Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 16 - 22 август)

Овен
През седмицата от 16 до 22 август ще преживеете изненада, която ще касае ваши финансови дела, документ или възникване на нов професионален ангажимент.

Ще бъде много важно през тази седмица да се предпазите от прибързани решения свързани с примамливи обещания. Контролирайте емоциите си, които също могат да се окажат ваш враг.

Внимавайте с предложения и оферти особено такива, които имат връзка с работа в чужбина, живот зад граница или бързи печалби.

Пазете се от всякакви форми на измама или манипулация от страна на хора или фирми, които не са във вашия град или държава.

Емоционално седмицата ще бъде динамична и променлива , с неочаквани обрати при реализирането на ваши планове и задачи. Това ще засегне и вашия семеен живот.
Настроенията в дома ви ще варират от минорни към мажорни или обратното…
Тази седмица ще бъде по-благоприятна за начало на нова любовна връзка, но и тук предупреждавам: не насилвайте нейното развитие!

През тази седмица ще усещате осезаемо липсата на хора, които са на далеч от вас или са в Отвъдното.

През седмицата ще можете да постигнете успехи и важни резултати в работата и в бизнеса си. Има голяма вероятност обаче да възникне напрежение в отношенията ви с колега или клиент.

Младежите и девойките ще са в очакване на резултати на предишни свои действия, изпити, представяния или друга някаква работа. Ще запомните тази седмица с една покупка лично за вас.

Жените ще имат динамична откъм контакти седмица с хора от различни разстояния. Предстоят ви важни разговори и решения, свързани с различни области на вашия живот.

Мъжете ще се сблъскат с опърничавия характер на друг мъж, който може да бъде син, племенник, брат или друг млад човек.

Телец
През седмицата от 16 до 22 август ще преживеете интересни и полезни за вас събития свързани с пари или документи, които ще са важни за бъдещето ви.

Може да ви изненада една новина свързана с годеж, сватба или бъдещо майчинство.

През тази седмица ще имате доста задачи за изпълнение. Много хора ще са склонни да ви помогнат, защото ви обичат или ви симпатизират.

Това ще бъде седмица, в която ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, от обществени или благотворителни мероприятия и др.
Мнозина от вас през тази седмица ще се наложи да помогнат на свои роднини или приятели с пари или с друг вид помощ.

През тези седем дни ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на роднина, най-вероятно някой, който не живее в същото населено място като вас.

През седмицата ще успее да ви изненада едно телефонно обаждане, имейл, писмо или пратка.

Младежите и девойките ще имат достатъчно енергия и възможности да разрешат своите неприятности. Не се стремете да се харесате на всички, а се постарайте живеете в хармония.

Мъжете ще се наложи да направят преценка на някои събития от изминалата седмица. Това ще ви помогне да коригирате свои грешки или прибързани решения. Бъдете мъдри и не задълбочавайте вече възникнали неприятности. Оставете рогата си в гардероба…

Жените ще имат ангажимент с мъж, който ще им донесе някакъв успех или друга някаква облага.

Близнаци
През седмицата от 16 – 22 август ще проведете важни разговори, свързани с развитието на ваши конкретни ангажименти или действия. В повечето случаи те ще касаят семейството ви, образованието на децата, нововъведения в дома ви и др.

През седмицата ще имате разговори свързани с бременност или раждане на дете във вашето семейство или в семейството на ваши приятели.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, предимно с цел туризъм или селскостопанска работа.
Новите запознанства с хора от други градове и държави ще имат интересно и полезно за вас развитие.

Възможно е пътуване по семейни причини, свързано със събиране с роднини по най-различен повод.

В работата ви ще възникне непредвидена стресова ситуация, която ще предизвика паника или страх от някаква загуба, наказание, провал и др.

Семейните ви отношения ще бъдат обект на интрига или други действия на злобни и завистливи хора, които определено скучаят и си търсят занимания. От вас зависи как ще опазите семейството си от подобни атаки, въпреки че най-доброто е да ги игнорирате.

През тази седмица ще възникнат временни притеснения около пари или финансов документ.

Възможни са разходи за лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др.

Младежите и девойките , нека не се застояват в къщи през тези летни дни. Шансовете ви сега по някакъв начин ще бъдат свързани с пътуване и с хора от различни разстояния. В същото това време не се опитвайте да избягате от ангажиментите си, защото има неща, които ще трябва да свършите сами в къщи.

Жените ще имат повод за радост, която ще е свързана със събитие в личния им или романтичен живот. Възможно е да имате разговори с хора, които ще се опитат да ви въвлекат в нещо, което не е легално, рисково, с голяма вероятност от загуба, провал или злепоставяне.

Мъжете ще трябва да внимават с амбициите си да постигнат нещо, дори с цената на някаква хитрост или измама. Не си мислете, че това ще остане незабелязано. Емоционалната и сексуалната ви активност ще бъдат в кулминация през тези седем дни.

Рак
През седмицата от 16 – 22 август може да очаквате развитието на положителни за вас събития, предимно от финансов характер. През тези седем дни може да очаквате получаването на пари чрез документ.

Това ще бъде благоприятна седмица за подписването на документ, с който ще получите пари или по-високо заплащане в близко бъдеще.

През тази седмица ще вземете решение свързано със събиране, предстоящо гостуване или среща. Причина за това ще бъдат неочаквани събития в живота на хора, с които имате такива планове.

Всяка информация тази седмица, колкото и да ви изглежда странна, несериозна може да се окаже съвсем различна и положителна в действителност.

Няма да бъде грешка ако запазите резервираното си отношение, но проверете добре нещата преди да отхвърлите нещо.

През тази седмица ви предстои неочаквана среща или неочаквано гостуване. По този начин може да получите важна новина или информация.

През седмицата ще преживеете няколко изненади, които ще дойдат чрез хора, които вече познавате.
Това ще бъде и една благоприятна седмица за романтични запознанства и срещи.
Младежите и девойките ще бъдат емоционално чувствителни. През тази седмица жени ще изиграят важна роля в паричните ви дела. Ще изпитате силно желание да подобрите или измените семейните или домашните условия.

Мъжете ще се наслаждават на много активен социален живот. Ще имате срещи с интересни и полезни за вас хора от най-различни населени места или държави. Ще имате засилени емоционални връзки с жени или с членове на семейството си.

Жените ще вложат повече чувства и енергия в любовния си живот. Възможно е да усетите, че някой друг изпитва сериозен интерес към вашия партньор. Избягвайте конфронтации или прояви на сила, защото в любовта това не носи успех.

Като цяло това ще бъде една неспокойна седмица за вас. Външни вълнения ще дават отражение на вашите намерения.

Лъв
През седмицата от 16 – 22 август ще възникне ангажимент свързан с имот или с вещи на роднина, който не живее с вас или който е в Отвъдното.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за възстановяване след боледуване, за разрешаване на трудни проблеми в семейството.

През тази седмица ще имате нужните възможности и обстоятелства да стабилизирате домашните си дела. Това касае вещи или техника в жилището ви, уреждане на отношения със съседи или наематели, узаконяване на собственост, която сте закупили и др.

Седмицата ще благоприятства възстановяването на прекъснати приятелски или роднински отношения, създаване на нови познанства по странен или неочакван начин.

За вас ще бъде важно да поддържате активни отношения с хората около вас, тъй като през тези седем дни, именно чрез тях ще получите полезна за вас информация.

Може да срещнете приятели или познати на неочаквани места или по неочаквано време.

През седмицата ще имате сложни отношения или ще преживеете разочарование свързано с дете. Отношенията ви с по-младото поколение ще са сложни поради опита, който вие имате и искате да им наложите и тяхното голямо желание запазят своята независимост.

Във финансов план ще имате една интересна и благоприятна за доходите ви седмица. Не търсете на всяка цена нови източници, а съхранете тези, които сте създали досега.
Младежите и девойките ще бъдат мечтателни, разсеяни, ще са склонни да мислят нереалистично. Възможни са нежелателни или вълнуващи психични преживявания.

Жените ще се потопят толкова много в света на собствените си тревоги, че трудно ще обръщат внимание на хората от обкръжението си. Ще бъдете неспособни да реагирате на настроенията и идеите на другите. В отношенията си ще бъдете уклончиви и ще избягвате сериозни ангажименти.

Мъжете трудно ще възприемат точно и правилно действителността. Възможно е да бъдете обект на някаква измама. Възможно е забавяне или безредие на пощенски пратки, писма, документи. Избягвайте подписването на важен договор през тези седем дни.

Дева
През седмицата от 16 – 22 август ще преживеете конфликт с мъж, на когото ще се опитате да наложите да приеме вашия съвет или желание.

През седмицата поради най-различни причини, деца и млади хора ще бъдат причина за положителни емоции.

Ако работата ви е свързана с деца или младежи, през тази седмица ще преживеете едно професионално предизвикателство. То определено ще се отрази добре на опита и на кариерата ви.

През седмицата ще се наложи да подадете ръка на ваша близка жена, която преминава през период на депресия, тъга и емоционално объркване в живота си. С нежност и емоционална подкрепа ще и помогнете да преодолее този труден период.

През тази седмица не игнорирайте здравословните си проблеми. Ако допуснете това сега, в бъдеще ще са причина за по-сериозни проблеми.

Младежите и девойките ще имат възможност да установят дружески отношения с енергични или важни хора. Ще имате широк поглед върху живота, и ще имате желание да развивате своите познания за света около вас.

Мъжете ще попаднат в сложна ситуация на работното си място и не само там. Разбирате добре трудността на положението, в което се намирате, но ще ви бъде трудно да реагирате правилно (не и без помощта на някой друг).

Опитайте се да получавате допълнителна информация за всичко, което създава объркване в живота ви през тези седем дни.
Жените ще са подвластни на високо чувство за отговорност и професионализъм в работата. Възможно е да възобновите ваша минала романтична връзка, ако имате такова желание. През тази седмица ще правите дългосрочни планове за бъдещето си. Това ще бъде благоприятно време за водене на важни юридически дела.

Везни
През седмицата от 16 – 22 август ще се възползвате от една нова възможност да постигнете важен прогрес в развитието на плановете си.

Едно определено събитие ще провокира необходимостт от вземане на важно решение, което ще определи ваша бъдеща промяна в начина ви на работа или в начина ви на живот.

Особена роля в живота през тази седмица ви изиграят хора, които са ваши роднини.

Тази седмица очаквайте пари, които ще получите чрез документ, договор, по споразумение.

Възможно е да направите покупка чрез документ, на изплащане или чрез банков кредит.

Това ще бъде една благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с договор, продукция и други важни неща.
През тази седмица ще се ангажирате с едно сериозно и отговорно обещание, което ще има връзка с човек извън вашия дом.

През тази седмица ще очаквате новини свързани с уреждане на финансови отношения. Ще имате повод да се зарадвате на настоящи или предстоящи парични постъпления.

Това ще бъде благоприятна седмица да намерите разумно и практично разрешение на една неприятна ситуация в личния си живот.

Младежите и девойките ще имат нужда от хармония около себе си, от домашен уют и усещане за безопасност. Възможни са различни сериозни задачи свързани с някакъв вид домашна работа. Всъщност през тези седем дни може да бъдете много по-чувствителни по семейните въпроси.

Мъжете ще са на прага на важен период от живота си, който ще определи развитието им в едно по-далечното бъдеще. Възможно е да установите приятелски отношения с енергични и важни хора. Възможно е да поемете по-голяма отговорност в едно ново начинание.

Жените ще направят някои подобрения в дома си, което ще ги направи горди и щастливи от свършената работа. Преди всичко трябва да се отбележи късмета, който ще ви съпътства навсякъде.

Скорпион
През седмицата от 16 – 22 август ще имате интересни разговори и преживявания с колеги, ръководители или клиенти на работното си място.

Като цяло през тези седем дни, работата или бизнес ви, ще бъдат вашия приоритет, като това ще се дължи на развитието на събития, които ще са важни за бъдещите ви дела.
През седмицата ще се влияете в действията и решенията си от съветите или информацията, която ще получите от жена.

Важни за развитието на вашите лични дела ще бъдат контактите ви с хора, които представляват държавна институция, банка, данъчно управление и др.

Едно ново запознанство ще ви срещне с интересна личност, от която ще има какво да научите.

През седмицата единствено вашия самоконтрол ще може да ви предпази от неприятни ситуации и конфликти.

През тези седем дни може да ви изненада неочаквана придобивка в семейството ви.

Младежите и девойките ще преминат през много активна седмица, с множество ангажименти, срещи и разговори. Изненадите ще идват от най-различни места и от хора, които познавате и които тепърва ще се появят в живота ви.
Предстои ви интересно преживяване с жена над 35 годишна възраст.

Мъжете ще преживеят емоционално лична драма или инцидент свързан с жена или с момиче. Някои събития през седмицата ще ви покажат важността на всеки един ден от живота ни и неговата уникалност, неповторяемост.

През тези седем дни не се страхувайте да вземате важни решения, но те не бива да бъдат ваша самоцел, а добре премислени и обсъдени с близките ви хора.

Жените ще вложат енергия и усилия в различни битови дела, подобрения и ремонти на вещи в дома и др. Ще правите много смели планове за бъдещето си. Ще търсите с определена цел контакт или среща с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Момче или млад мъж от кръга ви роднини, приятели или познати ще бъде повод за събиране или специално преживяване.

Стрелец
През седмицата от 16 – 22 август различни изненади ще определят развитието на бъдещи събития, решения или срещи.

Някои от вас ще използват благоприятните тенденции на седмицата за начало на една промяна, на нещо ново в живота. Така, поради тази причина ще фокусирате вниманието си към конкретни действия и събития.

Като цяло седмицата ще бъде позитивна за вас. ако дадете възможност за естествено развитие на събитията.
През седмицата ще имате срещи и събирания с приятели или с приятни хора.

Вие може да получите предложение или информация, които ще са ви от полза. Ще имате възможност да ги реализирате през следващите няколко месеца.

Когато правите смели планове за бъдещето си, пазете се от попадане в някаква самозаблуда или илюзия, които могат да ви отведат в погрешна посока, да ви костват загуба на време или пари.

Събития в живота на близък човек ще ви натъжат или разстроят.

Младежите и девойките ще преминат през благоприятна седмица за довършване на работа изостанала отпреди. През тази седмица ще имате повече сила, жизнена енергия и ще бъдете по-решителни и дръзки.

Мъжете ще имат интересни контакти или ползотворни отношения с хора родени под водните зодиакални знаци. Седмицата ще подпомага развитието и хармонизирането на вашите семейни отношения. Това ще бъде подходяща седмица за промяна в обстановката, там където живеете или работите.

Жените ще са сприхави и свръхчувствителни, поради някои дребни неудачи или затруднения. Напрегната обстановка в дома ви или на работното ви място, в голяма степен ще бъде по ваша вина.

Козирог
През седмицата от 16 – 22 август ще се ангажирате със събитие, което ще има важно значение за ваша близка жена. Възможно е да възникне необходимост от подходящ подарък или цветя, ако събитието се състои на обществено място.

През седмицата ще имате неотложна среща или важен разговор, който ще изиска много търпение от ваша страна. За вас ще бъде важно да можете да изразите правилно мислите си, да не възникват недоразумения или да не бъдете погрешно разбрани.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете.

Целта на едно такова пътуване обаче ще бъде важна за семейството или работата ви. Пътувания с цел туризъм и почивка ще ви срещнат с интересни хора.

Ако имате очаквания за парични постъпления през тази седмица, то нещата могат да се развият по неочакван за вас начин.

През седмицата ще възникнат разходи за дома, които в някои случаи дори да ви накарат да потърсите краткосрочен заем.

В емоционален план седмицата ще бъде сложна за любовни връзки, където има намеса на трето лице. Избягвайте пряка конфронтация или нечестни действия. Ако нещо ви е дадено да го имате ще остане при вас, ако не – оставете го да си отиде.

Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното ви развитие. Ще имате възможност да постигнете конкретен успех или задоволство от свършена работа.
Младежите и девойките ще трябва по-сериозно да се фокусират върху своето образование или кариера. Това е важна за постигане на стабилност, база, върху която ще продължите да градите бъдещето си. Конфликтите могат да са вследствие на по-голямото напрежение или умора.

Жените ще се зарадват на новина или документ от финансов характер. Личния ви живот също може да бъде извор на приятни емоции. Ще ви изненада един интерес към вас или опити на някой да научи нещо повече за личния ви живот.

Мъжете ще преживеят провал или загуба, които ще бъдат необходимост, за да ви освободят от ненужни ангажименти или хора. През тази седмица ще разберете, че все още допускате едни и същи грешки и някой житейски уроци са останали ненаучени. Търсете в миналото си мъдрост чрез трудностите през, които сте преминали.

Водолей
През седмицата от 16 – 22 август някои от вас ще положат началото на висше образование или друга по-висока степен на обучение, квалификация и др.

През тази седмица ще може да се радвате на благополучен обществен или политически живот, ако сте публична личност или ангажирани с политическа партия, инициатива.
Успех в бизнеса или в кариерата на човек от семейството ви ще бъде повод за гордост или празник в дома ви.

През седмицата ще има важна роля на родител: при мъжете – майката, а при жените – бащата, независимо къде са те.

Тази седмица ще ви обогати с нови приятелства отблизо и далеч. В определени моменти ще получавате помощ или полезна информация от тях, но и вие ще дадете информация или такава помощ на своите приятели.

Ще имате възможност да реализирате свои очаквания и планове свързани с пътуване, със срещи с приятели и роднини отдалеч.

Ако имате бизнес, то той ще има възможност за разширение извън границите на населеното място, където живеете.

Възможен е неприятен инцидент в работата ви.

Младежите и девойките ще тръгнат с големи надежди през тази седмица. Ще разчитате на обещание или подкрепа от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Ще се наложи да помогнете на родители или роднини при реализирането на някои домашни дела и задачи.

Мъжете ще имат полезни контакти с мъже, предимно свързани с някаква работа или бизнес. Приятелските ви отношения с мъже ще са извор на различни емоции, ще бъдат повод за различни срещи и събирания.

Жените ще изпитат нестабилност в чувства, променливи настроения, лесно ще възникват разочарования или несъответствия между вашите желания и тези на хората около вас. Вероятни са неочаквани пари или допълнителни средства в семейния ви бюджет.

Риби
През седмицата от 16 – 22 август бъдете внимателни и коректни в ангажименти свързани с пари. Това особено ще бъде важно за такива, свързани с хора, които може да са ваши роднини, колеги или съседи.

През седмицата ще имате повод да се зарадвате на събитие в дома си, което може да бъде предизвикано от една важна новина.

През седмицата възникването на една нова възможност за вас или за човек от семейството ви, ще бъде причина за специални преживявания.

През тези седем дни ще имате възможност да разрешите жилищен проблем, да се преместите в ново жилище, да направите важна промяна в дома си и др.
През седмицата ваш близък роднина може да се наложи да отсъства от работа или ще преживее други неочаквани събития свързани с промени на работното си място.

Ако имате флирт или романтична връзка на работното си място, ще възникнат различни интриги, усложнения в личните ви отношения с колеги.

Немарливост и невнимание от страна на близък човек към вещи или уреди в дома ще бъде повод за караници в семейството.

Избягвайте да купувате тази седмица скъпи вещи за дома си.

Младежите и девойките могат да очакват неочакван късмет. Въпреки това, като цяло през седмицата по-често ще изпадате в тъжни настроения, в някои случиа и поради здравословно неразположение. Очаквайте вести отдалеч или намиране на изгубена, забравена вещ.

Жените ще са нестабилни в здравословен план, което може да се дължи на по-голямото напрежение в ежедневието ви или в неправилния ви начин на живот. Не са изключени грижи за здравето на роднина.

Ще обмисляте едно пътуване, но все още ще ви липсва увереност за неговия смисъл или успех. Паричните ви проблеми ще изискат едно по-практично разпределяне на разходите ви.

Мъжете ще имат повече ангажименти и контакти с роднини, приятели или съседи. Ще обсъждате различни важни за вас или за тях събития от ежедневието ви или от работата ви. Седмицата ще се запомни с голямо събитие в семейството или от семеен характер. Изненади ще има и в любовния ви живот.

Източник:astro.velida.net