Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15 – 21 ноември)

Овен
През седмицата 15 – 21 ноември вниманието ви ще бъде насочени към осигуряване на свежи или по-големи приходи в семейния ви бюджет. Ще се фокусирате много по-сериозно върху работата си, а ако имате собствен бизнес ще търсите нови контакти или клиенти.

Ще обмисляте реализирането на една нова идея, но ще пристъпвате към това бавно и с много проучвания и внимание.

Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот. С каквото и да се ангажирате в този план ще може да постигнете положителни резултати.

Действията на жена, по-точно нейните двулични действия и коментари ще ви провокират да игнорирате нейното присъствие в живота ви. Най-вероятно тя ще бъде над 35 годишна възраст или човек от кръга ви роднини.

През седмицата ще проведете интересен разговор с мъж, вероятно ваш родственик, който може да бъде роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Седмицата вещае емоционално съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното. Няма да е случайна тази среща в паралелния свят и дано запомните добре посланието, която тя ви дава.

През тази седмица ще получите предложение или ще се зарадвате на похвала свързана с работата ви.

През тази седмица ще покажете, че може да бъдете много мъдри при разрешаването на различни неприятни ситуации. Неочаквано за вас ще проявите уникални дипломатични умения, които ще ви помогнат много да постигнете примирие.

Момчетата и момичетата не трябва да разчитат на късмета си през тези седем дни. Лесно може да загубите неща и позиции, които сте постигнали през предходната седмица.

Парите ще са важни за вашето удобство и самочувствие, но ще бъдат „сладки“ ако сами сте ги спечелили с труда си. седмицата ще се запомни със събитие или преживяване с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Мъжете ще вложат време и енергия в организирането на различни планове свързани с бъдещето си. Ще проведете интересни срещи или разговори с хора, родени под знака на Риби, Скорпион или Рак. Ще може да постигнете много през тези седем дни, но нищо няма да дойде само в ръцете ви. Резултатите, които ще постигнете ще са правопропорционални на вашите собствени усилия.

Жените ще преминат през няколко песимистични настроения поради невъзможността да се справят с неприятности, чието разрешение всъщност не зависи от тях. Предстоят ви полезни срещи, събирания по важен повод, обсъждания на бъдещи планове с роднини, колеги, партньори или клиенти.

Телец
През седмицата от 15 до 21 ноември ще имате ангажимент с човек, който е ваш родственик, приятел или колега. Ще бъде важно да бъдете коректни и да изпълните задълженията си навреме и с успех, тъй като много лесно може да възникне ситуация,

в която някой да се почувства обиден, пренебрегнат или неразбран.

През тази седмица ще приключите с нещо, което сте започнали преди време или ще реализирате среща (гости), з акоито не сте намерили време досега.

Вероятно през тези седем дни ще стартирате нови планове и задачи, които ще ви ангажират през следващите няколко дни и седмици. Вероятно важна роля в тяхната реализация ще има мъж или техния успех ще зависи от такава фигура.

Ще запомните седмицата с различни новини и събития свързани с ваши по-млади родственици или деца, родени под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак.

Жени, които са ваши приятели или роднини ще отнемат голяма част от времето ви с телефонни разговори или срещи, за да споделят свои преживявания или проблеми. Бъдете готови за ролята на слушател през тези седем дни.

Тази седмица носи интересни събития в любовния ви живот. Изненади могат да очакват тези от вас, които имат партньор роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Това ще бъде благоприятно време за нови запознанства и срещи с хора от различни краища на света. Благоприятно време за blind date или matchmaker.

Тъжните моменти през седмицата ще са свързани с малките делнични неуспехи, забавяния или отлагания на важни за вас неща. Тези ситуации в никой случай не бива да предизвикват конфликти.

Момчетата и момичетата ще имат седем важни дни за постигане на успехи в конкретни изяви, изпити или представяния. Използвайте тези дни да възстановите пропуснати уроци, знания, всякакъв вид дейности, от които ще зависят бъдещите резултати във вашето образование или кариера.

Жените ще имат повече работа, професионални или бизнес задачи, което ще донесе повече стрес на работното място и в дома. Новите планове или проекти ще са перспективни, но и много ангажиращи дори отнемащи част от свободното ви време.

Ще обмисляте някои промени в дома си свързани с нови неща в живота на член на вашето семейство.

Мъжете ще имат достатъчно ангажименти с вещи и уреди в дома, с личен автомобил или друг вид собственост. Някои ваши ангажименти са изостанали задачи от mредишните седмици и сега може да усетите едно по-голямо натоварване. Може да ви прави горди факта, че семейството разчита на вас, но ще бъде важно да имате достатъчно време и за почивка.

Близнаци
През седмицата от 15 до 21 ноември ще имате повече ангажименти с финансови дела, документи, задължения и др.

В средата на ноември може да възникне сложна ситуация с човек, с когото имате професионални или обществени (политически) отношения. Някъде ще има замесена и любов. Ех, любов! ????

През тази седмица бъдете внимателни с опазването на лична информация, със съхраняването на парите си, на банковите карти и друга важна за вас информация. Изненади в този план са възможни всякакви,

През тази седмица ще ви изненадат или развълнуват новини от човек, който живее в друго населено място.

Мнозина ще трябва да помогнат за грижи или други ангажименти свързани със здравето на близък човек. В някои случаи може да има нужда от болнично лечение или специална терапия.

Седмицата може да донесе на мнозина от вас раздяла с приятел, съсед или колега поради различни причини.

През седмицата може да преживеете промени в работата си, или да ви се наложи да отсъствате за кратко време, да работите на друга позиция или да отидете в командировка.

Това ще бъде благоприятно време за реализацията на една идея свързана с кариерата ви. Избягвайте обаче драстични промени, без да сте се подсигурили напълно за всякакви ситуации.
Този период ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел.

Момчетата и момичетата ще имат повод за събиране или оживени разговори свързани с момиче. Ще ви се наложи да приемете и последвате съвета или решението на жена. Внимание ще изискат лесно дадени ви обещания илили примамливи предложения, зад които се крие неприятна изненада.

Мъжете ще могат да осъществят едно пътуване или контакт с човек от друго населено място. Важността на едно такова преживяване ще бъде свързана с получаването на един нов шанс, среща с важни за бъдещето ви хора или развитие на важна за вас идея.

Неясни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но не избързвайте с изводите и заключенията си.

За жените се очертава да преминат през седмица на различни притеснения свързани със здраве, близки хора или успешното развитие на една интересна промяна.

Ще имате много разговори, дискусии и общи действия с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Много ще ви бъде дадено през тези седем дни, но и много ще се изиска от вас.

Рак
През седмицата от 15 до 21 ноември различни събития ще ви накарат да направите преценка на свои действия или решения досега. Вероятно в нещо сте избързали, а други вече нямат никакво значение.

Интересни преживявания през тази седмица ще имате с мъж от кръга ви приятели и ще следите различни събития в неговия живот.

Ще ви се наложи да отделите повече време за разговори или да дадете помощ, ако има нужда от такава.

Моментите на емоционален спад през седмицата ще се дължат основно на осъзнаването, че някои ваши желания са невъзможни за осъществяване. Поне не и на този етап. Особено болезнено това ще бъде по отношение на любовната ви връзка или стремежи, които имате в този план.

В любовния си живот дайте шанс на партньора ви да реализира свое предложение или идея. През тази седмица ще бъде по-добре да го следвате, отколкото вие да водите.

Повече вълнения може да има около любовна връзка с партньор, който живее в друг град или държава или е чужденец.

Като цяло ако успеете да запазите стабилност и равновесие в емоциите и в делата си, през тази седмица ще можете да се зарадвате на няколко важни за вас успехи.

Момчетата и момичетата ще подходят предпазливи към новите си контакти през тази седмица. Странни за вас ще бъдат хора, които тепърва ще се появят в живота ви, и които ще са родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Ще имате обаче и зложелатели, и най-странното е, че в повечето случаи те ще бъдат по-малки (по-млади) от вас.

Мъжете лесно ще попадат в конфликтни ситуации или ще предизвикват такива. Отношенията ви с представители на огнените зодиакални знаци ще са важни, но и твърде сложни за вас.

Изненадите през тези седем дни ще имат връзка с неочаквани пари или с неочаквани разходи. Много непредсказуемост ще има за вас в средата на този месец.

Жените ще са склонни повече да мислят, да мечтаят, отколкото реално да действат. Страховете и притесненията ви може да са насочени главно към любовния ви живот, но може да имат отношение и към други важни сфери от живота ви.

Конфликт с жена ще покаже тъмната страна на нейния характер, но може да провокира изявата на такива и у вас самите.

Лъв
През седмицата от 15 до 21 ноември ще имате благоприятно време за създаване и развитие на приятелства, които ще бъдат важни за ваши настоящи или бъдещи дела. Избягвайте да бъдете прекалено доверчиви и се пазете от хора с фалшива самоличност. Разочарованията ще са много болезнени.

През седмицата домашните ви дела ще се развиват нормално без някакви особени изненади. Възможно е интересно преживяване свързано с човек от дома ви роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци (ако имате такъв).

Може да използвате благоприятните тенденции на тази седмица за разчистване на стари проблеми, неприятности и задължения, особено ако са свързани с вашата работа или бизнес.

Срещите, които ви предстоят през тази седмица ще са изпълнени с емоции, особено тези които ще бъдат свързани с ваши приятели, роднини или познати.

През седмицата вероятно ще възникне повод за събиране, което ще приемете по необходимост или без особено желание. Вероятно ще бъде свързано с дете или с по-млад от вас човек.

Използвайте тези седем дни за разчистване на недовършени дела и за планиране на нови. Приемете помощта на приятели, ако ви предложат такава или ако имате нужда от това.

Любовта ще е бъде важен фактор за доброто ви настроение. А тя определено ще присъства в живота ви през тази седмица. Проявите на ревност може да са приятни до някаква степен, но не се заигравайте с тях.

Момчетата и момичетата ще преминат през седем важни дни, в които не само ще се вземат решения, но и ще се градят основите на някои важни неща в живота ви. Дори един изпит или проверка, може да определи бъдещето ви, колкото и незначително да ви се виждат тези неща, в този момент.

Жените ще бъдат изненади от възникването или развитието на някои събития. Това може да внесе известен смут в ежедневните ви планове, но вие ще съумеете бързо да се реорганизирате.

Внимание ще изиска липсата на някаква вещ, документ или други важни за вас неща, които не успявате да намерите на мястото, където сте ги оставили последно. Следете финансите си, както в личния си портфейл, така и в банковата си сметка.

Мъжете ще имат ясна представа какво искат и как да го постигнат през тези седем дни. Дори да предприемете някакви рискове, те ще бъдат разумни, добре обмислени и с добра подготовка от ваша страна. Отношенията ви с хора родени под въздушен зодиакален знак ще бъдат много емоционални.

Тази седмица може да пътувате с любимия човек до вас на интересно място, на гости или просто за забавление. Движение ще има и в тези връзки, в които любимата жена живее в друг град или държава.

Дева
През седмицата от 15 до 21 ноември някои изненади, които ще изскочат в живота ви ще са причина за неочаквани емоции. Събитията, които те ще предизвикат определено ще направят дните ви трудни за планиране и изискващи бързи реакции от ваша страна.

През тази седмица ще бъде важно да приемете събития или хора, такива каквито са. Не се опитвайте да разгадавате техния смисъл, нито пък ще можете да предскажете в бъдещето си.

Любовният ви живот също носи разнообразни, в повечето случаи неочаквани събития и емоции, особено за тези от вас, които търсят нов партньор. Развитие ще имат вече създадени връзки, както и завръщане към най-различни общи преживявания в миналото ви.

Възможна е нова романтична връзка за тези от вас, които са в търсене на партньор, и които не се ограничават в географските ширини.

Седмицата ще бъде благоприятна за преустройство или подобрения в дома ви. Новите мебели или новата битова техника ще създадат приятно усещане за комфорт и благополучие.

Приходите ви през тази седмица не носят изненади и всяко постъпление в бюджета ви ще е приятно.

Ще възникне възможност за допълнителна работа за някакъв кратък период от време.

През седмицата ще трябва да сте по-отговорни към семейните си задължения. Ще отделите време за роднини, за техните проблеми или за разговори свързани с ежедневните им дела.

За мнозина от вас едно важно събитие ще е повод за събиране с роднини и приятели, независимо къде се намират в момента те.
През седмицата внимавайте с коментари, клюки или забележки спрямо действията на други хора. Вашите думи или дела могат да бъдат разбрани погрешно и интерпретирани по съвсем различен начин.

Момчетата и момичетата ще са емоционални, с желание да постигнат на всяка цена целите си за тази седмица. Внимавайте в отношенията си със съученици, колеги или приятели родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

През тази седмица ще проведете разговор с мъж, който ще изиска от вас да вземете конкретна позиция в една важна ситуация в училище, в семейството или в работата ви.

Мъжете ще преживеят затруднения в комуникацията си с по-възрастна жена.

Различията помежду ви няма да са само на база различни поколения. Предстоят ви няколко срещи или посещение в институция, където ще разрешавате или обсъждате различни за вас въпроси и дела. Не са изключени срещи по приятни поводи или присъствие на някакво публично мероприятие.

Жените има опасност да се забъркат в една неприятна ситуация поради прибързаност или емоционалност в думи и реакции. Конфликтите ще са нормално следствие на вашите действия. Прояви на ревност ще са много болезнени, особено ако няма основателна причина за тях. Ревността обаче може да бъде причина за раздяла в една любовна връзка.

Везни
Седмицата от 15 до 21 ноември ще ви донесе нови неща в личния ви или професионален живот. Ако все още не сте започнали, през тази седмица ще бъдете притиснати да разчистите ненужни отношения или вещи, да приключите определени ангажименти, за да бъдете готови за новите промени в живота си.

Не всичко през тази седмица ще става по лесния или приятен начин. Ще се преживеят някои трудни емоционални моменти или раздели. Някои ситуации ще носят сълзи, друг разочарование, трети – тъга.

През седмицата ще се увеличат ангажиментите и неотложните ви задачи, затова е добре да имате ежедневен план, за да не пропуснете или забравите нещо, което е важно за вас.
През седмицата ще имате контакти с роднини, с приятели, и с нови хора. Хората около вас ще бъдат по-добронамерени и позитивно настроени. Вие самите ще се възползвате максимално от умението си да общувате с най-различни хора.

Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви.

Приятелства или професионални отношения създадени през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви. Особено активни, полезни и перспективни могат да се окажат отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Момчетата и момичетата ще общуват повече с връстници или приятели, които живеят близо до тях. Ще възникне възможност за почасова работа или временен ангажимент, който ще ви бъде заплатен. Всъщност тези възможности ще зависят в голяма степен от вашата активност, особено ако имате нужда от повече лични средства.

Мъжете ще планират много важни неща за тези седем дни. Ще имате възможности, енергия и ресурси за тяхното успешно реализиране. Ще ви забавляват действията на хора родени под водни зодиакални знаци. Мъж от семейството ще изиска внимание, помощ или грижи.

Жените ще са емоционални, склонни да виждат мрачната страна на събитията през тези седем дни. Няма да търсите вина в себе си за неприятните ситуации и преживявания, по-скоро ще вините някой друг.

Хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които живеят в друг град или държава ще имат контакт с вас, ще ви потърсят за услуга, работа или поради друга важна за тях причина.

Скорпион
През седмицата от 15 до 21 ноември ви предстоят динамични контакти, които ще са свързани с организирането на срещи или посрещане на гости в дома ви.

Информацията и емоциите, които ще преживеете през тази седмица ще оставят следа или влияние в живота ви.

Възможно е поради по-голямата си заетост през седмицата да откажете една покана за среща или събиране.

Тази седмица може да бъде определена като седмица на изненадите, защото определено ще преживеете такива.

Избягвайте състояния на безпокойство и се научете да приемате събитията с идеята, че те идват за хубаво при вас. Не търсете винаги някакъв лош умисъл в тях.

Семейните ви ангажименти тази седмица не бива да бъдат игнорирани, тъй като ще бъдат база на ваши бъдещи планове и действия.

През седмицата може да очаквате важна за вас информация от финансов характер или ще получите пари.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще възникнат различни важни събития и преживявания предимно в семейството ви. Ще ви въздейства много силно преживяване свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Ще сте склонни към необясним страх или стрес в неща, които не би трябвало да ви причиняват такива емоции.

Мъжете ще имат различни, но важни ангажименти свързани с документи, плащане на битови сметки или кредит, уреждане на договор или споразумение. Вероятни са пътувания или по-динамично общуване с хора, които живеят на разстояние от вас.

Моментите на тъга или объркване трябва да бъдат бързо овладяни, защото това е седмица, в която ще бъде важно да сте стабилни.

Жените ще са сантиментални, чувствителни и докачливи. Ще сте склонни към собствени интерпретации на думи или действия на хора от ежедневното ви обкръжение.

Ще тълкувате новините или информацията, която ще получите така, както вие искате, без да вниквате дълбоко в нейната същност. А може да имате една прекрасна седмица, нали?

Стрелец
През седмицата от 15 до 21 ноември ще преживеете различни неочаквани ситуации, които ще са свързани с предварително планирани срещи, разговори или събирания.
Ще ви се наложи да разговаряте по важни за бъдещето си въпроси с хора от кръга ви родственици.

Тази седмица няма да е най-ярката за вас с оглед на конкретни резултати. Дори може да преживеете дни на застой. Това ще бъде част от развитието на определени процеси в живота ви, които се нуждаят от повече време за реализация.

Добро развитие през тази седмица могат да имат ваши финансови дела, ако сте в процес на планиране на важни парични разходи.

Ако имате интерес да получите заем, това ще бъде благоприятно време за подобни действия.

През седмицата мнозина от вас ще имат съновидения, за които трудно ще намерят разумно тълкуване.

Като цяло през тази седмица се стремете към действия, които са добре планирани и избягвайте рискове.

През седмицата ще преживеете забавен инцидент в дома си.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или за подготовка на преместване в друг дом, за тези които имат подобни планове.

Момчетата и момичетата ще имат желание да подновят някои дрехи в гардероба си или други лични вещи. Ще ви изненада писмо, новина или съобщение от човек, когото не познавате или с когото отдавна не сте имали контакт. Парите могат да ви бъдат грижа, особено ако разчитате на поддръжка от страна на родителите си.

Жените ще трябва да обърнат сериозно внимание на здравето си и да не омаловажават някои болестни симптоми. Като цяло пред вас е една интересна и благоприятна за развитие седмица.

Ще може да уредите важни за вас документи или да се зарадвате на новина свързана с пари. Тези от вас, които имат собствено дете, ще се наложи да се ангажират с негови лични проблеми.

Мъжете ще разчитат на други хора за помощ или съдействие при изпълнение на важни задачи и ангажименти. В дома ви ще възникнат моменти на хаос или напрежение, поради неочаквани важни новини или ситуации. Ще запомните седмицата с важно събитие свързано с ваш приятел.

Козирог
През седмицата от 15 до 21 ноември ще изпитате затруднение докато вземете решение, което ще има особено значение за бъдещето ви. Вслушайте се в собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от хора с достатъчно житейски опит.

През тази седмица може да се зарадвате на предложение свързано с работа или с възможност за допълнителен доход. Това може да бъде причина да вземете неочаквано решение или да реализирате някакви промени в ежедневието си.

През седмицата ще ви изненада събитие или новина свързана с бременност, раждане на дете или с дете.

Ако имате собствени деца, за вас седмицата носи неочаквани разходи свързани с тях.

Седмицата ще бъде важна за вас във финансов план. Ще имате причина за срещи и разговори свързани с настояща или бъдеща работа (ангажимент). Ще имате възможност да уредите финансовите си отношения или задължения.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори по въпроси свързани с увеличение на заплата или друго парично възнаграждение, в случай че имате подобни очаквания или стремежи.

През седмицата ще възникне неприятен спор в дома или в семейството ви. Възможно е самите вие да го предизвикате с необмислени коментари, обвинения и др.

Момчетата и момичетата ще имат важни изяви в училище, университет или на работното си място. Много неща през тази седмица ще зависят от умението ви да се представяте успешно, както и да сте подготвени за всякакви ситуации. Ще имате поводи за срещи или събирания с приятели или съмишленници.

Мъжете ще създадат нови приятелства и социални контакти с хора с общи интереси в области свързани с история, пътуване, здраве, готварство и др. Ще се ангажирате с обещание, което ще дадете на жена.

Сънища свързани с хора от Отвъдното ще са много емоционални за вас. Някои новини през седмицата или преживявания ще ви покажат краткостта на човешкия живот и неговата непредсказуемост.

Жените ще прекарат голяма част от времето си в занимания, които представляват интерес основно за тях. Няма да избягвате семейните си или обществени ангажименти, но ще ги съкратите доколкото това е възможно.

В личния ви живот ще имате няколко интересни преживявания, свързани с приятни емоции или новини. Тези от вас, които могат да поплачат през тези дни, ще е поради неизпълнени очаквания или обещания.

Водолей
През седмицата от 15 до 21 ноември ще ви се наложи да се ангажирате със сериозни или неприятни домашни или битови проблеми. Моят съвет е да не ги отлагате, а да си създадете по-добра организация за тяхното изпълнение.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или за промени свързани с дома или семейството ви.

Седмицата ще ви предостави много интересни възможности и преживявания, които ще могат да ви заредят с оптимизъм. Подобни събития ще ви дадат повече енергия, която ще бъде важна и за вашето лично развитие.

Новите контакти през тези седем дни ще отворят нови възможности, ще ви дадат нови знания, ще променят живота ви по някакъв начин.

През тези седем дни ще сте склонни да бъдете по-толерантни към неприятелите си и с лекота ще игнорирате техни интриги или злонамерени коментари.

Финансово седмицата ще изиска една по-голяма пресметливост в действията ви, което предполагам няма да ви затрудни.

През седмицата ще имате събиране с приятели по повод свързан с техния личен живот.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтична среща или за ново познанство с човек от друго населено място.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се съобразят с желание или изискване на по-възрастна жена: роднина, учителка, приятелка и др. Ще имате желание или цел да купите нещо лично за себе си.

Ще имате много планове и очаквания за тази седмица, но повечето от тези неща ще са нереализуеми на този етап. Въпреки нестабилността, в която ще попаднете през тази седмица, очакват ви интересни преживявания с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Мъжете ще имат възможност да намерят нови източници на доходи, допълнителна или по-добре платена работа. Новите познанства ще са основно на база бизнес или общи интереси. Трудната или сложна комуникация с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще се дължи на факта, че в момента разговаряте на „чужди езици“, т.е. всеки има свое собствено виждане за всяка една конкретна ситуация.

Жените ще очакват телефонен разговор, потвърждение на получено вече предложение или друг важен момент свързан с тяхната кариера. Много силно влияние в делата ви през тази седмица ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Понякога ще ви се иска да захвърлите всичко и да излезете навън на въздух, сред природата или там, където душата ви зове.

Риби
През седмицата от 15 до 21 ноември ще ви се наложи да се ангажирате много по-сериозно със стари нерешени проблеми или неприключени ангажименти.
Вероятно поради лоши съвети или недооценяване на обстоятелствата сте пропуснали един шанс да разрешите тези проблеми по един по-бърз или благоприятен за вас начин.

През тази седмица сте уязвими от действия свързани с лъжа, измама, злонамереност, манипулация от страна на хора, за които сте смятали, че може да имате доверие.
Бъдете предпазливи и не допускайте подобни неща, защото това ще бъде причина за по-сериозни разочарования в бъдеще.

Динамиката на тази седмица ще се усети чрез повече срещи и контакти с най-различни хора, компании или институции. Може много да научите от новите си познанства, стига да сте отворени за комуникация с хора, различи от вас.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на придобивка за дома си или за личния си гардероб.

Момчетата и момичетата ще са много емоционални, влюбчиви, авантюристи, склонни към търсене на нови или по-интересни занимания и приключения. Ще отделяте много повече време за общуване с връстниците си, както и с най-широк кръг от хора. Ще имате работа свързана с писане, с документ, с уреждане на пари, които трябва да получите. Вероятни са пътувания, но предимно на кратки разстояния.

ще бъдат повлияни от разговор или комуникация с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, с когото ще обсъждат теми от най-различен характер. Ще търсите практични решения на битови или имуществени дела, покупка на важна или скъпа вещ за дома или за собствените ви нужди.

Важността на седмицата ще се състои в необходимостта да вземете решения, които ще рефлектират не само върху вас, но и върху хора от кръга ви близки роднини.

Жените ще си получат своята доза късмет през тази седмица, но не го разпилявайте и не го проигравайте с неразумни решения или прибързани действия. През седмицата ще ви търсят приятели, които ще имат желание да прекарат повече време с вас, вероятно някъде навън сред природата, на обществено място или в ресторант.

събития през седмицата ще ви накарат да се замислите върху възможности, които сте пропуснали досега и вероятността те отново да се появят в живота ви.

Източник: astro.velida.net