Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (23 – 29 август)

Овен
През седмицата от 23 до 29 август ще ви трябва много търпение в отношенията ви с жена от кръга ви роднини или колеги. Неприятностите и проблемите, които тя има в живот си ще я направят нетърпима, досадна, склонна към всякакви негативни или непредсказуеми действия.

Тази седмица може да възникне притеснение свързано с пари или да направите непланиран разход, който да създаде временно притеснение.

През седмицата събитие свързано с личен празник или успех на приятели, може да бъде повод за събиране в приятна обстановка.

Като цяло през тези седем дни вашите семейни или роднински отношения ще са по-натоварени с различни ангажименти, както приятни, така и такива, които ще ви костват разход на енергия, пари и време.

Мнозина ще разчитат на вас, и за много неща ще ви се наложи да поемете отговорност и грижа.

Изненадите тази седмица ще дойдат по линия на ваша настояща или минала любовна връзка. Възможно е едно такова събитие да бъде най-силното ви преживяване през тази седмица. Като цяло любовните ви отношения ще излязат по някакъв начин от рутината, в която се намираха досега.

Девойките и младежите ще правят и реализират планове с членовете на семейството си или с приятели. Възможно са събития свързани с годеж, сватба, юбилей или годишнина в кръга ви от роднини или приятели.

Жените да пазят грижливо личните си вещи и телефон от посегателство или любопитство от страна на други хора. Обръщайте по-сериозно внимание на документи, върху които се подписвате, независимо с какво са свързани.

Мъжете нека не бъдат изненадани от повечето ангажименти с роднини. През тези седем дни ще имате и оживени разговори с роднини отблизо и далеч, поради развитието на важни събития в семейството ви.

Телец
През седмицата от 23 до 29 август може да очаквате положително развитие на личните ви дела, особено ако бъдете отворени за новите неща, които сега ще се появят в живота ви.

Може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето на пари за подобни удоволствия. Достатъчно е да опитате еднократно с малка сума.

През тази седмица може да приключите с изплащането на покупка или имот, за които сте получили заем преди време.

Това ще бъде благоприятна седмица за намиране на пазара на дълго търсен продукт или техника.

Разговор с човек на по-висока позиция от вас или някой, който е по-възрастен ще ви даде по-голяма яснота за едно предстоящо събитие, чието развитие ще очаквате да бъде във ваша полза.

През седмицата не бързайте да реагирате на клюки или коментари относно вашия личен или професионален живот. Може подобни действия да не са злонамерени, и да са вследствие на емоционална реакция.

В любовния си живот избягвайте конфронтациите или проявите на ревност.

Младежите и девойките ще използват различни намаления в магазините за да подновят гардероба си с нови дрешки. Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за покупки за вас лично и за дома ви.

Жените ще имат повече ангажименти или срещи с родственици, предимно по-възрастни от тях. Като цяло отношенията ви с хора, които са над вас в обществената йерархия ще бъдат важни за развитието на вашите лични и професионални дела.

Комуникацията ви с такива хора трябва да бъде добре премерена и изчистена от емоции.

Мъжете ще са трудни за разбиране, емоционално нестабилни и необяснимо чувствителни. Женското присъствие в живота ви ще бъде важно и според хармонията или дисхармонията във вашите отношения, ще зависи и вашето настроение.

Близнаци
През седмицата от 23 – 29 август ще възникнат затруднения или усложнения, които ще касаят ваши сложни отношения с роднини.

Възможно е да се ангажирате с проблеми на жена, като ще сте склонни да се осланяте единствено на личното си мнение. Това обаче може да създаде нов, неочакван проблем.

През тези седем дни ви предстоят разходи, които имат връзка с някакъв документ, договор, гаранция.

Тази седмица може да получите или изпратите пари, като тези ваши действия може да имат връзка с хора или институция от друго населено място, държава.

През тази седмица различни събития или разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви. Ще преживеете отново много емоционално своето собствено минало, виждайки нещата по един съвсем различен начин.

Някои от вас ще направят равносметка на пропуснати досега възможности в кариерата си.

Ще осъзнаете съдбовността на ваши грешки в любовта, в партньорските ви отношения.

През седмицата ще получите новини свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото си.

Младежите и девойките ще трябва да проявят една по-голяма твърдост и безкомпромисност в действия и решения, за да избегнат бъдещи неприятности. Тук обаче не пиша за прояви на безсмислен инат, а за категорично следване на планове, които са важни за бъдещето ви.

Жените ще имат една чудесна седмица, която трябва да използват за срещи с приятели или роднини. Бъдете повече време извън дома си. Насладете се на последните летни дни. Заредете се с жива енергия, от която ще имате нужда през следващите месеци до края на годината.

Мъжете ще се фокусират върху приключването на споразумения или ангажименти свързани с различни договори или документи. За вас този месец ще бъде характерен с интензивни приятелски връзки и получаване/даване на обещания с различна значимост.

Рак
През седмицата от 23 – 29 август живота може да ви се стори скучен и еднообразен. Всъщност това ще бъде благоприятно за вас време да си починете по-добре. Използвайте тази седмица за възстановяване след физическите или емоционални натоварвания, на които сте били подложени напоследък.

През тази седмица мнозина ще имат повод да се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод.

Важна част от разговорите ви през тази седмица ще бъдат с хора отблизо и далеч, които тепърва ще определят ваши бъдещи действия и планове. Може да разговаряте по теми свързани с различни документи, имоти, евентуални бъдещи гостувания и др.

През тази седмица има вероятност да реализирате едно пътуване, за което ще имате предварителна подготовка или уговорка с други хора.

Като цяло плановете ви свързани с пътуване през тази седмица или с хора от друго населено място ще се развият благоприятно за вас.

През тази седмица може да ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Опитайте се да давате надежда, да правите позитивни коментари и не подсилвайте страха на другите хора.

Притесненията ви или нервността ви през тази седмица, най-вероятно ще имат отношение към важен договор или документ.

В края на седмицата мнозина ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости в дома на приятели, роднини, съседи.

Седмицата ще благоприятства новите запознанства в любовта.

Младежите и девойките ще се стремят към реални успехи и напредък в своите дела и цели. Може да преживеете нещо романтично благодарение на мястото, където учите или работите. Това ще бъде благоприятен период за разговори с хора, които заемат висока позиция.

Мъжете ще имат важни преживявания свързани с пътуване или с хора, които живеят на далеч от тях. През тези седем дни ще ви се наложи сериозно да размишлявате относно дела свързани с вашата професия или с пари. Ще оценявате идеите си от гледна точка на практическата им полза.

Жените ще имат откровени и задълбочени разговори с важни за тях хора. Ще обсъждате теми от живота, свързани с любовта, работата, семейството, паричните ви дела и др. Ще получите кореспонденция, телефонни разговори или ще пътувате във връзка с важни дела и задачи.

Лъв
През седмицата от 23 – 29 август ще ви натовари необходимостта да вземете едно трудно решение. От него ще зависи развитието на някои събития в семейството или в работата ви.

През тази седмица ще имате възможност да развиете нови професионални или бизнес контакти. Възможностите, които ще ви се дадат сега ще бъдат перспективни и не бива да ги пренебрегвате.

През седмицата следете разговорите, които някой умишлено се опитва да проведе с вас. Това ще бъде важен знак за вас, за необходимост от някаква подготовка или нагласа за това, което е истинската цел на тези разговори.

Възможно е да получите покана за участие в обществено мероприятие, културна проява и др.

През седмицата мнозина ще изпитат съжаление за нереализирано старо желание в личен или професионален план. Дори да възникне нова такава възможност, обстоятелствата като цяло са променени.

През седмицата може да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо.
Това ще бъде една успешна седмица за тези от вас, които са производители или търговци.

През тези седем дни може да имате неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: размествания, покупка на нова мебел или техника и др. Може да поканите гости, без да имате специален повод за това.

Младежите и девойките ще бъдат импулсивни. Ще се занимавате интензивно с физическа работа или спорт. Ще бъдете инициативни в работата или в това, с което сте ангажирани.

При мъжете могат да възникнат проблеми предизвикани от агресивно поведение, импулсивност, опити да се наложи собствената воля – всичко това може да предизвика негодувание и да доведе до неприятни конфликти.

Жените могат да очакват приятни изненади ако са ангажирани с някаква творческа работа. За много от вас седмицата ще предостави необичайни възможности за осъществяване на личните ви проекти. Може да изпитате желание за романтични авантюри.

Дева
През седмицата от 23 – 29 август обърнете внимание на ваши неизпълнени досега ангажименти и задължения. Дори да нямате желание за тяхното реализиране, не ги отлагайте повече.

Това може да се окаже една интересна седмица, граница между две важни събития или решения в живота ви.

Събитията през тази седмица трябва да се следят много внимателно, защото ще определят различни важни ваши действия или участия до края на 2021.

През седмицата е възможно да преживеете житейска раздяла с човек от кръга си роднини или приятели.

Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с наследство, но не и ако тяхното разрешаване трябва да бъде по съдебен път.

През тази седмица ще бъде важно да запазите психическа и емоционална стабилност, да разсъждавате трезво и да вземате практични, мъдри решения.

През седмицата ще имате възможност да преживеете приятни емоции свързани с едно приятелско събиране или среща.

Любовният ви живот ще е интересен, но като цяло ще зависи от собствените ви настроения, емоции и понякога – капризи.

Младежите и девойките ще бъдат експанзивни и оптимистични. Това ще бъде благоприятна седмица за учение, постъпване в университет, пътувания, за връзки с чужденци и международни отношения. Ще възникне възможност за намиране на работа или напредък във вече заемана от вас позиция.

Мъжете ще имат силно изразен стремеж към самоизява и желание за реализация. В професионално отношение може да имате късмет, който ще ви помогне за стабилизиране на финансите ви. Въпреки това финансовите ви възможности през седмицата ще бъдат променливи и няма да ви навреди да бъдете пестеливи.

Дева
През седмицата от 16 – 22 август ще преживеете конфликт с мъж, на когото ще се опитате да наложите да приеме вашия съвет или желание.

През седмицата поради най-различни причини, деца и млади хора ще бъдат причина за положителни емоции.

Ако работата ви е свързана с деца или младежи, през тази седмица ще преживеете едно професионално предизвикателство. То определено ще се отрази добре на опита и на кариерата ви.

През седмицата ще се наложи да подадете ръка на ваша близка жена, която преминава през период на депресия, тъга и емоционално объркване в живота си. С нежност и емоционална подкрепа ще и помогнете да преодолее този труден период.

През тази седмица не игнорирайте здравословните си проблеми. Ако допуснете това сега, в бъдеще ще са причина за по-сериозни проблеми.

Младежите и девойките ще имат възможност да установят дружески отношения с енергични или важни хора. Ще имате широк поглед върху живота, и ще имате желание да развивате своите познания за света около вас.

Мъжете ще попаднат в сложна ситуация на работното си място и не само там. Разбирате добре трудността на положението, в което се намирате, но ще ви бъде трудно да реагирате правилно (не и без помощта на някой друг). Опитайте се да получавате допълнителна информация за всичко, което създава объркване в живота ви през тези седем дни.

Жените ще са подвластни на високо чувство за отговорност и професионализъм в работата. Възможно е да възобновите ваша минала романтична връзка, ако имате такова желание. През тази седмица ще правите дългосрочни планове за бъдещето си. Това ще бъде благоприятно време за водене на важни юридически дела.

Везни
През седмицата от 23 – 29 август ще преживеете положителни събития в работата или в бизнес, за тези които имат такъв. През тези седем дни хората около вас ще са склонни да ви помагат, без някакви специални очаквания от ваша страна.

Появата на нови хора в живота ви също ще бъде за доброто ви развитие в личен и професионален план.

През тази седмица ще имате интересна за вас комуникация с ваши стари приятели или хора, които вече живеят надалеко от вас.
Това ще бъде благоприятна седмица за физиотерапия, за зъболечение или други някакви козметични процедури.

През седмицата ще ви изненада неприятно един неочакван разход. Възможно е да има връзка пропуснато плащане или инцидент в дома ви.

Ще преживеете през тази седмица различни неочаквани моменти, които могат да създадат кратък момент на безпокойство. Тяхната цел в повечето случаи ще бъде разчистване на старото и освобождаване на ресурси и време за нови неща в живота ви.

Някои от тези изненадващи преживявания ще бъдат ключ за разрешаване на стари проблеми или сложни отношения с хора около вас.

Възникването на неочаквана ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини, ще създаде паника и стрес в кръга ви от роднини.

При младежите и девойките ще възникне необходимост от съвместни действия в дома и семейството. Ще се наложи да бъдете по-чувствителни към ежедневните домашни грижи и взаимоотношения. Някои проблеми в дома ще предизвикат неприятни разногласия.

Мъжете трудно ще планират ежедневните си задачи, защото промените свързани с тях ще са почти всекидневни. Приемайте без страх новите ситуации или събития в живота си.

Те са част от много по-големи и важни промени в живота ви. Тази седмица като цяло ще бъде сложна за съвместна работа с жени, особено ако се засягат емоционални проблеми. Възможно е да възникне затруднение в ежедневните ви парични дела или в планирането на семейния ви бюджет.

Жените ще имат приятни преживявания с партньора си, с приятели отблизо и далеч. Не се изкушавайте с извънбрачни отношения, ако имате собствено семейство.

Вибрациите ще са благоприятни за искрените отношения и чувства, и безкомпромисни към изневери и нелоялност към партньора. Някои финансови проблеми ще имат неприятно въздействие върху роднинските ви отношения. Възможни са проблеми с храносмилането.

Скорпион
През седмицата от 23 – 29 август ще получите възможности за постигане на благоприятни за вас финансови резултати. Възможни са допълнителни доходи, които ще ви помогнат да развитиете ваши планове и идеи.

През седмицата ще можете да постигнете много при една добра организация на времето и ресурсите си.

През тези седем дни ще възникне недоразумение или напрежение с човек от кръга ви приятели, колеги или клиенти. Тази ситуация може да бъде вследствие на личните проблеми на тази личност, които са причина за лошото му настроение или сприхавия му характер.

През тази седмица ще се ангажирате без желание с разрешаването на битов проблем в дома ви. На работното ви място могат да възникнат технически затруднения, проблеми с продукция или стока.

През седмицата бъдете предпазливи в покупките си, особено ако струват повече пари.

Търсете гаранция за качество и отзиви за съответните продукти или услуги.

Възможно е през тази седмица да обмисляте възможности за промени в дома си, но това по-скоро ще бъде като идея, която вероятно ще реализирате в бъдеще.

Младежите и девойките ще преживеят разочарование свързано с невъзможността да реализират свое желание сега, когато то е важно за тях. Възможно е различни обстоятелства да изискат изчакване, търпение, което на вас определено ще ви липсва.

Пазете личните си вещи и документи от загуба или кражба. Тази седмица ще се запомни с важна среща или разговор свързан с мъж над 35 годишна възраст. Това ще бъде благоприятно време за разговори по въпроси свързани с договор или споразумение, което може да ви донесе някакви доходи до края на годината.

Мъжете ще имат очакване за постигане на конкретни резултати във важни за тяхната кариера или бизнес планове.

Ще сте амбициозни и неотстъпчиви, ако някой се опита да ви влияе със съвет или по някакъв друг начин. Може да запомните седмицата с една покупка лично за себе си. В дома си ще имате неотложна задача, чието игнориране може да предизвика емоционална буря с останалите членове на семейството ви.

Жените има опасност да се забъркат в неприятности, които могат да касаят само тях или да са свързани с човек от кръга им приятели. Избягвайте действия, които се базират само на доверие, особено ако са свързани с хора извън семейството ви.

Разочарованията през тази седмица ще касаят вашата любов и скрити чувства, които изпитвате към една определена личност. Млада жена от кръга ви приятели или роднини ще привлече вниманието ви с важно събитие или преживяване в нейния живот.

Стрелец
През седмицата от 23 – 29 август ще преживеете някои неочаквани събития свързани с родственици предимно от мъжки пол. Тези събития вероятно ще имат връзка с техния личен живот, но ще ви ангажират по някакъв начин.

През седмицата може да очаквате интересни срещи или разговори с хора от кръга ви приятели, съседи или колеги.

През тези седем дни ще присъствате на важно събитие от семеен или обществен характер.

През седмицата бъдете готови за всякакви изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, с финансови документи, кредит и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори свързани с по-добро заплащане. На по-добра сделка или повече продажби, могат да разчитат тези от вас, които са търговци.

През тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или кауза.
През тези седем дни ще следите с внимание или с вълнение развитието на важна промяна в живота на дете или внуче.

Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятно за вас развитие.

Любовният ви живот може да се окаже непредсказуем тази седмица. Бъдете активни в търсене на партньор, ако сте несемейни и използвайте всички възможности.

Младежите и девойките могат да преминат през много емоционални дни – ще може да постигнете успех в любовта и в работата. Общуването ви с фини, елегантни хора ще ви достави удоволствие. Това е благоприятна седмица за пътуване.

Жените също ще имат благоприятна седмица за пътуване. Всъщност сега ще бъде по-важно да събирате информация от различни места, които смятате да посетите, или към които проявявате интерес. Тази седмица ще ви даде надеждни перспективи в много области.

Ще се повиши интереса ви към самоусъвършенстване, ще се събудят заспали отдавна или непроявили се досега физически способности. Това ще бъде благоприятна седмица за работа над по-нататъшното ви развитие в кариерата.

Мъжете ще са недоволни от атмосферата в дома си, където има повече напрежение или пък твърде много еднообразие, което вече ви уморява. Може би точно вие и точно през тази седмица ще решите да промените нещо, нищо че товарът на грижите и отговорностите ви е голям.

Козирог
През седмицата от 23 – 29 август ще преживеете притеснение или напрежение свързано с пътуване или преместване, което вие или ваш роднина ще предприеме.

През този период по-голяма част от вас ще са в процес на житейски промени, които ще се развиват бавно.

През тази седмица са възможни новини свързани със здравословен проблем на близък човек, който живее в друг дом.

В любовта мнозина може все още да живеят с миналото си, с една нереализирана или несподелена любов.

Единствено от вас ще зависи да продължите напред и да потърсите своето ново щастие и любов.

През тези седем дни ще ви разочароват плановете и действията на жена. Дори да разговаряте с нея, едва ли ще успеете да я разубедите или да промените действията и.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате плановете и очакванията си свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.
Предстоят ви контакти или среща с човек, който е в друг град или държава.

Младежите и девойките ще се опитат да бъдат само зрители при развитието на някои събития, но това може и да не ви се отдаде. Бъдете внимателни вашите действия да не бъдат разбрани погрешно, като търсещи сензация, клюки или други неприятни коментари. Изненадите през седмицата ще имат за цел да ви провокират към по-активни действия.

Мъжете ще са склонни към прояви на дребнавост, което ще направи отношенията в дома или в работата ви сложни и нестабилни. Ще се водите в действията си моментните си настроения, което разбира се, ще бъде грешка. Послушайте съвета на приятел и не отхвърляйте желанието на някой да разговаря с вас откровено по важен въпрос.

Жените ще трябва да се съобразят с някои реалности в живота си и да съберат кураж за важни решения. Не пропилявайте времето си в отлагане на нещата за утре, вдругиден и т.н. Възможни са допълнителни пари в личния ви бюджет или неочакван приход.

Водолей
През седмицата от 23 – 29 август ви предстои да преживеете събитие от важно значение свързано с жена, която познавате.

Не е задължително тя да бъде ваша роднина, но с каквото и конкретно да е свързан този момент, то той ще рефлектира по някакъв начин в личен план за вас.

През седмицата важна подкрепа и съдействие ще имате от жена, независимо от вашия собствен пол.

Основните ви средства през седмицата ще идват от вашата работа или бизнес. Парите и заплащането може да се причина за действия свързани със смяна на работа, приемане на нов пост (позиция) и др. За някои представители на този зодиакален знак е възможно заминаване на работа в чужбина с цел по-високи доходи.

Промени може да настъпят и в бизнеса ви с цел по-добра печалба, но там ще сте зависими и от някой друг, било партньор или моментна ситуация на пазара.
През седмицата могат да възникнат неприятни събития или сложни отношения с брат или сестра. Може да изживеете много силни емоции в отношенията си с тях, особено ако живеете разделени, в различни градове или държави.

Трудно ще планирате пътувания през седмицата, защото различни събития и обстоятелства често ще променят плановете ви, ще са причина за отлагане, забавяне или отказ.

Внимавайте с коментарите си, особено когато имате проблем и причина да обвините някого за нещо. Възможно е да имате погрешна информация или представа и да нараните някого с несправедливо обвинение.

През седмицата може да възникне необходимост от специални грижи за здравето на близък човек или родител.

Девойките и младежите ще се ангажират с важен документ, договор или споразумение, което може да има някаква финансови параметри. Като цяло пред вас е една интересна, емоционална и динамична седмица.

Мъжете ще имат емоционални разговори или среща с жена. Възможно е тя скоро да предприеме пътуване или да живее на някакво разстояние от вас. На каква база ще са вашите отношения, ще бъде индивидуално за всеки един от вас.

Жените ще преминат през непредсказуеми, изпълнени с различни изненади дни. Понякога ще изпадате в необяснима паника или страх, друг път ще гледате по-оптимистично на бъдещето си. Предстоят ви интересни събития с хора родени под огнените зодиакални знаци.

Риби
През седмицата от 23 – 29 август на изпитание ще бъде поставено търпението ви поради различните опити на непознати, досадни или сприхави хора да контролират живота ви.

Възможно е те да искат да ангажират вниманието ви с техни лични проблеми или такива, чието разрешение не зависи от вас.

Конфликтите в повечето случаи с тях ще бъдат неизбежни, но от друга страна определено са нежелателни. Най-вероятно индивидуално всеки от вас ще реши как да реагира в една такава ситуация.

През тази седмица мнозина ще могат да се възползват от една нова възможност за професионално развитие или за допълнителна работа.
Възможно е това да има връзка с ваша стара работа, с професия, с която сте били ангажирани преди.

През седмицата ще възникнат разходи или други финансови отношения с човек от кръга ви роднини.

Някои от неприятните моменти през тези седем дни ще бъдат свързани с близък човек, който преживява своя лична житейска драма.

Младежите и девойките може прекомерно да се стремят към развлечения. Вероятно ще имате силни сексуални желание и кратки любовни връзки. Възможно е пътуване на човек от семейството ви или от кръга ви приятели от мъжки пол. Не са изключени неочаквани пари.

Тези от вас, които ще създадат нова любовна връзка през тази седмица ще изпитат силни чувства, но това няма да бъде достатъчно за да съхраните за дълго отношенията си.

Мъжете трудно ще избегнат конфликтна ситуация с мъж. Всъщност вашето упорство и инат ще задълбочат конкретния проблем помежду ви. Дано насреща си имате човек, който умее да прави компромис.

Като цяло седмицата ще се запомни с много промени и с много неочаквани новини. Възможно е да възникне здравословен проблем за близка жена. Неприятностите в личния ви живот ще изискат промяна в начина ви на поведение.

Жените ще отделят внимание за занимания, които са тяхно хоби или ще бъдат с цел усвояване на нови знания и умения.

През тази седмица ще цените времето си и няма да го разпилявате в разговори и срещи, които не ви носят полза. Колкото и да искате, няма да можете „да огреете“ навсякъде. Седмицата ще бъде важна за укрепване на семейните и професионалните ви отношения.

Източник:astro.velida.net