Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 септември – 3 октомври)

Овен
През седмицата от 27 септември – 3 октомври насочете вниманието си към хармонизирането на отношенията ви с хора, с които имате ежедневни семейни или професионални контакти.

Всички недоразумения или противоречия от последните седмици е добре да бъдат изчистени през тези седем дни. Не продължавайте да живеете в емоционален дискомфорт, който само ви вреди и затруднява развитието ви.

През тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с важни дела свързани с документ или договор, което може да ви създаде временно притеснение или напрежение.

През седмицата ще организирате или присъствате на събиране или среща с роднини или с приятели.

През тези седем дни събитие свързано с роднина ще ангажира сериозно вниманието ви, както и да изиска някакъв разход на пари.

Една новина или предложение от страна на колега, съсед или клиент ще успее да ви заинтересува.

През тази седмица по-голямата ви емоционалност ще бъде причина за повече преживявания, желания и стремежи свързани с любовния ви живот. Някои конкретни събития ще ви дадат възможност да покажете чувствата си, по един естествен начин без преструвки.

През тази седмица определено ще сте много чувствителни, романтични, жадуващи любов и внимание.

През седмицата ще следите и коментирате различни събития свързани с хора, които живеят в друго населено място или държава. Избягвайте да създавате или разпространявате клюки, непроверена информация базираща се на различни догадки.

Младежите и девойките ще се зарадват на новина или документ, който е бил притеснение или е създавал някаква неяснота през последните месеци.

Жените ще обмислят едно предложение или възможност да постигнат успех или развитие чрез някакъв документ или договор. Добро развитие ще имат ваши финансови отношения с хора родени под водни зодиакални знаци.

Мъжете ще преминат през специални седем дни, в които ще могат да постигнат реален прогрес на свои планове и задачи.

Телец
През седмицата от 27 септември – 3 октомври използвайте благоприятните влияния да реализирате планове и ангажименти свързани с пари. Запазете толерантност, дипломатичност и коректност в действията си.

Любовния ви живот ще бъде интересен, ако сте склонни към приключения.

През седмицата ще имате възможност да създадате нови запознанства или ще преживеете приятни изненади с настоящия си партньор.

През седмицата вероятно ще ви се наложи да отложите разговор, поради желанието ви да избегнете неприятен спор или конфликт.

Контактите ви с колеги или с клиенти трябва да са изчистени от емоции или излишни коментари, прибързани обещания от ваша страна. Може да имате едни очаквания за отношенията си с тях, а ситуацията да се развие в съвсем различна посока.

Младежите и девойките ще са емоционални това ще ги прави склонни към романтични прояви, желание за интимност или пътувания (посещения) на нови или екзотични места.

Може да използвате тази седмица за създаване на нова връзка. Избягвайте да я натоварвате още в самото начало с някакви специални очаквания. Развивайте новите си отношения стъпка по стъпка, ден за ден.

Настроенията и действията при жените изцяло ще зависят от техните финансови възможности или интереси. Не смятам, че ще бъдете комерсиални в отношенията си, но в никой случай няма да бъдете наивни или да разпилявате безсмислено времето и ресурсите си. Ще направите поне една среща или посещение, което да има връзка с ваши парични дела.

Мъжете ще се разочароват от една новина или отказ, нещо за което са имали положително очакване. Внимание ще изиска опазването на лични документи или информация. Някои недоразумения или неприятности в личните ви и семейни отношения могат да доведат до тяхното усложнение.

Близнаци
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще имате полезни за вас разговори свързани с реализацията на бъдещите ви планове.

Вероятно сега ще планирате важни разходи или срещи с хора, от които ще зависи изпълнението на вашите дела.

През тази седмица желанието ви да постигнете един успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате някого. Дори да постигнете успех, той няма да продължи дълго време.

През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си. Тази житейска драма е с неясно развитие в бъдещето.

Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др.

През тези седем дни ви предстои ви преживеете неочаквано събитие с приятели, което касае техния личен или семеен живот.

През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже не толкова важно, перспективно или трайно.

Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи или на благоприятно развитие на паричните ви дела.

В любовта ще търсите сигурност в отношенията си и стабилност в положението на партньора си. Ако тези неща липсват, то и бъдещето на вашите отношения може да се окаже ограничено, кратко.

Младежите и девойките ще имат очаквания за отговор на тяхно предложение или покана. Нещата ще се развият бавно, но проявете търпение, няма да загубите. Това ще бъде достатъчно динамична седмица по отношение размяна на съобщения или информация с приятели или любими хора отблизо или отдалеч.

Жените ще търсят смисъл в думите и действията на роднини или колеги, които напоследък се държат странно или непредсказуемо.

Не мисля, че има причина за безпокойство, но ако това наистина ви създава дискомфорт, седнете и разговаряйте за нещата, които ви притесняват. През тази седмица ще имате възможност да повишите леко паричните си приходи.

Мъжете ще преминат през седмица на неочаквани възможности, преживявания и срещи. Женското присъствие в живота ви с нейната енергия, през тези седем дни ще ви помогне да реализирате своя идея, за която сте изгубили надежда.

Чудесно време за тези от вас, които успеят да видят извън прозореца на своя дом, далече… далече… в бъдещето си.

Рак
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще ви се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат проблеми или неприятности, които са ги поставили в затруднено положение. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който се влияе от събития свързани с интриги други злонамерени действия срещу тях.

През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си или семеен живот и най-вече да игнорирате всякакви опити за вмешателство от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да опазите или да се борите за това, което е важно за вас.

През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща или презентация на неща, които са свързани с работата или с бизнеса ви.
В любовта може да бъдете тези, които ще посочват посоката на развитие на отношенията, които имате в момента.

Младежите и девойките ще вложат повече енергия в дела свързани с дома и семейството си. Възможно е това да има връзка с подобрения или ремонти в жилището, където живеете, с важно събиране в дома ви или друга някаква причина.

Ще възникне конфликт със съученик, колега или приятел, поради емоционално недоразумение.

Жените ще трябва да се погрижат за собственото си здраве. Не пренебрегвайте неразположенията си. Избягвайте стресови ситуация или рискови действия.

Отношенията ви с хора родени огнените зодиакални знаци ще изискат голямо търпение от ваша страна.

Новите познанства през тези седем дни могат да предизвикат бърза среща, поради желанието да опознаете този човек отблизо, интереса, който имате към негова/нейна дейност и др.

Мъжете ще се фокусират върху осигуряване на финансовата си стабилност преди промяната на сезоните. Нестабилността през цялата година ви прави все по-внимателни към всичко свързано с пари.

През тези седем дни може да получите информация, предложение или документ, които ще ви помогнат за изграждане на една по-ясна представа за вашите бъдещи ангажименти и цели. Не са изключени неочаквани пари през седмицата, но едва ли ще бъде някаква голяма сума.

Лъв
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще ви се наложи да вземете решения свързани с хора от семейството ви. Възможно е да поемете отговорността за изпълнението на ангажименти, които ще бъдат от важно значение за дома ви.

През седмицата мнозина ще преживеят среща със стари приятели или ще присъстват на събиране свързано с жена над 35 годишна възраст.

Предстои ви да разберете за различни житейски събития и драми в живота на хора, които познавате.

През тези седем дни може да имате грижи с имот или с вещи от дома ви, които вече не използвате.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате ваши планове, които касаят жилището, в което живеете, което ще се случи по най-добрия за вас начин.

През седмицата мнозина ще присъстват на събиране или обществено мероприятие, където може да станете свидетели на един неприятен конфликт или сблъсък.

Това ще бъде една благоприятна седмица за далечни пътувания или за такива свързани с конкретна работа.

Възможни са интересни и полезни за вас контакти, срещи с хора от друго населено място или държава.

Момчетата и момичетата до 20 годишна възраст могат да имат една лека, спокойна, безгрижна седмица. Всъщност през тези седем дни може да постигнете много, но преди всичко трябва да повярвате в собствените си сили и възможности. Не се поддавайте на съмнения или страх от рискове.

Жените ще бъдат много повече ангажирани с други родственици, отколкото със собственото си семейство. Лесно ще изпадате в притеснения и страхове за едно или друго.

Влиянието на хора родени под огнените зодиакални знаци ще ви въздейства емоционално и няма да ви носи нужната стабилност и спокойствие. Внимание, но не и страх ще изискат финансовите ви дела през тези дни.

При мъжете са възможни контакти или събирания с роднини отблизо и далеч. По-скоро ще предпочитате комуникация по телефон, чрез писма или имейли, отколкото реални срещи. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови документи, договори и споразумения.

Дева
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ваши роднини или приятели ще направят

живота ви доста сложен и проблематичен със своите действия и решения.

Ще бъде добре да внимавате с какви хора се срещате и да избягвате конфликтни личности.

През седмицата може да ви обърка или разстрои новина свързана с жена, която познавате.

През седмицата ще преживеете напрежение във връзка с промени или други събития в работата или в бизнеса ви.

Не очаквам изненади лично за вас, затова се опитайте да намалите напрежението в ежедневието си!

Една от изненадите през тази седмица ще има отношение към ваша нова или стара приятелска връзка. Възможно е чрез ваши приятели ще възникнат интересни нови възможности или ще получите полезна за вас информация.

Седмицата може да се запомни с неочаквани срещи или събирания с неочаквано развитие.

Момчетата и момичетата до 20 годишна възраст ще прекарат по-голяма част от времето си с приятели с реални срещи или онлайн комуникация. Възможни са събирания, но внимавайте къде ги организирате и избягвайте събиране на големи групи. В дома ви ще имат нужда от вас!

Мъжете ще имат нужда от повече любов и топлина. Трудно ще ви бъде ако живеете сами, но може да ви измъчва самота дори и ако имате брачен партньор. Ще очаквате развитието на събитие, което ще бъде важно за вашето дете. Ще правите планове, но е много вероятно реалността да ви убягва.

Жените ще могат да постигнат важни резултати през тази седмица. Разчитайте в действията си на собствената си интуиция и на развитието на някои благоприятни за вас обстоятелства.

Контактите и действията ви с мъже през тези седем дни ще бъдат много важни и ще определят някои ваши успехи (или неуспехи) през октомври.

Везни
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще имате благоприятно време за приключване на стари ангажименти, които са важни за семейството ви.

Тази седмица ще се запомни с различни събития свързани с роднини и приятели от близо и далеч. Не всичко ще ви радва, но и не ви очакват големи ядове.

През тези седем дни ще търсите начини да разрешите битов проблем, проблем с техника, имот и др. Вероятно ще се нуждаете от професионалист или ще трябва да си осигурите достатъчно финансови ресурси за подобни действия.

През седмицата ще сте нетърпеливи или ще смятате, че се товарите с много задачи, което може да създаде напрежение в отношенията ви с хора, които живеят с вас.

През тази седмица ще бъдете нетолерантни към хора, които ви пречат да реализирате плановете си, така както вие искате.

Евентуалните неприятности, които подобни действия могат да предизвикат ще имат някаква връзка с пътуване, транспорт с хора от различни места.

Мнозина ще организират събиране в дома си или ще присъстват на такова свързано с роднини.

Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж, сватба, кръщене или празнуване на юбилей.

Момичетата и момчетата ще са впечатлени от действия или разговор с човек роден под огнен зодиакален знак. Възможно е това да бъде роднина или приятел, съученик или съсед.

Конфликтите през тези седем дни ще са на емоционална основа, ще са свързани с ваши нереализирани очаквания, съперничество в романтични отношения и др.

Жените да избягват всякакви прояви на егоизъм, самоизолиране от активен социален или семеен живот. Истинските приятели или хората, които ви обичат ще разберат, че това е временно депресивно състояние, в което се намирате в момента.

Все пак не натоварвайте другите хора с емоционалните си настроения и хапливите си коментари.

В личния ви живот ще възникне събитие, което ще бъде повод за малка радост или победа в една ваша лична битка.

Мъжете ще се наложи да поемата по-големите отговорности за различни семейни дела и задачи. Контактите ви с хора родени под Близнаци, Везни или Водолей ще бъдат продуктични за вас. Седмицата може да се запомни с емоционално събитие с момиче или с млада жена.

Скорпион
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще бъдете съпричастни към неприятностите или проблемите на близки хора. Възможно е да възникне необходимост от пътуване по семейни причини.

През тези седем дни ще проведете интересни и полезни за вас разговори, ще обсъждате различни бъдещи ангажименти.

През тази седмица мнозина ще се наложи да се погрижат за свое старо здравословно (хронично) заболяване. Вероятно ще възникне необходимост от диета, терапия или друго специализирано лечение.

През седмицата има голяма вероятност да забравите или да изгубите нещо. По-скоро това ще бъде кражба, злоумишлено действие от страна на друг човек, който ще използва вашата разсеяност или наивност.

През тази седмица ще обсъждате с приятели различни възможности за допълнителни доходи, подобряване на финансовата ситуация и др.

Като цяло това ще бъде една интересна, но изпълнена с различни ангажименти седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции.
Затрудненията, където възникнат такива, не бива обаче да създават меланхолични настроения или депресия.

Момичетата и момчетата ще преживяват много емоционално всяка неприятност, противоречия в отношенията или нелоялност. Ще сте склонни да се взирате в един проблем, без да виждате променящите се обстоятелства в цялата тази ситуация. В дома ви мнозина ще имат нужда от вас или предстои важно събитие с роднини.

Жените ще имат странно преживяване или съновидение, което няколко дни ще ангажира вниманието им с различни въпроси свързани с причината или смисъла на тези събития.

Среща или разговор с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева може да ви помогне да намерите някои отговори. Изненадата за вас през тези седем дни ще е свързана с пари.

Мъжете ще очакват развитието на събития, в които са вложили време, ресурси и надежди. Това ще бъде важна седмица за вас, защото ще определи посоката ви на развитие до края на годината, а може би дори и през 2022. Моментите на тъга могат да бъдат свързани с минали загуби на близки хора или изпуснати шансове в живота.

Стрелец
През седмицата от 27 септември – 3 октомври любовният ви и семеен живот ще бъде в основата на интересни събития и преживявания.

На мнозина ще им се наложи да вземат важни решения, поради възникването на нова възможност за развитие на важен план или идея.

В повечето случаи те ще касаят вашето семейство или роднини.

Седмицата ще благоприятства семейно събиране или сватбено тържество.

Тези от вас, които в момента нямат партньор до себе си, ще могат да очакват събития, свързани с едно ново начало, което ще ви зареди с надежда за по-добри времена.

През седмицата вероятно ще възникнат грижи или неочаквани ангажименти свързани с дете.

През тази седмица са вероятни новини или събития свързани с бременност или с раждане на дете.

Различни по значение за вас новини допълнително ще украсят емоционално вашата седмица (надявам се за хубаво!).

Момичетата и момчетата ще запомнят седмицата с приятни преживяване или среща. Някои събития определено ще съумеят да повдигнат духа ви.

През тези седем дни ще имате възможност да определите в голяма степен своето професионалното развитие, какво искате да учите, къде и какви искате да бъдете.

Избягвайте масови събирания или хора, които проявяват симптоми на настинка или друго заболяване.

Важен проект за жените или начинание в работата/в бизнеса ви може да промени живота ви или да ви даде важен житейски и професионален опит. Като цяло тази седмица ще маркира някои важни моменти във вашата кариера или бизнес.

Възможно е посещение в институция, което не носи изненади със себе си. Ще имате разговор с млад мъж относно реализация на негова идея или план за бъдещето.

Мъжете ще изчакат развитието на някои събития, които в повечето случаи ще имат връзка с друг мъж: роднина, приятел, колега и т.н. Интересна и ползотворна седмица, с възможност да получите по-голяма яснота за положението си до края на годината. Вложете желание, амбиция и воля в реализация на важни за вас дела – това е вашето време!

Козирог
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще имате общи действия или ангажименти предимно с жени. Вероятно тези ваши дела ще имат връзка със семейството ви или със собствената ви работа.

През тази седмица бъдете внимателни с разходите за покупки. Проверявайте добре примамливите оферти свързани с отстъпки, промоции или сезонно намаление.

През тези седем дни бъдете внимателни, когато сте на обществени места. Пазете личните си вещи и пари от кражба или загуба поради разсеяност.

Тази седмица ще преживеете разочарование свързано с новина или предложение, които ще получите със закъснение или в неподходящ момент.

През тези дни ви предстои среща или събиране с роднини или с близки приятели по важен за тях повод.

Ще преживеете няколко интересни събития в семейството си, които ще се запомнят с различни емоционални моменти.

Ще имате интересни или странни сънища свързани с човек, който е в Отвъдното.

Седмицата може да ви донесе по-добри доходи или поне възможност да си осигурите такива.

През тази седмица не търсете сляпо нови познанства или контакти. Ще бъде добре да се концентрирате върху комуникацията с ваши стари приятели и познати.

През тези дни ще имате интересни идеи за промени на интериора в дома си. Възможни са покупки за дома, но едва ли ще направите големи разходи. Не са изключени дребни ремонти или подобрения.

Момчетата и момичетата ще проявят по-голям оптимизъм за бъдещето си през тази седмица, като за това ще има конкретни причини. Разговори или общи действия с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще имат важно и положително значение за вас. Някои грешки от миналото ви има опасност да се повторят отново през тези седем дни.

Мъжете да избягват нечестни хора и такива с лоша репутация. Самите вие избягвайте хитрости или манипулативни действия, които като бумеранг ще се обърнат срещу вас.

Приятелствата ви ще трябва да бъдат преценени внимателно и да не се страхувате от една наложителна раздяла. Добро развитие ще имат професионални или бизнес дела, от които очаквате приходи през тази седмица.

Жените ще са склонни към забавления, ще търсят приятни преживявания в дома си или извън него. Може да имате и конкретни поводи за празнуване. За съжаление през седмицата една неприятна новина ще успее да ви разстрои, независимо че касае човек, когото познавате лично.

Някои раздели в живота ни са част от житейския ни път, и всяка минута е движение напред и никога нищо не се връща назад.

Водолей
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще имате важни и отговорни дела или срещи с хора отблизо и далеч.

Не очаквам да възникнат изненади в планирането на подобни събития и най-вероятно

всичко ще се реализира така, както вие планирате.

Тази седмица ще ви зарадват новини или събития свързани с дете или с млад човек от семейството ви.

Развитието на различните събития през тази седмица, ще са свързани с преминаването от един етап на развитие за вас и преминаване към друг, което не означава, че ще се случи в рамките на тази седмица. Това определено е един по-дълъг процес свързан с появата на нови възможности, хора и обстоятелства в живота ви.

През тази седмица ще имате възможността да се облагодетелствувате от неща, които не са били преди важни за вас или не са били ваш приоритет.

Момчетата и момичетата ще преминат през важни и успешни дни, стига да не мързелуват пред телевизора или компютъра. Мислете как най-добре да се възползвате от възможностите, които ще се появят за вас през този период.

Възможни са леки здравословни неразположения, настинки, зъбобол и др. тези от вас, които са пред изпити или важна промяна в живота си, може да преминат през трудна безсънна седмица.

Мъжете ще следят внимателно обществените и политически новини. Ще имате интересна, динамична и полезна за вас кореспонденция или комуникация с хора от различни разстояния. Ще ви бъде приятно да разговаряте с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни, което не означава, че няма да имате различия с тях.

Жените ще са емоционални, склонни към наивност или свръхемоционалност в действията си. През тази седмица по един или друг начин ще бъдете част от събитие свързано с дете в семейството на ваши приятели или роднини.

Някои събития или преживявания от началото на годината досега свързани с ваши приятели, с тяхното семейство, брак или любов, отново ще бъдат актуални.

Риби
През седмицата от 27 септември – 3 октомври ще имате очаквания за събития или срещи свързани с хора, които са ваши роднини, колеги или началници. Развитието на плановете ви ще зависи в голяма степен именно от тези действия, които ще ускорят или променят тяхното развитие.

Възможно е през тази седмица да получите предложение за едно ново начинание, което ще ви накара добре да обмислите своето решение преди да дадете отговор.
Всичко изглежда примамливо, но доколко е реално изпълнимо е друг въпрос…

През седмицата ще трябва да проведете разговори с дете или с млади хора, относно тяхното бъдеще, образование или развитие на заложби, които притежават.

Подобни разговори могат да се развият неочаквано благоприятно за вас и дори да успеете да предизвикате една откровена изповед за неща, за които не сте имали смелост и време да говорите.

През седмицата ваш приятел ще сподели новина за успех или друго събитие, което има особено значение за неговия или нейния живот.

Момичетата и момчетата ше преживеят емоции свързани със събирания, пътувания из околностите на мястото, където живеят и др. Ще ви привличат по някакъв начин нови познанства с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, но дали ще бъдат дълготрайни, е строго индивидуална прогноза.

Изненадите за вас през тези седем дни ще са свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Мъжете ще очакват различни новини, важна за личния или професионалния им живот информация, както и развитието на събития с особено значение. Седмицата може да бъде запомнена с емоционално преживяване свързано с роднина или приятел роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Тези от вас, които имат дете или внуче ще имат повод за радост или преживяване на неочаквани емоции.

Жените ще преминат през съдбовно време, в което могат да приключат с един етап на развитие или с важни ангажименти и да поставят началото на нови важни неща в живота си. Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения, за контакти със съдебна или юридическа институция и др.

През седмицата ще обмисляте някои нереализирани ваши планове и идеи и вероятността от тяхната успешна реализация на този етап от живота ви.

Източник: astro.velida.net