Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18-24 октомври)

Овен
През седмицата от 18 – 24 октомври ще имате интересни преживявания с хора родени под земните зодиакални знаци.

Някои от вас ще са склонни да направят инвестиция или покупка, която ще донесе печалба или друга някаква изгода в бъдеще.

През тази седмица ще имате възможност да подобрите здравословното си състояние след успешно лечение, терапия или чрез спортни (физически) занимания.

През тази седмица ще имате благоприятно време за разрешаване на стар проблем или на сложни отношения с човек, който е извън кръга ви от роднини.

През тази седмица ще имате ангажименти свързани с имот, който вие или семейството ви притежавате. Ще ви се наложи да обмислите много внимателно някои свои действия и определено да не се избързва при тяхното изпълнение.

Като цяло пред вас е една успешна и продуктивна седмица. Ще можете да реализирате ваша идея, което ще ви направи горди от собствените ви действия или постижения.

Момчетата и момичетата ще имат сериозни ангажименти с роднини или с дела, които ще касаят дома им. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друго жилище или за промени в дома, в който живеете в момента.

В здравословен план избягвайте натоварвания и се грижете по-добре за себе си. Голяма част от времето си ще прекарате с приятели, с които ще обсъждате различни планове за бъдещето си.

Мъжете ще преминат през конфликтни ситуации или други изпитания с мъже от кръга си роднини, приятели, колеги или съседи.

Няма да възникне драма, нито пък раздяла, но ще ви остане някакъв спомен от тези преживявания. Ще бъде добре да последвате съвета или да се поучите от опита на човек роден под знака на Риби, рак или Скорпион, който ще ви предложи помощ.

Жените ще обмислят много внимателно материалните си и имуществените дела, с които смятат да се ангажират през този уикенд и през следващата седмица.

Събитията през тази седмица ще ви накарат да се откажете от някои свои планове, които сте смятали да реализирате до края на годината. Седмицата може да се запомни с неприятна новина свързана с човек роден под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Телец
През седмицата от 18 – 24 октомври ще ви бъде емоционално и психически по-трудно да преминете през различните събития през тези седем дни, защото ще сте склонни да се отдадете на тъжни мисли свързани с ваши предишни преживявания или загуби.

Ще изживеете съжаление за пропуснати моменти и възможности, които биха направили живота ви сега по-различен.

В работата ви ще възникне неочаквана ситуация, която ще предизвика промени, за които вие не сте готови или нямате желание да се ангажирате с такива.

Ще възникне по-голямо напрежение с колеги или с клиенти.

Бъдете внимателни с коментарите и действията си за да не привлечете негативно отношение на други хора към вас.

През тази седмица мнозина от вас ще присъстват на събиране свързано с рожден ден, годеж или сватба, юбилей и др.

През тази седмица ще можете да продадете успешно непотребни вещи или имот, който не можете да поддържате или не искате да използвате.

Ще бъде добре да бъдете внимателни при сделки от финансово – имотен характер.

През тази седмица бъдете подготвени за неочаквани или неотложни разходи. Може да възникне необходимост от уреждане на документ или договорни отношения.

Повечето семейни дела през седмицата ще са във вашите ръце за разрешаване.

Момчетата и момичетата ще получат съобщение или информация, която ще създаде по-голямо напрежение в личния им живот.

Здравословно сте нестабилни, като особено ще ви вреди стреса, на който ще бъдете подложени през тези седем дни.

През тази седмица се опитайте да се отървете от някои детски навици и поне малко да пораснете.

Мъжете има опасност да повярват на една лъжа, или да се възползват от своя лъжа за да постигнат целта си в една ситуация. Загубите през тези дни ще са вследствие на ваше неадекватно или нелоялно поведение.

Опитайте се да преминете през тези седем дни с търпение, лоялност в поведение към хората около вас.

Жените ще имат седмица, в която поне един шанс ще им отвори нова врата за развитие. От вас зависи дали ще проявите нужната активност и воля, да реализирате важни планове, идеи, да подобрите отношенията си с любими хора.

Жените над 35 годишна възраст може да пътуват на кратко или по-дълго разстояние, за отдих, гостуване или по работа.

Близнаци
През седмицата от 18 – 24 октомври значими и реални успехи ще имате в дела, за които сте планирали предварително начина си на работа, контактите с хора, които са важни за тяхното изпълнение.

Тази седмица носи приятни емоции свързани с гостуване, среща или събиране.

Това ще бъде благоприятно време за дела свързани с получаването на пари и развитието на всякакви финансови ангажименти.

През седмицата може да получите пари свързани по някакъв начин с човек от семейството ви.

Мнозина родители ще преживеят успехи свързани с деца, ще бъдат част от събития свързани с раждането на дете, рожден ден и др.

Важните решения, които ще вземете тази седмица ще определят развитието на професионалните ви и бизнес дела до края на годината.

През тези седем дни ще получите информация, свързана със събитие от миналото ви, която ще успокои ваши притеснения за допуснати грешки или недоразумения.

Новите познанства през тези седем дни ще ви срещнат с нови и интересни хора, от които ще имате какво да научите.

През седмицата мнозина ще преживеят събитие с роднина, който ще пътува с цел учение, бизнес, гостуване при роднини или приятели и др.

През този период ще се впечатлите от разговор с представител на зодиакалния знак Близнаци, Водолей или Везни. Получената информация може да ви изненада, да промени някои от представите ви за хора, които познавате или събития.

Момчетата и момичетата ще преминат през някои трудни в емоционален план моменти и преживявания.

Лесно ще се чувствате обидени дори от една случайно изпусната забележка или коментар. Финансово ще сте по-скоро зависими (най-вероятно от родителите си) отколкото обратното.

Някои от вас обаче може да се ангажират с действия свързани със стипендия, заем за образование, ангажиране с някаква почасова работа и др.

Жените ще са податливи на влиянието или манипулативните действия на хора, които не винаги могат да бъдат злонамерени, напротив. Може да имат някакво благоприятно въздействие върху вас.

Ще се наложи да разговаряте по важна тема с момиче или с млада жена. Това ще бъде седмица на по-динамично общуване с широк кръг от хора от различни разстояния.

Мъжете ще са подвластни на развитието на различни събития и ще следват техния ход. Интуитивно ще усещате, че през тази седмица ще бъде важно да покажете умение да изчаквате, да бъдете търпеливи и да слушате повече съветите на други хора.

Неприятностите от предходните седмици могат да продължат да ви създават притеснение, особено ако са свързани с ваши лични здравословни проблеми.

Рак
През седмицата от 18 – 24 октомври ще можете да очаквате добри доходи в личния си или семеен бюджет. Основните източници ще са вашата работа, бизнес, възникнали временни допълнителни ангажименти, личното ви стопанство и др.

Възможно е мнозина да се ангажират с изпращане или получаване на пари от друго населено място.

През тази седмица ще преживеете приятна изненада, свързана с разговор или предложение, което ще ви даде шанс за промяна или реализация на ваша идея, план.

През тази седмица може да си купите един лотариен билет, и затова няма нужда да харчите много пари.

През тази седмица ще ви зарадва похвала или награда свързана с вашата работа или обществен/политически ангажимент.

През тази седмица повечето от вас ще се ангажират с подготовка за есента: дрехи, отопление, работа в стопанството или градината и др.

Мнозина ще пътуват през почивните дни, за да бъдат заедно с роднини или приятели.

През седмицата ще имате интересен разговор с човек, с когото ще обсъдите интересни идеи за различни семейни или професионални дела.

През тази седмица случайно ще намерите или получите нещо, което е добре да запазите.

През седмицата мнозина от вас ще посрещнат гости в дома си или ще отидат някъде на гости. За вас ще бъде важно да не се изолирате от социални контакти през тези седем дни.

Момчетата и момичетата ще са нетърпеливи и самонадеяни в действията си. Това често може да бъде причина за спорове или конфликти. Избягвайте прояви на капризи и не давайте повод други да ви критикуват за неприличното ви поведение.

Момиче, което е ваша приятелка ще успее да ви изненада с нейно решение, действие във ваша полза или против вас.

Мъжете ще следят с внимание обществени и политически новини от цял свят. Информацията, която ще получите от различни източници ще ви помогне да изградите свое собствено мнение по дадени актуални въпроси, както и във връзка с ваши лични или професионални планове.

Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат поради липса на разбиране от страна на околните в това, което правите, от което се интересувате или с което ще се ангажирате.

Жените ще търсят финансова стабилност чрез работа или договорености с други хора, институции.

Разговори с приятели могат да ви помогнат да изчистите една ваша идея за допълнителна работа или бизнес. Неприятностите през тези седем дни ще са предимно от битов характер, с вещи за дома, покупки, които ще направите и др.

Лъв
През седмицата от 18 – 24 октомври ви предстоят контакти с интересни хора, с които ще имате финансови, бизнес или други полезни отношения.

Ще възникнат усложнения в отношенията ви с човек, който с поведението или темперамента си може да предизвика неприятен спор или конфликт.

Напрежението в семейните ви отношения (където възникне такова) ще е вследствие на минали преживявания и проблеми, които все още не са разрешени.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак или за организиране (участие) в големи събирания.

Седмицата обаче може да ви зарадва с приятно събитие свързано с дете, с младеж или с млад човек.

През седмицата може да се надявате на добри новини свързани с ваши родственици отблизо и далеч.

Ще имате възможност да се договорите за по-добро заплащане в работата си или на продукцията, която произвеждате.

През седмицата ще възникне неприятна стресова ситуация, която няма да е случайна и ще има своя видим или невидим замисъл. Запазете спокойствие и вярвайте в смисъла на това, което ви се дава да преживеете.

Момчетата и момичетата ще преживеят моменти на нестабилност поради различни неочаквани събития, които могат да създадат объркване или несигурност в личния им живот или в училище.

В образованието или в дейността, с която сте ангажирани ще може да постигнете напредък, успех, но търсете нови начини, за да покажете какво можете, какво имате като знания.

Мъжете ще се ангажират с жена, която ще има нужда от помощ, от подкрепа или ще има повод за личен праник. Предстоят ви интересни и полезни разговори с хора, които са родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. В личния си живот може да си доставите радост, а и не само на себе си. Бъдете щедри, но не разпилявайте!

Жените ще имат благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете. Тези от вас, които вече са станали майки, ще преживеят някои изненади със собственото си дете.

През седмицата селектирайте добре информацията, която ще достига до вас, тъй като много фалш ще има през тези седем дни. Може прибързано да се разочаровате от новина свързана с мъж, от близкото ви обкръжение.

Дева
През седмицата от 18 – 24 октомври ви предстоят по-голями или неочаквани разходи, което ще изиска от вас едно по-разумно харчене на средства от бюджета ви.

През тази седмица не допускайте да възникват спорове или конфликти свързани с пари, защото в повечето случаи и вие ще имате вина за това.

Ще ви се наложи да направите промени във вашите планове за тази седмица, което ще ви предпази от нежелани проблеми или забавяния (усложнения).

През тези седем дни ще преживеете неприятност или премеждие свързано с пътуване на човек, когото познавате.

Ваши приятели или роднини може да пътуват зад граница и вие да имате специални преживявания с тях преди тяхното отпътуване.

През седмицата ще ви натъжи или разочарова новина свързана с роднина или приятел, който преживява неблагополучия в личния си живот поради необмислени или глупави действия и решения.

През тези седем дни ще бъдете търсени за срещи и разговори от хора, които живеят наблизо до вас.

Възможни са малки, но преодолими любовни недоразумения и противоречия. Стремете се да не задълбочавате тези проблеми, тъй като те не са нещо сериозно.

През седмицата някои от вас ще бъдат обект на интрига или клюки от страна на хора, които обичат да се забавляват с такива неща. Дали ще им обърнете внимание или ще се концентрирате върху по-важни неща от живота си, ще бъде ваше решение.

Момчетата и момичетата ще са настроени за странни, детински забавления, онлайн игри или спортни занимания, с които са се забавлявали в детството си. Но сега мисля, че имате по-сериозни задачи и занимания, нали?

Момчетата могат да предизвикат с поведението си неприятности, които ще създадат напрежение в семейството им.

Мъжете ще имат интересни и постижими планове за тази седмица. Може да потърсите съвет или помощ от страна на човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак. Много бързо развиваща се седмица, в която ще трябва да бъдете концентрирани и вглъбени в собствените си задължения и отговорности.

За жените ще бъде трудно да угодят на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, особено ако тази личност живее в собствения им дом. Седмицата ще ви натовари с много работа и с повече задачи. Хубаво е, че ще може да постигнете успехи и добра реализация, но нищо няма да се случи без вашите активни действия.

Везни
През седмицата от 18 – 24 октомври ще се сблъскате с неочаквани или неприятни затруднения, когато имате ангажименти свързани с документи.

През тази седмица ще научите за неприятно събитие или инцидент, който се е случил преди няколко дни или седмици с човек, когото познавате.

В личен план ви предстои да преживеете различни събития, които ще ви покажат, че трябва да промените нещо в начина си на общуване с хората около вас. От вас ще се изиска разумен подход към всяка една определена ситуация.

Не бива да игнорирате подобни събития, освен ако не искате да задълбочите проблемите си.

Седмицата вещае нови познанства с най-различни хора, които ще са на база общи обществени, политически или професионални интереси и цел.

През седмицата ще имате сложни отношения с хора, които живеят в друго населено място. Ще сте склонни бързо и емоционално да реагирате на техни коментари, забележки и съвети.

През тази седмица съдбата няма да толерира лъжи или опити за манипулация. Такива действия (особено ако са от ваша страна) ще създадат много неприятни ситуации.

През седмицата ще получите новина или ще бъдете поканени на събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Момчетата и момичетата ще имат големи надежди и очаквания за тази седмица. Програмата ви ще бъде запълнена с различни неща, чието изпълнение ще бъде важно за вас.

Винаги са възможни изненади, но при вас определено ще бъдат приятни. Ще очаквате информация от ваши приятели свързана със събития в личния живот на хора, към които проявявате особен интерес или чувства.

Жените ще имат силна амбици да доведат до успешен край или да постигнат важни резултати в кариера или бизнес, с който са ангажирани. Много обстоятелства ще бъдат на ваша страна, затова запазете коректност в действията си.

През седмицата ще правите планове за бъдещето си, ще проучвате, ще търсите, ще събирате информация и ще създавате важни контакти.

Мъжете ще имат сериозен разговор или ангажимент с друг мъж. Може да имате известни затруднения в общуването си, но по-важното е, че ще постигнете целта си или идеята, предложението ви ще бъдат разбрани добре. През седмицата предстоят интересни, понякога неочаквани събития в семейството ви.

Скорпион
През седмицата от 18 – 24 октомври ще насочите вниманието си върху неотложни ангажименти свързани със семейството ви.

Седмицата носи различни събития от семеен характер, които ще изискат от вас активна комуникация с роднини или с приятели.

Срещите ви тази седмица ще бъдат с цел да ви измъкнат от обичайната рутина в работата или в дома ви.

Ще имате желание да се срещате с определени хора от кръга си приятели, които са позитивно настроени, или от които винаги има какво да научите.
В работата си ще разчитате на хора, които вече познавате, или на които имате доверие. Възможни са нови отговорности, задачи или важна бизнес среща, сделка, проект.

Тревогите ви тази седмица няма да са нови и най-вероятно ще са свързани с ваши стари, но все още актуални притеснения за бъдещето ви.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с една нова реалност от живота, който им предстои и която ще им покаже, че детството отдавна е отминало. Научете се да не действате самоволно, тъй като основните грешки, загуби или инциденти през тази седмица ще са свързани с подобно поведение.

През тези седем дни може да направите нещо практично и разумно за осигуряването на достатъчно джобни пари за вас.

Мъжете ще преживеят колебания относно решения, които трябва да вземат през тези седем дни. Определено някой няма да бъде доволен от вашите действия, но по-важното е вие да си осигурите емоционален и душевен комфорт.

Повечето напрежение през седмицата ще има връзка с по-голямата бързина на развитие на важни събития в семейството и в обществото, където живеете.

Жените ще преминат през седмица на едно по-бавно развитие на важни лични или професионални дела.

Ще зависите от много хора или от различни обстоятелства, което ще бъде причина за различни забавяния, застой в работата, неочаквани ситуации в личните ви или семейни дела.

Въпреки всичко, седмицата няма да бъде лоша за вас и са възможни всякакви приятни изненади.

Стрелец
През седмицата от 18 – 24 октомври ще преживеете различни събития свързани с ваши приятели. Много е вероятно да проведете един важен разговор или да получите предложение, което ще получите чрез тях.

Като цяло тази седмица ще бъде динамична и интересна за вас, особено ако имате по-активен социален живот.

През седмицата ще имате възможност да се запознаете с нови хора, да създадете нови професионални или бизнес контакти.

През тази седмица за вас ще има значение среща с човек, който живее в същия град като вас. Следете развитието на тези отношения с особено внимание.

През тази седмица ще обсъждате пътуване, което ще ви донесе през следващите два – три месеца приятни емоции, срещи с любими и приятни хора.

През седмицата може да ви зарадва писмо или пратка, които ще получите по пощата или чрез куриер.

Ще ви се наложи да направите непланирани разходи свързани с човек от семейството ви.

През седмицата мнозина ще присъстват на празненство свързано с личен празник на приятел или роднина.

Момчетата и момичетата ще са склонни да разпиляват времето си с различни занимания или разговори с приятели. Ще бъде една сравнително лека и безгрижна седмица за вас, с много по-динамично общуване с хора от различни разстояния.

Здравето: ваше или на близък човек ще изиска внимание или грижи. Семейството продължава да бъде важен фактор и отговорност за вас.

Мъжете ще са емоционални, изпълнени с желание за интересни и приятни преживявания. Това ще бъде важна седмица за любовния ви живот, ако сте несемейни.

Бъдете внимателни какви решения вземате и с какви отношения се ангажирате. Добро развитие ще имат ваши дела свързани с имущество, ремонти, подобрения и покупка на вещи.

Жените лесно ще се обиждат на всякакви забележки или коментари. Емоционално ще сте податливи на различни влияния и въздействия. Много неща могат да бъдат пропуснати именно поради емоционалната ви нестабилност.

Финансовите ви дела ще се развиват нормално, но с оглед цялостната ситуация по света и у вас е добре да сте предпазливи.

Козирог
През седмицата от 18 – 24 октомври едва ли ще ви бъде скучно. Предстоят интересни промени и събития в живота ви, предимно в личен и в професионален план.

Ще възникнат нови възможности и единствено от вас ще зависи дали ще успеете да се възползвате от тях.

През седмицата ще възникне необходимост да присъствате на събиране или ще преживеете събитие, което ще даде някакво отражение върху начина ви на живот.

Тези от вас, които се стремят да реализират своите планове и цели чрез хитрост или някакъв вид манипулация, ще преживеят неприятна ситуация, тъй като действията ви ще бъдат разкрити.

Среща или събитие през седмицата ще ви върне към минало преживяване, което е оставило специален спомен в живота ви.

Възможно е да планирате среща с човек, когото не сте виждали от дълго време.

Седмицата ще е непредсказуема по отношение на любовните ви преживявания, особено ако планирате да уредите кардинално вашите отношения.

Момчетата и момичетата Козирог ще продължат да развиват някои стари теми от живота си, свързани с образование, кариера или любов. Може да се опитате да възродите нещо или да ускорите развитието на някои ваши желания, но в голяма степен това ще зависи и от финансовите ви възможности.

През тази седмица бъдете внимателни в отношенията си с по-млади от вас хора. Подкрепяйте ги или ги защитавайте при нужда.

Мъжете ще са склонни да гледат несериозно на някои събития или разговори, които ще преживеят през седмицата. Трудно някой ще ви натовари с емоции или вълнения, които вие не искате да приемете или смятате, че нямат значение за вас.

Тази седмица обаче ще остави важен отпечатък в живота ви, чрез една среща или събитие, което може да се случи във вашия дом, в мястото, където живеете или в света, към който принадлежите.

Жените ще се наложи да действат много по-отговорно, защото тази седмица ще определи развитието на дела и ангажименти, които ще имат важно значение през следващите няколко месеца.

Изненадите през този седемдневен период за вас ще ви накарат да вземете нови решения, да преосмислите някои отношения или планове за бъдещето си.

Водолей
През седмицата от 18 – 24 октомври ще ви се наложи да отделите повече време на вашите семейните или любовни отношения. Това особено важи в случай, че искате да разрешите недоразумения, които са възникнали през последните дни. Колкото по-бързо вземете нещата в свои ръце, толкова по-добре за вас.

През тази седмица ще имате възможности успешно да реализирате свои планове и идеи, като в повечето случаи ще ви се наложи да разчитате на помощта на хора от семейството си.

През тези седем дни ще възникне необходимост да вземете решение, свързано с предложение, което ще получите през този период от време.

Необичайно и излишно подозрителни ще бъдете към хора, които искат приятелство с вас. Вероятно интуицията ви ще ви дава важен знак.

През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на парични приходи, които ще дойдат чрез работа или други професионални ангажименти.

Това ще бъде благоприятна седмица за грижи свързани с имот, стопанство, за работа с документи свързани със собственост или вещи.

Трудностите през тази седмица ще имат отношение към различни стресови ситуации, свързани предимно с неприятни новини за хора, които познавате.

През тази седмица внимавайте с обещания, които прибързано ще дадете на някого, особено ако имат връзка с работа или с пътуване.

Момчетата и момичетата ще имат повод за събиране или емоционални преживявания свързани с момиче или с жена. Това ще бъде една интересна седмица, наситена с разнообразни събития и случки. В семейството ви също ще има много емоции, но и повече задачи, които ще ви очакват. Избягвайте емоционални реакции, когато трябва да свършите нещо, което не ви харесва, но е ваше задължение.

Мъжете ще се зарадват на пари или на документ от финансов характер. Може да изпозлвате седмицата за разговори или срещи, с цел уреждане на ваши парични дела.

През седмицата за съжаление може да ви натъжи една неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Разрешаването на някои неприятности през тези седем дни може да ви костват неочакван разход.

Жените ще предпочетат да комуникират предимно с мъже, независимо дали това ще свързано с работа, със семейни дела или други интереси. Мнозина ще направят покупки лично за себе си или ще изненадат близките си хора с подарък.

През тези седем дни обчае избягвайте въвличането си в коментари за други хора, които могат да бъдат изтълкувани като клюка или интрига.

Риби
През седмицата от 18 – 24 октомври ще се наложи да отделите внимание на близък човек, който ще има личен, семеен или здравословен проблем за разрешаване. Не бързайте да раздавате съвети, да вземате решения, а първо дайте морална и емоционална подкрепа.

През седмицата ще следите семейните проблеми на мъж, който е ваш роднина или приятел.

В желанието си да научите нещо или да получите полезна за вас информация ще ви се наложи да изтърпите присъствието на бъбриви и досадни хора.

През седмицата неочаквани събития ще ви зарадват с успех или с получаването на някаква придобивка, облага.

Изненади през седмицата ще възникнат и на работното ви място.

Спорове и конфликти през седмицата ще ви накарат да се замислите дали сте прави в своите действия, къде грешите и какво може да коригирате. Е, няма да е лесно, но не е невъзможно.

Каквито и да са неприятности да имате през тази седмица, те ще имат временен характер. Това не означава, че трябва да гледате несериозно и безотговорно на тях. Напротив, с прибързаност или самоувереност, може сами да създадете неприятен хаос в живота си.

Седмицата ще се запомни с важно събитие свързано с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Момчетата и момичетата ще са склонни търпеливо да изчакват развитието на едно или друго събитие. Ще съумявате да контролирате емоциите си и няма да прибързвате с действията си. Някои моменти на тъга и разочарование от предишните седмици са ви помогнали да научите важни уроци. Избягвайте да коментирате момче или мъж, чиито действия ви изглеждат странни, рискови, самонадеяни или нахални.

Мъжете ще са фокусирани върху важни финансови дела, които ще изискат сериозни решения. Не е изключено да вземете грешно решение, дори да следвате съвета на някой с по-голям опит от вас. Внимавайте, когато получавате предложения свързани с пари. Разходите за деца (за тези от вас, които са родители) трябва да бъдат внимателно преценени и да се избягват прояви на лукс.

Жените ще поемат отговорност за някои имуществени дела, свързани с лична или семейна собственост. Комфорта в дома също ще бъде ваше задължение и отговорност, независимо дали имате желание и време за това. През седмицата ще имате няколко важни срещи и разговори предимно с приятели или с хора, които познвате отдавна.

(Източник: astro.velida.net)