Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 25 – 31 октомври)

Овен

През седмицата от 25 – 31 октомври ще се зарадвате на новина свързана с важно събитие в живота на ваш роднина или приятел.

През този период вашите любовни преживявания ще бъдат повод за разговори и обсъждания с приятели или роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за събития свързани с годеж или брак.

През тези дни ще можете да разчитате на подкрепа от страна на хора от кръга ви роднини или приятели. Възможно е да получите важно обещание или ценен съвет от такъв човек. Подобни събития ще имат значение за развитието на ваш план и вие ще благодарите сърдечно за това, което ви се дава.

През седмицата ще имате интересни контакти с нови хора, ще създадете познанства, които ще имат своето развитие в бъдеще.

Постарайте се да избягвате да си създавате бързо мнение за хора, с които ви предстои да се запознаете през тези седем дни.

Тази седмица ще следите с интерес събития в живота на ваша приятелка. Нейният емоционален живот и темперамент ще създадат емоционални преживявания в нейния живот, които за вас ще бъдат твърде интересни, но и неразбираеми.

През седмицата може да има поява на нови хора в кръга ви от колеги, партньори или клиенти.

Момчетата и момичетата ще се наложи да изслушат неприятните оплаквания на приятели свързани с техни лични или семейни проблеми. Определено няма да можете да бъдете в помощ, но това не променя ситуацията и няма нищо лошо в това да бъдете само слушател.

През тези дни ще ви се наложи да се фокусирате върху ангажименти, които вероятно сте започнали преди време. Тяхното развитие или изпълнение ще се окаже, че изисква за изпълнение много повече време от това, което сте планирали.

Мъжете могат да пътуват по работа или с друга лична (семейна) цел. Ще преминете през една по-спокойна седмица, в която няма да ви липсват поводи за приятни преживявания. Ще може да постигнете и съхраните хармония в семейните си отношения или ще запомните тази седмица с важно събитие в семейството си.

Жените ще проявят по-сериозно отношение към дела свързани с документи, с пари и с осигуряването си за някои по-трудни времена. Ще сте склонни да размишлявате, да търсите нови идеи за развитие, които да ви помогнат да разгърнете вашия потенциал. Много динамична седмица по отношение на комуникацията ви с хора от близо или далеч.

Телец

През седмицата от 25 – 31 октомври едва ли ще възникнат изненади на работното ви място или в семейството. Дори и да има неочаквани събития, те няма да създадат паника или безпокойство относно тяхното развитие.

През тази седмица обаче всичко, което има връзка с пари или с финансови документи ще трябва да бъде добре проверявано и да се избягват прибързани решения.

През тези седем дни внимателно оглеждайте предложенията, които ви предстои да получите като специална промоция.

Тази седмица ще се наложи да помогнете на роднина или приятел по един или друг начин при разрешаването на финансов или здравословен проблем.

Бъдете грижовни за собственото си здраве с оглед ситуацията в града или в страната, където живеете.

През тази седмица избягвайте хазартни действия свързани с пари.

През седмицата ще имате възможност чрез създадени вече контакти да постигнете важни резултати в работата или в бизнеса си.

Момчетата и момичетата ще преживеят трудна ситуация свързана с проблеми в живота на човек, когото познават: роднина, приятел, съученик. Основните ви тревоги ще имат отношение към хора, с които имате ежедневни контакти. В романтичните ви интереси ще има движение, любовни трепети и вълнения.

Мъжете ще преминат през една непредсказуема седмица, в която ще се нагаждат към различни неочаквани или непланирани ситуации. Ще имате специално преживяване свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Мъжете над 35 годишна възраст ще бъдат обнадеждени от една важна новина, предложение или информация.

Жените ще имат грижи свързани с външния си вид или здраве. Седмицата ще има бързо развитие и това понякога ще ви натоварва с невъзможността да планирате всичко и емоционално да го изживявате пълноценно. Любовният живот ще бъде интересен за тези жени, които нямат брак или сериозна връзка в момента.

Близнаци

През седмицата от 25 – 31 октомври ще сте съпричастни към събитие в живота на роднина, което ще провокира различни по важност решения, действия, помощ от ваша страна или от страна на други ваши роднини, приятели.

Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с дете или внуче (за тези, които имат такива).

Седмицата ще зарадва мнозина от вас с успехи или с радостни новини свързани с приятели.

Възможна е радостна новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

През тази седмица ще ви изненада драма в семейството на хора, които познавате. Тя може да бъде свързана със здравословен проблем, с изневяра в брака, с кражба или инцидент в техния дом и др.

Тези събития ще ви провокират към философски размисли за живота като цяло, кое е важно и кое е преходно. За кое си струва човек да се бори и към кои неща може да гледа несериозно, да се оставят сами да се развиват, без да се влага енергия или ресурси.

През тази седмица бъдете по-внимателни на работното си място при работа с машини и всякаква техника.

Избягвайте конфликти, както с колеги, така и с клиенти. Съхранете се от подобни емоции, които няма да ви донесат нищо позитивно.

Ако в момента сте в търсене на нова работа шансовете да намерите това, което търсите, не са големи.

Момчетата и момичетата ще имат преживявания, свързани с личния си живот. В училище или в кариерата си ще се наложи да разчитате на съвет на човек от семейството при появата или развитието на една конкретна ситуация. Ще бъде добре да прекарате повече време в дома си, заети с различни важни задачи, отколкото да разпилявате времето си с приятели или безсмислени занимания.

Жените ще търсят полезна информация и контакти с хора от различни разстояния. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, ако възникне такава необходимост. Ще ви бъде приятно да комуникирате с хора от въздушните зодиакални знаци, особено с жени. Любовният ви живот ще по-емоционален, с вероятност от зачеване на дете, за тези, които имат подобно желание.

Мъжете ще се наложи по-внимателно да действат с хора, които имат лоша или спорна репутация. Може да попаднете в някаква интрига, или ваши думи, коментари да бъдат преиначени, предадени по злепоставящ за вас начин. Това не е седмица, която ще запомните с важни успехи, тъй като това е време за съхранение на постигнати позиции във всяко едно отношение.

Рак

През седмицата от 25 – 31 октомври ще имате контакти с родители или с други по-възрастни от вас родственици, които ще имат нужда от вашето съдействие за да реализират важни за тях дела.

През седмицата ще възникне ангажимент или ще получите покана за събиране, свързано с личен празник, юбилей и др.

През тази седмица ви предстои да поставите началото на едно важно познанство с човек, който ще има тепърва важна значение в живота ви.

През тези седем дни мнозина от вас ще се ангажират с неразрешени досега проблеми в семейството. Тези ваши дела може благоприятно да повлияят от намесата на роднини или познати.

През седмицата не позволявайте на вашите чувства и емоции да излязат извън контрол, защото после трудно ще коригирате грешките си. Обидените от вас хора, няма да ви простят бързо.

През седмицата ви предстои да вземете решение, или ще имате ангажимент свързан с имот или други вещи на семейството ви. В някои случаи е възможно продажба на подобно имущество или отдаването му за ползване от други хора.

Съхранявайте и обмисляйте всяка една информация, която ще получите през тази седмица. Нищо няма да получите или научите случайно.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на събитие, среща или новина свързана с приятел, съученик или колега. Ще получите новини, които ще ви направят по-големи оптимисти за бъдещето ви. Ще получите интересна идея или помощ от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Присъствието на жена в личните ви дела: майка, баба, по-голяма сестра, ще има благоприятно влияние върху тях.

Жените ще са подвластни на емоции, предизвикани от думи или действия на човек, с когото имат ежедневни контакти. Това е седмица, в която ще очаквате да получите ясни отговори на въпроси, които са важни за вашето бъдеще: семейство, работа или здраве. Избягвайте притеснения или страхове, които ще ви натоварят психически, а и може да се отразят по някакъв начин на здравето ви.

Мъжете ще са сантиментални, търсещи романтични и интимни преживявания. Възможно е връщане към стара любов в мисли, в сънища или в реалността. Трудната комуникация с представители на Козирог, Телец или Дева ще е предимно с хора, с които работите заедно. Ако сте ангажирани със съдебен или юридически казус, тази седмица ви носи благоприятно развитие в тези ваши дела.

Лъв

През седмицата от 25 – 31 октомври се опитайте да запазите позитивизма и оптимизма за бъдещето си. Научете се да се радвате на хора и събития такива, каквито съдбата ви дава в настоящето.

Като цяло ще бъде добре да не се натоварвате с големи очаквания за това, което предстои в живота ви през тези седем дни. Вие определено ще имате възможност да постигнете важни успехи. Хубавите неща обаче трябва да се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално или с конкретни очаквания.

През тази седмица мнозина от вас ще бъдат ангажирани със събиране свързано с роднина.

Това ще бъде седмица, която ще запомните с важно събитие или новина свързана с мъж.

Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др. но нека вниманието ви не бъде изцяло насочено в това.

През седмицата ще имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома.

През тази седмица ще се стремите на всяка цена да реализирате своите очаквания свързани с професионални или бизнес планове, сделки, покупки или продажби.
Ще очаквате приключване на важен ангажимент или проект в живота на родственик.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване. Насочете вниманието си към по-динамична комуникация с ваши роднини или приятели от различни градове и села. През тези седем дни за вас ще бъде важно да има повече динамика в ежедневието ви, а застоя е противопоказен за вашата психическа и емоционална стабилност.

Мъжете ще трябва да отделят достатъчно време за домашните си дела, за дребни ремонти и подобрения в къщи, в градината или в стопанството. Може да възникнат ангажименти свързани със срещи с приятели, но вие определено ще искате това да не обърква други ваши планове. Внимавайте какво споделят с мъж: колега или приятел, който може да се възползва от ваша идея, постижение и др.

Жените ще очакват новини или развитие на събития, които ще се случват на разстояние от тях. Важна седмица и всеки ден ще изисква по-голяма организираност, по-ясно виждане на събитията във вашия дом и по света. Важен успех или договореност ще могат да постигнат жените до 35 годишна възраст.

Дева

През седмицата от 25 – 31 октомври ще търсите повод за радост или преживявания свързани с позитивни емоции. Наясно сте, че хубавите неща са във вашите ръце и твърде малко зависи от външни обстоятелства.

Минали събития или хора от миналото ви почти ежедневно ще ви напомнят за себе си чрез различни новини, неочаквани срещи или други събития.

През седмицата тема на разговор ще бъде новина свързана с кражба, измама или друг вид драма в живота на хора, които познавате.

Седмицата подготвя за вас най-различни изненади или промени в плановете ви в една по-различна (но не задължително неприятна) посока от това, което очаквате.

Една изненада ще намери време и място да се случи в собствения ви дом.

Тази седмица ще бъде благоприятна за закупуване на вещи за дома или за други придобивки. Ще имате благоприятно време за разрешаване на имотни проблеми или за грижи за имот, който притежавате.

Ще можете да направите важни за вас промени в дома си свързани предимно с по-добрите удобства, вероятно нужни ви за есенните и зимни месеци.

Момчетата и момичетата ще имат седмица, която ще остави трайна следа в живота им. Действате устремено за изпълнение на вашите планове и идеи. Сега много хора и обстоятелства ще бъдат на ваша страна. Покажете растеж като личности независимо от възрастта си. Ще може да разчитате на помощ или разбиране от страна на майка, сестра, баба и друга близка жена.

Жените ще останат разочаровани, излъгани или подведени от думи и действия на мъж, с когото имат контакти в работа, в обществен или политически живот. Любовният ви живот носи изненади. Финансовите ви дела ще имат значение за семейството ви и отговорността за тяхното развитие ще бъде изцяло ваша.

Мъжете ще трябва да проявят максимална предпазливост през тези седем дни. Никакви рискови, никакви екстремни ситуации или спортове. Всичко свързано с пари или с документи ще трябва добре да бъде проверявано. Ще имате интересни срещи, но не губете времето си в забавления с приятели, които не ви носят полза.

Везни

През седмицата от 25 – 31 октомври ще ви липсва желание да се ангажирате с отговорни семейни задачи, срещи и събирания. Желанието ви ще бъде за повече почивка и приятни за вас занимания.

В действителност тревогите или проблемите, които ще имате да разрешавате няма да са от тази седмица. Достатъчно разумни сте да осъзнаете, че колкото повече отлагате нещата, толкова по-сложни стават за разрешаване. Тази седмица ще изиска от вас да направите трудни компромиси и отстъпки.

Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще ви се сторят първоначално странни или трудни за разбиране личности. Определено ще се нуждаете от време за опознаване, преди да изградите отношенията си с тях.

Конфликтите през седмицата ще са предимно свързани с ежедневните ви дела, които от време на време ще провокират спорове и противоречия.

Събитие в живота на мъж ще даде силно емоционално отражение в живота на ваши приятели, съседи или роднини. Възможно е то да бъде свързано с вид загуба или неприятен инцидент.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел или разстояние.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще могат да разговарят открито по важни теми, да получат полезна информация и да осветлят пътя си, като възможност за развитие. Пазете личните си вещи на обществено място от загуба или кражба. Възможни са леки здравословни неразположения или инциденти.

Мъжете ще имат седмица, която ще благоприятства развитието на финансовите дела. Сега може да намерите по-добре платена работа, да спечелите малко пари от лотария, да уредите неприятен проблем свързан с пари. Не всичко ще се развива динамично за вас през тази седмица, но дори в моментите на застой ще има някаква полза за вас.

Жените ще имат ангажимент свързан с жена от семейството, който ще изиска или повече време за реализиране или друга промяна в първоначалните планове за седмицата. Възможни са различни събития свързани с дете или с млад човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които неочаквано ще ви ангажират.

Скорпион

През седмицата от 25 – 31 октомври може да имате любовни преживявания, които да ви помогнат да хармонизирате вече създадени отношения. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова любовна връзка, стига това да не е свързано с желанието ви да си поиграете на влюбени.

През седмицата повод за събиране или за оживени разговори ще бъде събитие в живота на жена.

Възрастна родственица ще ангажира вниманието ви с нейни лични дела, за които е много вероятно да се нуждае от помощ.

Като цяло може да очаквате една интересна седмица, без някакви драматични събития.

Това ще бъде благоприятно време за получаване на заплата, хонорар или други парични приходи.

Постарайте се да не преминавате през тази седмица с несериозно отношение към планове и хора, с които ви предстои да имате контакт или отношения.

Момчетата и момичетата нека не натоварват телата си с различни несвойствени дейности, спортове и всичко, което носи някакъв риск. Здравето ви ще е лабилно, изненади са възможни всякакви. Това ще бъде благоприятно време за ангажиране с дейност, от която ще очаквате някакви парични приходи.

За мъжете ще бъде по-трудно да постигнат реални успехи, като това най-вероятно ще се дължи на факта, че ангажименти им през тази седмица ще се нуждаят от по-дълъг период на развитие. Семейните ви и родителски ангажименти ще са повече или по-сериозни. Ще имате срещи с различни хора, с които ще дискутирате важни лични или професионални теми.

Жените ще имат трудни, но важни и вероятно продуктивни отношения с хора, с които работят заедно от дълго време. Работата или бизнеса ви ще имат важно значение за вас през тези седем дни. Ще може да изчистите някои притеснения около дейност или проект, с които сте ангажирани в момента. Това ще бъде добра седмица за покупки лично за вас или за дома ви.

Стрелец

През седмицата от 25 – 31 октомври на мнозина от вас им предстои една среща с жена или преживяване свързано с важно събитие в живота на жена от кръга роднини.

Като цяло през тази седмица влиянието на жени в личните ви и професионални дела ще бъде по-голямо.

През седмицата ще следите внимателно развитието на едно интересно събитие в живота на ваши семейни приятели или съседи.

Ще очаквате с нетърпение или с безпокойство изпълнението на важно за вас обещание.

През седмицата ще имате ангажимент свързан с парични дела, с финансов документ или с банка.

Може да възникне забавяне или някаква пречка при получаване на пари през тази седмица.

Момчетата и момичетата ще преминат през интересна седмица, с реални възможности за прогрес в образование или кариера. Много важен седемдневен период, който ще трябва да се приеме като такъв и да се използва максимално.

Тревоги и проблеми ще има, но към тях ще трябв ада се подходи разумно, дори да възникне необходимост от съвет или помощ от по-възрастен човек. Вление през тази седмица във вашите решения и действия ще има от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мъжете ще трябва да се погрижат за здравето си или за здравето на човек от собственото си семейство. Не допускайте стреса в ежедневието ви да се задълбочава с по-голямо безпокойство от ваша страна, тъй като здравето ви веднага ще реагира. Това ще бъде благоприятно време за работа с финансови документи, споразумения и всякакви парични операции.

Жените ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни емоции и преживявания, но не прекалявайте с удоволствията и с разходите си за тях.

Ще търсите причина за ваши разочарования, за събития в живота ви, които са предизвикали неочаквани клюки или неприятни коментари. Моменти на тъга за възможни и ще са свързани с един неприятен конфликт или емоции свързани с ревност.

Козирог

През седмицата от 25 – 31 октомври очаквайте срещи или събития свързани с хора, които живеят в друг дом или в друг град.

Възможно е да имате среща или събиране с тях, както и да планирате такива неща до края на годината.

През тази седмица ще имат възможност да постигнете успех в дела, които сте започнали преди. Различни обстоятелства през тази седмица ще ви помогнат за по-бързо или положително развитие.

През тази седмица ще сте съпричастни към една лична драма в живота на ваши приятели.

Ще ви се наложи да отделите внимание и грижи за здравето на роднина.

Ако през тази седмица страдате от любовни недоразумения или проблеми, вината в някаква степен ще бъде и ваша.

Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на битови проблеми и ремонти.

Момчетата и момичетата ще планират различни неща, чиято реализация ще трябва да се случи до края на годината. Ще сте склонни да гледате по-оптимистично на бъдещето си, независимо от настоящите ви проблеми и ангажименти. Внимание ще изискат ваши лични отношения с представители на Риби, Рак или Скорпион и предимно личната информация, която споделяте с тях.

Мъжете ще имат желание да се забавляват с различни изненади, които ще подготвят за любимите си хора или приятели. Може неочаквано да отидете на гости или да поканите някого на среща. Очакванията ви за този седемдневен период може да имат връзка с млад мъж, син, внук, приятел, по-млад брат и др.

Жените ще имат неприятен ангажимент с дете или с млад човек. Вероятно е да получите през седмицата новина свързана с бременност или с раждането на дете. Представители на Козирог, Дева или Телец ще имат влияние върху ваши домашни или имотни дела. Предстои ви някаква раздяла с жена, която може да пътува, да избягва поради някаква причина общуването си с вас или поради друг някакъв повод.

Водолей

През седмицата от 25 – 31 октомври ще възникнат изненади, които ще са свързани с вашата работа, образование или собствен бизнес. Много от тези събития ще имат връзка с най-различни хора или от различни разстояния.

Тази седмица ще е едно непредсказуемо за вас време. По-голямото напрежение, което ще преживеете може да доведе до емоционални или прибързани решения.
Това, което може да ви помогне е да запазите спокойствие, да следите и изчаквате естественото развитие на събитията.

През тази седмица лесно ще възниква напрежение на работното ви място с колеги, клиенти или ръководители, поради неуместни коментари или объркващи задачи.
Ако допуснете спорове или конфликти на работното си място, в тях почти винаги влияние ще имат вашите лични чувства и настроения.

Събитията през тази седмица ще определят в голяма степен живота ви. Може да си мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще разберете грешката си.
Момчетата и момичетата ще отделят време и пари за лични покупки и удоволствия. Ще имате различни срещи, ще получите покана за някакво събиране или публично мероприятие. Ще имате много контакти с приятели, но нека това не влияе на ежедневната ви програма и задачи. Създавайте си настроение, без да вредите на личностната си реализация.

Мъжете ще се наложи да помагат на хора, които имат неприятности в семейството или в работата си. Внимавайте с какво се ангажирате, за да не си навлечете нежелани проблеми и неприятности. Не бързайте с изпълнението на ангажиментите си през тази седмица. През този период наистина ще бъде важно тяхното качество, а не бързина.

Жените ще могат да постигнат много, но с помощта на важни хора, които са роднини, колеги или приятели. Важна роля в живота ви през тези седем дни ще изиграят хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Предстои ви да получите важни новини, полезна информация или документ. Ще ви зарадва любовен, романтичен или приятелски разговор с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Риби

През седмицата от 25 – 31 октомври ще бъдете изненадани от новини свързани с пари или ще възникнат непредвидени ангажименти от финансов характер.

Възможно е да възникне необходимост да посетите банка или друга финансова институция.

Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с различни документи или договори.

През тези дни ви предстоят доста ангажименти с вашето семейство и дом, които ще са предварително планирани, като: ремонти, подобрения, подготовка за есенния сезон, работа в личното ви стопанство и др.

Конкретно събитие ще предизвика необходимост от важен разговор или среща с мъж, който е ваш роднина.

През тази седмица ще имате късмет, но избягвайте да го използвате за пари или други комерсиални/нечестни цели.

През тази седмица ви предстои важно познанство или среща с жена.

Предстоят ви приятни моменти с приятели, с които имате общи обществени или политически цели.

Момчетата и момичетата ще искат и ще знаят как да се забавляват. Въобще удоволствията и забавленията ще са важни за вас през тези седем дни. Мислете обаче с кого се събирате, къде отивате и доколко посещавате сигурни, защитени от проблеми и неприятности места. Влиянието в живота ви на жена: майка, баба, по-голяма сестра и др. не бива да се приема като контрол върху вашата личност.

Жените ще планират добре домашните си задължения, тъй като много хора и задачи ще зависят от тях. Любовта ще присъства много ярко в живота ви през тази седмица, още повече ако самите вие имате желание да внесете нови, свежи идеи във вашите отношения. Някои неприятности в живота ви за съжаление продължават доста дълго време, което може да ви принуди да вземете трудни, но важни решения.

Мъжете ще движат бавно своите дела, с идеята, че и утре е ден, пък и през другата седмица няма да е късно… В един момент обаче това може да окаже влияние върху настроението и самочувствието ви, а в някои случаи дори да предизвика леки здравословни неразположения. Успеете ли да се отървете от една такава лежерна нагласа, то може да се окаже, че седмицата ще прояви неочаквана щедрост към вас, с различни нови шансове и събития.

Източник: astro.velida.net