Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 - 19 април)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица в която ще преживеете неочаквани или неприятни събития в работата си.

Те могат да бъдат свързани с жена от колектива ви или такава, която е ваша клиентка. Повече несигурност и нестабилност ще има в работата на жените Овен, които са над 35-годишна възраст.

През тази седмица ще се тревожите и ще следите с притеснение развитието на сериозен проблем в живота на млада жена. Той може да бъде свързан с нейното здраве, с неблагополучия в нейната работа или личен живот.

Напрежението през тази седмица ще е по-голямо, с неприятно влияние върху настроението ви или със създаване на усещане за страх за бъдещето.

Една неочаквана новина или събитие ще ви възвърне оптимизма и надеждата, че това което преживявате в момента ще е временно и скоро ще дойдат по-добри времена.
В един конфликт ще разберете неща, които са били неясни или тайни за вас досега, или ще извлечете друга полза от тази ситуация.

През тази седмица много по-сериозно ще обмисляте семейните си дела и поводи за събирания свързани с различни празници. Някои от вас сериозно ще преосмислят свои планове свързани с брак, годеж или сватба.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате поводи да се усещате значими в живота на хора, които живеят с вас, които са ваши роднини или приятели. Това ще усетите предимно от разговорите, които ще имате с тях онлайн или по телефона.

Тази седмица ще намери начин да ви зарадва с някои важни и приятни за вас новини.
Много по-ведро и оптимистично ще гледате на стари проблеми или неприятности. Най-вероятно сега ще намерите нов начин за тяхното разрешаване, много по-обикновен и лесен за изпълнение, независимо дали това ще изиска от вас някакъв компромис или ще трябва да преживеете малка загуба.

Интересно развитие през седмицата ще имат ваши романтични отношения с човек, който живее в друго населено място или държава.

Сега може да планирате срещи, които да се реализират в близко бъдеще или други важни планове, чиято реализация ще бъде ваш приоритет през тази година.

Новите приятелски отношения с хора от близо и далеч ще имат интересно развитие, като някои от тях могат да бъдат много емоционални.

През седмицата очаквайте важни за вас новини свързани с пари, които ще влязат в семейния ви бюджет, или които предстои да получите през следващите дни и седмици.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която трябва много внимателно да планирате приоритетите си, за да не изпаднете в ситуация, в която трябва да вземете трудни решения или да преживеете някакви неуспехи.

Внимателно преценявайте информацията или разговорите, които ще имате с представители на Телец, Козирог или Дева, за да се избегнат прояви на манипулация или различни хитрости.

През тази седмица ще имате задачи свързани с документи от финансов характер или такива свързани със собственост на вашето семейство.

Едва ли ще възникнат някакви затруднения или неочаквани обстоятелства около тези ваши ангажименти.
През седмицата ще ви бъде трудно да комуникирате с момчета или с млади мъже, които могат да бъдат членове на вашето семейство, ваши съседи или такива с които работите (учите) заедно.

През седмицата мъжете Близнаци нека да селектират добре задачите си, да забравят тези от тях, които реално нямат перспектива за изпълнение, и да се насочат към тези, които вероятно ще им донесат успех през тези седем дни.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще преживеете интересни събития или ще имате полезни за вас разговори с жена, която най-вероятно живее в друго населено място или държава.

Ще бъдете добър съветник или ще дадете важна подкрепа на жена, която през тази седмица ще преживее раздяла или някакъв вид загуба.

През тези седем дни с интерес ще следите новините, които ще получавате от момиче или млада жена, и които най-вероятно ще са свързани с интересни събития или успешни изяви в нейния живот.

Седмицата вещае важно събитие свързано с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата обаче ще се преживее една стресова ситуация свързана с неприятна новина за живота на човек, когото познавате. Възможно е ваш приятел, роднина, колега или съсед да преживея сериозна Ллична драма или инцидент.

През седмицата ще обмислите възможността да посрещнете гости в дома си и доколко това е добра идея и няма да ви донесе проблеми в ситуацията, която целият свят в момента преживява.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица е добре да не пътувате, освен ако това не е свързано с някаква необичайна ситуация или неотложен ангажимент.

През тези седем дни ще получите новини свързани с неприятности, които никой не е очаквал и които са свързани с ваши приятели или роднини живеещи в друго населено място.

През седмицата ще успеете да възстановите или хармонизирате отново важни за вас приятелски отношения.
Това ще бъде благоприятна седмица за комуникация с нови и интересни хора, но пресявайте мъдро получената от тях информация и не се поддавайте на всякакви внушения. През седмицата ще получите новина свързана с подобряване здравето на човек, когото познавате.

Една от изненадите през тези седем дни ще бъде свързана с неочаквана покупка или подарък, нещо което ще бъде важна или полезна за вас вещ.

През седмицата ще ви изненадат действията и отношението към вас на хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

През тази седмица избягвайте разправии и изясняване на отношенията си в любовта, тъй като вие или вашия партньор може да бъдете предизвикани да вземете важно решение, което не означава че ще бъде мъдро или най-доброто в конкретната ситуация.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще разговаряте внимателно относно разпределението на финансовите ресурси в семейството ви и особено тези, които са свързани с важен разход за ваш роднина.

Младите мъже от този зодиакален знак ще се наложи да поемат по-големи отговорности свързани със семейството си, като осигуряване на стабилност в доходите или изпълнение на повече ежедневни домашни задачи.

През тази седмица ще очаквате новини или информация свързани с ваше дете, с неговото образование или развитие в определена област.

Седмицата вещае новини свързани с бременност или с раждането на дете, които няма да донесат никаква изненада.
Мъжете над 35 години ще имат късмет в действия или ангажименти свързани с пари или с финансов документ. Вие определено интуитивно ще намирате правилни решения или ще дадете шанс на интересни идеи, които тепърва ще ви донесат добри доходи.

През седмицата обаче ще се преживее стресова ситуация в работата или в бизнеса ви, свързана с конкретната икономическа обстановка в страната, където живеете. Възможно е да се разделите с колеги, с клиенти или с бизнес партньори или да преживеете други неприятни събития.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас и една интересна седмица, защото разговор или предложение от страна на жена може да отвори нови възможности пред вас.

Тези възможности могат да касаят вашата работа, да ви помогнат да разрешите семейни или здравословни проблеми или да имат друго благоприятно влияние в живота ви.

Жените на 35 годишна възраст трябва да бъдат отворени за новите неща и хора, които ще се появят в живота им през тези седем дни.

През тази седмица ще преживеете събития, които ще ви донесат успокоение или по-голяма доза оптимизъм относно развитието на важни неща в живота на мъж от семейството ви или от кръга ви роднини.

Като цяло през тази седмица ще имате повече важни или по-динамични разговори свързани с мъже.
Използвайте благоприятното влияние на седмицата за да изпълните свои ангажименти свързани с различни документи или с парични дела. През седмицата може да получите кредит, за който няма да възникне затруднение, но добре обмислете тази стъпка с оглед на неговото връщане през следващите месеци.

Мнозина от представителите на зодиакалния знак Везни ще получат възможност за допълнителна работа, за кратък период от време, но с полза за семейния бюджет. През тази седмица избягвайте да пътувате.

Ако това е свързано с работата ви, бъдете много внимателни с всички фактори, които осигуряват едно безпроблемно пътуване.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще бъдете съпричастни към специални и радостни събития в живота на жена, родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци или с такъв асцедент.

Младите жени Скорпион ще имат успешна седмица за развитие на домашните си дела, за ремонти и подобрения в дома си и за всичко, което е важно за тях в този момент.

По-трудно ще бъде за тези от вас, които имат стопанство или се грижат за имот извън населеното място, където е основният ви дом.

Там могат да възникнат неочаквани неприятни ситуации, които да предизвикат спорове и конфликти с други хора или да ви разочароват по някакъв начин.

През тази седмица избягвайте да сте прекалени оптимисти относно развитието на финансовите си дела.
Избягвайте да се въодушевявате от различни предложения, тъй като ще сте уязвими от нереален поглед върху нещата, от някакъв вид измама или манипулация, които да ви причинят загуба.

Като цяло паричните ви дела ще са непредсказуеми, но това не означава че трябва да бъдете наивни и да приемате всичко на доверие.

През седмицата интересно развитие ще има любовният живот на младите мъже Скорпион, особено на тези, които ще създадат нова връзка през тези седем дни.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която здравето на роднина, ще създаде голямо напрежение в семейството или в роднинските ви отношения. Всеки ще търси вина в другия човек, и трудно ще приема собствената си “ заслуга“ за тази ситуация.

Седмицата вещае повече напрежение в семейните отношения и в голяма степен от вас ще зависи то да се избегне, да се съхрани хармония, и да се разговаря спокойно и мъдро, в трудните ситуации.

През тези седем дни ще може да реализирате важни за вас планове, според собствените си очаквания, което ще ви даде голяма доза задоволство и гордост от постигнатото.

Това ще бъде благоприятна седмица за промени, свързани с ваши лични идеи и планове.
Възможни са затруднения или неприятни новини свързани с дете или с млад човек, с когото не живеете под един покрив или сте разделени от някакво разстояние.

През седмицата пазете бременните жени и малките деца от инциденти или други неприятни ситуации. Някои от радостните събития през седмицата ще бъдат свързани с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, както и с нови хора, които по един или друг начин ще влязат в живота ви.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще сте по-големи оптимисти относно паричните си ресурси и развитието на финансовите си дела.

Това в по-голяма степен важи за мъжете от този зодиакален знак, които в голяма степен ще разчитат на добре платена работа, допълнителни ангажименти и доходи.

През седмицата ще възникне важен и необходим разход за син, племенник или друг млад родственик от кръга ви роднини.
През седмицата ще преминете през един нов цикъл на изпитания, които ще са характерни за цялата година за представителите на Козирог.

Това което ви се дава през тази седмица ще има някаква връзка с вашето минало, с грешки или пропуски, неизпълнени обещания или пренебрегнати ангажименти.

Сега като лавина и въобще по-неприятен начин, тези неща ще ви напомнят за себе си и ще ви притиснат (искате или не) да бъдат разрешени и изчистени като проблем в живота ви.

През седмицата ще възникне повод за събиране свързано с мъж, но доколкото ще се реализира и по какъв начин, е трудно да се прогнозира тъй като ситуацията във всяка страна е различна.

Младите мъже Козирог ще отидат за среща с представител на държавна, банкова, съдебна или друга институция, което ще бъде в тяхна полза.

Седмицата ще благоприятства пътувания, за тези от вас които ще могат да ги осъществят, и особено ако тяхната насоченост е свързана с любовна среща. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за любовния ви живот, затова не насилвайте нещата и не се опитвайте да командвате тяхното развитие.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица от вас ще се изиска по-голяма психическа и емоционална сила, за преодоляване на различните ситуации, през които ви предстои да преминете.

Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате, като това може да бъде ваш родственик, приятел или колега.

В професионален план няма да ви липсват възможности за работа и за осигуряване на добри доходи чрез това, с което ще бъдете ангажирани. Важно е да имате желание да работите и да опитате нови неща, с оглед на ситуацията във вашата страна.

През тези седем дни натоварването, на което ще сте подложени в психически и емоционален план, ще бъде причина за по-чести спорове и конфликти в дома ви, за които няма да има сериозна причина.

Именно поради този факт тяхното изчистване и завръщане на хармонията в семейните ви отношения ще бъде възможно, особено ако осъзнавате важността на фактора, контрол върху емоциите.

През тази седмица ще ви бъде трудно да комуникирате с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, особено ако те са ваши роднини.
Младите жени Водолей ще имат възможност с голяма доза късмет и помощ от странични хора да приключат с някои неприятности в живота си, независимо дали са свързани с работа или с лични отношения.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която хубавите и лошите събития ще се редуват и ще направят седмицата ви динамична и по своему интересна.

Ще ви бъде трудно да реализирате плановете си, но не и невъзможно. Просто нещата няма да се случват толкова бързо и лесно, колкото вие очаквате.

Хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби, ще ви разочароват или натъжават с техни необмислени и прибързани действия или думи. През тази седмица ще имате контакти с хора, които не познавате, но с които ще трябва да разрешавате материални дела.

Те могат да бъдат представители на данъчна, държавна, банкова или друга институция.

През седмицата ще възникне необходимост да купите или подарите нещо на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, което ще изиска разумно решение от ваша страна.
През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени ваши отношения с жена, която не престава да ви занимава с клюки, да ви манипулира с различна невярна информация относно хора и събития, и въобще психически да ви въздейства негативно.

Вероятността да вземете решение да я отстраните от живота си е много голяма, стига това да е възможно.

През тези седем дни сами ще търсите контакти с приятели, с които ще искате да разговаряте по интересни теми, без вие или те да ви се оплакват за ежедневни проблеми, които в този момент има почти във всяко семейство.

Източник: astro.velida.net