Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 26 юли - 1 август)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през седмицата от 25 юли до 1 август ще бъде важно да съумеете да се защитите от негативното влияние на хора със сприхав характер.

Така ще можете да си осигурите комфорт за различни по-важни или приятни за вас преживявания, за срещи с нови хора и за развитието на нови възможности в кариерата ви.

През тази седмица може да получите пари или друга добра новина чрез човек от кръга ви роднини или приятели.

Важна роля в събитията в живота ви през тази седмица ще има човек, който в момента може да се намира извън вашето населено място.

Неприятностите в работата, които ваш роднина преживява в момента, ще създадат някакво напрежение сред близките ви хора.

Някои от вас ще са в очакване на информация или документ свързан с дом, имот или с наследство, с разрешаване на жилищен или имотен проблем и др.
Жените Овен ще имат желание и нужда от повече социални контакти през седмицата.

Възможно е да присъствате на събирания или обществени мероприятия по най-различни поводи.

Мъжете ще се сблъскат с неприятни или необясними прояви от страна на хора, за които са имали по-добро мнение или са ваши стари приятели.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през седмицата от 26 юли до 1 август определено ще имате нужда от положителните емоции, като за някои от вас могат да дойдат чрез една лятна ваканция на интересно място или с приятни хора.

През тази седмица ще се радвате на различни жестове на внимание, на малки удоволствия или на радостни новини.

Тревогите или притесненията, които имате за бъдещето си няма да изчезнат, но тяхното разрешаване едва ли зависи от вас в този момент.

През тази седмица ви очакват по-големи финансови разходи или действия свързани с голяма сума пари.
Бъдете внимателни в действията си през тези седем дни, за да не направите излишен разход за за ненужни неща.

В професионалните си ангажименти не допускайте задълбочаването на спорове, конфликти и избягвайте всякакъв вид напрежение.

През седмицата може да възникне здравословен проблем свързан с дете или човек от кръга ви роднини или приятели, чието разрешение (лечение) в някаква степен може да зависи от вас.

Младежите и девойките Телец ще преживеят седмица, която ще бъде запомнена със специални преживявания. Мислете добре преди да дадете отговор на едно предложение или покана.

Жените ще са емоционално нестабилни, склонни към прояви на тъга, неудовлетворение или песимизъм. Една изненада може да ви извади от това ви летаргично състояние.

Мъжете ще правят интересни планове за бъдещето си. Комуникацията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще има важно значение за вас през този период.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през седмицата от 26 юли до 1 август ще бъде добре за вас да създадете и развиете повече контакти с хора от близо и далеч.

Тази седмица новите ви познанства ще са много емоционални, вълнуващи и дори непредсказуеми като развитие.

Стремете се да създавате такива с хора, от които има какво да научите или има на какво вие да ги научите.

Размяната на информация ще бъде важна, но трябва да бъде между точните хора и да не се разпилява в пространството.

През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с жена, която ще се опита да ви заблуди или да наложи волята си върху развитието на ваши дела. Възможно е тя да предизвика един умишлен конфликт с вас, да направи коментари за вас зад гърба ви, за да ви злепостави пред други хора.

Тази седмица в много отношения ще има едно неясно или натоварващо ви развитие, но не всички дни ще са напрегнати и трудни.

Мнозина от вас при добра организация и коректност в действията си ще могат да се зарадват на успешното развитие на свои планове. Това обаче ще изиска и едно по-разумно и търпеливо преминаване през предизвикателствата и натиска, на които ще сте подложени през тези дни.

Младежите и девойките ще се сблъскат с неочаквана двуличност от страна на хора, с които са имали досега много добри отношения.

Жените ще насочат голяма част от усилията си в търсене на нови или по-добри източници на доходи.

Жените ще имат интересна седмица, в която ще могат да постигнат важен прогрес или да преживеят незабравими събития.

Рак
През седмицата от 26 юли до 1 август вниманието ви ще бъде насочено към разрешаването на финансови проблеми, плащане на сметки и други финансови задължения.

Обстоятелствата могат да бъдат благоприятни за вас, когато се ангажирате с някакво споразумение или договор.

Тази седмица носи късмет откъм неочаквани пари или нова възможност за допълнителни доходи, но разбира се това едва ли ще „огрее“ всички представители на зодия Рак.
През тази седмица ще имате причина да дискутирате много по-активно ваши действия, идеи или предложения с приятели или с хора извън семейството ви.

Добро развитие през седмицата ще имат ваши романтични и приятелски връзки с хора, които в момента се намират извън вашето населено място.

През седмицата може да възникне необходимост да приготвите подарък за човек, който ще празнува рожден ден, юбилей или друго специално събитие.

В личните ви отношения проявите на отстъпчивост и търпение ще бъдат възнаградени с важни за вас положителни резултати.

Младежите и девойките ще получат покана за гостуване или среща, която ще бъде полезна и носи приятни моменти с интересни хора.

Мъжете ще се наложи да поемат по-големи отговорности и задължения в семейството си, което ще създаде объркване в някои предварителни планове за седмицата.

Жените ще са емоционални, романтични, чувствителни. Ще очакват малки чудеса в живота си и най-вече в любовта.

Лъв
През седмицата от 26 юли до 1 август бъдете внимателни в отношенията си с непознати хора и най-вече с такива, които търсят вашето приятелство през социалните мрежи.

В отношенията ви с тях могат да възникнат различни недоразумения или да се окажат фалшиви самоличности. Възможно е по този начин да се окажете обект на някаква интрига или манипулация.

През седмицата бъдете внимателни във финансови отношения свързани с жени, независимо на каква база са вашите отношения с тях.

В професионален план тази седмица може да очаквате по-добри доходи или печалби, ако сте търговци или имате дейност свързана с продажби.

През тези седем дни може да очаквате заплащане свързано с вече извършена от вас работа или ще получите пари от неочакван източник.

Ако пътувате тази седмица бъдете сигурни, че имате достатъчно средства да покриете разходите си, ако възникнат непредвидени ситуации.

В любовния си живот бъдете по-скоро разумни, отколкото емоционални. Не в време за бури и хаос в живота ви.

През седмицата планирайте и действайте съобразявайки се с реалната ситуация в любовната ви връзка.

През тази седмица ще имате приятни преживявания в дома и в семейството си. Повод за това може да бъде една нова придобивка или друго приятно събитие.
За някои от вас седмицата ще се запомни със събиране в дома свързано с личен празник.

Девойките и младежите Лъв ще бъдат натоварени с търсенето на бързи и успешни разрешения на различни неприятности в дома или в семейството си.

Жените ще очакват новини или резултати от действията на други хора, преди да продължат с реализацията на свои лични или професионални планове.

Мъжете ще имат непредсказуеми познанства и отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Дева
През седмицата от 26 юли до 1 август ще имате повече работа, но постигнатите резултати ще се повече от добри. За мнозина от вас ще възникнат нови и интересни бизнес или професионални ангажименти.

Повече отговорности ще имат тези от вас, чиято работа е свързана с клиенти или с партньори от различни разстояния.

През седмицата ще възникнат проблеми с човек от кръга ви роднини, които може да изискат помощ от цялото семейство.

Добре е да знаете, че тази седмица ще бъде важна вас. Бъдете организирани и отговорни, не я пропилявайте.

Това ще бъде подходящо време за промени свързани с работа, за преместване в нов дом или в друго населено място.

Каквито и промени да преживеете, те определено ще отворят нова страница в живота ви.

Неочакваните ситуации и предизвикателства не бива да ви плашат. Тяхната поява има своя смисъл в живота ви.

За някои от вас те ще разчистят пътя към едно по-добро развитие. Ще ви освободят от хора или ангажименти, които са приключили своята мисия във вашия живот.

През тази седмица има голяма вероятност за напрежение в отношенията ви с човек, който живее в друго населено място и с когото имате общо минало.

Младежите и девойките Дева ще имат неочаквани, а може би и странни преживявания или съновидения.

Жените да обърнат по-сериозно внимание на здравословните си неразположения и да избягват екстремни спортове.

Мъжете ще имат богат личен, обществен или политически живот.

Везни
През седмицата от 26 юли до 1 август ще възникне напрежение в отношенията си с жени, които са ваши роднини или приятелки. Вероятно подобни събития ще са свързани с различни преживявания през седмицата или неразрешени проблеми, сложни отношения и др.

Тази седмица ще бъде сложна за изпълнение на професионалните ви задължения, тъй като ще бъдете натоварени с най-различни отговорности. Някои проблеми или сложни отношения с колеги или ръководители ще бъдат отново актуални.

Възможно е да бъдете във въвлечени в някаква интрига или да ви злепоставят поради неуместни коментари свързани с работата ви.

Седмицата ще изненада мнозина от вас с различни новини или събития свързани с пари.

Може да направите неочаквана покупка на изгодна цена или да продадете нещо с по-голяма печалба. 

Любовният ви и брачен живот през тази седмица ще бъде напрегнат, вероятно поради различия и противопоставяне с партньора ви.

Може да възникнат притеснения за здравето на роднина.

Девойките и младежите Везни ще срещнат нови и интересни хора в реалния си живот или онлайн. Може да ви въодушеви идея, която те разпространяват или да ви заинтригува споделена от тях информация.

Жените ще са по-концентрирани в работата или в бизнес задълженията си. Това ще бъде благоприятна седмица за постигане на реални резултати в кариерата ви.

Мъжете ще имат кратки, но сериозни отговорности с дете или с млад човек от семейството. Не гледайте несериозно на този ваш ангажимент!

Скорпион
През седмицата от 26 юли до 1 август ви предстоят няколко неотложни ангажимента, които ще са важни за вашето здраве или за разрешаването на проблеми, които определено ще бъдат неотложни за вас.

През седмицата може да имате контакти с роднина или приятел, който има здравословен проблем или се нуждае от помощ в труден житейски момент.

През тази седмица ще се случат приятни, изненадващи събития свързани с пътуване или с хора, които живеят извън вашето населено място.
На някои от вас ще им се наложи неочаквано да пътуват, като то ще бъде свързано с важна цел или задача.

За тези от вас, които ще очакват пари тази седмица чрез документ или договор могат да възникнат допълнителни забавяния.

Конфликт с колега или с клиент ще създаде кратко напрежение на работното ви място.

Може да имате правилно виждане за конкретната ситуация, но не налагайте своето мнение и бъдете дипломатични.

През тази седмица ще преживеете приятно събитие или събиране свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.

Едно ново познанство, ще създаде приятни емоции или ще ви обогати с интересна, полезна информация.

Младежите и девойките Скорпион ще имат повод за радост, за удовлетворение от постигнат успех или добре свършена работа.

Жените ще преживеят неочаквани събития и изненади, които ще са в основата на предстоящи промени в живота им.

Мъжете ще преминат през седмица на важни задачи и отговорности, които или ще им донесат успех или загуба, ако не успеят да се представят успешно.

Стрелец
Седмицата от 26 юли до 1 август ще бъде една много интересна, но и много напрегнато време за вас.

През тези седем дни ще ви изненадват неочаквани събития, новини или промени в ежедневните ви планове.

Ще има повече стрес в ежедневието ви, но пък ще може да постигнете успехи, да реализирате важен за вас план.

Не гледайте назад към миналото си и приемете философски всяко събитие през тази седмица.

Някои успехи ще се постигнат наистина трудно, но ще оставят трайна следа в живота ви.

Като цяло тази седмица за вас ще бъде важно да запазите спокойствие, да имате търпение. Не се поддавайте на провокации на завистливи хора.

Възможно е на моменти да имате подтиснато настроение. Най-доброто, което може да направите тогава е да прекарате повече време навън с приятни хора или занимания.

Седмицата ще се запомни с разговори и преживявания с млади хора от близо и далеч.

През седмицата ще възникнат повече домашни ангажименти, разходи за дома или други семейни задължения.

Любовният ви живот може да се развие позитивно, с приятни срещи или контакти, дори ако сте необвързани.

Младежите и девойките Стрелец трябва да използват максимално тази седмица за трупане на важен опит и знания, за организиране на нови планове за живота си.

Жените ще имат късмет, но не бива да се съмняват в преживяванията, които ще имат през седмицата. Нито от едно от тях няма за цел да ви причини загуба или да ви накаже за нещо.

Мъжете ще имат период на осъзнаване важността на важни събития в живота си, които са приемали несериозно или повърхностно досега.

Козирог
През седмицата от 26 юли – 1 август ще имате важни професионални ангажименти или проблеми за разрешаване свързани с човек, с когото работите заедно.

През тези седем дни може да ви се наложи да посетите държавна, банкова или данъчна институция, във връзка с ваши професионални, бизнес или обществени дела.

През седмицата ще имате повече разходи, а приходите ви ще са ограничени, затова добре балансирайте финансовите си действия.

Бъдете разумни и пестеливи с ресурсите, с които разполагате.

През седмицата мнозина ще имат ангажимент свързан с майка, баба, сестра или друг близка родственица.

През седмицата вашето здраве ще изиска повече внимание или ще имате грижа свързана с едно неразположение.

Предстоят ви решения или действия, свързани с промени или подобрения в дома, в който живеете или промяна на собственост, която притежавате.
Младежите и девойките Козирог да се пазят от грешки поради наивност, предоверяване, липса на опит или достатъчно познания в дадена област.

Внимавайте с какви хора контактувате и не се поддавайте на неискрени усмивки и комплименти.

Жените ще разчитат в действията си на съветите или помощта на приятели, което ще се окаже правилен избор.

Мъжете ще се зарадват на една новина, но радостта ви може да се окаже прибързана, а информацията като цяло, невярна.

Водолей
През седмицата от 26 юли – 1 август ви очакват събития свързани с ваши стари приятели. Разбира се, възможни са и нови познанства с хора от близо и далеч, но те в повечето случаи ще бъдат краткотрайни.

На мнозина от вас ще се наложи през тази седмица да помогнат на приятели, които предприемат важна промяна в живота си, включително такава свързана с преместване в нов дом или в нов град.

Една новина свързана с работата ви може бързо, но прибързано да ви разстрои.

През тази седмица на мнозина им предстоят разходи свързани с жена.

Като цяло тази седмица ще бъде време за благоприятно развитие на ваши планове, за приключване на проблеми, които сте имали напоследък, особено ако имате готовност и нагласа за такива действия.

Изненадите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат приятни и ще са причина за добро настроение.

През седмицата избягвайте неприятни хора или овладявайте навреме ситуации, които могат да се развият в неприятна посока.

Девойките и младежите Водолей ще имат желание за романтични приключения, флиртове и повече интимност. Дори и да сте щастливи в любовта, много е вероятно да проявите любопитство относно живота на ваш бивш приятел или партньор.

Жените ще планират и определят своите действия на база финансови възможности или интереси. Трудно ще правите компромиси свързани с пари.

Мъжете ще имат неочаквано преживяване с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Риби
През седмицата 26 юли – 1 август не пренебрегвайте дадени от вас обещания свързани със срещи, услуга и др. Постарайте се да изпълните всичко, за което сте поели някакъв ангажимент.

Тази седмица ще бъде много важна за човек от вашето семейство и вашата подкрепа или помощ ще бъде много важна.

През тази седмица избягвайте да се впечатлявате от промоции или специални предложения свързани със стоки с намаление.

Някои от вас може да бъдат изненадани от пропуснато плащане на битова сметка, кредит, данък или нещо друго.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа с пари или за получаване на доходи от различни източници. Може да възникне нещо ново в този план, но добре обмисляйте всичко, преди да вземате решение.

През тези седем дни ще имате повод за срещи или събиране свързано с личен празник на човек, когото познавате.

Младежите и девойките Риби ще преживеят уплаха свързана с неочаквано събитие, стресова ситуация, инцидент или житейска драма на човек, когото познават.

Жените ще са емоционални, докачливи, нетърпеливи и лесно ще предизвикват конфликти или недоразумения с поведението си.

Мъжете ще очакват развитието на една ситуация или промяна в живота си.

Източник: astro.velida.net