Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите (12 – 18 юли)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през седмицата от 12 до 18 юли в отношенията ви с роднина или с приятел търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Ще сте склонни да прекъснете отношения, да игнорирате съответната личност или да бъдете много резки и дори груби, когато обяснявате своето поведение.

Любовният живот на приятели или роднини ще бъдат обект на най-различни разговори, обсъждания, събития или събиране.

Възможно е да сте част от събиране свързано с празник на дете или близък човек: раждане, рожден ден, кръщене, юбилей и др.

Тази седмица ще бъде интересна и успешна за работата или бизнеса ви, особено ако работите с клиенти извън страната, в която живеете.

За мнозина от вас един нов професионален контакт ще отвори шанс за по-перспективна работа или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на нови професионални контакти, за търсене на нови клиенти или нови пазари.

През тази седмица може да получите неприятна новина свързана със събитие в живота на човек, когото познавате, като: инцидент, раздяла, развод, загуба на работа, сериозен здравословен проблем и др.

Мъжете Овен поради някаква причина ще са емоционално нестабилни, склонни търсят вина за неуспехите или разочарованията единствено в себе си. Приемете, че някои неща не са дадени да се случат в този момент от живота ви и продължете напред.

Жените ще отделят повече време на семейните и роднински отношения, поради сериозни ангажименти и отговорности. Ще имате повод за приятни преживявания свързани със среща или събиране.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през седмицата от 19 до 25 юли мнозина от вас ще се ангажират с някакво пътуване, което може да има връзка с други роднини, приятели или съмишленици.

През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но само такива, които ще са очаквани. Така че, те едва ли ще ви изненадат.

Мнозина от вас ще похарчат през седмицата пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи или техника.

Възможно е през тези седем дни да получите документ или предложение от финансов характер.

През тази седмица някой ще пожелае да разговаря с вас по сериозен въпрос, който може да касае ваши общи планове или бъдещето на конкретната личност.

През седмицата ще ви изненада новина (информация) свързана с човек, който е бил част от вашето минало.

Младежите и девойките Телец, ще проведат интересен разговор с знаещ и можещ човек, който със съветите или информацията, която ще сподели може да ви бъде от голяма полза.

Жените ще имат благоприятна седмица за изява, за постигане на важни резултати в работа или бизнес, при осъществяване на лични цели и планове.

Мъжете ще насочат вниманието си към битови дела свързани с ремонти или подобрения в дома, на личен автомобил или друго транспортно средство и др.

Изоставени от вас задачи от изминалата седмица, сега ще ви притискат за тяхното изпълнение.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през седмицата от 12 до 18 юли ще имате причина за радост свързана с близък човек. Това може да има връзка с личен празник, с раждане на бебе или друго важно събитие.

През тази седмица ще сте много по-решителни в действията си свързани с приключване на един сериозен ангажимент или сложни отношения. Има вероятност развитието на една ситуация да улесни действията ви.

Когато преминете през това преживяване, ще усетите прилив на енергия и желание да продължите напред и да се борите за своите мечти.

Всъщност преминаването през една трудна в емоционален план ситуация може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви.

Любовният ви живот през тази седмица ще е интересен, ако сте несемейни и готови да се срещнете и запознаете с нови хора.

Въпреки благоприятната тенденция за романтични преживявания, успехите през тази тази седмица ще бъде свързани предимно с вашата работа и вашият дом.

Девойките и младежите Близнаци ще могат да докажат своите знания и умения в училище (университет) или на работното си място. Вероятни са контакти с представители на държавна институция във връзка с важен за вас документ или друг важен ангажимент.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, независимо за какъв период от време ще бъде.

Мъжете ще бъдат впечатлени от новите си контакти, но и бързо ще се разочароват от някои от тях. Зависи какво търсите, какво очаквате и какво ще получите…

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през седмицата от 12 до 18 юли може осъзнаете невъзможността да реализирате свои планове, които досега сте смятали за постижими.

Възможно е това да се дължи на факта, че сте разчитали на помощта на други хора, на финансова подкрепа от различни източници и др.

Може да се окажете подведени от неизпълнени обещания, манипулирани с невярна информация, обект на злонамерени действия срещу вашата работа или бизнес.

Добре е да знаете, че седмицата не вещае загуби, но ще се премине през изпитания, които имат определена цел за всеки един от вас.

През тази седмица ще може да постигнете благоприятно развитие на съдебно дело от финансов характер (ако сте ангажирани с такова).

Едно от разочарованията ви през тази седмица може да бъде свързано с човек, който винаги търси някаква изгода от познанството си с вас.

През тази седмица бъдете готови да научите нови и полезни неща от хора, които живеят в други градове или държави.

Промените в любовният ви живот ще имат благоприятно отражение върху отношенията ви.

Младежите и девойките ще са нетърпеливи, припряни, настъпателни в действията си при постигане на собствените си цели и желания. Има вероятност да допуснете прибързани решения, които да имат след себе си неприятни последствия.

Жените ще приемат много емоционално неприятности, които ще възникнат през тези седем дни. Няма да забравите или да простите нищо, независимо от къде или от кого идва „атаката“ срещу вас.

Мъжете ще се фокусират върху техника, апаратура, различни материални ценности, които притежават, тяхната поддръжка или ремонт.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през седмицата от 12 до 18 юли ще имате възможност да излезете от състояние на унилост, тъга или песимизъм, които може да са ви „навестили“ в края на отминаващата седмица.

През предстоящите седем дни много събития ще изиграят важна роля върху вашето настроение и определяне посоката на вашите амбиции.

Разбира се, хороскопите не променят с магическа пръчка човешките съдби.

Единствено човек може да подобри или утежни своята съдба, чрез своите решения или поради липса на такива.

Тази седмица ще благоприятства развитието на важни за вас дела и постигането на резултати, които ще са добра основа за бъдещето ви развитие.

Няма да ви липсва късмет, но дали ще се възползвате от дадените ви шансове, ще зависи от вас и от готовността ви да приемете някои нови предизвикателства в живота си.

През седмицата събития свързани с майчинство, с майка или с друга близка жена, ще бъдат важни за вашите семейни или роднински отношения.

Ролята на жената, женската енергия ще бъде решаваща при вземането на важни решения в дома или в работата ви.

През седмицата ще ви се наложи да подадете ръка за помощ на мъж или да дадете полезен съвет на мъж за сложна ситуация в живота му. Бъдете искрени, ако искате наистина да помогнете.

Младежите и девойките Лъв да избягват контакти с представители на различни институции при разрешаване на неприятности или проблеми.

Мъжете ще се натоварят с нежелани битови или имуществени проблеми, с повреда или затруднения с техника (компютри) на работното си място и др.

Жените ще преживеят една уплаха или емоционално ще приемат тъжна новина свързан с човек, когото познават.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през седмицата от 12 до 18 юли ще имате възможност да обърнете по-сериозно внимание на сложни проблеми и ситуации в семейството. Преди всичко те ще бъдат свързани с някакви тайни или прикрити действия.

В някои случаи тези сложни ситуации ще имат връзка с изневяра, с липса на интимност или комуникация между партньорите в брака.

Хубавото е, че с каквото и да е свързана тази обърканост в семейния ви живот или в дома ви, ще има разрешение, но за всичко това ще трябва да се говори откровено.

През тази седмица ще бъде важно да не се поддавате на внушения или „добронамерени съвети“ от страна на хора, които имат достатъчно сложен личен живот.

През седмицата паричните ви дела ще бъдат причина за напрежение и спорове в дома ви. Всеки ще има свои лични финансови потребности, но трябва да се приеме факта, че приоритет трябва да бъдат плащания и задължения, които имате в момента.

Опитайте се да намерите компромисен вариант, за да удовлетворите доколкото това е възможно нуждите на всеки член на семейството ви.

По-сложен може да се окаже любовният живот на тези от вас, които не са семейни.

Раздвоението (за някои от вас) между двама партньори ще бъде голям емоционален товар за вас.

Тези представители на Дева, които са без партньор в живота, нека се насладят на свободата си през тази седмица. И вашето време за любов ще дойде!

През седмицата не се притеснявайте от лошите новини за други хора, защото те ще са свързани с неочаквани обрати.

Младежите и девойките Дева ще трябва сериозно да приемат предупреждението за избягване на всякакви рискове и емоционални действия. Не викайте сами неприятностите, от които после трудно ще се измъкнете.

Мъжете ще събират важна информация по тема, която много скоро ще бъде важен приоритет в живота им.

Жените ще имат работа с документи, с различни формалности важни лично за тях или за някой от останалите членове на семейството.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата от 12 до 18 юли ще търсите разрешение на проблеми от битов или имуществен характер. В повечето случаи ще разчитате на помощта на други хора и се надявам да направите правилен избор.

През седмицата избягвайте да купувате вещи от други хора или да давате такива за временна употреба. Тези вещи, които са ценни за вас ги съхранете през тази седмица от инциденти или повреда.

През тази седмица ще се срещнете с най-различни хора, които ще споделят с вас интересни преживявания от живота си. Те могат да ви дадат познания за неща, които са били непознати досега за вас.

Добро развитие през седмицата ще имат любовните отношения с партньор, който живее в друго населено място или има различна от вашата националност.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване със семейството или с любимия човек.

През тези седем дни ще бъдете съпричастни към събитията в семейството на ваш роднина или приятел.

Възможен е годеж или сватба, на които ще присъствате, или на които ще изпратите подарък, ако се намирате на далечно разстояние от събитието.

Колкото и сложни да изглеждат някои финансови ситуации в дома ви, през тази седмица ще имате възможност да постигнете благоприятно за вас развитие или разрешение на паричен проблем. Това особено важи за дела свързани с финансови документи и договори.

Младежите и девойките Везни ще имат една чудесна седмица, в която ще можете да реализирате едно ваше мъдро желание или цел.

Мъжете също ще имат чудесно време за изява, за постигане на реални резултати в дела свързани с кариера или бизнес.

Жените ще обмислят една идея, проект или промяна с друга жена, в която има някакъв потенциал за успех.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през седмицата от 12 до 18 юли за много неща ще ви се наложи да разчитате на мъже, с които имате ежедневни контакти, независимо от вашия собствен пол.

Много добре поставени ще бъдат приятелските ви отношения, чрез които ще постигнете успехи, ще реализирате своя идея или мечта.

Новите познанства през тази седмица ще имат важна роля в близкото ви или по-далечното бъдеще.

През тази седмица финансовите ви дела ще са ваш приоритет поради възникването на по-големи или неотложни разходи. Ще имате желание да направите важни покупки за дома или лично за вас.

Ще имате възможност или идея за намиране на нов източник на доходи, но избягвайте заемите или печалби чрез хитрост и измама.

През седмицата ще ви изненадат хора, които сте смятали, че са ви забравили, или че отдавна не представлявате интерес за тях. Тяхната поява отново в живота ви няма да бъде случайна. Бъдещето ще покаже, коя е истинската причина за тяхното завръщане в живота ви.

Отложените срещи през седмицата ще бъдат за добро и определено нищо няма да загубите от това.

През седмицата ще ви се наложи да изслушате оплакванията на приятели и роднини за техни неблагополучия в живота. Разбира се, едва ли ще можете да им помогнете, но и тяхната цел не е такава.

През тази седмица ще имате преживявания свързани с близки или далечни пътувания.

Ще срещнете хора, които ще имат кратка, но важна задача в живота ви. Бъдете отворени за знанията, информацията и съветите, които те ще ви дадат. Това е седмица, в която някои от вас ще срещнат своя „Учител“ в живота си. Неговото или нейното присъствие ще бъде толкова дълго, колкото време на вас ви трябва за да научите определени уроци.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през седмицата от 12 до 18 юли ще имате повод да се завърнете към минали преживявания с хора, които може да са ваши роднини или приятели.

Спомените от общите ви преживявания могат ви донесат отново различни емоции: и положителни, и негативни.

През седмицата ще имате различни предварително организирани ангажименти, които ще са свързани с вече започнати действия, касаещи вашия семеен или професионален живот.

През тази седмица от вас ще се изиска по-внимателна работа с клиенти или с хора извън вашия колектив.

Възможни са опити за злепоставяне, предизвикване на умишлени неприятности и проблеми и други негативни въздействия.

Ако получите предложение за нова работа или бизнес, не бързайте да се въодушевяватe от добрите страни на тази оферта. Действителността вероятно ще се окаже съвсем друга.

Тази седмица ще зарадва мнозина с новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Децата в семейството ви ще са повод за емоционални преживявания или събирания.

Не всичко обаче ще е безпроблемно в дома ви и в семейните ви отношения.

Възникването или развитието на една неочаквана неприятност или сложна ситуация може да излезе извън контрол и да ви противопостави с други роднини.

Младежите и девойките Стрелец ще имат желание или възможност да пътуват.

Мъжете ще очакват новина, която да потвърди един ангажимент, среща или работа.

Жените ще бъдат изненадани от появата на нови възможности за работа, за разширяване на кръга от приятели или последователи.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през седмицата 12 – 18 юли ще се ангажирате с проблеми или събития, които ще касаят член на семейството ви. Тези събития определено ще имат връзка с някаква промяна в живота на тази личност.

През тази седмица един конфликт ще ви разплаче или натовари с негативни чувства. Време е да се научите да игнорирате груби и невъзпитани хора от живота си, избягвайки по един или друг начин контактите си с тях.

През тези седем дни могат да възникнат разходи свързани с вашето здраве или със здравето на ваш роднина.

Може да имате временно притеснение за финансов документ или пари, които очаквате да получите през тази седмица или до края на месеца.

През тази седмица ще посетите държавна, банкова, данъчна или друга институция във връзка с важни за вас дела.

Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които се занимават с производство, строителство или имат стопанство.

Седмицата ще бъде важна за семейните ви отношения, тъй като предстоят събития, които ще ви съберат с роднини от близо и далеч.

Това ще бъде благоприятна седмица за важни разговори свързани със семейните ви дела до края на тази година.
Девойките и младежите Козирог ще се натоварят с много ангажименти, но и ще свършат много важна работа както за себе си, така и за семейството.

Жените ще имат повече желание за интимност и любов, което ще ги направи флиртаджийките на седмицата.

Мъжете ще трябва да вземат трудно решение или ще им бъде трудно да убедят други хора в неговата правилност и перспективност.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е една благоприятна седмица за любовни преживявания, за нови познанства и срещи. Използвайте това благоприятно време за развитие на вече създадена романтична връзка, ако имате такава.

През седмицата ви предстоят срещи с нови хора, но не всеки от тях ще създаде приятно впечатление у вас.

Възможно е да приемете гости в дома си или ще ви се наложи да изслушате оплакванията на някой, което ще бъде уморително за вас.

Тази седмица може да се запомни с една раздяла, която ще преживеете емоционално.

Едно такова събитие ще ви предизвика да размишлявате отново върху вече осъзнати житейски истини.

През седмицата е възможно да имате съновидения свързани с починали хора или да посетите гробищен парк поради някаква причина.

Седмицата ще бъде благоприятна за обмисляне на бъдещи промени. През тези седем дни може да вземете важни решения или да приключите с един семеен казус.

През този период ще ви бъдат дадени различни шансове, които ще касаят личния ви живот. Разбира се, всичко ще зависи от вашата готовност да ги приемете, без да се опитвате да ги нагаждате според вашите желания.

Девойките и младежите Водолей ще се ангажират с подготовката на едно важно събитие.

Жените ще преживеят седмица, в която почти нито един предварително планиран ангажимент, няма да се реализира според очакванията им. Възможни са нови ситуации, които изненадващо ще възникнат.

Мъжете ще имат интересно преживяване с човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през седмицата 12 – 18 юли развитието на някои благоприятни за вас събития ще ви помогне да излезете от едно състояние на тъга или несигурност. Предстои ви да получите новини или предложение, които ще са важни за бъдещето ви.

Тази седмица не носи бързо развитие на събития, а по-скоро ще спомогне за възникването на нови възможности. Единствено с вашата собствена активност и амбиция ще можете ги да реализирате в близките месеци.

Това е седмица, в която ще трябва да приемете бързо и адекватно всяка нова информация или предложение. В повечето случаи тези неща ще изискат от вас един по-различен начин на мислене, на работа, на планиране на важните неща в живота ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за действия свързани с юридически или съдебен казус.

През тези седем дни ще осъзнаете преходността на нещо, което е било важно за вас в миналото ви. Приоритетите ви сега са много по-различни… Новите възможности, които ще възникнат през тази седмица ще добри и успешни за вас.

През седмицата ще имате успехи в работа, която е насочена към клиенти или публика.

Възможно е появата на нов колега, нов клиент или нов ръководител, което ще бъде едно интересно за вас събитие.

През седмицата избягвайте покупка на скъпи вещи или покупко – продажба на имот, тъй като има опасност от неприятна за вас грешка.

Като цяло това може да бъде една много продуктивна в професионален и бизнес план седмица.

Девойките и младежите Риби нека използват тази седмица за създаване и развитие на любовни отношения, но не търсете мимолетни удоволствия.

Мъжете нека се подготвят за бавно развитие на важните си дела, но това няма да промени крайния резултат.

Жените ще преживеят събития или промени на работното си място. Възможна е поява на нова жена в колектива ви, в кръга ви от клиенти и др.

Източник: astro.velida.net