ограничения в личната си свобода.

Жените ще имат неприятни, но неотложни домашни задължения и ангажименти.

Близнаци

През седмицата от 28 юни до 4 юли ще имате много семейни ангажименти и задачи, за чието изпълнение ще имате нужда от помощта на ваши роднини или приятели.

През тези седем дни трудно ще намирате време за почивка и това може да ви създаде емоционални или физически затруднения, но определено ще проявите отговорност към изпълнение на задачите и задълженията си.

През тази седмица мнозина ще разчитат на вас за много неща и на вас ще ви бъде трудно да откажете своята помощ или съдействие.

През седмицата може да преживеете промени в планове свързани с близък човек или с гости, които ще очаквате в дома си.

Избягвайте да давате на децата си да играят или да използват техника или вещи, които не са подходящи за тяхната възраст.

В любовния си живот не насилвайте събитията. Няма нищо по-хубаво от това нещата да се случват естествено, ако са най-доброто за вас. Не си давайте надежда, ако не сте сигурни в чувствата помежду ви. Не искайте обещания и се радвайте на това, което имате в момента.

Тази седмица може да получите покана за пътуване или да тръгнете неочаквано на път.

Интересно развитие ще имат ваши контакти с хора от различни населени места и държави.

Младежите и девойките Близнаци ще преживеят неочаквана загуба или ще забравят някъде важна за тях вещ (документ).

Мъжете ще отделят твърде много време за разговори или срещи с приятели, което може да бъде причина за конфликти в семейството или да създаде напрежение на работното място.

Жените ще проведат важна среща или ще се срещнат с интересни хора.

Рак

Седмицата от 28 юни – 4 юли ще бъде доста неспокойна и напрегната за вас.

Ще се редуват различни новини и събития: и хубави и лоши, които понякога ще се развиват бързо, без да ви дадат възможност да ги преживеете емоционално.

Те може да не са свързани директно с вашия личен живот, но да имат влияние върху ваши планове, върху начина ви на живот или да променят ваши политически разбирания.

През седмицата очаквайте разговори, срещи или предложения с хора, които ще имат сходни с вас цели или начина работа.

През тези седем дни очаквайте среща с хора, които ще пристигнат във вашето населено място на гости, по работа или на ваканция.

Вероятни са и нови познанства с хора от близо и далеч чрез различните платформи в Интернет.

За тези представители на зодиакалния знак Рак, които имат здравословен проблем, лечението може да изиска някаква промяна.

Седмицата няма да бъде от най-успешните ви седмици за работа или бизнес, затова бъдете максимално концентрирани и изпълнителни.

Младежите и девойките Рак ще са склонни към повече интимни или романтични преживявания.

Мъжете ще имат причина да обмислят много по-внимателно всяко свое решение или действие и това може да се приеме като проява на мудност или апатия.

Жените ще получат много полезна информация или важен документ, което ще ускори развитието или изпълнението на някои техни планове.

Лъв

През седмицата от 28 юни до 4 юли ви предстоят повече разходи или ангажименти с пари, с документи, плащания на битови сметки, данъци и др.

Не са изключени разходи или грижи свързани със собственото или на близък човек здраве.

През седмицата мнозина от вас ще преживеят раздяла с роднини, съседи или приятели, които ще заминат на ваканция, ще осъществят пътуване в друг град/държава или поради друга някаква причина.

Някои от вас може да преживеят емоционално една такава раздяла, особено ако причините за нея са свързани с възникването на неочаквани житейски обстоятелства.

Възможна е неприятна новина свързана с инцидент по време на пътуване, свързана с човек, когото познавате.

През седмицата може да ви изненадат гости (или посещение) в дома ви.

Като цяло седмицата ще ви донесе повече приятни емоции, отколкото обратното, но разбира се, всичко ще зависи и от вашите предварителни очаквания.

Ще има хора и събития, които ще ви заредят с положителни емоции, а с други ви предстоят специални преживявания.

Любовният ви живот също ще бъде интересен и позитивен, с разговори за бъдещето, които ще осъществите с любимия си човек.

Младежите и девойките Лъв ще бъдат по-големите оптимисти през седмицата. Няма да се страхувате да рискувате, да вземате смели решения или да предприемате стъпки към сериозна промяна в живота си.

Жените ще бъдат неподготвени за различните изненади, които живота ще им поднесе през тези седем дни. Това може да бъде за добро, но може и да създаде хаос в живота ви, ако допуснете емоционални, прибързани действия.

Мъжете ще имат повече семейни задачи в дома и със семейството си, което понякога ще ги прави сприхави или докачливи.

Дева

През седмицата от 28 юни до 4 юли различни конфликти с хора от ежедневието ви, ще ви накарат да се замислите за причините за това напрежение. Ще търсите грешки, които евентуално вие правите, или които другата страна допуска спрямо вас. Всъщност по-скоро второто…

През тази седмица мнозина от вас ще вземат решение или ще направят първи стъпки към една промяна в живота си. Тя може да изглежда сравнително малко, но да се окаже точния катализатор за една по-голяма промяна в бъдеще.

В професионален план седмицата ще се запомни с различни преживявания. Ще преминете през моменти на стрес или напрежение свързано с кратък срок за изпълнение на определена задача.

Най-вероятно в края на седмицата ще изпитате задоволство от добре приключен проект или ангажимент.

През седмицата ще възникнат благоприятни за вас шансове за развитие или за постигане на важни резултати в кариера, образование или бизнес, стига да имате амбиция и желание да се развивате.

Финансово седмицата ще се развие според очакванията ви. Ще се проведат разговори в семейството свързани с пари или ще се предприемат конкретни действия свързани със стабилизиране на семейните ви финанси.

През седмицата вероятно ще постъпят пари в семейния ви бюджет от заплата или друг източник.

Тази седмица ще бъде интересна за някои Деви, тъй като ще възникне кратък флирт или симпатия на работното ви място.

През седмицата ще възникне временно напрежение с роднини, които живеят в друго населено място.

През тези седем дни избягвайте прояви на хитрост или манипулация. Ако някой се опитва да действа спрямо вас по този начин, покажете му, че няма да толерирате подобно поведение.

Младежите и девойките Дева ще обмислят една покупка лично за себе си, която ще искат да реализират през следващите седмици или месеци.

Жените ще се фокусират в работата си, където ще възникнат важни задачи и почти няма да имат време да следят събитията около себе си.

Мъжете ще имат добри възможности да реализират по-добри финансови резултати в работата, с която са ангажирани.

Везни

През седмицата от 28 юни до 4 юли ще ви изненадат новини, свързани с хора, които познавате. Новите познанства през тези седем дни ще бъдат интересни и в повечето случаи ще възникват случайно.

Възможно е вие сами да потърсите контакт с хора, които смятате важни за развитието на ваши идеи или планове.

През седмицата ще преминете през моменти на песимистично настроение, тъга, съжаление за минали грешки или пропуски. Подобни състояния ще са кратки и ще отминат бързо.

През седмицата може да възникне интересна ситуация с колега, бизнес партньор или клиент. Може да се появи възможност за нова дейност, нова работа и др.

През тази седмица ще търсите интересни начини да зарадвате любимите хора до вас, ще сте щедри емоционално, а според бюджета ви и финансово.

Несемейните представители на този зодиакален знак могат да поставят началото на едно романтично познанство или флирт.

През седмицата ще следите важни събития в живота на приятел или роднина, който живее в друго населено място.

Младежите и девойките Везни ще имат конкретни очаквания за тази седмица и ще насочват вниманието си към тяхното реализиране или преживяване. Ще избягвате да правите планове за по-далечно бъдеще, тъй като осъзнавате важността на събитията, които се случват в настоящето ви.

Жените ще са нетърпеливи, раздразнителни и чувствителни. Понякога общуването с вас ще бъде неприятно или твърде емоционално с негативни преживявания. От вас зависи да коригирате едно подобно поведение, и да не търсите вина за това в други хора.

Мъжете ще се развълнуват или ентусиазират от една новина, която ще получат от жена или заради жена.

Скорпион

През седмицата от 28 юни до 4 юли ви предстоят сложни събития или неочаквани новини свързани с хора, които са ваши приятели или познати. С някои от тях е възможно да преживеете раздяла поради различни житейски причини.

През тази лятна седмица обаче може да се срещнете или съберете с хора, с които не сте се виждали отдавна.

Възможно е да пътувате през тази седмица, но подобни планове ще трябва да се обмислят добре, за да не възникнат нежелани проблеми или ситуации.

През седмицата бъдете предпазливи и не избързвайте да приемате предложение свързано с пътуване, тъй като на този етап много трудно може да планирате нещата в живота си.

Тази седмица като цяло ще изиска от вас едно по-голямо внимание, тъй като се намирате на границата между два етапа в живота си, свързани с край и начало на нещо ново в работата или в личния ви живот.

През седмицата ви предстои да получите важна информация, новини, документ или договор или да се ангажирате по някакъв начин с такива неща.

Всяко нещо, което ще ви бъде дадено да преживеете през тези седем дни ще има особено за вас, и вие не трябва да живеете на скорост, а бавно и внимателно да оглеждате и преживявате всичко.

Седмицата може да ви изненада с една нова придобивка или подарък.

Младежите и девойките Скорпион ще имат възможности за развитие. Ще имате по-ясна визия за бъдещето си, какво искате и какво реално може да постигнете.

Жените ще имат късмет в делата си, но той трябва да бъде използван и съхранен, а не пропилян с идеята, че утре пак ще им бъде даден.

Мъжете ще имат поводи за радост основно в личния си, любовен или интимен живот. Срещи и събирания с приятели по специални поводи също са възможни през тези седем дни.

Стрелец

През седмицата от 28 юни до 4 юли ще бъдете ангажирани с различни романтични или семейни срещи.

Предстои ви да се срещнете с нови хора, които ще ви помогнат да постигнете развитие на ваши нови идеи и планове.

Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или за сватба.

Конфликтите през тази седмица ще окажат негативно влияние върху здравето ви.

Вероятно те ще събудят ваше старо заболяване, да създадат проблем с кръвното ви налягане, безсъние, мигрена и др.

Ако имате планирано пътуване тази седмица, бъдете сигурни че финансово сте добре осигурени за всяка неочаквана ситуация, или че всички важни документи са с вас.

Ако очаквате пари от друго населено място може да бъдете изненадани с нещо.

През седмицата ще имате познанство с човек, който ще ви заинтересува със знанията или уменията, които притежава.

През тази седмица ще обсъждате различни идеи или ще се ангажирате с грижи, свързани с жилището, в което живеете или с друг имот, който семейството ви притежава.

Младежите и девойките Стрелец ще се ангажират емоционално с неприключени отношения или ще трябва да приключат с важен ангажимент.

Жените да се пазят от измама или въвличане в неприятна ситуация. През седмицата избягвайте места, където се събират много хора.

Мъжете трудно ще реализират предварителните си планове за седмицата. Изнервящото за тях ще бъде липсата на подходящи обстоятелства, неблагоприятно метеорологично време или недостатъчна помощ от страна на други хора.

Козирог

През седмицата 28 юни – 4 юли ще сте склонни да обсъждате различни планове свързани с предстоящо пътуване. То вероятно ще бъде по семейни причини, свързано със срещи с роднини и др.

Предстои ви да преживеете интересни събития свързани с хора от близо и далеч.

В работата си ще имате интересни контакти или ангажименти с клиенти или с нови партньори.

През тази седмица ще разговаряте с приятели относно различни възможности за допълнителна работа, бизнес и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които търсят нови източници на доходи.

Основните ви приходи през тази седмица ще са от работа или чрез договор, който сте сключили при добри условия. Едва ли ще възникнат някакви изненади.

През седмицата не е изключено преместване от една професионална позиция на друга с цел по-добро заплащане.

Любовните ви отношения през тази седмица в голяма степен ще зависят от емоционалната ви стабилност и опитите да разбирате и приемате чувстват на другите хора.

Ще получите подкрепа от страна на партньора си, ако сте в процес на промяна, свързана с реализация на по-добри доходи. Като цяло любовта ви ще е прагматична през тази седмица, ще сте стъпили здраво на земята.

В семейните ви отношения ще има доста напрежение, лесно ще възникват конфликти, които ще ви нараняват емоционално с размяна на обиди или обвинения.

Младежите и девойките Козирог ще бъдат разтревожени от една неприятна новина свързана с човек, когото познават.

Жените ще се наложи да вземат трудно решение, което досега са отлагали поради различни причини.

Мъжете ще влязат в неприятен конфликт с човек, който няма вина за това, за което сте ядосани.

Водолей

През седмицата 28 юни – 4 юли ще имате сериозни разговори с партньора си за бъдещето на някои ваши отношения с други роднини или приятели.

Ако сте несемейни, то през тази седмица ще имате благоприятно време да поставите началото на перспективна връзка. Разбира се, нищо не пиша за тези, които очакват принца или принцесата.

Тази седмица ще бъде успешна за вас, тъй като ще се появят нови възможности и шансове, които единствено от вас ще зависи да реализирате.

Не бъдете апатични, песимисти или мързеливи. Добрите шансове винаги идват и си отиват. Никога не траят вечно…

През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък или да изпратите пратка с някаква цел.

Седмицата може да ви натовари емоционално с една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

През тези седем дни избягвайте да си давате надежди или да имате специални очаквания свързани с дете, тъй като подобни събития ще имат непредсказуемо развитие.

Девойките и мъжете Водолей ще вложат много енергия в разрешаването на различни неприятности, които ги касаят пряко или са свързани с близки родственици.

Жените учудващо ще проявят несериозно отношение към една сложна ситуация и това ще им изиграе лоша шега. Последиците от подобно държание бързо ще се усетят.

Мъжете нека да избягват хора с лоша репутация или такива, които обичат да живеят на чужд гръб.

Риби
През седмицата от 28 юни – 4 юли ще имате една много успешна в професионален план седмица. Това особено важи за тези от вас, които произвеждат, продават, занимават се с изкуство или с търговия.

През тази седмица ще имате контакти с държавна, банкова, данъчна или юридическа институция по въпроси, които касаят предимно вашите семейни дела.

Важна роля в делата ви през тази седмица ще изиграе човек, който ще ви помогне да вземете трудно решение или ще ви помогне да реализирате една промяна.

Ако имате определени планове или очаквания за събитията през тези седем дни, то бъдете готови някои неща да имат едно по-дълго развитие. Всъщност по-важни са резултатите, а не за колко време ще се случат нещата, нали?

Като цяло това ще бъде седмица на прогрес и благоприятно развитие на важни за вас планове.
Девойките и младежите Риби, ще имат възможност да пътуват по различни причини: гостуване при роднини, лятна ваканция, по работа и др.

Жените ще се сблъскат със сложния характер на човек от семейството си или с колега. Това ще постави на изпитание търпението ви, но ще успеете да проявите великодушие.

Мъжете ще бъдат изненадани от новина или решение на мъж, който може да е член на семейството ви, приятел или съсед.

Източник: astro.velida.net