Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 13-19 септември)

Овен

През седмицата от 13 – 19 септември ще преживеете нещо специално, благодарение действията или среща и разговор с мъж. През седмицата бъдете готови да преживеете всякакви очаквани или неочаквани събития. Нищо не бива да ви изненадва или плаши.

В работата или в бизнеса едно признание или похвала могат да ви дадат надежда за нови хубави неща в живота ви.

За съжаление именно през тази седмица ще осъзнаете невъзможността да реализирате един свой план. Вие или сте закъснели за неговата реализация или все още е твърде рано да вложите усилия и ресурси за неговото развитие.

Всъщност това ще бъде една много благоприятна седмица да обмислите бъдещето си, дори това бъдеще да е в рамките на последните три месеца на годината.

В момента имате и ще получите нови възможности за развитие и за стабилизиране, но само ако сте готови и амбицирани за подобни действия.

През седмицата може да ви озадачи разговор с колега или с ръководител, който досега не е бил в близки отношения с вас.

В една нова ситуация може да откриете, че имате сходни позиции или интереси по важни за работата си дела.

Необмислените или злонамерени коментари на човек, с когото днес ще имате някакъв контакт, ще ви объркат поради факта, че не сте очаквали подобна реакция и действия.

В любовта направете нещо за да освежите връзката, дори това да е един не толкова скъп букет от цветя, специална вечеря приготвена от вас или нещо друго.

Младежите и девойките е добре да стъпват на пръсти във всяко ново или важно начинание. По-добре бъдете предпазливи в действията си, отколкото да избързвате привлечени от лесна печалба, лесен успех или друга изгода.

Жените ще се заинтересуват от информация, която ще получат в разговор с човек роден под огнен зодиакален знак. Тази информация може да ви даде интересна идея за нещо, което може да реализирате с удоволствие или с изгода за вас.

Мъжете ще преминат през много активни и динамични седем дни, следвайки изпълнението на задача, след задача. Изненадите временно могат да объркат вашите планове, но няма да ги осуетят.

Телец

През седмицата от 13 – 19 септември обърнете внимание на мълчанието или лошото настроение на човек от кръга ви роднини. Възможно е да преживява свои вътрешни страхове или съмнения, за които не намира достатъчно смелост да говори открито.

През тази седмица ви предстоят срещи или посещения по неприятен повод или такива, които ще направите без желание, по необходимост.

На някои от вас им предстои да се занимават с документи или други формалности свързани с имущество на родители или на починали родственици.

През седмицата ще обмисляте различни възможности да помогнете на човек, който е объркан и е на сериозен кръстопът в живота си.

През седмицата са възможни грижи или задължения към възрастен родственик.

Ако през седмицата възникне конфликт, това определено ще има връзка със събитие, работа или отношения от миналото ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие и постигане на успех в конкретна дейност. Приятни моменти може да изживеете и в любовта.
Един флирт на работното ви място също може да е причина за неочаквани емоции.

Младежите и девойките ще са несигурни по отношение следването на някои амбиции и цели. От една страна разбирате важността на вашите действия, но от друга ще се склонни да се поддавате на леност и апатия.

Мъжете ще търсят причините за свои неуспехи и провали през последните седмици и месеци. Хубавото е, че ще сте склонни да виждате собствените си грешки и възможностите те да бъдат поправени.

Жените ще търсят причини за необяснимото си настроение, което ще бъде по-скоро тъжно, апатично. Възможно е някои събития напоследък да са ви разочаровали или да са ви обидили случайни думи или коментари на хора, с които се познавате отдавна. Ще бъде важно да не си създавате излишни страхове и притеснения.

Близнаци

През седмицата от 13 – 19 септември ще възникнат повече ангажименти в дома ви, свързани с различни премествания, ремонти или подобрения.

Това ще бъде една благоприятна седмица за контакти със съдебна или държавна институция, за ангажиране с документи, договор и др.

През тази седмица може да преживеете затруднения в работата, тъй като ще ви липсва търпимост към действията на хора, с които работите заедно.

Лесно ще възникват спорове и конфликти, които обаче няма да нарушат отношенията ви.

През тези седем дни могат да ви изненадат неочаквани гости в дома. Те ще донесат важни новини или ще дойдат с интересно предложение.

Мнозина от вас ще бъдат поканени на гости в дома на приятели или съседи.

През седмицата ще преживеете среща или ново познанство, което ще се случи при интересни обстоятелства.

През седмицата са възможни леки здравословни неразположения, които ще изискат или ще ви накарат да се замислите върху една наложителна промяна в начина ви на живот или хранене.

Ще имате разговор с роднина, който ще ви бъде полезен, тъй като ще получите повече яснота по един деликатен въпрос.

Във финансов план седмицата ще бъде стабилна, без големи проблеми.

Мъжете над 35 годишна възраст ще могат да запомнят седмицата с флирт, неочаквани интимни или любовни преживявания.

Младежите и девойките ще преживеят свои лични задоволство от добре свършена работа. През тази седмица може да постигнете успех при реализацията на важен проект и др.

Личните ви отношения ще се развиват нормално, вие ще сте склонни да бъдете толерантни и разбиращи нуждите на хората около вас.

Мъжете ще са склонни към спадове в настроението, провокирани от някои разочарования или неприятни новини. Не давайте почва за дълъг престой в тялото ви на лоши мисли! Изненадата за вас през тези седем дни ще има връзка или ще повлияе по някакъв начин на личния ви и любовен живот.

Жените ще се наложи да се погрижат за здравето и външния си вид. Любовния ви живот ще бъде важен за вашето самочувствие, но ще зависи от собствените ви действия. Внимание ще изискат запознанства онлайн с хора, които ще се окажат с фалшива самоличност.

Рак

През седмицата от 13 – 19 септември ще ви ангажират различни събития свързани с пътуване.

През този период може да получите предложение, пощенска пратка или друг вид придобивка от хора или институция, която се намира в друг град или държава.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за пътуване във връзка с имотни дела или грижи за имот, който притежавате на друго място.

В работата си ще получите признание, ще се зарадвате на похвала или признание.

Може да преживеете друго благоприятно за вас събитие в работата си свързано с ръководител или с клиенти. Може да получите предложение за нова позиция или да ви се яви идея за самостоятелна дейност.

Не се страхувайте през тази седмица да вземате важни решения или да правите промени.

Решенията, които ви предстои да вземете ще определят една нова посока на действие или поведение. Ще изискат от вас повече амбиция, търпение и най-вече воля. Но вие ги имате тези неща, нали?

Избягвайте дребните хитрости или манипулации, защото и без тях успехът е на ваша страна.

През тази седмица мнозина ще преживеят събиране с роднини или приятели от семеен характер.

Любовният ви живот ще намери начин да ви поднесе една изненада.

Младежите и девойките ще могат да постигнат напредък и благополучен завършек на важни дела в образование, кариера или в семейството си.

Това ще бъде ценна за вас седмица, в който всеки ден трябва да се приема и изживява с особено внимание. Не игнорирайте думите или съвета на по-възрастен от вас мъж.

Мъжете ще имат повече работа, повече възможности да докажат своите способности и умения. Не парадирайте обаче с това и оставете другите да ви оценят по достойнство.

През тази седмица ще може да планирате и организирате важни за вас планове, чиято реализация предстои през следващите няколко седмици. Ще преживеете емоции свързани с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще имат разговор, среща или ангажимент с по-млад мъж, който може да бъде родственик, но може отношенията им да имат и друг вид характер. Трудна, но продуктивна комуникация и работа ще имате с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Лъв

През седмицата от 13 – 19 септември ще имате възможност (а някои от вас ще бъдат принудени) да реализирате големи промени или ще възникне необходимост да вземете неочаквани решения.

В един момент може да имате усещане, че губите контрол върху важни неща от живота си, в друг момент неочакван късмет или новина ще ви изпълнят с оптимизъм и надежда.

Напрежението през тази седмица ще е голямо, защото ще чувствате несигурни, зависими от действия и решения на други хора, или ще имате безпокойство за бъдещето си.

През тези седем дни ще преживеете по-чести моменти на тъга и ще сте склонни по-емоционално ще разрешавате проблемите си.

В тази сложна за вас седмица малцина ще разбират вашите чувства и емоции, а мнозина ще са склонни да ви коментират, поради ваши грешки или пропуски.

През седмицата може да очаквате малки допълнителни доходи или ще получите радостни новини свързани с пари.

Момчетата и момичетата до 20 годишна възраст ще са много по-емоционални при разрешаването на свои лични, семейни или други неприятности. Ще сте склонни да виждате нещата в ежедневието си единствено чрез вашите очи, водени единствено от собствените си желания и очаквания.

Жените ще са избухливи, нетърпеливи, склонни да обвиняват другите и да защитават собствените си действия, независимо от конкретната ситуация. Не си създавайте неприятели през тази седмица, защото те за цял живот ще си останат такива.

Мъжете ще трябва да се примирят с някои неблагополучия или раздели в живота си. Не може да контролирате нищо и никого, освен себе си, въпреки че и това не е лесно. Търсете правилните, а не лесни решения. Не търсете проблеми, там където те не съществуват.

Дева

През седмицата от 13 – 19 септември ще следите развитието на ситуация в живота на човек, който е ваш приятел или роднина. По някакъв начин тези преживявания ще са свързани с жена, в неговия или нейния живот.

Трудно е да се предскаже дали ще има някаква намеса от ваша страна, като помощ или нещо друго, в конкретната ситуация. Вероятно това ще бъде ваше лично решение.

През тази седмица ще имате финансови отношения с жена, като е възможно да получите или изпратите пари до нея.

През тази седмица ще преживеете няколко стресови ситуации, но почти винаги те ще имат благоприятно развитие. Тяхната цел ще бъде да ви научат на някои важни уроци или умения.

Възможно е отново да преживеете вече преживяна в миналото ви ситуация.

През тази седмица ще имате интересни и полезни за вас разговори с приятели от други градове или държави.

Възможно е да организирате бъдещи срещи, да разменяте полезна или интересна информация, за пътувания заедно и др.

Момичетата и момчетата до 20 годишна възраст ще имат желание и ще искат да направят някои покупки лично за себе си. В повечето случаи те ще имат връзка с училище или с някакво специфично занимание, хоби.

Мъжете ще имат преживявания свързани с хора родени под водни зодиакални знаци, които ще са свързани с минали събития. Това може да бъде благоприятна седмица за дела свързани с наследство или с имущество на хора, които са в Отвъдното.

Ако пътувате през тази седмица, пазете личните си вещи от загуба или кражба.

Жените ще трябва да вложат повече желание при необходими и важни подобрения в дома си. През тази седмица може да се зарадвате на покупка, която е важна за ваши занимания в извънработно време и др.

През седмицата може да получите новина за раздяла в любовта или брака, на хора които познавате.

Везни

Седмицата от 13 – 19 септември ще бъде интересна за вас и вие ще изпитате истинско затруднение да направите правилен избор между няколко ангажимента или възможности. Ще можете да постигнете успехи при реализацията на предварително добре подготвени проекти и планове.

През седмицата ще имате възможност да изпълнявате ангажиментите си с лекота. Това, което не успеете да свършите, като цяло не е имало шанс за реализация или не е било добро за вас.

Ако имате собствени деца, през тази седмица ще можете да разрешите проблем, който е възникнал преди време.

Тази седмица ще имате да уреждате финансови плащания и задължения, документи с банка или данъчна институция, имотни или нотариални документи и др.

През седмицата мнозина ще получат пари чрез документ или банков трансфер. Ще може да подсилите семейния си бюджет със свежи постъпления.
През седмицата ще имате приятни и полезни срещи по най-различен повод.

Момичетата и момчетата ще се сблъскат с неочаквана проява на наглост и безочие, както от страна на свои връстници, така и от страна на по-възрастни хора. Трудно ще приемете подобни действията и това определено ще си проличи от вашата реакция.

През седмицата може да имате важна среща, разговор или преживяване с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените ще се фокусират върху дребни промени в дома, с цел по-добър комфорт през есенно-зимния сезон. Ще имате грижи за собственост, която е ваше или на родителите ви притежание. Това ще бъде благоприятна седмица за работа в стопанство, ателие или работилница.

Много неочаквани събития ще променят плановете ви в последната минута. Събития или хора от миналото ви ще напомнят за себе си с неочаквано съобщение, имейл или разговор по телефона.

Мъжете ще поставят като свой личен приоритет финансовата си стабилност, търсене на нови източници на доходи и др. По тази причина ще проведете интересна среща или разговор с мъж.

Ще вземете някои важни решения, ще получите интересни идеи и ще действате (поне тези от вас, които имат достатъчно амбиция в себе си). Нищо не се случва само с гледане през прозореца ????

Скорпион

През седмицата от 13 – 19 септември ще имате желание да зарадвате хората от семейството си с неочаквани жестове или ще им предложите различни забавления в дома, някъде навън сред природата или на специално място.

Идеи няма да ви липсват и всичко останало ще зависи от ресурсите, с които разполагате.

През тази седмица ще ви се наложи да направите допълнителни разходи, което ще изиска от вас по-голяма пресметливост в планиране на семейния бюджет.

Седмицата носи получаване на пари от роднина, клиенти, бизнес партньори и др.

Някои изненади, които ще ви бъдат отредени като преживявания през седмицата ще повдигнат настроението ви и ще ви покажат, че някои неща в живота наистина не могат да бъдат предсказани.

Вероятно ще ви бъде трудно да разгадаете смисъла на някои от тези събития. Това ще се случи тогава, когато сте готови да приемете техния замисъл във вашия живот.

През тези седем дни за вас ще бъде важно осъзнаването значимостта на всеки един ден, независимо колко еднообразен и скучен той изглежда във вашите очи. Не се уморявам да повтарям, че няма случайни неща в живота.

Седмицата ще бъде запомнена със събиране, което не е задължително да бъде със специален повод.

През тези седем дни ще имате възможност да реализирате една своя идея, след като сте изчакали действията на човек, който е ваш роднина или приятел.

Момичетата и момчетата ще имат интересна седмица, защото ще са свидетели на неочаквани събития и преживявания. Не пропилявайте тези седем специални за вас дни. Оставете детството или детските си навици зад гърба си.

Следвайте съвета на близка жена, която може да бъде ваша по-голяма сестра, майка, учителка и др.

Жените ще са удовлетворени от изпълнение на семейните си и роднински задължения. През тези седем дни ще сте склонни да помагате на другите, без да ви молят за това. Динамиката на събитията през тази седмица ще ви покаже за сетен път новото време, в което вече живеете.

Това ще бъде добро време за организиране на ваши важни финансови дела, приходи и разходи и др.

Мъжете ще трябва да се погрижат за здравето си и за физическата си форма. Не се отпускайте преди зимния сезон, когато лесно ще добавите някой килограм към теглото си.

През тази седмица ще ви натъжи неприятна новина свързана с човек, с когото сте били заедно в миналото си. Информация, която ще получите от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще се окаже много полезна за вас.

Стрелец

През седмицата от 13 – 19 септември ще ви натъжат разговори или събития свързани с роднини. Причините ще са най-различни, но по-скоро ще касаят техния личен живот.

През тази седмица мнозина ще имат неочаквани събития в любовния си живот. Те могат да касят настоящата ви връзка или да са свързани със създаването на нова при неочаквани обстоятелства.

През седмицата настоящия ви брачен или романтичен партньор ще ви изненада със свое решение, предложение или разговор по важна тема.

Седмицата ще бъде благоприятна за семейните ви дела, за всичко свързано с дома или с близките ви родственици.
През тези седем дни ще имате възможност да разрешите неприятна ситуация, свързана с ваши приятелски, роднински или съседски отношения.

През тази седмица от вас ще зависи да хармонизирате отношения, които напоследък са били нестабилни или проблематични. Ако смятате, че те са важни вложете време и енергия да ги стабилизирате.

Ако имате очаквания свързани с пари или с финансов документ, бъдете готови за преодоляване на спънки или закъснения.

Конфликтите няма да ви помогнат. Търпението ще ви бъде от полза.

Това ще бъде благоприятно време за подготовка на документи за заем, за искане на повишение на заплата или за получаване на пари от друг източник.

Момичетата и момчетата ще се сблъскат с трудния характер на човек роден под земен зодиакален знак. Новите познанства ще изискат от вас повече търение да опознаете и приемете новите хора.

Трудно време, но постигнатото през тези седем дни ще има важно значение за бъдещето ви.

Жените ще са склонни да живеят с някаква надежда, която поне през тази седмица няма да има реална възможност да се случи. Пазете се от ласкателства, манипулации и фалшива информация. Не всички приятели са истински, но тези неща се виждат единствено в определени ситуации.

Настроението ви ще е колебливо, поради по-големите очаквания, които ще имате за себе си през тези седем дни и евентуалните разочарования, които ви предстои да преживеете.

Мъжете ще следят новини свързани както с близки хора, така и важни за обществото, където живеят или работят. Ще ви се наложи да проведете сериозен разговор с жена, чието развитие ще ви изненада по някакъв начин. Домашните ви дела ще бъдат повече, а времето за тяхната реализация ограничено.

Козирог

През седмицата от 13 – 19 септември може да постигнете благоприятно развитие на ваши имуществени дела или при изпълнението на ангажименти свързани със стопанство, което е притежание на семейството ви.

През седмицата може да получите подарък или придобивка, да закупите важна за дома ви вещ или да станете собственик на нов дом, кола и др.

Това е седмица, значението на която не бива да омаловажавате. През тези седем дни ще имате достатъчно енергия и възможности да постигнете много важни за бъдещето ви неща.

Мнозина ще използват това благоприятно време за подготовка на планове, чиято реализация ще бъде през следващата седмица.

В семейните ви отношения може да възникнат затруднения, породени от вашето или на партньора ви емоционално състояние. От един недобре обмислен коментар или забележка, може да избухне голям скандал.

Конфликтите през тази седмица могат не само да предизвикат нежелани ситуации, но дори може да внесат хлад в отношенията ви за дълго време.

През тази седмица ще имате възможност да заработите повече приходи за личния си бюджет, чрез различни допълнителни дейности или инициативи.
Някои от вас ще съумеят да се възползват от благоразположението на жена, чрез която ще постигнат успех, ще получат придобивка или друга някаква облага.

Момичетата и момчетата ще трябва да покажат една по-голяма отговорност при изпълнението на важни домашни задачи.

Ще ви се наложи да се погрижете за вещи в дома си, да помогнете при почистване или подредба, при съхраняване на различна важна за семейството ви продукция или имущество. Някои детски навици ще трябва да останат в миналото ви.

Мъжете ще имат благоприятно време за пътуване по семейни причини, със семейството си или с роднини. Конфликтите през тази седмица ще са емоционални и това ще ги прави опасни поради вероятност да се кажат неща, за които после ще се съжалява.

Здравето ви ще изиска щадене от ваша страна, както при тежък физически труд, така и при злоупотреба с някои храни, алкохол или цигари.

Жените ще имат възможност за изява в работата си, за постигане на по-добри позиции, за доказване на способности и умения. Възможни са малки приходи в бюджета ви или неочаквани пари. Ще имате загриженост към действия и събития в живота на момче или млад мъж от семейството или от кръга ви роднини.

Неприятностите през тази седмица ще са очаквани, тъй като ще са вследствие на нечии грешки или неразумни коментари през последните няколко дни.

Водолей

През седмицата от 13 – 19 септември ви предстоят срещи и разговори, които ще ви помогнат да определите своята позиция по важни политически, обществени или професионални теми и събития.

Не са изключени неочаквани промени в мисленето или в плановете ви, поради възникването на нови обстоятелства или поради появата на нови хора в живота ви.

През тази седмица ще ви изненадат някои срещи или телефонни разговори, които в повечето случаи ще ви обогатят с полезна информация.

Ако през тази седмица имате ангажимент с покупка или с продажба, бъдете внимателни.

Не се вторачвайте твърде много в примамливите параметри на една оферта. При необходимост или съмнения, консултирайте се с адвокат или специалист.

През тази седмица ще възникне ангажимент свързан с разрешаването на труден проблем, който ще засяга човек от семейството ви или близък роднина.

Това ще бъде благоприятна седмица за лични или професионални срещи и контакти с хора от различни градове и държави. Вероятно чрез такива хора ще преживеете важни за развитието и успехите ви събития.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване, дори това да е само за един ден. В училище или в работата си не допускайте спречквания и конфликти, които могат да се обърнат така, че вие да бъдете лошите в конкретната ситуация.

Любовният ви живот ще е труден, особено за теиз, които вече интуитивно усещат необходимостта или неизбежността на една раздяла.

Мъжете ще имат възможност да подобрят с нещо обстановката в дома си: нова техника, мебел, нова украса и др. Това ще бъде благоприятна седмица за разширения в дома, създаване на нов интериор, който да подобри комфорта ви.

Бъдете внимателни с важна за вас лична информация и документи, които могат да станат достояние на злонамерени хора.

Жените ще са склонни да разпиляват времето си в срещи с най-различни хора. Понякога това ще е полезно и наложително за вас, но също може да бъде вид бягство от домашните ви или служебни задължения.

Влияние в личните ви дела през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Риби

През седмицата от 13 – 19 септември ще ви озадачат действията или решенията на ваш роднина или приятел.

Ще се опитате да получите повече информация преди да изразите мнението си. Това ще бъде едно мъдро решение от ваша страна, вместо да да допуснете грешка с реакцията си.

През тази седмица ще възникне ситуация, която ще създаде необходимост от промяна в плановете ви за септември и октомври.

Липсата на толерантност към глупавите или користни действия на хора около вас, може да ви провокира да вземете решение за приключване на отношения или да се откажете от едно обещание, проект.

Някои от събитията през тази седмица могат да се окажат неочаквани като развитие за вас, което ще промени някои неща в живота ви. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с цел работа.

През седмицата ще разширите кръга си от приятели или последователи в някаква инициатива, група по интереси или съмишленици в някаква кауза.

Ще имате благоприятна седмица за интимни, романтични и любовни преживявания.

Момчетата и момичетата ще прекарат голяма част от времето си у дома, което не означава, че ще имат повече задачи и ангажименти. Седмицата ще се запомни с важна новина за вашето семейство. Е, тя може да не ви зарадва, лично вас…

Мъжете ще се зарадват на развитието на планове свързани с дома или с някакви материални придобивки. Добро развитие ще имат вашите бизнес или финансови дела.

Мнозина ще се зарадват на добри приходи през седмицата или на добри новини свързани с пари. Тази седмица ще ви донесе късмет и шансове в развитието на ваши планове, които определено имат сериозна перспектива да достигнат важен за вас успех.

Жените ще се натоварят емоционално с различни неприятности в брака или в семейството си. По-сложни и трудни ще бъдат отношенията ви с партньор или роднина роден под огнен зодиакален знак.

Източник: astro.velida.net