Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 1-7 ноември)

Овен

През седмицата от 1 до 7 ноември ще имате повече проблеми за разрешаване. Вероятно те ще възникнат внезапно или от място, откъдето не очаквате. Не бива да ви създават паника, защото ще успеете да намерите най-доброто разрешение за тях. Не е нужно винаги да сте победители или да печелите, нали?

През седмицата бъдете внимателни, защото са вероятни инциденти в дома ви с техника, инсталация и др. Това ще провокира необходимост от неочаквани промени, ремонти, замяна на повредените вещи с нови и др.

През седмицата ще бъде важно да избягвате да се завръщате в миналото си, като съжаление за пропуснати възможности или прибързано прекъснати отношения. Това няма да ви донесе нищо положително или градивно, освен ако не търсите поука от конкретна житейска ситуация.

Седмицата ще се запомни с неочаквана новина свързана с човек, когото познавате.

През седмицата ще имате възможност за успешна професионална изява, за постигане на положителни резултати и успехи в кариера, бизнес, публична изява и др.

Новите ви начинания ще имат шанс за благоприятно развитие, и е възможно да изискат срещи и разговори с най-различни хора.
Мнозина ще изпитат гордост от собствените си действия, успехи или развитие в дадена област. През тази седмица ще бъде важно да събирате знания, умения, да не бъдете лениви, самонадеяни или разхищаващи това, което живота ви дава.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от разговор или действие на мъж: дядо, баща, по-голям брат, учител и др. Ще запомните тези дни със събитие свързано с ваш връстник, съученик или приятел от мъжки пол.

Мъжете ще бъдат разочаровани от една новина или отговор на тяхна молба, искане, предложение. Предположенията ви за тази ситуация ще са свързани с нечии нечестни, задкулисни или злонамерени действия.

Жените ще научат тъжна новина свързана с човек, който е бил техен приятел, колега, съсед или близък познат. Ще ви зарадва договор или документ и въобще информация, която ще има добро влияние върху вашите финансови дела и приходи.

Телец

През седмицата от 1 до 7 ноември ще имате интересни преживявания на работното си място или чрез професионалните си контакти с хора извън вашата фирма или компания. Внимание там (на работното ви място) ще изискат действия с техника, специфични или конфиденциални документи, където може да възникне неочаквана ситуация.

Вашите любовни отношения през тази седмица може да са в основата на конфликт с някой, който се противопоставя на вашия избор или има друга някаква цел. Избягвайте да се влияете от коментари на други хора относно вашата любов, брак или партньор.

През тази седмица ще имате финансови отношения с приятели или с хора, с които имате общи интереси. Постарайте се винаги всичко да бъде доре подсигурено с нужните за вашата сигурност документи.

Ще разговаряте с приятели или с колеги, които ще ви споделят за техни финансови проблеми или загуби.

През седмицата ще имате, както приятни, така и неприятни ангажименти свързани с деца или роднини.

Неочаквани преживявания може да имате с тези от тях, които са родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с продажба или отдаване вещи или жилище под наем. Въобще може да очаквате добро развитие на ваши планове свързани със собственост, която притежавате.

Момчетата и момичетата Телец ще имат благоприятна седмица за пътуване и за общуване с приятели, които в момента се намират в друго населено място. Ще имате и любовни вълнения, но приятелството, което искате да изградите или съхраните няма да се нуждае само от емоции, но и от други стойностни неща.

Мъжете ще се наложи да подредят по-добре вещите си и всичко, от което зависи комфорта в дома. Отстранете непотребните, ремонтирайте повредените и купете това, което отлагате от доста време насам. Седмицата носи преживяване свързано с роднина или с приятел на вашето семейство, който живее на някакво разстояние от вас.

Жените ще очакват развитието на някои събития, които са поставили своето начало през предходната седмица. През тези седем дни обаче техния развой може да поеме съвсем различна или неочаквана посока. Повод за събиране или приятно преживяване може да бъде момче или млад мъж от близкото ви обкръжение.

Близнаци

Седмицата от 1 до 7 ноември обещава да бъде доста доста напрегнато и неспокойно време за вас. Ще имате много повече задачи или ангажименти, чието изпълнение ще бъде важно да се случи в рамките на тези седем дни.

В повечето случаи те ще бъдат свързани с документи, договор или с пари, което ще изиска от вас по-голяма концентрация и практичност при тяхното изпълнение.

Избягвайте на всяка цена конфликти и спорове, независимо колко сте ядосани или разочаровани, тъй като това определено ще бъде загуба на време и енергия.

Важна роля за вашите успехи през седмицата ще има умението ви да се организирате по най-практичен начин. Подсигурите ли се с добра организация, ще успеете да избегнете евентуални проблеми, грешки или друг вид затруднения.

Седмицата ще се запомни със среща или събиране по приятен или важен повод.

Домашните ви задължения ще са най-различни, но като цяло ще са свързани с бъдеща промяна в дома или в семейството ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или за търсене на такова, за тези от вас, които се намират в такава ситуация.
Добро развитие ще имат ваши планове свързани с ремонти, подобрения, покупки на вещи за дома или уреждане на различни имотни проблеми.

Момчетата и момичетата ще срещнат нови хора през тези седем дни. Присъствието на някои от тях няма да има никакво значение, но появата на други хора, може да бъде знакова, съдбовна. Следа в събитията, които ще преживеете през тези седем дни ще оставят хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете ще имат ангажименти към собствените си деца (тези от вас, които вече са родители). Домашните ви задължения и през тази седмица ще са повече, особено тези от тях, които са свързани със собственото ви семейство или със семейството на ваши родители.

Конфликтите през тези седем дни ще са свързани с неприятности, за които всеки ще търси вина у другите хора, но не и в самия себе си.

Жените ще мислят, разсъждават, преценяват плюсовете и минусите във всяка една по-драстична ситуация, особено ако е свързана с хора от кръга ви приятели.

Предстои ви седмица, в която ще получите голям обем информация важна за личните ви и за професионалните ви дела. Голяма част от нея могат да се окажат клюки, догадки за едно или друго и съвсем малка част ще бъде наистина ценна за вас.

Рак

През седмицата от 1 до 7 ноември може да се зарадвате на една нова подредба или покупка за дома. Това ще бъде нещо, което ще даде повече удобства или ще бъде необходима вещ за дома ви.

През седмицата могат да ви изненадат новини или събития свързани с пари или с финансов документ. За някои от вас това ще бъде важно, защото ще спомогне закупуването на нещо важно за дома.

Ще получите новини относно здравето или лечението на близък роднина или приятел.

Възможно е да се окаже, че е възникнало погрешно лечение поради неправилна диагноза или допълнително заболяване, за което не е имало предварителна информация.

Тази седмица ще се преживеят важни събития или ще се вземат решения свързани с хора от кръга ви роднини.

През тези седем дни ще бъде важно да бъдете реалисти в това, което искате или очаквате от хората.

През седмицата ще ви изненада покана или предложение, което ще ви задължи с положителен отговор. Това ще има отношение към вашите финансови дела и интереси.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за развитие на ваши планове свързани с пътуване или с хора отблизо и далеч.

Мнозина ще имат да разрешават различни проблеми или неприятности с мъже или такива свързани с техния личен живот.

Момчетата и момичетата Рак ще преминат през седем важни и успешни дни, в които могат да получат различни възможности да докажат своите качества и знания. Ще имате поводи за приятни събирания или срещи, свързани с близки приятели или обожатели. Използвайте максимално шансовете и късмета, които ще получите през тази седмица и не хвърчете из облаците.

Мъжете ще приемат отговорно ангажиментите си през тази седмица и най-вероятно почти всички от вас ще изградите предварителен график на вашите действия и задачи.

Събитие в живота на човек роден под знак ана Рак, Риби или Скорпион ще ви повлияе по някакъв начин.

За жените значение ще имат разговори или срещи с приятели от различни разстояния.

Ще получите ценна за вас информация или документ, за който не бързайте да споделяте на други хора. Важността на тази седмица ще се състои в опасността да изгубите нещо или някого, затова ценете времето си, ценете отношенията си, бъдете хора.

Лъв

През седмицата от 1 до 7 ноември няма да сте доволни от това, което ще постигнете. Възможно е да се натоварите с повече ангажименти, да не ви стига времето за тяхното изпълнение или да се ангажирате с обещания, които ще ви бъде трудно да изпълните. Бъдете внимателни с обещания, които давате за да не попаднете в неприятна ситуация.

Новини свързани с ваши стари приятели или познати ще ви разстроят поради някаква причина. Ще се замислите дали може да помогнете или е достатъчно да проведете един разговор по телефона, за да ги успокоите или подкрепите.

Разделите или загубите, които ще преживеете през тези седем дни ще са част от процеса на промени в живота ви. Някои ваши отношения или ангажименти няма да имат място в бъдещето ви и те ще трябва да приключат с края на тази година.

Здравословните ви неразположения не бива да бъдат пренебрегвани, само защото нямате време, изпитвате страх или нямате доверие към лекарите. Много скоро това може да бъде по-неприятен проблем.

През седмицата ще имате труден разговор с човек, с когото имате лични или професионални контакти. Този разговор ще определи ваше решение, което ще вземете още през тази седмицата.

През този период ще ви изненада покана или предложение за нещо, което може да промени плановете ви за близкото бъдеще. Това преживяване ще има някаква връзка с жена.
Чрез писмо или телефонен разговор ще научите за някои събития, които сте пропуснали, и които са се случили преди време.

През тази седмица ще сте склонни да действате внимателно, предпазливо, бавно поради страх, че може да допуснете грешка или да вземете прибързано решение.

Седмицата вещае важно събитие свързано с мъж, който е ваш роднина или приятел.

Момчетата и момичетата ще се наложи да прекарат повече време в дома си. Женското влияние в делата ви през тази седмица ще бъде по-силно, особено от страна на момичета, които са ваши съученици, приятели или колеги в Университета.

Мъжете ще са склонни към прибързани действия, което може да доведе до погрешни решения. През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под огнен зодиакален знак.

Плановете, които ще изградите или подготвите през тази седмица ще имат възможност за добра реализация. Ще ви бъде от полза общуването с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще са предпазливи в контактите си с непознати хора или с такива, които търсят умишлено контакт с вас. Ще ви натовари емоционално един разговор с човек роден под земен зодиакален знак. неприятна новина свързана с мъж може да ви разстрои за дълго време.

Дева

През седмицата от 1 до 7 ноември ще ви бъде приятно да прекарате свободното си време с човек, който е интересна личност, с много познания и опит в различни сфери от живота. Това може да бъде начало на едно ново приятелство, което тепърва ще се развива.

През тази седмица ще осъзнаете причините за някои свои пропуски от близкото си минало. Благодарение на тях и на опита, който са ви дали, ще можете да осъзнаете важността на вашите нови житейски цели.

Тази седмица ще бъде интересна откъм развитие на различни планирани и непланирани събития.

Някои от тях ще изискат от вас да вземете решение или да направите някаква промяна.

Седмицата ще е важна за вашата кариера или собствен бизнес, за тези от вас, които имат такъв. По-голямата концентрация и мобилизация ще ви помогне да успеете дори в неща, за които досега сте изпитвали несигурност или страх.

Твърде многото емоции през седмицата могат да бъдат причина за по-чести състояния на умора или безсъние. Не пренебрегвайте необходимостта от достатъчно време за почивка и здравословно хранене.

Тази седмица ще отбележите важен празник в живота на близък човек, като това може да стане чрез събиране в домашна обстановка, поздравления чрез телефонен разговор, изпращане на поздравителна картичка или подарък и др.

Момчетата и момичетата ще имат повече сериозни задачи свързани със своето образование или работа. Очакват ви неочаквани събития в този план, но те няма да създадат драма в живота ви. Повод за среща или събиране може да бъде момиче или млада жена. В някои случаи една такава среща или гостуване могат да имат връзка със здравето на тази личност.

Мъжете ще бъдат изненадани от лъжите или действията на човек, за когото са имали много по-добро мнение и респект. Особено болезнено ще преживеете подобни действия, ако те са насочени против вас.

През седмицата ще имате причина да общувате с мъж, който живее на разстояние от вас. Възможни са пътувания, но предимно на кратки разстояния.

Жените ще имат късмет и дано осъзнаят неговата важност в този момент, в този етап от живота си. Използвайте вашите шансове прагматично и мъдро. Не всеки ден ще ви се дават такива. През тази седмица ще се наложи да обмислите много по-обстойно едно ваше решение, което ще има връзка с някакъв вид имущество или собственост.

Везни

През седмицата от 1 до 7 ноември ще трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в дома или на работното си място. Безсмислено е да отлагате подобни действия, тъй като все по-трудно ще ви бъде да намерите добро решение. Ако се чувствате объркани посъветвайте се с близки приятели.

През седмицата отделете внимание за битови ремонти, подобрения или нововъведения в дома си. Дори нещо малко в този план може да ви донесе добро настроение.
Седмицата ще бъде благоприятна за работа в дома или в стопанство: градина, ферма и други, за тези, които имат такива.

Това ще бъде благоприятно време за покупки на вещи за дома или на инструменти (техника) важна за вашата работа.

През седмицата ще имате ангажимент с жена, която ще има нужда от съвет или ще има желание да прекара част от времето си с вас.

Не отлагайте един деликатен разговор с жена, в очакване на по-благоприятно време, такова никога няма да имате. Може да я обидите с истината, която смятате да и кажете или да предизвикате нейното недоволство, но това рано или късно все пак ще се случи.

През седмицата ще ви подразнят опити за манипулация или измама от страна на колеги, клиенти или съседи, които не прикриват своите интереси и цели.

Седмицата ще бъде благоприятна за емоционални преживявания, особено където има взаимност в чувства и цели, а не налагане единствено на собствената воля и желания.

През седмицата ще имате очакване за едно телефонен разговор, който няма да ви разочарова. Възможно е той да бъде с човек отдалеч или да касае неща свързани с по-далечното ви бъдеще.

Момчетата и момичетата ще изпитат неудобството, което ще им причини една лъжа или неизпълнено обещание. Като цяло седмицата ще бъде добра особено ако сте вложили много труд в някакъв изпит, представяне и др.

Ще следите с нетърпение действията на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, тъй като те ще повлияят на ваши собствени решения.

Мъжете ще преживеят приятни моменти, с интересни или любими хора. Ще обсъждате интересни теми с представители на Риби, Рак или Скорпион свързани с локални или световни събития. Разговор с мъж може да ви провокира или принуди да вземете едно решение или да реализирате една малка, вероятно незначителна промяна.

Жените ще са много социални през тази седмица. Ще ходите някъде, ще посрещате някого, ще сте в движение и ще имате много разговори по важни за вас теми. Ще обсъждате с приятели или познати различни финансови въпроси или дела, които са важни, както за вас, така и за тях. Неприятностите в работата ще изискат корекция в начина ви на работа.

Скорпион

През седмицата от 1 до 7 ноември ще възникне неочаквана ситуация свързана с пътуване или с контакти с хора, които живеят в различни градове или държави.
Това е седмица, която ще бъде запомнена с повече движение и с повече ангажименти.

Разбира се всичко ще зависи от готовността ви да бъдете активната страна в събитията през седмицата, а не да седите само на мястото за зрители.

Ще бъде добре да прекарате повече време навън с роднини или с приятели, сред природата. Бъдете отворени за социални или професионални контакти с най-различни хора.
През тези седем дни ще можете да приключите с един неприятен или затормозяващ ви ангажимент или отношения.

Някои от вас ще преживеят емоционално една неочаквана новина свързана с драма в живота на човек, когото познават.

През тази седмица бъдете откровени и директни с хората около вас. Старайте се да казвате истината, колкото и да ви бъде трудно.

Забравете за добрите маниери, ако някой се опитва да ви навреди. Избягвайте обаче конфликт с човек, който има различни от вас разбирания за живота. Нито вие щ го промените, нито той вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически действия и ангажименти.

Момчетата и момичетата ще трябва да се движат много предпазливо през тези седем дни. Няма нужда да бързате, няма нужда да действате емоционално. За всяко важно нещо в живота ви ще има време и място.

Очакванията ви ще бъдат едни, но в действителност възможностите ви ще бъдат ограничени. Няма нужда от драма, нищо не ви вреди в момента…

Мъжете ще имат интересна и успешна седмица, в която дори да не търсят нови шансове или възможности, такива ще се появят по естествен начин. Късмета е в малките, но важни шансове, които ще ви бъдат дадени.

През тази седмица може да поправите важна вещ за дома си или да купите нова, което ще създаде настроение в семейството ви. Внимавайте за създаване или разпространяване на клюки и фалшиви новини.

Жените ще се наложи да проявят по-сериозно отношение към разговори или искания на хора от кръга си роднини, приятели или колеги. Не бива да омаловажавате нито едно събитие през тези седем дни.

Домашните ви задължения няма да намалеят, но това не означава, че всички отговорности и задължения трябва да бъдат ваши. Ще преживеете емоционално разговор или събитие свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Стрелец

През седмицата от 1 до 7 ноември ще ви се наложи да отделите повече време за семейството си. Възможно е да ви липсва близък човек или да имате нужда от помощ в домашната си работа.

Несемейните представители на този зодиакален знак ще са подвластни на силно желание за обвързване с партньор, за съвместно съжителство или създаване на семейство, за постигане на по-голяма емоционална стабилност.

Ако нямате романтична връзка, седмицата ще бъде благоприятна за търсене на такава в Интернет и за начало на кореспонденция.

Седмицата ще бъде щедра откъм изненади. Тяхната цел не е да ви радват, а да ви насочат към правилната посока на развитие, особено ако сте попаднали в „задънена улица“.

Тази седмица определено ще бъде важна за ваши бъдещи успехи в работата или в обществените ви дела.

Амбиция и постоянство ще ви трябват за да може да постигнете конкретни резултати не само през тези седем дни, но и за в бъдеще.

Не игнорирайте съветите от страна на жена, защото тя ще има искрено желание да ви помогне.

През тази седмица срещи или събития ще ви върнат към ваши минали грешки или пропуски. Завръщането към миналото е, да ви припомня някои ситуации, които има опасност да повторите отново през тези седем дни.

Момчетата и момичетата ще имат сравнително малко свободно време за приятни занимания. Всъщност това ще зависи и от собствените ви решения и приоритети.

По-важно ще бъде вашето семейство да може да разчита на вас, особено тези от вас, които имат семеен бизнес, ферма или друг вид стопанство (занаятчийска дейност). Може да ви бъдат интересни хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, стига това да не влияе върху вашите решения и начин на живот.

Мъжете ще запомнят тази седмица с преживяване свързано с момиче или с млада жена. Ролята на мъж в живота ви през тази седмица ще касае предимно влиянието му при вземане на важни решения или организиране изпълнението на важни планове и задачи.

Вероятни са грижи за здраве или за по-добра физическа форма. През седмицата ще бъдете очаровани от действия, думи или помощ от страна на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще имат поводи за приятни срещи и събирания или сами да създадат такива.

Ще искате повече положителни емоции в ежедневието си и ще игнорирате опитите на неприятни или мрачни хора да ви влияят по някакъв начин. Внимание ще изиска информация, която ви се струва подозрителна, по-скоро невярна, отколкото вярна и др. Моментите на тъга могат да имат връзка с неочаквани събития в живота на познати хора

Козирог

През седмицата от 1 до 7 ноември ще имате възможност да преживеете много положителни или неочаквани емоции.

Не бързайте да реагирате! Не бързайте нито да се радвате, нито да се ядосвате. Следете събитията с разум и с мъдростта, която сте натрупали от житейския си опит досега.

Много е вероятно да направите прибързана преценка на развиващите се в момента събития в живота ви, а последствията да са неблагоприятни за вас.

Много неща, които ще се случат през тази седмица ще ви накарат да промените планове, настроения и отношения.

Споровете и конфликтите през тази седмица вероятно ще са провокирани от вашето нетърпение или поради неумението ви да изразите дипломатично несъгласието си с действия или решения на роднини, приятели или колеги.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за планове свързани с пътуване, както и за развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния.

През тези седем дни ще очаквате телефонен разговор или получаване на документ, като тези събития може да се забавят и отложат, което няма да ви навреди.

Като цяло пред вас е една интересна седмица, в която ще имате различни преживявания, които ще ви донесат оптимизъм за бъдещето ви.
Момчетата и момичетата ще преминат през седем интересни и успешни дни. Всичко ще зависи от това, какви планове имате за бъдещето си и към какво реално се стремите с усърдие и постоянство.

Предстои ви да научите важен житейски урок чрез разговор или събитие свързано с по-възрастен от вас мъж. През тази седмица може да преживеете безпокойство или да имате грижи около здравето на близък човек.

Мъжете ще обичат да пазаруват, да променят дома си или личния си офис с нови неща. Ще искате да бъдете забелязани и оценени от другите хора заради познанията, уменията, които имате в дадена област.

Ще ви дразни разпространението на фалшиви новини, задкулисните действия на хора, които познавате или на обществени и политически личности. Понякога един малък необмислен коментар може да бъде в основата на неприятна и бързо разпространяваща се клюка.

Жените ще очакват развитието на събития, които са под контрола на други хора. Техни решения или предложение ще определят вашите планове почти до края на тази година. Много непредсказуема седмица по отношение развитието на финансовите ви дела и планове, свързани както с получаването, така и с използването на пари или документи.

Водолей

През седмицата от 1 до 7 ноември ще се наложи да поемете по-голяма отговорност при изпълнение на ангажименти, които почти винаги ви създават някакви затруднения. Ще бъдете натоварени с различни задачи, които ще изискат по-голяма концентрация при тяхното изпълнение.

Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, за посещение в държавна, банкова или данъчна институция.

Различни събития и ситуации през тези седем дни ще ви провокират да вземете важни решения или предприемете някаква промяна.

Събитие в живота на жена ще бъде повод за събиране или ще възникне друг емоционален ангажимент свързан с нея.

През тази седмица ще имате повече срещи с роднини или с приятели, с които ще проведете интересни или важни за вас разговори.

Ще ви бъде приятно да прекарвате повече време с хора около вас, а не да сте сами.

Семейните ви дела възникнали през изминалата седмица ще продължат своето развитие.

Роднини и приятели от близо и далеч ще ви потърсят за съвет, помощ или просто за разговор.

Тази седмица ще бъде важна за развитието на ваши планове свързани с работа, която ще бъде важна за дома, в който живеете.

Момчетата и момичетата ще имат желание да прекарат повече време с романтични преживявания, флиртове или други емоции свързани с обожатели. Неочаквани преживявания ще имате с човек, когото харесвате или който има интерес към вас, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Възможни са обаче и разочарования свързани с негативни или злонамерени коментари, относно вашето поведение.

Мъжете ще вложат много повече енергия в работата или в бизнеса си и това ще бъде за тяхно добро. Контактите ви с представители на различни институции могат да ви срещнат с лицемерни хора или такива с лоши маниери, с липса на професионализъм и др.

Много бавна или сложна като развитие седмица, с най-различни предизвикателства и провокации към вашето търпение.

Жените ще се наложи да проявят по-голям такт и дипломатичност при срещи и разговори с хора, които имат репутация на трудни за общуване личности. Влияние върху делата ви през седмицата ще има от страна на хора родени под земни зодиакални знаци.

През седмицата всяка една от вас ще получи шанс за реализация на своя идея или план, но дали ще ви стигне смелост и амбиция да доведете нещата до успешен край?

Риби

През седмицата от 1 до 7 ноември ви предстои много усилена работа, която ще изиска комуникация с най-различни хора, с пътуване, с повече телефонни разговори или други отговорности. През тези седем дни очаквайте повече професионални или бизнес ангажименти, делови срещи и работа с документи.

Тази седмица ще бъде благоприятна за начало на нова работа или за търсене на нова работа, за тези от вас, които са фокусирани към това.

Ще преживеете различни емоционални събития свързани с човек от кръга ви роднини, съседи или близки приятели.

Седмицата носи новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Ще бъде добре да не допускате претоварване при изпълнение на ежедневните си задачи. Пазете здравето си от различни инфекции, вируси или физически натоварвания.

През седмицата ще получите много интересни за вас новини или информация.

Не отказвайте покана за срещи или разговори, тъй като те могат да ви изненадат в положителен смисъл.

Моментите на стрес и напрежение, които ще възникнат през седмицата ще са свързани с ваши страхове за бъдещето.

Момчетата и момичетата ще се наложи много дипломатично да подходят и излязат от една деликатна ситуация свързана с по-възрастен мъж. Възможно е да сте допуснали грешка, да сте причина за разочарование или да сте излъгали за нещо.

Предварителните ви очаквания за развитието на различни събития през тези седем дни може да ви направи по-пасивни, което ще бъде „наказано“ по някакъв начин.

Жените ще имат благоприятно време за подобрения в дома си, покупки на вещи за домашния комфорт и др. Може да пътувате с дете, да общувате повече с дете, което живее на разстояние от вас и др.

Домашните ви задължения няма да намалеят, но определено ще ви липсва желание да се ангажирате с тях. За някои от вас са вероятни здравословни неразположения или притеснения около някаква диагноза (за вас или за близък човек).

Мъжете ще развият интересни контакти с най-различни по възраст или социално положение хора. Ще има много динамика в социалния ви живот, повече нови познанства и общуване с хора с различни интереси и от различни разстояния.

Любовният ви живот ще бъде интересен, защото ще има някой, който ще иска да привлече вашето внимание. Пазете се от клопки или действия на меркантилни хора.

Източник: astro.velida.net