Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10-16 август)

Овен
През седмицата от 9 до 15 август се подгответе за неочаквани преживявания в любовния ви живот. Ще ви озадачат някои събития или разговори. Не правете собствени догадки или интерпретации на това, което ще чуете или видите.

Новите познанства не бива да бъдат насилвани за бързо развитие. Много скоро може да разберете, че сте обект на нечий флирт без сериозни намерения.

Тази седмица ще бъде едно благоприятно време за развитие на вашите парични дела. Използвайте седмицата за уреждане на задължения, за оформяне на финансови или банкови документи и др.

Мнозина ще се зарадват на получаването на пари, независимо от техния източник.

През седмицата събитие в живота на човек от семейството ви или на ваш родственик ще ви откаже от една ваша идея или план.

Някои ваши действия през тази седмица ще бъдат провокирани от срещи и разговори, които сте имали през изминалата седмица.

През тази седмица обърнете внимание на съновиденията си. Научете се да си записвате странните преживявания, ще дойде време да ги разгадаете.

Вероятно тези съновидения ще ви дадат информация за предстояща сложна ситуация или проблем в дома ви.

Мнозина ще могат да се зарадват на една покупка, придобивка или подарък, най-вероятно предварително планирана.

През тази седмица младежите и девойките ще имат повече поводи за добро настроение. Добри новини или помощ ще получите от жена.

Жените може да изгубят ценно време изчаквайки резултати от конкретни събития, които обаче няма да се реализират през тези седем дни.

Мъжете нека се подготвят за повече домашни грижи и задължения. Някои събития в дома ви ще успеят да ви изненадат с развитието си.

Телец
През седмицата от 9 до 15 август може да очаквате най-различни събития свързани с ваши роднини. Те определено ще са свързани с важни преживявания или събития в техния живот.

През седмицата ви предстоят събития свързани с раждането на дете, рожден ден на приятел или роднина и др.

Във финансов план ваши стари задължения или притеснения ще продължават да ви създават напрежение, без ясна представа за тяхното разрешаване.

Много е възможно да търсите тяхното разрешение в погрешна посока или да се осланяте на помощта на хора, които нямат намерение да ви помогнат.

Ако успеете добре да прецените правилно ситуацията и нещата, вероятно ще видите по-ясно своите грешки и ще ги коригирате.

В професионален план очаквайте поява на нови хора, там където работите.

Събиранията и срещите ви през тази седмица почти винаги ще са много емоционални. Някои от тях може да ви изненадат с присъствието на хора, които не сте виждали отдавна.

Като цяло това ще бъде седмица на важни събития в семейството ви, а в работата си ще сте ангажирани предимно с рутинните си задачи.

Младежите и девойките ще се лутат търсейки най-добро решение или реализиране на свои желания и мечти. Няма да бъде лесна задача. Обърнете внимание на свъетите или думите на човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще са склонни към флиртове, интимни или любовни преживявания, без да влагат специални намерения в своите действия. Мислите ви нека не бягат от реалността, в която живеете.

Мъжете ще се фокусират върху правилното разпределение на парите в семейния си бюджет. Не са изключени допълнителни доходи. Може да ви разочароват някои очаквания, които ще се провалят поради несериозните действия на други хора.

Близнаци
През седмицата от 9 – 15 август ще ви се наложи да отделите повече внимание на приятел или роднина, които преживяват различни затруднения в живота си. Те определено ще имат нужда от вашата емоционална или финансова помощ, грижа, съвет или подкрепа.

През седмицата ще имате разговори, които ще изискат решения свързани с работа или с някакъв вид производство, услуги и др.

Седмицата ще се запомни с емоционални събития свързани с деца или с млади хора.

През тези седем дни ще се случат интересни събития в семейството ви, които ще са в основата на промени в близкото ви бъдеще.

Седмицата ще бъде благоприятна за планиране и развитие на неща свързани с брак, събиране на семейство или роднини, след период на раздяла.
Това ще бъде благоприятна седмица за развитие, разрешаване или приключване на финансови дела и ангажименти, за получаване на пари или постигане на споразумение за по-добро заплащане.

През тази седмица ще ви зарадва неочаквана покана. Ще ви зарадват и новини свързани с приятели или роднини.

През седмицата избягвайте мрачни или досадни хора, които само ще ви натоварят с негативна енергия и загуба на ценно за вас време.

Едно пътуване ще извади от монотонността на ежедневието младежите и девойките от този зодиакален знак. Известие, което чакате отдавна, най-после ще пристигне и ще ви изненада с нова перспектива за пътуване.

Мъжете ще отделят голяма част от времето си за ремонти в дома, на личния си автомобил или на имущество, което техни роднини притежават. Това ще бъде благоприятна седмица за покупки на вещи или техника за дома ви.

Жените ще трябва да излъчват повече ведро настроение, ако искат да се окажат на страната на късметлиите през тази седмица. В противен случай мрачното ви настроение ще ви донесе неочаквани проблеми и задълбочаване на вече възникнали такива.

Вътрешната ви освободеност през тази седмица ще ви помогне да проявите чувствата към партньора си в най-добрата светлина и да получите взаимност.

Рак
През седмицата от 9 – 15 август ще бъдете изпълнени с надежди за предстоящи събития до края на лятото. Ще сте заредени с положителни очаквания за разрешаване на битови или имотни проблеми и дела, които са важни за вашия комфорт.

Възможно е сега да се ангажирате с уреждането на документи или да обсъждате действия свързани с покупки или с придобивки за дома ви.

Важна роля в материалните, битовите и имотните ви дела може да имат хора от друго населено място или държава.

През седмицата очаквайте изненада в семейството, която ще предизвика промени в плановете ви до края на годината.

Ще реализирате някои свои идеи, които ще имат връзка със семейството ви. Вероятно те ще спомогнат за разрешаване на стар проблем.

Избягвайте тази седмица конфликти с хора, с които имате важни отношения. Може под влияние на емоциите си да кажете неща, за които после да съжалявате. Това ще остави един неприятен спомен в отношенията ви.

През седмицата ще имате разходи, които ще са неочаквани или ще ви причинят някакво притеснение.

Младежите и девойките ще имат благоприятно време за любовни или семейни отношения, тъй като ще бъдат подвластни на една по-голяма емоционална чувствителност и внимание към чувствата на другите хора. Ще проявите по-голямо емоционално разбиране и доброта към членовете на семейството си.

Мъжете ще преживеят много изненадващи ситуации свързани с работата си или с хора от кръга си роднини. Това ще бъде благоприятно време за работа с жени и за контакти с жени, които имат по-високо обществено положение. Тези седем дни ще са добри за организиране на различни събития.

Жените да бъдат внимателни в отношенията си с хора родени под огнените зодиакални знаци. Не пиша, че те ще са сложни или проблематични, но определено ще са важни за бъдещето ви. Тази седмица ще бъде благоприятна за бизнес, за отношенията в дома ви, за подредба на нова, за смяна на местожителство или за приемане на нови членове в кръга ви от роднини.

Лъв
През седмицата от 9 – 15 август ще имате благоприятно време за развитието на ваши финансови или семейни дела. През тези седем дни ще планирате различни ваши действия, които ще трябва да подсигурите о някакъв начин с финансови средства.

През тази седмица могат да ви зарадват пари в семейния бюджет. Това ще бъде благоприятно време да си осигурите по-добри доходи за следващите месеци.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора от ежедневните си контакти. Възможни са прояви на лукавство или някой ще направи опит да ви манипулира в своя изгода.

През тази седмица ще следите или ще помогнете на роднина или приятел, който ще има неприятности свързани с автомобил, с пътуване, с хора от друго населено място.

Събития или ангажименти свързани с имот могат да бъдат причина за контакти със служители на държавна, банкова, данъчна или друга институция.

През седмицата ще имате приятни срещи или събирания свързани с приятни поводи, като: рожден ден, годеж, юбилей, сватба и др. Ще се зарадвате на важно събитие в живота на приятелка или родственица.

В любовен план ще имате една интересна и емоционална седмица. Ще имате възможност и желание да реализирате важни за вас неща свързани с любовната ви връзка.

Младежите и девойките с припряност и с по-голяма емоционалност в действията си могат да предизвикат проблеми в романтичните или сексуални отношения. Избягвайте да бъдете финансово разточителни, особено при закупуване на скъпи вещи или за удоволствия.

Мъжете ще се ангажират с важни за семейството си задачи, които ще имат успешно развитие и могат да бъдат причина за задоволство и добро настроение. Възможни са транспортни проблеми.

Жените ще са внимателни, резервирани в ангажирането си с неща, които не ги касаят пряко, а по-скоро са важни за роднини или приятели. През тази седмица идеите ви могат да бъдат прекалено грандиозни, за времето, парите, енергията и ресурсите, с които разполагате. Бъдете внимателни в неща свързани с хора, намиращи се надалеко и работи, отнасящи се за междуградски връзки или търговия.

Дева
През седмицата от 9 – 15 август ще ви се наложи да се ангажирате много по-отговорно с финансовите си дела. Използвайте някои благоприятни възможности за стабилизиране. Избягвайте разходи, вследствие на ваши емоционални решения, капризи или желания.

Мнозина ще се ангажират през седмицата с получаването и изпращането на пари, с приключване на плащания на битови сметки или с търсене на нови възможности за допълнителни доходи.

Тази седмица ще бъде запомнена с различни събития, които ще имат динамично развитие или ще оставят трайна следа в живота ви.

Предстои ви да преживеете събития, които ще определят бъдещето ви.

През тези седем дни избягвайте несигурни инвестиции и рискови действия свързани с пари.

Бъдете внимателни с личната си поща, мобилен телефон или с банковите си карти.

През седмицата могат да ви развълнуват събития и новини свързани с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

През тази седмица ви предстоят полезни срещи и контакти с най-различни хора, които ще ви дадат конкретни идеи за полезни за вас начинания.

Младежите и девойките ще бъдат общителни. Ще се интересувате от различни неща, включително от окултен характер. Възможни са оживени разговори и кратки пътувания, свързани с приятели или групи по интереси. Може да дадете или получите неправилен съвет или да се придържате към ексцентрични и непрактични хора.

Мъжете ще проявят инициатива в семейните работи. Ще имате активни, делови взаимоотношения с мъже. Седмицата ще благоприятства семейни срещи и обществени работи в семейството. Възможно е да се наложи по-голяма грижа за дете.

Жените ще бъдат жизненни и ще имат много нови идеи. Възможна е семейна среща в дома. Ще имате идея как да си осигурите някакъв допълнителен доход. Седмицата ще бъде благоприятна за делова активност и тесни отношения със съседи и колеги.

Везни
През седмицата от 9 – 15 август ще ви бъде по-трудно да реализирате своите планове. Трудностите ще дойдат от неразбирането на вашите идеи и действия от хора, които са около вас.

От вас зависи, дали ще игнорирате тяхното мнение или ще се откажете, поради нежеланието ви да влизате в конфликти.

През тази седмица ще имате очаквания за конкретни събития свързани с близък човек, които едва ли ще ви изненадат.

Седмицата ще се запомни с интересен разговор с мъж, който може да бъде по различни житейски и философски теми от живота.

През седмицата може да разберете за раздяла в семейството на хора, които са ваши роднини или приятели.

През тези седем дни ще преживеете емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

През тази седмица ще да ви натовари един неочакван разход, който ще изиска преразглеждане на личния ви бюджет.

Младежите и девойките навлизат в седмица, в която ще започнат да преодоляват някои затруднения в отношенията си с интимния партньор. В действителност вашето собствено „аз“ ще ви интересува на първо място. Възможно е една нова симпатия да ви вълнува повече от това, което имате в момента.

Мъжете ще преминат през седмица, в която нервите им ще бъдат опънати до крайност. Не се занимавайте с битови или финансови проблеми, ако това е една от причините за вашето нервно напрежение и неразположение.

Жените могат да преминат през емоционални затруднения в семейството и в домашните си работи. Възможни са различни въздействия между членовете на семейството и други хора от кръга ви роднини. Семейните ви работи и финансите ще се превърнат в грижа за вас.

Скорпион
През седмицата от 9 – 15 август ще ви зарадва новина от друго населено място. В повечето случаи това ще има връзка с дете или с млад човек.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на семейни планове свързани с хора от други населени места.

През тази седмица едно важно събитие ще бъде повод за семейно събиране, среща с роднини и др.

Предстоят ви важни разговори, дискусии, представяния свързани с вашата работа или бизнес.

През тази седмица някой може да ви ангажира с нещо, за което имате необходимата квалификация или познания.

През тези седем дни да очаквате посещение в дома ви или среща на обществено място с човек, който представлява някаква институция.

По-голямото напрежение в ежедневието ви през тази седмица, ще окаже влияние на физическото, психическото и емоционалното ви състояние. Съвета ми е да отделяте достатъчно време за почивка.

Младежите и девойките ще обмислят старателно свои планове, към чиято реализация ще се стремят през този месец и през останалите до края на годината. Ще се притеснявате, че вашите действия и желания могат да предизвикат неприятности в дома ви или от друг някакъв характер. Ще търсите срещи и разговори с хора, които имат достатъчно житейски опит или познания да ви дадат правилен съвет.

Мъжете ще са нестабилни в здравословен план, което изключва всякакво физическо натоварване. Тези от вас, които имат собствено дете ще се наложи да отделят повече време за разговори или общи забавления.

Любовният ви живот в никой случай няма да бъде на заден план, независимо дали сте женени, несемейни или имате някаква връзка в момента.

Жените ще имат много работа или ще възникнат нови възможности за професионални ангажименти. Това ще бъде време, в което ще може да докажете себе си. По-бавното

развитие на някои ваши дела не бива да ви безпокои или създава излишни страхове. Тези неща си имат конкретна и важна причина, която не е във ваша вреда. Ще ви бъде приятно да прекарате част от времето си с приятели в интересни разговори, емоционални преживявания сред природата или на специални места за отдих и развлечения.

Стрелец
През седмицата от 9 – 15 август се подгответе за изпълнение на по-сериозни ангажименти и отговорности, които ще са свързани предимно със семейството или с ваши роднини.

Мнозина около вас ще имат нужда от помощ или съвет при разрешаването на свои лични или семейни проблеми.

Ако през тази седмица възникнат проблеми в собствения ви брак, то тяхното развитие може да продължи по-дълго време.

През седмицата ще ви зарадва успех или друго специално събитие в живота на хора от кръга ви съседи или колеги.

Здравословните проблеми (ваши лични или на близък човек) могат да се окажат по-сериозни, отколкото изглеждат или ще активират отново ваше старо заболяване.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за развитие на съдебен процес или за ангажирането ви с юридически казус.

Младежите и девойките ще получат някакво хубаво съобщение свързано с пари или такова, което ще донесе късмет в дома ви. Ще говорите за някаква среща с човек, който живее в друго населено място или в друга държава.

Мъжете ще се наложи да се ангажират отново със стари семейни или професионални дела. Ще се окаже, че тяхното изпълнение не е било направено както трябва, останало е незавършено или има друга неочаквана ситуация. Ще възникне някакъв проблем около дете, жена, пари или в семейството ви.

Жените ще се ангажират с документи, които са важни за развитието на лични или професионални дела. През тази седмица ще получите различни важни за вас новини или информация, от която ще зависят бъдещите ви действия и решения. Възможно е да имате притеснение свързано с пари, особено ако работите във финансовата сфера, с пари или с финансови документи.

Козирог
През седмицата от 9 – 15 август очаквайте възникването на един шанс или късмет, който ще бъде важен за човек от семейството.

Мнозина ще преживеят приятна изненада свързана с едно предложение за брак или с новина за годеж, сватба.

През тази седмица може да очаквате промяна в личния си живот или в живота на семейството ви.

В живота на мнозина от вас ще възникне една нова благоприятна ситуация, възможност свързана с постигане на по-добра позиция в кариерата, задълбочаване на важни отношения, успешна презентация и др.

Бъдете отворени за новите неща, които ще дойдат в живота ви през тези седем дни.
Бъдете смели и активни, за да не изпуснете своя шанс.

Възможно е да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Възможен е инцидент или лична житейска драма в живота на такава личност.

В работата си бъдете предпазливи и недоверчиви спрямо вниманието и благосклонността на някого към вас. Възможно е този човек да има своя лична цел за подобно поведение спрямо вас.

През седмицата е възможно да възникне необходимост от неочаквано пътуване на кратко разстояние.

Младежите и девойките ще се вторачат повече към събития в личния си живот, към реализацията на лични желания и цели. В това няма нищо лошо стига да действате честно, в хармония с хората около вас, а не с рогата напред. Ще бъде добре да почерпите информация или съвет от опита на близък човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще се опитат да предадат свои познания и умения на по-млади хора: от семейството или там, където работят. Ще бъдете част от важно събитие в живота на роднина или приятел. Ще се радвате на успехи, постигнати благодарение на вашите собствени умения и знания. Ще очаквате отговор на важно предложение, което ще направите на човек, когото обичате и уважавате много.

Жените ще се фокусират върху семейни задължения с роднини, брачен партньор или деца. Семейните събирания ще бъдат важни, но вие ще се чувствате по-скоро уморени, отколкото в настроение да се забавлявате. В неочаквани ситуации ще проявите по-голяма подозрителност и ще търсите скрити замисли в действията на определени хора.

Водолей
През седмицата от 9 – 15 август няма да ви се даде много време и възможности за удоволствия, защото ще имате важни приоритети, които не може да отлагате или омаловажавате.

На неочаквани изпитания ще бъдат подложени любовни и романтични връзки, както ваши собствени, така и на вече пораснали собствени деца (ако имате такива).

През тази седмица избягвайте всякакви форми на хазарт и спекулации.

Все още се запазва тенденцията от предходната седмица за промяна в работата, свързана с растеж, възход, нова позиция, нов бизнес.

През седмицата ще можете да разчитате на добри доходи от работа в семейството ви, ако имате брачен партньор Везни, Близнаци или Водолей.
Някои от вас ще си позволят лукса да изразходват повече средства за козметично лечение, зъболечение и друг действия свързани с външния ви вид.

В брака и в семейството ви като цяло ще възникне напрежение около необходимостта от специфични грижи, лечение или диета за роднина. Лесно ще възникват противоречия и спорове свързани с различни деликатни теми от ежедневието ви.

Прояви на свръхчувствителност ще са в основата на повечето конфликти в дома ви.

Проблеми могат да възникнат и с бивш брачен партньор, около издръжка за дете или по друг финансов въпрос.

Причината за основните проблемите и изпитанията в семейството ви през тази седмица, ще има за цел да нагоди различни характери, да се изчистят противоречията помежду ви.

През седмицата ще имате различни странни преживявания или сънища, които ще ви накарат да повярвате, да се уверите, че има нещо повече извън реалния свят, в който живеете.

Младежите и девойките ще преминат през едно по-спокойно, но не и безгрижно време. Ще ви бъде приятна компанията на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Ще очаквате изпълнение на едно обещание, което някой ви е дал преди време.

Мъжете ще имат ангажименти свързани с дете, внуче, по-малки брат или сестра. Конфликтите през тази седмица ще са свързани с липсата на помощ и подкрепа от страна на хора, които също имат интерес за успешна реализация на тези ангажименти.

Жените ще се стремят да бъдат женствени, привлекателни, сексапилни, да привличат внимание, да получават комплименти, да бъдат обичани и ценени.

Риби
През седмицата от 9 – 15 август ви предстоят интересни контакти и срещи с хора от близо и далеч. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване или за посрещане на гости в дома ви.

Тази седмица ще бъде динамична и напрегната за вас, тъй като ще възникнат много повече ангажименти или отговорности. Няма причина да не можете да се справите.

През тази седмица ще имате повод за събиране, свързан с празник или специално събитие в живота на ваш приятел или роднина.

През тази седмица ще имате възможност да развиете и осъществите ваша стара идея или план, за които досега не сте имали време или ресурси. Вероятно една неочаквана нова ситуация, ще направи нещата постижими за развитие.

Във финансов план седмицата ще ви предложи различни възможности за допълнителна работа, за допълнителни доходи и др.

Може да получите полезна информация или предложение от приятел, свързано с нова възможност за работа или допълнителен професионален ангажимент.

Младежите и девойките могат да се ангажират с някаква извънредна работа. Някой ще ви наблюдава с определена цел! Намирате се в изключително хубав период и ако не си губите времето в безсмислени разговори и развлечения, ще постигнете много.

Жените ще преживеят период на важни решения, срещи или промени. Вероятни са посещения в институция свързани с уреждането на документ, договор и други формалности. Ще бъдете ангажирани с повече задачи в дома и в семейството, и всеки ще разчита на вас. Вероятно ще имате контакт с мъж, който пътува в момента или който живее на разстояние от вас.

Мъжете ще планират важен разговор относно свои планове за бъдещето. Трудно ще намерите разбиране от страна на хората около вас и дори може надеждите ви да бъдат попарени. Като цяло ще преминете през една тревожна и неспокойна седмица.

Източник:astro.velida.net