Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 2 -8 август)

Овен
През седмицата от 2 до 8 август може да ви разстроят някои неприятни новини. Те може да имат връзка с отказ или с необходимостта да направите нежелана промяна.

Възможно е да ви притесни и друга неприятна ситуация.

През тази седмица внимавайте при работа с документи и при подписване на договори.

Проверявайте всяка важна за вас информация и не разчитайте на мнението или съветите на други хора.

Много от плановете ви за тази седмица ще имат съвсем различно развитие от това, което вие имате като очакване. Разбира се, това не означава, че ще бъде за лошо.
Но от вас ще се изиска едно по-бързо адаптиране към новите обстоятелства.

Възможно е, също така това да се дължи на факта, че очаквате нещо, което е невъзможно да се реализира на този етап.

През тази седмица ще имате разходи или финансови ангажименти свързани с момче или с мъж от кръга ви роднини или приятели.

За родителите Овен, образованието, развитието или кариерата на дете ще е важна тема за разговори през седмицата.

През седмицата ще се зарадвате на успех на жена или нейните решения и действия ще рефлектират благоприятно на вашите планове.

В любовта може да преживеете събития, които ще оставят траен спомен в живота ви.

Младежите и девойките могат да очакват пари или важна информация от финансов характер.

Жените ще преминат през седмица на неочаквани събития.

Мъжете ще преминат през седем дни, в които ще получат отговори на важни въпроси, съмнения или притеснения.

Телец
През седмицата от 2 до 8 август може да очаквате развитието на емоционалната (любовна) или приятелска (все още) връзка. Като цяло тази седмица може да се запомни с важни събития в любовта.

Това ще бъде благоприятно време за планиране на действия от емоционалната сфера от живота ви. Използвайте тези седем дни за вземане на важни решения или за промени.

През седмицата може да възникне неочакван разход за битов ремонт или ремонт на техника.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за продажба на имот.

През седмицата ще се върнете към своя стара идея или план свързана с работа или ваши заложби (умения), тъй като ще възникне възможност ново по-благоприятно развитие.

Определено през тази седмица обстоятелства и хора сега ще бъдат на ваша страна, склонни да ви разбират и помагат.

Като цяло обаче ще бъде добре за вас да внимавате в действията си свързани с пари или с финансови документи.

През седмицата ще успеете да намерите разрешение на проблеми или неприятности в семейството. Най-вероятно това ще се случи по естествен начин, а не чрез натиск от ваша страна.

През седмицата повечето от вас ще имат емоционални дни и преживявания с хора от близо и далеч.

Младежите и девойките Телец трудно ще реализират своите капризи и желания. Гледайте да не изгубите и това, което имате в момента.

Мъжете може да се зарадват на допълнителен доход или неочаквани пари.

Жените ще поемат по-големия товар от семейните задължения, което в един момент може да предизвика неприятни конфликти в дома ви.

Близнаци
През седмицата от 2 – 8 август ще имате по-чести или по-важни контакти с приятели.

Възможно е те да ви посетят в дома или вие да гостувате в техния дом. Подобни срещи и събития могат да ви срещнат с нови хора. Не е задължително обаче новите ви познанства, да имат същата стойност, както старите ви приятелства. Възможно е та да бъдат на основа общи интереси, цели, занимания.

Определено ще се постараете да бъдете любезни и приятни с новите хора, с които сега ще се срещнете. Това може да се дължи на факта, че сте самотни, че искате да усвоите определени знания и умения чрез тях и др.

Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаването на ваши проблемни ситуации, които сериозно ви притесняват от няколко седмици или месеци.

Може да ви се наложи да направите трудни компромиси, но поне ще се освободите от едно емоционално и психическо бреме.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви и парични дела.

Това ще бъде важно за цялото ви семейство. Ще имате добри приходи. Ще разрешите финансови проблеми или ще постигнете важна стабилност.

Конфликт с жена само ще я амбицира да ви обиди или да си отмъсти по някакъв начин.

Младежите и девойките да не предприемат финансови рискове. Очертава се напрежение в училище или на работното ви място. Постарайте се да запазите дипломатичен тон, за да избегнете неприятни инциденти.

Жените ще отделят повече време за разговори или занимания с деца (според тяхната възраст). Някои ваши идеи са изпреварили твърде много хората около вас и ако решите точно сега да ги споделите, ще се сблъскате с твърдоглавие и консерватизъм.

Мъжете ще са склонни да се вслучат в съвета на жена или да дадат предимство на желанията на жена от семейството си. Възможно е обостряне на болките в ставите.

Рак
През седмицата от 2 – 8 август ще имате важни, понякога неприятни или досадни ангажименти свързани със собственото ви семейство или с роднини от близо и далеч.

Това ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически действия, за споразумение за по-добра издръжка (ако сте в такава ситуация) и др.

Тази седмица може да ви разочарова или натъжи новина свързана с приятели, които живеят в друго населено място.

През тази седмица може да очаквате по-благоприятно развитие на ваши финансови дела, получаване на пари или документ, който ще ви осигури по-високи доходи.
Възможно е получаване на пари чрез банков превод, нова заплата или нов професионален договор.

През тази седмица ще имате възможности да развиете много по-добре вашите професионални или бизнес контакти.

Ще имате благоприятно време за разговори или споразумения с ръководители, клиенти или бизнес партньори.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа, нова дейност или стартиране на нов бизнес проект.

Младежите и девойките ще могат да се закрепят финансово, с цената на повече работа и притъпени претенции. През тази седмица избягвайте оживените компании. В тесен кръг ще се чувствате по-добре и някак си защитени.

Жените ще имат трудни разговори с хора, които ще проявят упорство и инат по въпросите, които ще дискутирате в тези разговори. Неотстъпчивостта на една такава личност ще ви ядоса и може да възникне неприятен или нежелан конфликт. През тази седмица помогнете на близки или съседи, които имат нужда от това.

Мъжете ще са съсредоточени в развитието на финансовите си дела, които в този период ще имат особено значение за емоционалната и материалната им стабилност.

През тази седмица ще бъдете популярни сред жените, ще сте оптимистично емоционално настроени и ще изпитвате радост от светски, романтични дела в близкия си кръг от приятели.

Лъв
През седмицата от 2 – 8 август концентрирайте вниманието си върху изпълнението на задачи, които имат връзка с хора от кръга ви роднини.

През тази седмица може да обмисляте едно пътуване, което ще предприемете в близко бъдеще. През седмицата мнозина от вас ще имат разходи свързани с пътуване или с хора от други населени места.

През тази седмица е възможно получаване на пари, които в някои случаи е възможно това да има връзка с хора от друго населено място или държава.

Възможни са и финансови операции или сделки с хора и фирми отблизо и далеч.

През тази седмица някои от вас могат да отсъстват от дома си за няколко дни, поради събитие в друго населено място, пътуване с цел туризъм и др.

През тази седмица ще да бъдете притеснени или тъжни поради неудачи или затруднения в живота на млад човек.

През тези седем дни проверявайте внимателно всяко предложение или идея свързани с работа или бизнес и не бързайте с решенията си в този план.

През тези седем дни ще сънувате човек от Отвъдното, който е бил част от вашето семейство или приятел.

Това ще бъде благоприятна седмица за събития свързани със сватба или с друг важен празник в семейството ви.

Младежите и девойките ще преминат през седмица, изпълнена с любовна радост или емоции, които за някои могат да означават само секс. Възможно е да получите дългоочаквано известие.

Мъжете ще са много по-сериозно ангажирани със семейните си дела. Почти всеки от вашите роднини ще разчита за нещо на вас. Ще се засилят деловите ви отношения през пощата или други начини за кореспонденция.

Жените ще са бодри и дружелюбни. Това ще бъде благоприятна седмица за рекламиране на дейността, с която сте ангажирани. Ще сте склонни да организирате срещи и събирания. Ще проявите по-голямо остроумие, очарование и хумор от обикновено, което ще засили личната ви привлекателност.

Дева
През седмицата от 2 – 8 август ще се наложат значителни разходи за дома ви. Разходите ви може да имат връзка с покупка на вещи за дома, с покупка на нов дом или други важни жилищни и материални промени. Добре е да планирате бюджета си внимателно, за да не изпаднете в нежелани затруднения.

През тези седем дни може да ви изненада неочакван здравословен проблем, който не бива да пренебрегвате. Възможни са грижи свързани със здравето на роднина или приятел, който ще се нуждае от специално лечение.

Притесненията в живота ви сега ще възникват неочаквано и почти винаги ще имате нужда от повече време за тяхното разрешаване.

През седмицата ви предстоят интересни срещи, където е добре да избягвате споделянето на информация свързани с планове за бъдещето ви.
Внимателно обсъждайте предложения, особено ако те имат бизнес характер или са свързани с пари.

В любовта отношенията ви ще се развиват нормално, без някакви особени изненади. Може да преживеете приятни моменти с любим човек, да създадете нова връзка и др.

Въпреки безпокойството, което носите в себе си за близкото бъдеще, през тези седем дни не бива да се натъжавате от неуспехи или забавяния. Добре е да осъзнаете, че всяко едно нещо в живота ви изисква своето време за да се реализира по най-добрия за вас начин.

Не се натоварвайте емоционално и психически заради евентуални забавяния или застой в някои ваши планове.

Младежите и девойките интуитивно ще усещат какво трябва да предприемат, за да вървят гладко личните им или социални отношения, работа и други ангажименти. Може да постигнете разбирателство и да преживеете радостни моменти в семейството си.

Мъжете ще се гневят лесно, но ще успяват да потискат емоциите си. Има опасност от тайни интриги в работата ви, от които бягайте като дявол от тамян. Възможни са инциденти поради разсеяност.

При жените са възможни добри предложения в работата, както и интуитивно да налучкват някои добри ходове за реализация. Ще имате възможност да разговаряте с важни хора, от които зависят делата ви. В любовта може да изживеете приятни мигове.

Везни
През седмицата от 2 – 8 август използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да уредите свои финансови отношения. Ще имате възможност да стабилизирате отношенията си с роднини, приятели, съседи и да изчистите евентуални недоразумения помежду си.

В много отношения тази седмица ще бъде благоприятна за вас, така че се възползвайте от нейните вибрации да постигнете конкретни резултати по-важни за вас задачи.
През тази седмица може да следите с интерес важно събитие в живота на човек от семейството на ваши приятели, колеги или съседи.

Сериозен проблем, който ще възникне в живота на жена, която е ваша приятелка или позната ще ангажира вниманието ви през тези седем дни. Много е вероятно това да има връзка със здравословен проблем, с раздяла в нейното семейството, или със загуба на работа.

Непредвидени или объркващи събития в живота на близък човек ще ви накарат да разговаряте сериозно и откровено с него.

Младежите и девойките ще проявят интерес към чужди култури, вярвания и традиции. Това ще бъде благоприятна седмица за пътувания свързани с удоволствия или усвояване на нови знания.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за развитие и приключване на домашни или битови проблеми и ангажименти. Това ще бъде подходящо време за начало на нова работа или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за търговски или професионални връзки с хора от далечни места. Вероятни са социални или романтични отношения с чужденци.

Жените ще са склонни да похарчат неголяма сума пари за неща с мимолетно значение. Контактите ви през тази седмица ще ви помогнат за по-нататъшния ви домашен или професионален прогрес. Ще имате интересни идеи свързани с вашата работа или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за общуване с важни хора относно вашите идеи, както и във връзка с някаква обществена работа.

Скорпион
През седмицата от 2 – 8 август ще имате повече ангажименти и неотложни задачи за изпълнение. Те ще касаят вашия дом или работата ви, като и на двете места са вероятни важни промени или нови начинания.

Това ще бъде благоприятна седмица за строеж, основен ремонт, покупка или продажба на къща или имот, за различни подобрения в дома ви и др.

На добри резултати ще могат да се надяват работещите в сферата на строителството и недвижимите имоти.

Сега е важно да знаете, че имате благоприятно време за бизнес и професионална реализация, стига да не се надявате на светкавични успехи.
През седмицата ще имате повече срещи или разговори с приятели или колеги, с които ще обсъждате различни ситуации на работното си място или в бизнеса си.

През тези седем дни може да ви изненада една новина свързана със събитие в живота на човек, когото познавате. Ще ви изненада неочакваната промяна, която тази личност е предприела, вероятно след период на различни житейски неудачи.

По отношение на доходите ви, като цяло бъдете предпазливи.

Младежите и девойките ще преживеят ситуация свързана с паника, страх или уплаха. На проверка ще бъдат поставени ваши умения да реагирате или оцелявате при неочаквани обстоятелства.

Жените ще могат да очакват много контакти, разговори, семейни грижи и приятни срещи с други жени. Това ще бъде благоприятна седмица за решаване на юридически въпроси и за сключване на договор. Не е изключено да получите финансова подкрепа или подарък.

Мъжете ще имат твърде много вътрешни съмнения относно правилността на предприетите промени или начинания в живота си. Възможно е да сте податливи на внушения от страна на хора с песимистична натура. Няма да ви липсва късмет, но ще бъде важно преди всичко да вярвате на собствена си интуиция, способности и умения.

Стрелец
През седмицата от 2 – 8 август ще ви изнерви посоката на развитие на ваша приятелска връзка. През тези седем дни ще разберете дали насреща си имате искрен и верен приятел и дали дребните недоразумения могат да развалят отношенията ви.

Възможно е тази седмица приятел да ви поиска финансова помощ, а вие да имате свои лични затруднения в този момент.

През седмицата могат да възникнат проблеми с вашето здраве или със здравето на човек от кръга ви родственици.

През тази седмица няма да успеете да разрешите своите домашни проблеми, затова избягвайте да се натоварвате емоционално и психически.
Любовните ви отношения също могат да бъдат нестабилни, поради различни проблеми.

Седмицата е неблагоприятна за създаване на нова приятелства и ако възникнат такива, дайте им повече време за развитие.

Младежите и девойките ще преминат през една седмица подходяща за контакти с приятели или колеги (съученици). Умът ви ще е настроен оптимистично, миролюбиво, лесно ще се събуждат приятните емоции. Ще възникне възможност за ново запознанство, защото през тази седмица ще бъдете по-освободени от някои притеснения.

Мъжете ще предприемат важни и добре обмислени действия свързани с личния си или семеен бюджет. Ще планирате добре разходите си за този месец, поради тяхната по-голяма значимост. Ще сте настроени особено романтично. Ще ви се иска да избягате от монотонното ежедневие. Пазете се от прояви на неочаквана ревност.

Жените ще имат желание за любов и интимни преживявания, но не бива да се водите единствено от собствените си импулси. Всичко, което ще получите през тези седем дни трябва да бъде емоционално споделено от двамата партньора. Това ще бъде подходяща седмица за обединяване на усилията ви с ваши съмишленници за постигане на общи цели. Ще бъде добре да работите в екип.

Козирог
През седмицата от 2 – 8 август ще преживеете събития свързани със силни емоции, които ще касаят близка жена: майка, баба, сестра, приятелка и др.

През тези седем дни ще получите новина свързана с някакъв вид житейска раздяла в семейството на приятели или съседи. Емоционалната драма в техния живот може да се дължи на грешки от миналото им, изневяра или на сериозен здравословен проблем.

Тази седмица ще бъде важна за финансовите ви дела и за очакванията, които ще имате за доходите си през тези седем дни. Ще ви изненадат различни ситуации в този план, които ще изискат от вас бързи реакции и прагматични решения.

През тази седмица внимание ще изискат действията на човек от семейството ви, които ще са неразбираеми за вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за възстановяване на отношения с хора, с които сте спрели да комуникирате през последните няколко години.
През седмицата може да възникне по-сериозен здравословен проблем свързан с млад човек, който вероятно не живее във вашия дом. Възможен е неприятен транспортен или трудов инцидент свързан с млад човек (независимо дали е от женски или мъжки пол).

Младежите и девойките ще имат благоприятна седмица за пътуване. Използвайте тези тенденции за създаване и развитие на лични и професионални контакти с хора от различни градове, села и държави. В семейството мнозина ще разчитат на вас, на вашата младост и енергия, сила и умения да разсъждавате бързо.

Жените ще са склонни към противоречия и конфликти дори за незначителни неща. Дребнавостта ви през тази седмица ще бъде причина да поставите на изпитание търпението и толерантността на хората около вас. ТРудни, но необходими разговори могат да възникнат с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще бъдат натоварени с повече задачи в работата си. Посещение в различни институции, също е възможно. По-голямата ви ангажираност може да се отрази на търпението ви и умението ви да разбирате и изслушвате хората.

Водолей
През седмицата от 2 – 8 август може да възникне някаква промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.

Ще възникне възможност за ново начало в нова област или бизнес, за тези от вас, чиито усилия са насочени в тази посока.
В материално – имуществен план нещата ще са по-сложни. Ще се премине през по-бавно развитие от това, което имате като желание или с преодоляване на по-големи препятствия, по-големи разходи.

Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер свързана с дете, внуче, племенник и друг млад родственик.

Има вероятност от опит за измама, манипулиране свързано с пари и по някакъв начин свързано с човек от близкото ви обкръжение.

Предстоят ви разговори с брат или сестра свързани с общи финанси, парични интереси, семейни задължения и др.

Такива разговори може да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси.

Вероятно е пътуване свързано с уреждане на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.

Тази седмица ще бъде благоприятна за успех или печалба от интелектуален труд.

За някои от вас седмицата носи начало на нова образователна степен, свързано с преместване в друг град или държава.

Ако все още живеете при родителите си, през тази седмица може да обсъждате отделянето си от тях. Тези от вас, които вече живеят разделено от родители е възможно точно обратното, завръщане в „бащиния дом“ или полагане на грижи за такъв, ремонтиране и др.

Ако работата ви е свързана с вид изкуство, са възможни неочаквани отлагания и проблеми преди всичко свързани с някои неочаквани обстоятелства.

Младежите и девойките ще имат повече ангажименти свързани с училище, университет или работа. Ще ви се наложи да посетите някаква институция във връзка с документ, договор или друга причина. Мислете и обмисляйте добре всяка промяна, която смятате да предприемете през тази седмица.

Мъжете ще преминат през нестабилно време, в което не трябва да очакват бързи резултати или успехи. Научете се на търпение и изчакване на вашето време да дойде.

Жените също ще се сблъскат с някои неприятности, в повечето случаи последствия на нечии други действия: на роднини, приятели, колеги, клиенти, съседи и др.

Риби
През седмицата от 2 – 8 август ще бъде важно да се съобразявате с наличните си ресурси и да следите внимателно разходите си. От вас зависи да се съхраните от евентуални затруднения или други парични проблеми.

Любовно преживяване, флирт или романтична изненада, с която настоящия ви партньор ще иска да ви впечатли, ще бъде причина за приятни емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за нови запознанства, като в това могат да имат участие ваши приятели, роднини, агенция за запознанства или брачен агент.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие, за изпълнение на вашите задачи и ангажименти свързани с работата ви.
През тези седем дни ще може да направите някои промени или подобрения в дома си.

Добро развитие на плановете и делата си ще могат да очакват тези от вас, които имат семеен или онлайн бизнес.

През тази седмица неприятните моменти ще са свързани с минали ваши грешки или импулсивни действия.

Възможно е ваши скрити действия, сега да станат явни и някой да предизвика конфликт с вас или да възникне неочаквано сложно недоразумение.

Не се опитвайте да прикриете подобна грешка с измама или хитрост. Признайте си грешката и поискайте извинение.

Младежите и девойките могат да започнат нова любов през тази седмица, въпреки че това е седмица, в която ще трябва да се внимава с новите неща в живота ви.

Жените ще имат ангажимент с майка, баба, по-голяма сестра или друга роднина от женски пол. Ще ви зарадва жест на внимание, телефонен разговор или друго действие от страна на мъж. Ще възникне затруднение около получаването на някаква пратка или ще възникне недоразумение с важна за вас информация, документ.

Мъжете ще обмислят промяна в посоката на дейността, с която са ангажирани в момента или промяна в начина, по който я изпълняват. Това ще бъде седмица на обещаващи телефонни разговори и кореспонденция.

Източник: astro.velida.net