Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (4 – 10 октомври)

Овен
През седмицата от 4 – 10 октомври ще преживеете събития, които ще са свързани със загуба на лична информация, която съхранявате в телефон, компютър или на лични вещи. Някой ще се опита да се възползва, от това, което е намерил или откраднал.

Може да го направи с хитрост и да разберете за това със закъснение.

През тази седмица не задълбочавайте ситуации свързани с неприятни коментари свързани с вашия личен живот или работа.

Игнорирането на източника от ваша страна ще прекъсне неговото действие много по-бързо.

През седмицата ще имате неотложни или по-сложни финансови ангажименти и действия.

Мнозина от представителите на този зодиакален знак ще пътуват през тези седем дни, като едно пътуване може да има връзка със среща или гостуване при роднини или приятели в друго населено място.

През седмицата ще успее да ви изненада една неочаквана ситуация във вашия дом или в дома на ваши приятели, роднини.

Очаквайте през седмицата новина, която ще ви зарадва, защото по някакъв начин ще е добра за семейството ви.

През седмицата ще преминете през моменти, в които може да се покажете емоционално нестабилни и това ще ви направи докачливи и чувствителни към някои събития или хора. Това може да повлияе неприятно на любовните ви отношения.

Момчетата и момичетата Овен ще преминат през седмица на бавно развиващи се събития. Възможно е да имате недовършена работа или задачи от предходния период.

Това не е трудно време за вас, но и не бива да се гледа нехайно на това, което трябва да свършите като работа или ангажимент. Комуникацията ви с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще е интересна, особено ако е свързана с нови познанства с такива хора.

Мъжете ще се забъркат в една неприятна ситуация, която най-вероятно не са преценили добре предварително. Женското влияние в делата ви може да ви създаде проблем, затова се опитайте да следвате собствената си интуиция или поне действайте внимателно ако искате да следвате съвета на жена.

Седмицата ще има с какво да ви изненада и в това отново ще бъде замесена женската енергия.

Жените ще са склонни към необичайни притеснения, страхове или безсъния. Ще ви влияят твърде много думи или действия на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Това ще бъде благоприятна седмица за вашата работа или бизнес и нещата, с които ще се ангажирате там. Здравето ви може да създаде проблеми, като безсъние, мигрена, проблеми с кръвното налягане и др.

Телец
През седмицата от 4 – 10 октомври ще възникнат интересни възможности, които ще ви дадат шанс да покажете свои способности и умения в работата или в някакво друго специфично занимание.

През тази седмица планирайте своите приоритети и действия водени единствено от желанието да покажете своите способности, а не заради печалба на всяка цена. Така ще успеете да активирате вибрациите на успеха и той няма да закъснее.

През седмицата ще имате важни отношения с хора от семейството си, които живеят в различни населени места.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за изпълнение на професионалните си и бизнес ангажименти, за стартиране и реализиране на нови идеи или нова дейност.

Това важи и за представяния (презентация) свързана с кариерата или бизнеса ви.

През седмицата мнозина ще посрещнат гости в дома си, които ще са роднини, приятели или съседи.

Във финансов план седмицата не носи някакви специални приходи, нито големи затруднения. Все пак е възможно да имате причина да се зарадвате на нещо неочаквано.
През седмицата са възможни разходи за козметични или възстановителни процедури, зъболечение и всякакъв вид терапия.

През тези седем дни някои от вас ще имат възможност да излязат от едно потиснато състояние, в което вече се намират от няколко дни или седмици, или което ще възникне през тези седем дни. Изчиствайте бързо всякакви лоши мисли от главата си, не им давайте да покълнат, и да ви подтикват към неразумни действия.

Очакването ви за една романтична среща ще се реализира, резултатите обаче ще бъдат индивидуални.

Момчетата и момичетата Телец ще стъпват бавно тази седмица във всяко ново начинание или познанство. Ще ви плашат емоциите и настроенията на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Неприятностите през тези седем дни ще са свързани с нежеланието ви да изпълните важни ангажименти, да учите прилежно в училище или други занимания свързани с несвойствена за вас дейност.

Мъжете ще преминат през седмица на силни и благоприятни вибрации, които ще им помогнат да дръпнат напред във важни свои начинания и проекти. Много сте близо да вземете едно необмислено решение, свързано с някакъв риск, което да застраши вашата стабилност и дори вашия живот по някакъв начин.

Жените ще са предпазливи в действията си, много по-консервативни от обикновено.

Проявите на инат не са изключение, особено когато имате комуникация или работа с хора родени под земни зодиакални знаци като вас. През седмицата ще възникне ситуация, която ще изиска да промените важен за вас план или да вземете решение, което ще промени някой ваш приоритет.

Близнаци
През седмицата от 4 – 10 октомври ще имате желание да направите нещо специално за дома си, да подредите по различен начин вещите или мебелите в дома, да закупите нови вещи подходящи за вашия комфорт или за зимния сезон и др.

През тази седмица ще ви се наложи да проведете сериозен разговор с романтичния си или брачен партньор относно бъдещи планове, които ще бъдат важни и за двете страни. Вероятно ще имате желание да промените вашите отношения, начина си на общуване, мястото си на живеене и др.

През тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Вероятно ще възникне необходимост от процедури свързани с лечение, зъболечение, физически или хирургически промени по тялото и др.

Неразрешен проблем от миналото ви ще създаде отново напрежение или ще изиска някакво конкретно действие. Вероятността да оправите нещата, да разрешите евентуален проблем, през тази седмица не е голяма, но и изчакването няма да ви бъде в помощ.

През тази седмица ще преживеете една изненада в дома си свързана с пари.

Ще ви изненадат събития или гостуване на хора, които живеят близо до вас.

Може да получите покана за среща, предложение за ново приятелство, важна за вас информация от Интернет или вестници и др.

През седмицата не изпадайте в паника ако ви се наложи да направите неочаквани промени свързани с пътуване. Вашите контакти с хора отблизо и далеч могат да са в основата на различни преживявания, които ще се приемат и преживеят различно от всеки един от вас.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се замислят относно възникването и развитието на някои събития през последните дни. Особено внимателно трябва да се преценят тези, които са предизвикали конфликти или раздели с приятели, съученици, колеги.

Едно ново приятелство може да изглежда много интересно, но ще преживеете бързо отрезвяване от истинската същност на тази личност.

Жените ще останат неочаквано разочаровани от двуличието или жаждата за власт на човек, който е от кръга роднини или колеги. Определено сте имали по-добро мнение за тази личност, за това трудно ще приемете разочарованието си. Вероятно ще търсите някакво смислено обяснение на тяхното поведение.

Мъжете ще преминат през седем трудно предсказуеми дни. Трудно ще планирате финансовите си дела. Могат да възникнат неочаквани разходи, но и да имате неочаквани приходи. Седмицата ще има благоприятно влияние върху живота ви, и се надявам да оцените, това което съдбата ще ви даде през този кратък период от време.

Рак
През седмицата от 4 – 10 октомври ще се притеснявате повече относно развитието на предварително планирани ангажименти или събития, чиято реализация планирате да се случи през тези седем дни.

През седмицата избягвайте големи натоварвания, тъй като са вероятни неприятни здравословни неразположения.

През тази седмица ще имате ангажимент с роднина, който ще разчита на вашата помощ или съдействие във важни лични дела.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване по работа или за среща с важни за вас хора.

Ще ви изненада писмо или разговор с човек, който живее в друг град или държава.

Ако търсите работа в друг град или в чужбина, това ще бъде успешна седмица за подобни действия, но не се вглеждайте само в заплатата, а в условията на работа, което да ви осигури добър комфорт.

Любовният ви живот ще има развитие, но не винаги ще покрива вашите очаквания или планове. Не е време за търсене на идеал, а за търсене на човек, който ще ви уважава и приеме такива, каквито сте.

Тези от вас, които ще създадат през тези седем дни ново романтично запознанство, ще срещнат човек, който ще ги изненада с широтата на своите интереси и познания.

Конфликтите тази седмица ще са вследствие на ваши емоционални прояви, чувствителност по деликатни теми или липса на желание да направите компромиси.

Седмицата вещае интересни събития свързани с бременност или с дете.

Момичетата и момчетата ще обичат да пазаруват, да променят личния си гардероб, вещи или подредба в дома (разбира се, в зависимост от личните си финансови средства). Може да преживеете седем специални дни, които ще оставят трайни спомени в живота ви.

Ще имате шанс и късмет да постигнете успех в учение или кариера, но нищо няма да получите без труд, воля, търпение и амбиция. Ще бъде добре да следвате съветите на по-възрастен мъж или да усвоите знания, които той се опитва да ви предаде.

Жените ще трябва да приемат спокойно и без раздразнение повечето семейни ангажименти и да се концентрират върху тяхното бързо изпълнение. Така ще си осигурите време за други важни занимания и дела. През тази седмица ще имате интересни разговори или преживявания с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще имат много задачи и кратко време за тяхното изпълнение. Неприятна новина може да ви изненада, да обърка някои ваши планове, да повлияе на настроението ви със загубата, която ви носи.

Това е седмица, в която ще трябва да избягвате прояви на самонадеяност, прибързаност или емоционалност в действия и решения. Не игнорирайте горчивия си опит от миналото…

Лъв
През седмицата от 4 – 10 октомври ще възникнат неочаквани ангажименти, които ще имат отношение към ваши лични или семейни финансови дела, документ или договор свързани с имущество, работа и др.

През тази седмица ще ви бъде трудно да планирате ежедневните си дела, тъй събитията ще се развиват различно от очакванията ви или с по-голяма, непредсказуема динамика.

През тази седмица ще възникнат неочаквани разходи за дома или за семейството ви. Ще имате задачи свързани с пропуснато плащане или с други задължения.

Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с наследствен имот или със собственост на по-възрастен родственик.

За мнозина от вас седмицата носи получаване на пари, включително на такива чрез роднини или приятели.

През седмицата ще проведете телефонен разговор, който ще ви натъжи или разстрои. Може да се ядосате на действията на конкретна личност или липсата на професионализъм на представител на държавна, банкова, данъчна или юридическа институция.

През седмицата вниманието ви ще ангажира неприятна ситуация в живота на роднини или приятели.

Седмицата може да се запомни с интересни преживявания в любовния ви или интимен живот.

В работата или бизнеса ви ще можете да се възползвате от различни благоприятни за вас ситуации, предложения или промени.

Приятни преживявания и емоции могат да очакват тези от вас, които ще пътуват през седмицата.

Момчетата и момичетата ще имат интересен социален живот с разговори или срещи с приятели отблизо и далеч. Ще сте склонни да създавате нови познанства, да разменяте полезна информация по интересуващи ви теми или хоби.

Все още могат да ви измъчват някои неприятности или сложни отношения, но ще обмисляте внимателно, как да се справите с тях.

Жените ще са късметлиите на тази седмица, стига да са усвоили добре досега някои житейски уроци. Приемайте хора и събития, без да се опитвате да ги променяте. Здравето ви ще изиска някакво обгрижване или терапия. Бъдете амбициозни през тази седмица, особено ако имате вече изградени ясни планове за бъдещето си.

Мъжете ще търсят нови решения на стари проблеми или ангажименти, които в момента са в застой. Конфликтите и напрежението ще бъдат по-вече през тези седем дни, особено когато имат връзка с пари. В семейството всички ще очакват повече от вас. Дали ще ги разочаровате? Това зависи от всеки един от вас…

Дева
През седмицата от 4 – 10 октомври ще проведете важен телефонен разговор, който може да има отношение към една нова възможност или предложение свързано с вашата работа или личен живот.

През седмицата ще преживеете емоционално едно събитие свързано с ваши приятели или съседи.

Любовният ви живот през тези седем дни носи различни емоционални преживявания.

Като цяло през тази седмица любовта, особено ако проявите искреност в емоции и чувства, ще определи развитието на различни събития, разговори или решения, които ще са важни за бъдещето на връзката ви.

Несемейните представители ще имат благоприятна седмица за начало на ново романтично познанство.

През седмицата ще ви се наложи с дипломатичност и такт да преодолеете конфликт свързан с покупка или с вид собственост, която вече притежавате.

През тези седем дни мнозина ще имат ангажимент свързан със здравето на близък човек.

Ще възникне временно напрежение във връзка с важно решение или промяна, които предстоят в близко бъдеще.

Това ще бъде седмица, в която ще трябва да разчитате преди всичко на собствената си интуиция, в личните си действия и решения.

Момчетата и момичетата да се пазят от напразни надежди и обещания, да се научат да разчитат повече на себе си, да вярват на очите си, а не на ушите си.

Бъдете в помощ на близките хора във вашия дом и не ги разочаровайте с прибързани или емоционални реакции и капризи. Някои ваши приятели ще успеят да ви разочароват, но това е част от вашия житейски път и опит.

Мъжете ще обмислят внимателно свои важни действия и решения свързани с човек от семейството, с колега или бизнес партньор. Възможно е да се окажете податливи както към манипулации и хитрости, и така други хора да ви използват за постигане на свои лични цели. Пазете важна за вас информация от любопитството на други хора.

Жените ще се ангажират с важна задача, която ще има някаква връзка с мъж над 35 годишна възраст. Седмицата ще благоприятства пътувания, конткати с хора от различни места в страната, където живеете и по света.

Ще очаквате важни за вас новини или информация от някой, който живее извън вашия дом.

Везни
През седмицата от 4 – 10 октомври ще трябва да решите важни финансови въпроси, които касаят вашето семейство или работата ви. Възможно е доходите ви ще бъдат по-малки от това, което очаквате или ще възникнат неочаквани разходи.

През седмицата ще ви предстоят познанства и срещи с нови хора. Ваши стари приятели, ще ви търсят по телефона или ще ви предложат среща.

Събитие свързано с родственик може да бъде повод за събиране през тези седем дни.

Това ще бъде една благоприятна седмица за работа, защото ще имате възможност да покажете своите способности, да реализирате някои интересни идеи.

Събития на работното ви място тази седмица ще ви дадат знак за предстоящи промени.

Седмицата ще се запомни с различни изненади, но разбира се очакванията са за положителни такива. Ако все пак възникнат такива, които ще ви натъжат или разочароват, бъдете търпеливи, защото те ще претърпят нова промяна.

Ще имате благоприятно време за покупки, но търсете разумните цени и добро качество. Сега не е време за разхищения и харчене на пари за удоволствия.

Момчетата и момичетата ще се наложи да мислят добре преди да реагират импулсивно на различни предложения или идеи. Имате хубава седмица, но именно вашата прибързаност или самонадеяност могат да разрушат хубавите неща в живота ви. Не се страхувайте или срамувате да послушате съвета на жена или да приемете помощ от нея.

Мъжете ще могат да постигнат много благодарение на собствените си усилия и пресметливост в действия. Отношенията ви с хора родени под въздушни зодиакални знаци ще имат положително развитие.

Финансовите ви дела ще се развиват според разумността и практичността на собствените ви действия. Имате достатъчно работа през тази седмица, затова не разпилявайте времето си.

Жените ще се сблъскат с трудни по характер и манталитет хора. Отношенията ви с представители на земните зодиакални знаци, ще са сложни, но няма да ви навредят.

Конфликтите ще са за дребни неща, но последствията могат да бъдат големи и неприятни. Пред вас е важна седмица, в която прогреса в делата ви ще зависи от умението ви да общувате и да представяте по най-добрия начин идеите си.

Скорпион
През седмицата от 4 – 10 октомври, някой около вас ще се опита да постигне целта си, манипулирайки ви в своя изгода. През седмицата ще бъде важно да съумеете да се предпазите от действията на лицемерни и користни хора. В противен случай тъжните и негативни емоции ще са за ваша сметка.

В същото това време не допускайте подобни действия да ви направят агресивни или груби, защото това не е пътя за вашето духовно и личностно израстване.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на вашия любовен живот и въобще на отношенията ви с хора, които обичате.

Една нова любов или романс може да ви свари неподготвени за подобно преживяване.

През седмицата ще имате срещи или събирания по различни поводи и с различни хора. Ще бъде добре за вас да прекарете повече време извън дома си.

Събитие в живота на родственик ще бъде причина за допълнителни разходи от бюджета ви.

Много от нещата, с които ще бъдете ангажирани през седмицата, ще имат едно по-дълго развитие във времето преди да ви зарадват с успех. Бъдете търпеливи за да не създавате напрежение и хаос в живота си.

Всъщност неприятностите тази седмица могат да възникнат именно поради прибързаност прибързаност от ваша страна. Така може да си причините неприятни грешки или загуби.

Ваши приятели или роднини ще ви отправят покана за събиране или пътуване, което ще бъде интересно преживяване за вас.

Момчетата и момичетата Скорпион ще трябва да следват съветите или желанията на по-възрастна жена: баба, майка, по-голяма сестра и други, ако искат да постигнат някакъв прогрес в делата си през тази седмица. Конфликтите ще са за незначителни неща, и най-вече поради факта, че все още не можете да контролирате емоциите си.

Мъжете ще са романтично настроени, с желание за повече любовни или интимни преживявания. Ако нямате романтична връзка ще вложите повече време и енергия в търсене на такава. Като цяло пред вас е една интересна седмица, с възможности з апостигане на конкретни успехи и резултати във важни за вас дела.

Жените ще са ангажирани с различни идеи или задачи около собствено дете или в очакване на бъдещо такова. Майчинството ще заема важна роля в живота ви през тази седмица, независимо от вашата възраст.

Ще се вълнувате от живота на дете или внуче, което може да не живее при вас. Тази седмица ще ви донесе много очаквани и неочаквани новини, предимно свързани с жени от различни поколения.

Стрелец
През седмицата от 4 – 10 октомври от самоконтрола върху собствените ви емоциите ще зависи дали ще постигнете успех, или ще преживеете седмица на застой, на загуба.

Присъствието на стабилен човек до вас ще бъде много важен фактор, който ще може да ви амбицира да постигнете нещо важно и градивно в живота.

През седмицата избягвайте песимистични настроения, които могат да ви направят мнителни, да ви накарат да виждате неискреност или лицемерие в действията на други хора.

Избягвайте да досаждате на хората около вас с неуместни или песимистични коментари относно събития или хора в живота ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за работа и ангажименти с деца и с юноши.

Добре ще се отрази на настроението и на психическото ви здраве едно пътуване. През тези седем дни, колкото повече време сте сред природата, толкова по-добре за вас.
Леките здравословни неразположения не бива да ви плашат, а да ви насочат вниманието към наложителни промени в начина ви на живот.

Като цяло през тази седмица ще бъде важно по-философски да приемате неприятностите или проблемите в живота си.

Момчетата и момичетата Стрелец ще имат една интересна седмица, с възможности да постигнат добра реализация в училище или в дейности, с които ще бъдат ангажирани.

Вероятни са любовни вълнения с партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. През тази седмица важно влияние в делата ви ще има от страна на по-възрастен мъж, като баща, дядо, по-голям брат или чичо.

Мъжете ще преживеят момент на паника или силен стрес, който ще им подейства отрезвяващо в една ситуация или отношения. Неприятностите, които ще възникнат в живота ви през тези седем дни не са случайни, имат цел и вие трябва да реагирате адекватно на тях.

В работата си очаквайте изненади, свързани с различни промени, нововъведения или нови хора.

Жените ще преживеят по-емоционално новини, които ще получат от различни места. Една покана или предложение ще изиска от вас по-внимателно обмисляне на вашия отговор. Не бива да се избързва!

Тези от вас, които са родители може да пътуват със своите деца или заради тях, да общуват по-динамично с тези, които се намират на разстояние в момента.

Козирог
През седмицата от 4 – 10 октомври ви предстоят различни делови или административни ангажименти, разговори свързани с парични дела, посещение в държавна или банкова институция и др.

През тази седмица ще ви изненадат събития свързани с пътуване или с хора, които са далеч.

През седмицата ще проведете полезен за вас разговор или ще размените писма (имейли), които ще определят ваши бъдещи планове.

За необвързаните хора Козирог, седмицата ще донесе шанс за запознанство с подходящ човек.

През тази седмица ще имате ангажимент свързан с получаване (изпращане) на пратка, документ и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за действия, които касаят ваши материални или имотни интереси и планове.

Седмицата ще се запомни с получаване на пари или важен документ в семейството.

През тези седем дни ще научите за събитие свързано с неприятности в семейство на ваши роднини или приятели.

Пазете през седмицата семейното си имущество от инциденти или повреди.

Момчетата и момичетата ще имат интересна седмица, в която една нова възможност ще даде шанс за реализация на ваша мечта, цел, талант или знание.

Много важен период, в който съдбата ще провери доколко сте готови да постигнете и реализирате нови, по-високи цели в живота си. Това ще бъде благоприятен период за вашето образование или кариера.

Мъжете ще се зарадват на новина свързана с пари, с предложение за по-добре платена работа или ангажимент, печалба от продажба на някакви изделия, собствена творба и др.

Ще преминете през моменти на притеснения и дори лека паника, но те ще отшумят бързо. Може да имате интересни разговори с представители на Лъв, Овен или Стрелец по финансови или делови въпроси.

Жените ще имат повече контакти с хора от семейството, колеги, бизнес партньори, съседи, политически съмишленници и др. Това е седмица, в която почти няма да имат време за самите себе си.

Разговори с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще ви разстроят или натъжат с информацията, която ще получите от тях.

Водолей
През седмицата от 4 – 10 октомври ще имате достатъчно енергия да реализирате важни за семейството си дела.

Различни обстоятелства и хора ще ви съдействат за успешното изпълнение на ангажиментите ви.

Поводите за радост през тази седмица няма да са свързани с големи събития. Въпреки това, те ще ви дадат голяма доза оптимизъм и надежди за бъдещето ви.

През седмицата ще бъдете по-щедри откъм комплименти към хора, с които работите, или с които ще имате ежедневни контакти.

Използвайте тези седем дни да съхраните постигнатото досега, да постигнете напредък в някои ваши лични дела и да хармонизирате важни отношения.

През седмицата ще изплуват в съзнанието ви негативни спомени за трудни преживявания от миналото ви. Едва ли ще бъде случайно, но за всеки ще има определена причина това завръщане към миналото.

Късметът през тази седмица ще е там където ви трябва, а не там където вие искате.

Ще ви помага, стимулира или защитава според конкретната ситуация.

Момчетата и момичетата Водолей ще проявят детински инат или каприз в някои ситуации през седмицата. Никаква полза няма да имате от това, но проблеми определено ще възникнат.

Мъж, който е по-възрастен от вас, като родител, роднина, учител или друга авторитарна фигура ще ви създаде притеснение с думи или решения, които ви засягат пряко. Изненади ще има през тези седем дни и те ще ви дадат насока, за правилни япът, по който вашата съдба изисква да вървите.

Мъжете ще имат специални преживявани с жени (и в семейството и на работното си място). Повечето ви ангажименти и отговорности през седмицата ще бъдат свързани именно с жени.

Добри съвети, помощ или подкрепа ще може да получите от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Представители на Риби, Рак или Скорпион ще ви накарат да се замислите поради странностите в техните действия или решения.

Жените ще имат свои планове за седмицата, които ще отнемат цялото им внимание и енергия. Трудно ще ги ангажирате с нови или с непланирани неща. Конфликти при подобна намеса или влияние няма да са изненада. Добро развитие ще имат договори, документи или някакъв вид споразумения от финансов характер.

Риби
През седмицата от 4 – 10 октомври ще се ангажирате с различни дела и документи, които ще имат благоприятно за вас развитие, както и може да ви изненада една малка сума пари.

Изненадите тази седмица ще са повод за чести телефонни разговори с приятели или с роднини, с които ще споделяте своите емоции и преживявания. Не споделяйте обаче информация, с която някой може да злоупотреби или да ви злепостави.

През седмицата може да ви зарадва успех или обществена изява на роднина.

Ще ви бъде приятно да видите положително развитие на някои лични дела в живота на дете, племенник, по-малък брат или сестра.

За някои от вас седмицата носи покана за годеж, сватба или друго важно семейно събиране.

През седмицата може да преживеете стрес свързан с инцидент или житейска драма в живота на човек, когото познавате. Това може да бъде причина за промени в някои от седмичните ви планове.

През седмицата бъдете по-отворени към съветите и предложенията, които ще получите.

Като цяло през тази седмица за вас ще бъде важно да си осигурите повече комфорт, да имате интимни и романтични преживявания в любовната си или семейна връзка.
Ще искате да насочите вниманието си към постигане предимно на лични успехи или такива, които са важни за вас.

Момчетата и момичетата могат да пътуват на кратки или по-дълги разстояния. Ще ви бъде приятно да общувате с връстници от различни краища на света.

Приемайте с внимание информация, предложение или покана от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак.

Мъжете ще се наложи да покажат едно по-ярко присъствие в семейството или в работата си, с отговорностите, с които ще се ангажират през тази седмица. Пред вас ще възникнат нови възможности, както и ще имате интересни срещи и разговори с представители на Рак, Риби или Скорпион.

Изненадите през тези седем дни ще са свързани по някакъв начин с хора родени под огнените зодиакални знаци.

Жените ще са „шефа“ в дома през тази седмица, независимо дали ви харесва тази роля или не. Много отговорности ще очакват вашата ангажираност и изпълнение. Ще възникнат дела свързани с документи, разплащания, уреждане на договорни отношения и др.

С някои хора или с някои планове ще ви се наложи да се разделите, но това не бива да предизвиква стрес, страх или драма в живота ви.

(Източник: astro.velida.net)