Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8 – 14 ноември)

Овен
През седмицата 8 – 14 ноември ви предстоят важни събития свързани с ваши професионални или бизнес отношения предимно с жени или дейност свързана с тях.

Възможно е да преживеете различни промени, да стартирате нова дейност или да привлечете нови клиенти и др.

Ваши родственици които живеят наблизо или надалеч ще ангажират вниманието ви с техните лични проблеми или ще възникне неотложен ангажимент свързан с тях.

През седмицата повечето от вас ще получат пари от неочакван източник. В някои случаи са възможни пари, които ще получите от разстояние, по банков път или други системи за парични трансфери.

Ще се наложи да бъдете съветник или да успокоите по някакъв начин един конфликт или емоционална драма в семейството на ваши приятели или съседи.

През седмицата ще закупите една необходима или полезна вещ за вас. Внимавайте за качеството и не разчитайте само на рекламата, която някъде сте видели.

Тази седмица ще ви се наложи да направите компромиси, но с пълното съзнание, че само така ще можете да си осигурите спокойствие или важен успех. Това особено важи за тези от вас, които преживяват неприятни домашни или семейни проблеми.

Тези от вас, които имат семеен бизнес ще имат възможност да подобрят доходите си, да заработят нещо допълнително, да получат голяма поръчка и др.

Момчетата и момичетата Овен ще преминат през важна и успешна седмица, особено ако ви предстоят изпити, представяния и всякакъв вид публични изяви. Може да ви изненада подарък или жест на внимание от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак.

Мъжете нека не пренебрегват някои здравословни неразположения през тези седем дни. Любовният ви живот може да бъде интересен, стига да не се опитвате да възраждате отношения, които отдавна трябва да са останали в миналото ви.

Жените ще бъде добре да се стремят към важни професионални изяви, доказване на умения и качества, за да бъдат забелязани и оценени от висшестоящите в службата ви. Седмицата ще се запомни с множество противоречия и спорове, които ще преминават бързо, като пролетни бури в живота.

Телец
Седмицата от 8 до 14 ноември ще се окаже едно удачно за вас време за уреждане на различни неуредици в живота ви. Именно през тези дни може да обърнете по-сериозно внимание на документи и всякаква бумащина, която има някаква връзка с пари.

През тези седем дни ще преживеете неочаквани събития, които ще доведат до естествено развитие и разрешение на важни за вас дилеми и казуси.

Конфликтите с хората около вас само ще създадат ненужно напрежение в отношенията ви. Преценете добре дали имате нужда от такъв стрес в живота си и дали може да избегнете тези конфронтации.

През седмицата вашето здравословно състояние ще се влияе от напрежението в ежедневието ви.

През тези седем дни ще проведете деликатен разговор, който ще постави на изпитание вашето умение да бъдете тактични и дипломатични. Аз вярвам, че вие ще успеете да проявите мъдрост и тактичност да не нараните някого с думи, нито да позволите някой да ви обиди вас.

Ще имате много емоционално съновидение, което ще ви развълнува. Ще е свързано с място, където сте били щастливи или с хора, с които сте имали силни преживявания.
Може да ви изненада вниманието или добрината на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

През тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък, но само чрез достатъчно мобилизация и амбиция от ваша страна.
Ще запомните седмицата с интересни събития и разговори с хора от различни градове или села.

Момчетата и момичетата ще преживеят през седмицата събитие с момиче, което или ще се запомни за цял живот или ще бъде тема на разговори още дълго време. В училище, в университета или там където работите ще възникнат ситуации, които ще ви накарат да бъдете предпазливи в своите реакции.

Мъжете ще имат достатъчно сериозни финансови дела, като тези, които са свързани с жена или с жени, ще изискат особено внимание, а в някои случаи и предпазливост.

Колкото и да се смятате подготвени за всякаква ситуация, винаги има вероятност да останете обект на манипулация, въвличане в дейност, която може да ви злепостави.

Жените ще преминат през седмица, в която ще имат възможност да докажат себе си, своите знания и умения. Възможности ще има, но нищо няма да се случи без вашето активно участие. Седмицата носи сложни отношения с дете или с млад човек, както е и възможно търсене на разрешение на неприятности в живота на собственото ви дете.

Близнаци
През седмицата от 8 до 14 ноември ще ви се наложи да се съобразите с характера или темперамента на роднини или на колеги, с които имате ежедневни контакти. Няма да е лесно, но ще бъде напълно възможно да се справите с едно такова предизвикателство.

Новите познанства през седмицата ще бъдат с хора, които могат да ви дадат много, като информация, знания или помощ. В същото това време, тези хора могат да бъдат досадни или натоварващи ви в психологичен и емоционален план.

През тази седмица ще ви се наложи да разчитате на ваши стари приятелства и познанства с хора, които са лоялни или добри професионалисти, в случай, че контактите ви са свързани с вашата работа.

Като цяло седмицата ще е напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус.

По-често ще бъдете изнервени, докачливи или избухливи. Контролирайте подобни състояния, без да давате свобода на емоциите си, нещо за което може много скоро да съжалявате.

Не пропилявайте тази седмица поддавайки се на влиянието на собствените си чувства и капризи.

През тези седем дни ви предстои да вземете важни решения или да започнете нещо ново в живота си.

Всяка информация или знания, която ще получите през тези седем дни ще ви бъде полезна в настоящето или по-късно.

Не отхвърляйте предложение или покана, които ще получите или поне си дайте време да размислите върху тях.

Момчетата и момичетата ще очакват нещо важно или ново да се случи в живота им, да излязат от някаква сивота в ежедневието, в която са попаднали. Всъщност за вас дори един ден без приключения вече изглежда сив и безинтересен.

Предстои ви обсъждане на нещо важно за бъдещето ви с мъж, който ще има желание да ви помогне или да ви подкрепи. Добро влияние в делата ви през тези дни ще има от страна на мъже родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще преминат през някои затруднения, които може да изглеждат в този момент като загуба, но това е само временно виждане на нещата, преди те изцяло да са се развили. Успехите през тази седмица са напълно реални и постижими, но ще изискат търпение и повече усърдие от ваша страна.

Жените ще са непостоянни в мисли, чувства и цели. Ще се поддавате лесно на моментните си настроения и ще ви бъде трудно да контролирате емоциите си.

Финансовите ви или професионални отношения с мъж е имат особено значение за вас. Предстои ви да посрещнете гости или да отидете на гости при приятен повод или за отмора.

Рак
През седмицата от 8 до 14 ноември ще бъде важно да съумеете да балансирате между домашните и професионални ангажименти и задължения. Това на моменти може да ви създаде сериозно напрежение в отношенията с хора от ежедневието ви.

В професионален план ще възникнат някои нововъведения, възможност да покажете своите способности и знания,там където работите. В някои отношения едно такова добро представяне от ваша страна може да ви донесе увеличение на заплатата или премия.

Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа, за започване на самостоятелна дейност или почасова работа за определен период.

Някои събития през седмицата ще са повод за радост и задоволство, а други ще ви изненадат неприятно. Не се учудвайте ако неочаквани гости застанат пред вратата ви.

Не пренебрегвайте предложения и не игнорирайте коментари, дори те да не ви харесват.

Социалният и професионалният ви живот ще бъдат динамични, с развитие на важни събития или отношения. Мислете преди да вземате решения или когато давате отговор винаги си оставяйте отворена вратичка за допълнителни разговори или разяснения.

През седмицата ще се наложи да помогнете на роднина, който ще има нужда от вашата помощ.

Седмицата вещае среща, разговор или събиране с мъж, което ще бъде емоционално за вас.

Момчетата и момичетата ще имат желание да направят нещо за дома си и за хората от семейството си. Някои събития в кръга ви от роднини ще изискат едно по-активно участие от ваша страна. Неприятната новина за седмицата обаче ще бъде свързана с важен или любим за вас човек.

Мъжете ще отделят повече време за своето семейство: деца или родители, като за това ще има конкретна причина. През тази седмица хармонията, благополучието и добрите отношения в семейството ще са във ваши ръце. Здравето на близък човек, а в някои случаи и вашето собствено могат да изискат грижи.

Жените ще бъдат изненадани от телефонно обаждане, среща или предложение. Събитията през тази седмица ще ви провокират да промените в някаква степен посоката си на развитие. Предстои ви разговор или преживяване с мъж, с когото работите заедно или имате общи професионални, обществени или политически интереси.

Лъв
През седмицата от 8 до 14 ноември ще отделите време планиране на някои по-важни ваши ангажименти до края на 2021 година. Пред вас е един по-благоприятен период за развитие, който няма да искате да пропилеете.

През тази седмица разговорите ви ще бъдат свързани именно с бъдещите ви планове, които ще се стремите да използвате като база за развитие през следващата година.
Финансово ще сте стабилни, особено ако сте проявили достатъчно разум и практичност в действията си досега.

Мнозина ще получат пари или финансов документ.
Разбира се, не всички ваши планове през тази седмица ще имат възможност да се реализират. Някои от тях ще зависят от обстоятелства, чието развитие още не е започнало или не са във ваша полза на този етап.

Любовният ви живот ще изиска повече откровеност в разговорите с партньора ви. Избягвайте емоционални действия и решения.

През тази седмица ще можете да получите много повече яснота за някои неща от живота ви, като всичко това ще става по-естествен начин. Това особено важи за ваши отношения с мъж, които могат да бъдат романтични, професионални, роднински или съседски.

Тази седмица ще ви изненада предложение или среща с приятел, с когото имате някои общи неприятни преживявания в миналото си.

Събития в живота на човек, когото познавате ще бъде важен за вас житейски урок.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от неочаквано благоприятното развитие на някои събития. Предстоят ви интересни дни, приемайте ги сериозно, без страх, и използвайте максимално шансовете, които ви се дават.

Съобразявайте се с мнението или съветите на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, но се научете да вземате собствени решения и да поемате отговорност за тях.

Мъжете ще имат по-оптимистично настроение и нагласа за бъдещето си. Вероятно това ще се дължи на благоприятното развитие през седмицата на важни ваши планове.

Отношенията ви с представители на водните зодиакални знаци в повечето случаи ще имат връзка с документи, договорни отношения и споразумения, с пари.

Жените ще бъде добре да се фокусират върху новите задачи в работата си. Това ще бъде силна и продуктивна седмица за вас, в която постигнатите успехи ще са база за нови възможности за развитие в кариерата или бизнеса ви.

Внимание ще изискат някои стари битови или имотни проблеми и ситуации, които все още са неразрешени.

Дева
През седмицата от 8 до 14 ноември ще получите много информация по най-различни теми от живота, която ще трябва добре да подредите и да съхраните само най-важното и полезно за вас. Това може да бъде свързано с вашия личен живот, с вашите семейни или приятелски връзки, работа и др.

По-важните новини или събития, които ще преживеете през седмицата ще имат връзка с вашия професионален или обществено-политически живот.

През тази седмица ще имате желание да се ангажирате с участие в различни мероприятия свързани с обществени или политически събития.

През тази седмица ще възникне необходимост да уредите важен документ или договор, който може да има някакви финансови параметри.

Мнозина ще се зарадват на увеличение на доходите си, чрез най-различни източници.

Ще бъдете предпазливи към новите си запознанства с хора, независимо при какви обстоятелства ще възникнат те.

През седмицата може да ви разстрои новина, която да касае човек, когото познавате.

Ангажиментите ви с имоти или с имотни дела на родственици ще се развиват добре (за тези, които имат такива).

През тази седмица отделете повече внимание на здравословните си неразположения и планирайте консултация с личния си лекар. Не изоставяйте без грижи едно хронично заболяване.

Тази седмица ще имате възможност да уредите домашни или битови проблеми, да замените неработещ уред или техника с нови и др.

Момчетата и момичетата ще очакват разговор или среща с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще търсите начин да стабилизирате или увеличите личните си финансови средства.

Ще разчитате на съветите или помощта на приятели, но в тези неща, бъдете предпазливи, защото ако нещо е добро за тях, може би за вас не е.

Мъжете ще имат поводи за лични радости или приятни преживявания. Ще може да постигнете напредък или реализация на ваша важна идея, план или проект, както важни за семейството ви, така важни и за кариерата ви.

Ще ви се наложи обаче да разчистите някои неработещи ангажименти или отношения, което може да ви създаде неудобство за даден период от време.

Жените ще са склонни да отделят много повече време за реализирането на важен професионален ангажимент или бизнес. Ще имат достатъчно амбиция, енергия и ресурси да постигнете успехи в кариерата си.

Късметът ще проработи за вас през тези седем дни по свой си странен начин, но така или иначе ще ви донесе полза. Ще преживеете интересни събития с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Везни
През седмицата от 8 до 14 ноември ще се ангажирате с различни важни домашни проблеми. Те може да бъдат свързани с необходимостта от ремонт или подобрения, от по-сериозно почистване на сервизни помещения, работилница, мазе и др.

Някои от вас могат да обсъждат една идея свързана с нов дом, преместване в друго жилище и др.
През седмицата ще се влияете при вземане на решения от мнението на жена, която може да е ваша родственница, колежка и др.

Плановете ви за тази седмица вероятно ще се реализират без усложнения, особено ако са свързани с вече действащи ангажименти.

Тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да не се поддавате на леност или на емоции, които нямат нищо общо с вашите задължения.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за реализиране на планове свързани с хора, които се намират в друг град или държава.

Ще имате по-динамични контакти свързани с ваши семейни, приятелски или професионални отношения. Ще очаквате прогрес в обща дейност с жена.

През седмицата бъдете внимателни ако някой прояви странно любопитство относно личния ви живот или работа. Не бързайте да отговаряте на въпроси, които могат да разкрият ваши планове или тайни.

Като цяло ще имате една благоприятна седмица за личната си реализация, и за стабилизиране на отношенията си.

Момчетата и момичетата ще са нетърпеливи, което много ясно ще проличи в романтичните отношения. Няма да се жените утре, но ще изисквате от партньора си неща, сякаш сте женени от десет години.

Смекчите ли тона, с който разговаряте или поведението си, вашата връзка ще може по-лесно да премине през някои затруднения, които ще възникнат през тези седем дни. Неочакван шанс може да ви срещне или сближи с важни за вас хора.

Мъжете също ще са склонни към прояви на ревност, само че не само в любовта, но и към неща, които смятат за свое притежание. Не е изключена подозрителност в лоялността на други хора. Тези от вас, които живеят разделено със собственото си дете ще се сблъскат с една неочаквана ситуация или лъжа.

Жените ще трябва да приемат през тези седем дни по-сериозно домашните си задължения. Тяхното евентуално неизпълнение може да бъде причина за неприятни емоции в дома.

Повод за радост могат да бъдат събития и преживявания в брака или в любовта. Възможно е да възникне преживяване свързано с панахида или друг ангажимент свързан с човек, който вече е в Отвъдното.

Скорпион
През седмицата от 8 до 14 ноември различни нови или неочаквани финансови дела ще променят в някаква посока първоначалните ви планове за седмицата.

Определено ще искате да си осигурите по-добри доходи преди началото на зимния сезон или празниците в края на годината. Това ще ви провокира към търсене на по-добре платена работа, допълнителен ангажимент или разговор с работодател за повишение на настоящата ви заплата.

Седмицата ще бъде благосклонна към вас във финансово отношение, стига да сте инициативни, амбициозни, лоялни и коректни в действията си.

В противен случай рискувате да попаднете в неприятна ситуация или да преживеете разочарование.

Тази седмица ще бъде важна за вашето развитие на работното ви място или там, където учите.

През седмицата благодарение на вашия професионализъм и способности ще ви бъдат дадени по-големи отговорности и задачи. Може да се ангажирате с нови неща, които ще изискат допълнително обучение или преквалификация.

Различни новини свързани с дете или с млади хора ще са повод за емоционални разговори или преживявания.

Тази седмица ще бъде едно необичайно динамично време за вас. Нещата, които ще преживеете ще се окажат много по-важни за вас, отколкото предполагате.

Това ще бъде благоприятно време за покупки на лични вещи, на вещи за дома, подобрения на интериора в жилището ви или покупка на нова битова техника.

Момичетата и момчетата ще запомнят седмицата с емоционално преживяване свързано с момиче: съученичка, приятелка или позната.

Ще ви се наложи да вземете важно решение свързано с ваш връстник или с някой, който е по-млад от вас, което ще се окаже трудна задача за някой, който няма достатъчно житейски опит. Предстои ви да присъствате на една среща или събиране.

Мъжете ще мислят как да се възползват от една неочаквана ситуация в личния си живот или на работното си място. Ще търсите да получите някаква изгода, но не на всяка цена и не като нараните или ощетите някой друг.

Много мисли и вълнения носи седмицата за вас. Преди всичко важно значение ще имат неща свързани с финансовата ви стабилност или интереси. Здравето ви може да изиска грижи.

Жените ще преживеят неочаквано емоционално една неприятна ситуация, която при други обстоятелства биха преживели без особен стрес. Любовният ви живот ще бъде или много емоционален или много неспокоен.

Ще имате поводи за срещи или събиране по приятен повод или с любим човек, но проблема е, че емоционално лесно ще променяте настроението и желанията си.

Стрелец
През седмицата от 8 до 14 ноември ще бъдете ангажирани с различни дела, които са важни за вас и за ваши роднини. Възможно е такива ангажименти да са свързани с рожден ден, имен ден, семейно пътуване и др.

През седмицата може да преживеете приятни емоции с хора, които живеят в друго населено място.

Отношенията ви с жени през тази седмица ще са деликатни, тъй като трудно ще получите разбиране или съдействие от тяхна страна. Може би ще очаквате повече от тях, отколкото от самите себе си…

През седмицата ще имате срещи или разговори с хора, с които имате общи професионални ангажименти.

Ще имате възможност да развиете тези отношения в благоприятна посока.

Много добро развитие през седмицата могат да имат приятелски, романтични и други връзки с хора от друго населено място.

През седмицата ще срещнете затруднения при изпълнението на планове или ангажименти свързани с дете.

Момчетата и момичетата ще са под влияние на надежди за специални събития и преживявания до края на годината. Ще научите интересни или полезни неща от хора, които са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Любовта въобще няма да е „захвърлена в ъгъла“ през тези седем дни. Напротив, ще и се наслаждавате или ще и отделяте толкова време, колкото можете.

Мъжете ще имат важен разговор с човек, най-вероятно от семейството или от близкия кръг роднини. Ще обсъждате различни неща, които ще имат някаква връзка с пари или с документи.

През седмицата ще ви предстоят повече лични, приятелски или професионални срещи.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния. Ще имате обаче малки затруднения или недоразумения в комуникацията си с хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.

Внимание ще изискат вещи или информация, които не бихте искали да изгубите. При пътуване не правете опити да контролирате хора или ситуации, тъй като може да възникне неприятен спор.

Козирог
През седмицата от 8 до 14 ноември ще ви се наложи практично да планирате финансите си с оглед разходи, които ще имате до края на този месец.

Възможно е през тези седем дни да се ангажирате с допълнителна работа или да потърсите нови източници на допълнителни доходи. Ще имате таква възможност, останалото ще зависи от желанието ви и волята да съкратите личното си време за почивка и забавления.

През тази седмица ще имате повече работа и повече задачи на работното си място. Те ще повлияят различно на вашите отношения с колеги или работодатели.

Избягвайте да правите коментари относно действия на ваши колеги или клиенти.

През седмицата ще следите с интерес, събития в живота на мъж, с когото имате старо познанство.

Семейните ви дела ще се развиват нормално без специални изненади. Ще имате достатъчно информация за да вземете важни решения или да подготвите планове за бъдещето си.
Събитията през тази седмица ще ви дадат възможност за напредък, за положително развитие на ваши планове или задачи. Ще можете да се заредите с много положителна енергия, както от позитивни хора, така и от природата.

Конфликтите, както винаги съветвам са нежелателни. Винаги има друг начин да изкажеш своето мнение или да убедиш някого в правотата си.

През седмицата ще имате съновидение, което ще запомните дълго време.

Момчетата и момичетата ще се стремят към реални успехи и изяви, като определено ще имате възможности за това. Ще ви зарадват някои добри новини в семейството, които ще донесат стабилност (особено във финансов характер) или възможност за по-добри постъпления в семейния бюджет.

Не е изключено през тази седмица от вас да се изиска една по-голяма отговорност в дела, които са важни за вашето образование, кариера или семейство.

Жените ще трябва да ограничат или добре да пресмятат по-внимателно своите разходи. Изкушенията навън са големи, но на този етап се съобразявайте с реалността.

Някои неприятности през тези седем дни ще успеят да ви изненадат, вероятно поради увереността ви, че сте приключили с тях. Ще ви подразни решение или действие на момче или млад мъж, които не са се съобразили с вашето мнение или съвет.

Мъжете ще имат достатъчно семейни задачи, което ще им даде малко време за почивка и за приятни занимания. Резултатите от добре свършената работа обаче ще ви направят щастливи. През седмицата ще имате интересни преживявания с приятели, колеги или съседи, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Водолей
През седмицата от 8 до 14 ноември ще трябва да проявите търпение и да окажете подкрепа в действията на хората около вас.

Загубите през тази седмица, (където ще възникнат такива) ще касаят неща или хора, от които вече нямате нужда, за да продължите напред.

Бъдете готови и отворени за повече социални контакти с хора, които ще имат желание да бъдат с вас. Не се самоизолирайте, само защото сте натоварени с твърде много лични проблеми.

През тази седмица ще имате ангажименти с документи, с уреждане на договор или друг вид бумащина.

Във финансов план нещата като развитие ще са по-скоро положителни за вас.

Събитие свързано с мъж ще бъде в основата на ваш нов ангажимент, чието изпълнение ще е важно и неотложно.

През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате възможности, време и средства.

Момчетата и момичетата ще търсят смисъла на някои преживявания през последните дни и седмици. Ще сте склонни да ги приемате по-скоро като наказание, отколкото като начин да научите нещо важно, макар и по по-трудния начин. Ще сте склонни да очаквате някой друг да свърши вашата работа или да използвате труда на някой друг за да постигнете по-лесен успех или по-лесно решаване на задачите си.

Жените ще предпочетат да прекарват повече време със семейството или в дома си отдавайки се на приятни занимания, четене на книги, гледане на филми и др. Децата (за тези от вас, които имат такива) ще са повече ваша грижа, особено ако имате синове.

Избягвайте големи емоционални или психически натоварвания, защото здравето може да бъде вашата „ахилесова пета“ през тази седмица.

Мъжете ще бъдат изненадани от някои новини, писма или съобщения. Някои събития могат да ви разочароват или натъжат, но други може да ви дадат надежда. През седмицата може да бъдете обект на неприятни коментари за ваши действия, на клюки свързани със семейния или интимния ви живот.

Някои изненади ще променят тотално мнението ви за хора, които смятате, че познавате добре.

Риби
През седмицата от 8 до 14 ноември ще ви се наложи да покажете по-голяма воля и търпение при изпълнение на ежедневните ви задачи. Ще ви се наложи да покажете повече разбиране или дипломатичност във важни за вас отношения.

През тези седем дни на всяка цена избягвайте паника или стрес, защото едва ли ще може да спрете или промените развоя на някои събития.

Седмицата въпреки, че ще бъде напрегната за вас, ще ви даде и повод за радост или възможност за приятни преживявания.

В семейството ви ще се проведат няколко важни разговора, след които ще вземете решения за общи действия през следващите няколко седмици до края на 2021.
Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др.

През тези седем дни различни обстоятелства ще ви помогнат по-лесно да направите и организирате свои планове за Коледните празници или за друго важно събитие през декември, което ще изиска повече време за предварителна подготовка.

Конфликтите през седмицата освен, че ще ви натоварят психически друга полза няма да ви донесат.

Момчетата и момичетата ще трябва добре да се потрудят за успешното си представяне в училище, в университета или в работата си. Ще имате много срещи, ще присъствате на различни събирания или публични мероприятия. Ще ви бъде приятно да чуете комплименти или да получите подкрепа от страна на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Мъжете ще се зарадват на неочаквани пари или новина свързана с по-добро заплащане, премия, награда и др. Ще ви се наложи да се съобразите в една ситуация с мнението или решението на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Много емоционално могат да ви въздействат думи или действия на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Финансовите ви дела не носят изненади, но ще изискат от вас добре да планирате разходите си не само през тази седмица, но и през останалото време до края на годината.

Жените ще бъдат търсени от роднини или приятели на семейството за различни услуги, помощ или просто за разговори за ежедневни неща. Ще ви зарадва раждането на момче или важно събитие, преживяване свързано с момче или с млад мъж. Ще ви се наложи да се ангажирате в някаква обща дейност или начинание с жена, което може да ви изиска разход на средства или влагане на някакви ресурси.

Източник: astro.velida.net