Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 29 ноември - 5 декември)

Овен

През седмицата бъдете внимателни и предпазливи в своите решения. Това особено важи за примамливи предложения свързани с работа или с пари.

През тези седем дни се пазете от измама или от манипулирането ви с цел да бъдете използвани за нечия облага. В някои случаи подобни действия могат да дойдат дори от хора, които вие обичате или които смятате, че ви обичат.

През тези седем дни някой може да се възползва от една ваша слабост или грешка, от вашата наивност или доверие.

Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с важно събитие в живота на родственик. Най-вероятно той/тя живее в друго населено място или нямате чести контакти помежду си.

Това може да предизвика необходимост от събиране с роднини, по-чести телефонни разговори и др.

Предстоят ви важни лични контакти или нови познанства с хора, които ще бъдат важна част от бъдещите ви лични или професионални преживявания.

През седмицата ще получите новини или ще следите развитието на едно неприятно събитие свързано с инцидент в друго населено място или държава.

Ще имате важен разговор свързан с пари с човек, който не живее с вас в един дом.

Като цяло тази седмица ще се запомни с повече професионални или бизнес ангажименти. Тяхното развитие ще бъде положително с вероятни нови възможности за прогрес в близките седмици и месеци.

Момчетата и момичетата нека да фокусират вниманието си в собственото си образование: училище или университет, където предстоят някои важни събития.

Избягвайте да се карате с хора, с които през тази седмица ще имате различни мнения или приоритети.

Мъжете ще преминат през седем важни дни от живота си, в които ще трябва да вземат решения свързани с необходимостта да се освободят от някакъв емоционален или физически товар. Това ще бъде благоприятно време за пътувания.

Жените ще се ангажират емоционално с някои финансови казуси в живота си.

Предстоят ви разговори или обща дейност в човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Ще обмисляте дълго време думи, които една жена ще ви каже като съвет или критика към ваши действия.

Телец
През седмицата ще ви разочароват действия на нелоялни, двулични хора или такива, които ще действат некоректно спрямо вас. Може да звучи невероятно, но това може да бъде мъж, който определено ще ви изненада с действията си.

През седмицата може да ви обидят неприятни неприятни коментари свързани с лично с вас или с член на семейството ви. Споделени от вас лични преживявания, мисли или планове могат да станат достояние на други хора.

През тази седмица преди всичко бъдете внимателни в отношенията си с колеги, които ще проявят неконтролируема амбиция в преследването на свои собствени цели на всяка цена.

В любовния си живот ще преживеете моменти на несигурност или колебание в чувства и желания. Повече неспокойствие и притеснение може да има за тези от вас, които имат партньор роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

През тази седмица може да планирате срещи или гостувания, които ще реализирате до края на годината. Възможно е хора, които не сте виждали от дълго време да потърсят контакт с вас.

През тези седем дни ще ви се наложи да вземете решения свързани с ваши финансови дела и интереси. Следете внимателно разходите и приходите си!.

Хубавите събития през седмицата ще са свързани с неочаквани пари, с предложение за допълнителна или почасова работа и др.
Едно ново приятелство може да бъде повод за приятни емоции, още повече че ще бъде с човек, който живее близо до вас.

Момчетата и момичетата Телец ще имат благоприятна седмица за пътувания, за излети извън града или за посещения на интересни места. Някак си ще успявате да съчетавате тези интересни преживявания и с любовните си трепети.

Изненади може да донесе една все още несподелена любов. Внимание! Не правете прибързани зиводи от първоначалната реакция на човека, комуто предлагате своята любов.

Мъжете ще преминат през трудно време, поради неприятна новина или преживяване с приятел. През тези седем дни ще сте раздразнителни, трудно ще разбирате поведението на другите хора, но още по-трудно вашето собствено. Ще осъзнавате, че трябва да промените нещо в живот аси, но все още не сте сигурни кое точно…

Жените ще преминат през седмица на по-активно общуване с най-различни хора. ще имате работа с документи или ще очаквате важна за вас новина. Ще ви бъде интересно да общувате с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, защото ще има какво да научите от тях. Пазете личните си вещи, когато се движите на обществени места.

Близнаци
През седмицата  ще имате неотложни или важни ангажименти, които ще касаят вашите домашни или семейни дела. В повечето случаи те ще касаят дядо, баща, брат, съпруг, син и др.

Почти всеки ден ще имате неотложни задачи, които наистина не бива да отлагате. Те няма сами да се разрешат, а ще станат по-големи или по-сложни за изпълнение.

Напрежението през седмицата ще бъде по-голямо, но вие ще имате сили да се справите с всичко това. Всичко ще зависи от подкрепата на любимите ви хора и на вашия партньор.

Ако ви се наложи да се откажете от някои предварителни планове въпреки вашите желания, не изпадайте в тъга или депресия.

Някои събития може би са важни за живота на други хора и вие не бива да спирате тяхното развитие.

Седмицата ще ви донесе приятни преживявания в личния в любовния ви живот.

През тези седем дни ще бъде важно да избягвате всякакви преструвки, манипулативни действия и капризи.

През седмицата определено ще преживеете емоционални спадове или трудни моменти, но тези неща са част от житейската ви пътека.

Ще имате емоционални и неочаквани съновидения с хора от Отвъдното. Възможно е да имате повтарящи се сънища.

Деца или млади хора от семейният ви или приятелски кръг ще бъдат причина за повече телефонни разговори или среща.

Седмицата вещае добри приходи, стабилизиране на бюджета ви, възникване на нови професионални ангажименти и други благоприятни събития във финансов план.

Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да създаде временен смут в сърцето ви.

Момчетата и момичетата ще преживеят емоционално събитие с момиче, което е ваша съученичка, колежка или приятелка. Много шансове за успех и изява ще имате през тези седем дни, но не разпилявайте времето си. Правете това, което е важно в този момент, а другите неща, могат да почакат.

Мъжете ще се ангажират с дете или млад човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец (или с такъв асцендент), като най-вероятно това ще бъде някой от семейството или от кръга ви роднини. Ангажиментът ви няма да е сложен, но ще бъде важен за семейството ви по някаква причина.

Много непредсказуема седмица за тези, които трудно контролират ревността си, към неща или хора, които приемат за свое притежание.

Жените ще се наложи да отделят повече време на приятели, които ще имат какво да споделят с тях или за какво да поискат съвет. Ще получите покана или предложение, което ще обмислите внимателно, тъй като ще изиска промяна в някои ваши предварителни планове.

Това ще бъде благоприятно време за уреждане на документи с някакви финансови параметри в тях.

Рак
През седмицата ще ви се наложи да приемете сериозно това, което ще получите като информация или съвет от роднини и приятели. Не бързайте да приемате техните думи емоционално.

Самите вие избягвайте прибързани реакции. Много провокативно поведение спрямо вас ще има от страна на момиче или млада жена.

Тревогите и притесненията ви няма да изчезнат тази седмица, но ако слушате повече разума си ще имате възможност да намерите решение на някои от тях. Доверете се на опита или съвета на човек роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Седмицата ще бъде интересна за вашия любовен живот. Отношенията ви могат да имат развитие, което вие не очаквате или не можете да контролирате, но като цяло това ще бъде за ваше добро. Внимателно подхождайте в една любовна връзка с партньор роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Емоциите ви през тази седмица ще трябва да бъдат умерени и да се избягват еуфоричните настроения.

През седмицата ви се дава да преживеете положителни емоции или приятни за вас срещи и разговори. Понякога ще бъде важно да не бързате да споделяте преживяното. Дайте си време да се порадвате сами на конкретното събитие, преди да го споделите с други хора.

През седмицата повечето от вас ще имат парични приходи от различни източници. Възможна е малка допълнителна печалба. За някои от вас парите през тази седмица ще имат важно значение, защото е спомогнат по-лесно да се разрешат едни неприятности, но дали?

През седмицата мнозина ще получат важна новина или документ свързан с пари.

Успехите ви тази седмица няма да бъдат случайни и ще са резултат на вашия труд, знания и създадени вече стабилни професионални или бизнес отношения.

Новите познанства ще имат своята мисия в живота ви, особено когато това е личност родена под знака на Телец, Дева или Козирог.

Момичетата и момчетата ще имат отново едно много добро време за представяния, изпити и всякакъв вид публична дейност. Ще ви бъде приятни и полезно да общувате с приятели, които се намират на разстояние от вас, С тях ще ви бъде по-лесно да споделяте своите преживявания или чувства.

Мъжете ще имат повод да се зарадват на успокоението около една стресова ситуация, както и ще получат яснота относно нейното разрешаване. Неблагоприятна седмица за съдебни или юридически дейности, както и ако сте в процес на важна промяна действайте много внимателно!

Жените ще отделят допълнително време за занимания с деца или с по-млади хора, с които ще имат сходни интереси или цели. Ще имате среща, на която ще обсъждате важни финансови отношения, дела или документи от финансов характер. Мнозина ще са част от важно семейно събиране.

Лъв
През седмицата ще преживеете най-различни емоции свързани с хора от близко и далечно разстояние. Ще се зарадвате на нечии успехи или късмет, като това е възможно да има някакво благоприятно въздействие и върху вашия живот. Може би не точно сега, може би по-нататък…

През тези седем дни ще можете да постигнете напредък и прогрес в делата си, да получите заслужена похвала, комплимент или награда.

Разговор с жена ще е свързан с подготовка за предстоящо събиране или пътуване. Възможно е тема на такъв разговор да бъде здравето на близък човек и съответните грижи около него/нея.

През тази седмица ще сте по-настъпателни в изискванията си спрямо хора от семейството си, особено за неща свързани с образование или кариера. Трудно ще търпите мързеливи хора или такива, които нямат чувство за отговорност, дори те да живеят във вашия дом.

През седмицата ще имате възможности за ангажиране с почасова работа, която ще ви донесе допълнителни доходи в зависимост от амбицията и нуждите ви.

През тази седмица поради разсеяност или бързане може да забравите или загубите важни за вас вещи. В повечето случаи ще успеете да си ги намерите и получите отново.

През седмицата не отказвайте покана за среща или събиране, защото хората, с които ще се срещнете ще ви дадат важна и полезна за вас информация. Те няма да живеят надалеко от вас.

Момчетата и момичетата ще мислят как да изживеят тези седем дни по най-добрия начин, без проблеми, но и без големи отговорности. Ще се наложи обаче да следвате решенията или исканията на жена от семейството си или от кръга си роднини.

Няма нищо лошо в това, стига да не се случи в момент, когато бързате за някъде или имате вече други планове.

Мъжете ще се влияят много от емоциите в отношенията си с други хора, независимо дали са роднини, приятели, колеги и др. Това може да има благоприятно влияние върху отношенията ви, стига да не прекалите с чувствителността си.

Седмицата носи няколко важни събития и преживявания с различни хора, които познавате лично. За съжаление една неприятна новина може да ви намери неподготвени за нея.

Жените ще се опитат да приключат започнали преди време ангажименти. Хора от миналото ви ще се появят в сънищата ви и това ще ви върне към ваши общи спомени и преживявания. Неприятности с мъж ще ви разстроят, защото могат да ви бъдат отправени несправедливи обвинения или укори.

В моменти на лошо настроение идете и си купете нещо лично за себе си, на което отдавна сте му „хвърлили око“.

Дева
През седмицата  развитието на събития в семейството ви ще се определи от действията на ваши роднини, които живеят в друг дом.

Вероятно не всичко ще се развие според вашите очаквания, но избягвайте да бъдете нетърпеливи, да сте раздразнителни и да губите контрол върху собствените си реакции.

Пазете личните си вещи, документи или електронна поща от чуждо любопитство.

Със сигурност ще имате конкретни очаквания за тази седмица, но проявете повече търпение докато нещата се развиват и стана по-ясни.

Женското присъствие в работата ви ще повлияе благоприятно на реализацията на вашите планове и задачи, независимо дали това ще бъде ваша колежка, клиентка или ръководител.

През седмицата необходимостта от вземане на решения ще ви коства много психическа енергия, тъй като сроковете за това ще бъдат кратки, а вие ще искате да имате повече време за размисъл. Възможно е решенията да бъдат трудни или да не сте готови за тях.

Неприятностите със съседи или клиенти трябва да ви покажат ваши грешки или пропуски в общуването ви с тях.

През тази седмица ще бъдете доволни от приключването на ангажимент, който ви е отнел за изпълнение много повече време отколкото сте предполагали.
През седмицата ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Сънища свързани с хора от Отвъдното ще ви развълнуват, но и ще ви покажат, че има неща, които дори и да не ги виждате, все пак съществуват.

Момчетата и момичетата ще преминат през една по-ведра и спокойна седмица. Неочакваните събития през тези седем дни ще са свързани с необходимостта да се разделите с някои ангажименти или с хора, които са проявили някаква нечестност спрямо вас. Много ще има да размишлявате относно човешката психика и поведение.

Жените ще се наложи да се справят с опърничавия характер на роднина, който ще прояви инат и нежелание за разбиране на една ситуация в семейството. На мнозина ще има се наложи да купят подарък за момиче или за жена. Някои от очакванията ви през тази седмица ще са свързани с интуитивното ви усещане за задаване на нещо хубаво в живота ви. Дано се случи!

Мъжете ще разчитат за реализацията на своите планове на хора родени под водни или въздушни зодиакални знаци. Ще имате важен разговор с мъж относно някаква работа или бизнес. Тези от вас, които са ангажирани с някакъв съдебен или юридически казус ще се наложи да посетят представител на някаква институция или свидетел.

Везни

През седмицата ще бъде добре да се откажете от някои свои предварителни планове или намерения, които могат да ви причинят загуба или разрив във важни за вас отношения.

Ще ви натъжат новини свързани с различни загуби или неприятни събития в живота на роднини или приятели. Неудачи в техния личен или любовен живот могат да бъдат важен опит и за вас самите.

Тази седмица може да бъде успешна за вас, особено ако следвате естествения ход на събитията. Така сами може да оставите отворена врата за шансове, които ще са важни за вашата лична или професионална реализация.

През тези седем дни може да опитате еднократно с малка сума своя късмет в лотария.

През седмицата ще имате сериозен ангажимент свързан с мъж, който ще трябва да изпълните по най-добрия начин, без да отлагате и без да търсите решения с хитрост.

През тази седмица преживяване от вашето миналото ще ви натъжи или разплаче отново. Все още не можете да се примирите с една загуба или с някои промени или преживявания в живота.

Тази седмица ще бъде важно да не задълбочавате неприятностите, с които ще се сблъскате. Може да се окажете неподготвени за техните последствия.

Момчетата и момичетата ще проявят детински характер в ситуации, които ще изиска т едно по-сериозно отношение. Може би вие няма да виждате ясно сериозността на ситуацията или това ще бъде вид бягство за вас от нея.

В личните ви и приятелски отношения ще има повод за забавления и приятни преживявания. Ще очаквате подкрепа или помощ от жена най-вероятно баба, майка или по-голяма сестра.

Мъжете ще преминат през седем интересни дни, които може да оползотворите по един невероятен начин, ако имате физическа и психическа готовност за това. Пред вас е време, в което ще можете да излезете от една неприятна ситуация, да намерите неочаквано решение на проблеми, които първоначално са изглеждали много по-сериозни.

Жените ще се наложи да изоставят някои свои професионални задачи, планове или бизнес идеи или поне да ги съхранят за реализация при по-добри обстоятелства. Неочакван конфликт може да ви причини загуба, за която да се окажете неподготвени.

Ще имате добри финансови възможности, както и важни отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Скорпион
През ще имате поводи за събирания и различни преживявания с приятели или роднини.

Това ще бъде интересна седмица за вашите романтични и любовни преживявания.

През тези седем дни ще имате възможност да реализирате тези ваши планове, които касаят благополучието на семейството или развитието на бизнеса, с който сте ангажирани.

Повечето информация, която ще получите през този период ще трябва да бъде добре съхранена, защото скоро ще имате нужда от нея.

През седмицата ще получите предложение или ще възникне идеи свързана с професионалния ви или обществен живот.

Покани за срещи и събирания няма да липсват, но не разпилявайте времето си само със забавления и удоволствия.

Ще възникнат няколко по-напрегнати момента на конфликти и спорове с хора от семейството ви или с колеги. Хубавото е, че те ще намерят своето разрешение без голямо забавяне.

През седмицата се старайте да не задържате в себе си лоши чувства или емоции, за да не си създадете нежелан здравословен проблем. Това особено важи, когато подобни емоции по някакъв начин бъдат свързани с мъж.

През тази седмица важно развитие ще има ваша любовна или интимна връзка. Ако трябва проявете повече решителност, за да изясните бъдещето на отношенията ви.

Момчетата и момичетата ще имат настроение и желание да направят някои планове за декември, за празниците в края на годината. Ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, които ще имат добро влияние през тази седмица върху вас. В училище или на работа избягвайте неуместни шеги и закачки.

Мъжете ще са податливи на лоши настроения или странни сантименталности. Събитие в живота на човек, когото познавате ще ви натъжи, особено ако това касае жена, която обичате, уважавате или има важно място в живота ви.

През седмицата ще приемете много по-сериозно думите на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който ще се опита да ви повлияе по някакъв начин.

Жените да пазят личните си вещи и информация от любопитство или кражба. Това особено важи за важни финансови документи, банкови карти, информация в личния ви телефон и др.

Прояви на ревност, желание за манипулиране на хора или събития няма да ви бъде в помощ, а напротив! Помнете, че с действията и решенията си през тази седмица може повече да загубите, отколкото да спечелите, затова бъдете внимателни!

Стрелец
През седмицата не отлагайте и не бягайте от домашните си ангажименти, дори да не получите подкрепа или съдействие от страна на останалите членове на семейството за тяхното изпълнение.

През тази седмица всеки ще разчита единствено на вас, а вие на никого.
Ще възникнат неотложни битови ремонти, необходимост от подмяна на важна техника, включително на работното ви място.

През седмицата ще можете да се възползвате от благоприятни обстоятелства при реализацията на планове свързани с вашия дом или с имот, който притежавате.
Новите контакти през тези седем дни ще са предимно с хора, които ще са важни за вас и за развитието на ваши планове. Те могат да бъдат хора, които са преминали през сходна на вас ситуация.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но ако пътувате по работа бъдете внимателни и добре подготвени.

През тези седем дни избягвайте прояви на хитрост или лъжа, защото това ще ви направи много лоша услуга. Особено внимателни бъдете с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

През седмицата ще имате уговорки за различни приятелски или обществени срещи и събирания. Ще бъдете активни както в професионален, така и в политически или обществен план.

Момчетата и момичетата ще се наложи да вложат повече усърдие в училище, университет или кариера. Действията на жена, родена под знака на Стрелец, Лъв или Овен ще рефлектират много силно върху вашия личен живот. Добро влияние, подкрепа или помощ ще получите от мъж над 35 годишна възраст.

Мъжете да бъдат внимателни със здравето си, с вирусни инфекции или простуди.

Някои неразположения могат да бъдат трудно диагностицирани или да бъдат открити със закъснение, когато ще изискат едно по-сериозно лечение. През тази седмица ще бъде важно да избягвате песимистични или депресивни настроения. Гледайте в посока на хубавите неща в живота си: както в миналото, така и в бъдещето.

Жените ще се влияят твърде много от „съветите“ на приятели, които ще успеят да им навредят с делата си. Стар спор, конфликт или трудни отношения отново ще заемат място в ежедневието ви.

Седмицата ще изиска повече внимание за родители, които имат дете родено под знака на Козирог, Телец или Дева. Предстои емоционално събитие или преживяване свързано с момиче или с млада жена от кръга ви роднини.

Козирог
През седмицата ще ви се наложи да се съобразите с желанията или съветите човек, с когото работите заедно.

Домашните ви проблеми през тези седем дни ще се увеличат. Твърде малко ще можете да разчитате за тяхното разрешаване на помощта на други хора. Мобилизацията и най-вече търпението от ваша страна ще бъдат много важни за успехите ви.

Естествено ще имате очаквания за развитието на събития в личния ви живот през тази седмица, но едва ли ще настъпят промени в този план.

Все пак бъдете внимателни с обещания, чието изпълнение ще бъде неясно или почти невъзможно.

Изненадите, които живота носи през тази седмица ще са интересни. Вероятно те ще ви дадат нови възможности да промените някои ваши планове или действия към по-добро.

Моментите на тъга ще са свързани с различни здравословни неразположения. Могат да ви налегне тъга свързана с хора, които вече не са сред вас.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за всичко свързано с хора, които живеят в друго населено място.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с неразбираеми действия или думи на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Като цяло през тези седем дни по-често ще питате хората около вас, от кой зодиакален знак са, за да се нагодите към характерите им и да не предизвиквате недоразумения или конфликти, особено с представителите на зодиите Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете ще приемат болезнено един опит за кражба, манипулация или злепоставяне пред други хора. Има много работа за вършене пред вас, така че не се занимавайте с неща, които спъват или омаловажават вашето развитие.

През седмицата много емоционално развитие или неочаквани преживявания ще имат тези мъже, чиято любима жена е много по-млада от тях. През тези седем дни ще бъде важно да не споделят свои лични чувства, планове, идеи или мечти с други хора.

Жените ще се ангажират по-сериозно с разрешаването на домашни и семейни проблеми. Ще обичате да прекарвате повече време с приятни за вас хора обсъждайки различни семейни, обществени или политически събития.

Някой от дома ви може да пътува през тези дни или да имате интересни преживявания с роднина, приятел, който живее на разстояние от вашия дом. Много динамична откъм размяна на информация седмица, но повечето новини ще са свързани с вашето семейство или с приятели.

Водолей
През седмицата повечето събития, които ви се дава да преживеете ще успеят да ви изненадат или объркат.

Това определено ще се отрази на настроението ви и може да бъде причина за безсънни нощи, главоболие, по-голям апетит и др.

Тази седмица ще има своето собствено значение за развитието на ваши планове, чието изпълнение трябва да приключи до края на годината.

Вероятно ще ви се наложи да вземете решение, което ще определи развитието на планове важни за началото на новата година или свързани с промени в начина ви на живот.

През седмицата ще получите новини, ще имате телефонни разговори или срещи свързани с хора от друго населено място или държава.

Те ще бъдат предимно ваши роднини, приятели или ще имате общи делови отношения.

През седмицата ще ви разстрои провал или загуба в живота на близък роднина или приятел.

През седмицата ще следите или ще присъствате на специално събитие, което дори може да има обществено или политическо значение.

През тази седмица ще възникне събитие, което може да провокира обсъждане брака на ваши роднини или приятели. Възможно е това да са дължи на проблеми свързани с изневяра, развод, сериозно заболяване и др.

Момчетата и момичетата ще търсят лесен изход на сериозни неприятности. А има ли такъв? Парите ще са важен фактор за вашата стабилност и сигурност, но само ако сте в позиция да имате собствени доходи.

В противен случай тези неща ще зависят от действия и фактори в живота на ваши родители. Може да постигнете важни успехи в учение или кариера, но съдбата няма да ви даде подаръци: усилено учете и работете!

През тези дни ще имате финансов ангажимент свързан с по-голямо плащане. Ще имате разговори свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от кръга ви приятели или роднини.

Мъжете ще се наложи да бъдат по-внимателни със здравето си, да се пазят от настинки, вирусни или хронични заболявания. Някои неотложни задачи свързани с пари или с документи ще ви създадат неспокойствие или притеснение ако трябва да се съобразявате с определени срокове. Това ще бъде важен период за вашата кариера или бизнес.

Жените ще трябва да проявят характер в моменти, когато трябва да вземат трудни решения, свързани със собственото семейство или кариера. Ще търсите мнение или съвет от приятели, особено когато събитията касаят вашия личен или интимен живот. В работата ви предстоят сериозни разговори с колеги, клиенти или ръководители.

Риби
През седмицата от 29 ноември до 5 декември ще получите информация която ще ви разочарова или натъжи. Интересното в този случай е, че тя ще дойде чрез човек, когото не познавате, или някой с когото досега не сте имали контакт.

През тази седмица ще бъдат сложни отношенията ви с представители на земните зодиакални знаци.

Тази седмица ще ви донесе и своите уникални благоприятни шансове, които през тези седем дни ще се усетят във вашите семейни дела.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак и за организиране на важни семейни събирания.

Възможни са различни приятни изненади, които ще създадат положително настроение в дома и в семейството ви.

През тази седмица родителите родени под този зодиакален знак е възможно да имат грижи свързани със здравето на дете.

Възможно е посещение или лечение в болница или друга специфична терапия.

През седмицата също така могат да възникнат непредвидени ситуации в училището или на работното място на вашето дете.

През тази седмица ще следите с притеснение развитие на лична драма в живота на жена, която познавате.

Момчетата и момичетата ще бъдат ангажирани с повече семейни задачи, тъй като родители или други близки хора ще разчитат на вас в много неща. Предстоят различни събития или промени в семейството или или в кръга ви от роднини. Вероятни са събирания по различни поводи, като за някои от вас те ще бъдат неприятни или досадни.

Мъжете ще търсят изход от неприятна ситуация възникнала поради глупава грешка или прибързани действия. В един момент може да се почувствате объркани, склонни да изоставите всичко и да отидете някъде, където може да си починете за известно време. Но дали това е възможно за вас?

Жените ще страдат от силните си емоции, чувствителност, която ще им дава погрешни знаци в ситуации, в които ще трябва да се действа и реагира с разум и мъдрост.

Проявите на ревност носят неочаквани последствия. Конфликтите ще извадят стари противоречия отново на преден план.

Като цяло седмицата ще изиска от всички вас по-малко емоции, повече премерени и добре обмислени действия и решения.

Източник: astro.velida.net