Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (7 – 13 март)

Овен
През седмицата от 7 март до 13 март на изпитание ще бъде поставено вашето търпение и умението ви да комуникирате или работите с трудни, неотстъпчиви по характер хора. Тяхната близост или опити да ги отдалечите от вас няма да промени особено отношенията ви.

През тази седмица преди всичко бъдете предпазливи в отношенията си с хора, с които работите заедно или имате общи бизнес интереси. Стремете се към коректност в действията си и игнорирайте хора, чиято лоялност или коректност спрямо вас е под въпрос.

Ако пътувате тази седмица много вероятни са затруднения, закъснения или други неочаквани ситуации.

Избягвайте фамилиарности или спорове с хора, с които ще пътувате.

Това, което ще ви зарадва през тази седмица е новина свързана с промяна, която ви предстои. Най-сетне ще получите потвърждение на важни детайли около нейното развитие.

През тази седмица не омаловажавайте значението на събития или хора, които смятате, че нямат значение на този етап от живота ви. Много скоро ще разберете вашата грешка.

Това ще бъде съдбовно време за почти всички от вас, на които предстои да преминат през една много динамична седмица.

Момчетата и момичетата ще очакват решението на родител, приятел, съученик, учител или ментор, което ще има важно значение през тези седем дни. Ще ви бъде приятно да се събирате с приятели, но също така ще ви бъде приятно да бъдете сами със заниманията, които на вас ви доставят удоволствие.

Интуитивно разбирате, че възможностите ви за успехи през тази седмиа са ограничени и ще се постараете да преминете през тази седмица с търпение и разбиране.

Мъжете ще трябва да избягват рискове и вземане на емоционални решения, особено ако те по някакъв начин касаят вашата работа или бизнес.

Може да сте готови за промяна, може да имате възможност за нова работа или кариера, но нека тези неща се случват по естествен начин, без форсиране от ваша страна.

Тези от вас, които са родители, независимо от възрастта на вашите деца заемете очакваната от вас роля на баща и не оставяйте всичко в ръцете на съпругата си.

Жените ще са склонни да общуват много по-внимателно, търпеливо с непознати или с хора, които са добре известни с опърничавия си характер. В една такава ситуация останалите ще разчитат на вашия усет за дипломатичност.

Седмицата може да се запомни с важно събитие или преживяване свързано с роднини или с близък на семейството ви човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Телец
През седмицата от 7 март до 13 март семейните ви задачи и отговорности няма да са малко, но определено ще са приятни или важни за дома ви.
Възможна е покана за семейно събиране, за което ще приготвите специален подарък.

Ще имате много по-динамични и интересни отношения с родственици отблизо и далеч.

През седмицата избягвайте финансови отношения с непознати хора, независимо за какво става дума.

Ще проведете разговор с роднина, с приятел или съмишленик, който ще ви даде някои интересни идеи или съвети за подобряване на жизнения ви стандарт или за начина ви на живот.

Тази седмица приятели ще ви потърсят за да споделят с вас радостно събитие от техния живот.

Мнозина ще създадат полезни контакти с хора от далечни разстояния, на база общи интереси, хоби, работа, туризъм и др.

През седмицата не допускайте напрежение между вас и дете или млад човек от семейството. Независимо каква е ситуацията има хиляди начини да поговорите нормално, приятелски или с мъдрост относно това, което се е случило.

Момчетата и момичетата ще имат една наситена откъм събития седмица, с неочаквани случки или срещи. Ще намерите яснота по различни важни за вас въпроси, ще хармонизирате някои специални отношения, които са били подложени напоследък на някакъв натиск или недоразумения.

Благоприятна седмица за общуване или за обща дейност с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Може да пътувате, но това ще бъде предимно на кратко разстояние, в страната, където живеете.

Мъжете ще се ангажират с различни интересни проекти важни за интериора в дома, за стопанството, за личния или професионалния комфорт.

МНого неща ще имате като план за тази седмица и при добра организираност от ваша страна определено ще успеете да ги реализирате. Конфликтите ще са за глупави или безсмислени неща. От вас зависи доколко ще ги задълбочите или ще махнете с ръка на тях.

Жените ще се опитат да дадат най-доброто от себе си за дома и за семейството си. Не всички от вас ще бъдат натоварени с много задачи, но и лесно ще намирате хора, които ще са готови да ви помогнат.

Много разговори, повече теми и събития за общуване с роднини или с приятели носи тази седмица. Успехите ви чукат на вратата, но те идват основно по линия на вашата работа или бизнес.

Близнаци
През седмицата от 7 март до 13 март ще очаквате важни новини от друг град или държава, които ще ви помогнат да направите важни планове за бъдещето си.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, но предимно на кратки разстояния, или в страната, където живеете.

През седмицата ще създадете нови интересни познанства с хора, които тепърва ще имат развитие в живота ви. Ще ви бъде приятно да общувате с тези от тях, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева, докато тези, които са представители на водните зодиакални знаци, ще бъдат твърде непредсказуеми за вас.

През тази седмица ще ви бъде трудно в любовта, особено ако настоящата ви връзка изживява труден период в момента.

Различни съмнения и подозрения, правят отношенията ви твърде сложни, за да бъдат разрешени само с един разговор.

Подобни отношения изискват не само разговори, но и конкретни промени от страна на двамата партньора. На този етап това едва ли е възможно…

Седмицата ще успее да изненада с някои важни и интересни събития, които може да окажат благотворно влияние върху вашия личен или професионален живот.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от някаква любов от пръв поглед, опити за флиртуване с вас или други романтични преживявания.

Всъщност голяма част от любовната романтика се крие именно в изненадите, които единия или другия партньор поднасят понякога. Възможно е да имате очакване за някакво специално преживяване в личния си живот това да ви дава едно осбено настроение.

Мъжете ще се върнат по един или друг начин към свои стари загуби, грешки или провали.

Може да ви се наложи да се осланяте на горчивия си опит в една настояща ситуация. Може да имате неприятно съновидение свързано с миналото си или с хора, които не искате никога повече да срещнете в живота си. През седмицата ще изпълните една задача с помощта на мъж (вероятно по-млад от вас), която ще ви създаде добро настроение.

Жените ще имат разнообразна по тематика комуникация с приятели отблизо и далеч, с които ще обсъждат не само моменти от ежедневието си, но и събития, които се случват в обществото, в държавата, където живеете.

Има опасност да направите неприятен коментар или такъв, който да обиди другата страна. Внимание ще изискат някои съмнителни действия или опити за разговор от страна на деца или млади хора.

Рак
През седмицата от 7 март до 13 март може да имате интересни преживявания с нови или стари приятели.

Особено интересна за вас ще бъде комуникацията ви с хора, които живеят или работят на някакво разстояние в друг град или държава.

Новини, които ще получите от хора родени под водните зодиакални знаци, ще бъдат повод за разговори и коментари с приятели или с роднини.
През тази седмица може да изпитате желание да се намесите в отношенията родители – деца, в семейството на ваши родственици или приятели, които според вас имат нужда от съвета на страничен наблюдател.

Тези от вас, които имат собствено дете или внуче, да намерят начин за откровен разговор или вникване в проблемите на детето, тъй като има вероятност от липса на добра комуникация помежду ви и в един момент да страдате от съответните последствия.

През тази седмица ще наблюдавате действията на човек, който допуска грешки с нелоялна работа или действия които са близо до нарушаване на закона. Вероятността вие да се намесите по някакъв начин е минимална, тъй като или нямате толкова близки отношения или характера на тази личност ви спира.

През тези седем дни мнозина ще имат тревоги свързани със здравето на човек от семейството, където ще възникне неяснота около диагноза или лечение.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще имат възможност да компенсират по някакъв начин загуби или неудачи от изминалата седмица.

Внимание ще изискат ваши колегиални или интимни отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Конфликтите на база ревност, желание за контрол върху собствените ви планове и желания ще имат неприятен отзвук в бъдеще.

Като цяло може да преминете през една важна, градивна и успешна седмица за вас.

Мъжете ще са склонни да действат бавно, разумно и практично през тези седем дни.

Ситуацията там, където живеете (град или държава) ще изиска през този период едно по-внимателно ангажиране с нови неща. Ще имате среща или посещение в нечий дом, институция или обществено място по важен повод.

Тези от вас, които са ангажирани с някакво юридическо или съдебно дело ще преминат през едно неясно време. Уж има някакво движение, но без резултат, който вие очаквате.

Жените ще имат възможности за подобрение на финансовото си състояние чрез свежи приходи от работа, бизнес или друга добре платена дейност.

Това ще ви помогне да стабилизирате и материалното си положение, да разрешите битови проблеми или да купите важни неща за дома си. Седмицата носи някаолко изненади в живота си, надявам се да бъдат приятни за вас.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е интересна и продуктивна седмица, в която няма да ви липсват шансове за развитие.

Понякога те ще възникват внезапно и от вас ще се изискват бързи и практични реакции и решения.

Тази седмица ще бъде благоприятна за развитие на ваши финансови дела, които досега са били в застой или са срещнали различни затруднения.
През тези седем дни ще има какво да ви изненада в положителен план.

Използвайте тези благоприятни тенденции да развиете и реализирате важни за вас планове и идеи, като вложите повече амбиция и избягвате настроения свързани със страх за бъдещето ви.

Тези от вас, които са ангажирани през тази седмица със съдебно или юридическо дело ще могат да разчитат на успех.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с цел гостуване в дома на приятели или роднини.

Не е изключено вие самите да посрещнете гости, като за това не е задължително да имате конкретен повод.

В професионален план бъдете внимателни със служебните си ангажименти. Особено внимание ще трябва да вложат в работата си тези от вас, които работят с пари или с финансови документи.

В някои случаи може да възникне затруднение при получаване на заплата или други плащания свързани с извършена от вас дейност.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която може да реализират пътувания основно на кратки разстояния. Вероятно те ще бъдат свързани са роднинските ви отношения, с някакви семейни задачи или просто за развлечение.

Ще имате желание да общувате с повече хора, независимо къде се намират в момента и от каква националност са. Някои от вас ще се зарадват на гости които ще пристигнат оъ друго село, град или държава.

През тази седмица именно благодарение на по-активните си контакти, ще получите разнообразна важна и полезна за вас информация.

Мъжете ще преминат през една неспокойна седмица, като причините за това ще са свързани с неясноти около важни семейни или професионални дела. Може да имате вътрешни страхове, които едва ли ще покажете наяве. Седмицата ще бъде вид изпитание за ваши отношения с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

В някои случаи може да преживеете раздяла с една такава личност. Както всяка седмица и тази ще се запомни с някои неочаквани случки или събития, които ще оставят след себе си нещо ново в живота ви.

Жените ще поемат по-големи отговорности свързани с различни плащания, стабилизиране на личния или семейния бюджет, балансиране между приходи и разходи, които предстоят както през тази седмица така и в близко бъдеще.

Ще ви се наложи да бъдете наистина реалисти и добри прагматисти, защото може да допуснете грешка или да се окажете твърде големи оптимисти за бъдещите си парични постъпления. През каквото и изпитание да преминете през тази седмица, което ще бъде свързано с пари, то по един или друг начин ще намерите и благоприятен изход от него.

Дева
През седмицата от 7 март до 13 март ще преминете през един напрегнат период, в който често ще възникват ситуации провокиращи конфликти или неприятни спорове.

Много е важно през тези седем дни да туширате подобни прояви още в самото им начало, тъй като вероятността да прекъснете отношения или да преживеете раздяла е твърде голяма.

Седмицата ще благоприятства различни промени в дома ви, които да създадат комфорт на членовете на вашето семейство.

Възможно е събиране в дома ви по определен повод, което ще ви ангажира с една по-сериозна подготовка.

През седмицата ще ви бъде по-лесно да разговаряте с по-възрастни от вас хора, отколкото обратното.

Вероятно мнозина от вас ще имат конкретен ангажимент към родители или други възрастни родственици. Възможно е да получите някакъв вид облага или помощ от тях.

През тази седмица ще възникне една неочаквана стресова ситуация, която ще бъде свързана със събитие, за което сте имали коренно различно очакване.

През тези седем дни се старайте да запазвате самообладание, независимо от ситуациите, които ви предстои да преживеете.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще са особено подвластни на желанието си да налагат собствената си воля, което определено ще създаде затруднения в комуникацията им с родители, с роднини или с приятели.

Мислите които ще бушуват в главата ви ще са свързани с вземане на най-правилното решение за вашето бъдеще. Една трудна задача, тъй като времената са твърде непредсказуеми и вие не знаете докъде могат обстоятелствата да благоприятстват успеха на един или друг ваш план.

Мъжете ще преминат през интересни седем дни, в които ще могат да постигнат реален напредък и сериозни успехи в неща, които имат особено значение за живота. Най силни позиции може да постигнете в работата или в бизнеса си. Там може да вложите повече амбиция и енергия за по-добро представяне, по-добра реализация на задачите, които са ви възложени.

Всичко това ще ви донесе още през тази седмица или в близко бъдеще едни по-добри финансови доходи. Тези от вас, които не се страхуват да работят, и тази седмица ще имат възможност да реализират някакъв допълнителен ангажимент, от който да получат добро заплащане.

Жените ще са настроени романтично, с желание за емоционални преживявания с партньора, който имат в момента или просто ще искат да бъдат харесвани от околните, основно заради външния си вид.

В това няма нищо лошо, тъй като всеки обича да гледа красиви неща. Някои от очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани с разговор или с един по-сериозен ангажимент с мъж, без значение дали той е ваш роднина приятел или колега.

Везни
През седмицата от 7 март до 13 март ще ви бъде трудно да се справяте с професионалните си задачи и ангажименти.

Причина за това може да бъде липсата на разбиране или съдействие от страна на колеги, ръководители или началство. Възможно е през тези седем дни дори да се замислите сериозно за промяна на работата си, стига това да е възможно в този период.

Ако през тази седмица имате интервю за нова работа, вероятността да успеете не е голяма, или условията които ще ви предложат няма да ви удовлетворят.

През тази седмица ще имате повече разходи или ще възникнат затруднения при работа с финансови документи или договор.

Седмицата не вещае загуби от подобен характер, но ще изисква по-голяма прецизност в действията ви, и по-добро разпределение на финансовите ви ресурси.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с друг имот, който притежавате извън населеното място, в което живеете. Възможно е някои от вас точно през тази седмица да се ангажират с покупка или продажба на такъв имот.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с важни промени или ремонти в дома си, тъй като ще имате по-благоприятно време за това. Възможно е сега да възникнат неочаквани затруднения или спънки, които да ви обезкуражат.

Момчетата и момичетата ще преминат през бурна емоционална седмица, в която нетърпението или желанието на всяка цена да постигнете и реализирайте свое желание ще ви направи неприятни за общуване с околните. Прояви на ревност в приятелските ви отношения също може да ви създаде сериозен проблем.

Едно е да имате някакви очаквания за тази седмица, и съвсем друго те да се реализират, тъй като невинаги обстоятелствата ще благоприятстват това. Някои неочаквани събития през седмицата могат да ви уплашат или объркат, в зависимост от това колко стабилно и прагматично гледате на живота.

Мъжете ще се наложи да проведат един сериозен разговор с друг мъж, който може да бъде роднина, приятел или някой, с когото работите заедно. Сериозността на разговора ще бъде свързана с чувствителната тема, която той ще засегне.

Намесата на жена в една такава ситуация може да изиграе добра роля, но нека не се разчита само на това. Някои от вас през седмицата ще имат ангажимент със семейство, които са ваши родственици или приятели, и които най-вероятно живеят на някакво разстояние.

Като цяло седмицата ще благоприятства пътуване независимо от неговата цел.

Жените ще се окаже, че ще отделят повече време за свои приятели през седмицата, отколкото на своите роднини или хора от семейството.

Разбира се, затова ще има конкретна причина, но все пак трябва да се внимава с разпиляване на времето. През седмицата ще получите покана за гостуване, събиране или друго някакво обществено, социално мероприятие.

През седмицата ще преживеете ситуация свързана с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, която ще остави траен спомен у вас. Някои от вас ще се наложи спешно да отидат някъде или при някого.

Скорпион
През седмицата от 7 март до 13 март ви предстои да имате важно преживяване или събитие свързано с близка жена. Тя може да бъде ваша майка, баба, сестра или приятелка.

Седмицата ще благоприятства романтичните и интимни отношения и преживявания, като е възможно да се обсъжда едно по-сериозно обвързване и брак в близките няколко седмици или месеци, за тези, които имат сериозна връзка.

Седмицата ще бъде важна за тези от вас, които имат романтичен или брачен партньор, роден под воден зодиакален знак или такъв изгряващ знак.

Седмицата ще бъде благоприятна за нови запознанства от романтичен характер, за първа любовна среща или начало на комуникация с човек от далечно разстояние.
През тази седмица ще имате среща свързана с изясняване на една неприятна ситуация или получаване на обяснение за неприемливите действия на една личност спрямо вас.

Ще ви бъде трудно да комуникирате с хора родени под земните зодиакални знаци, които няма да са склонни да слушат или приемат това, което им казвате.

През тази седмица ще трябва много внимателно да следите действията на човек от кръга си приятели, и по-скоро какво говори и за кого. Разпространението на някакви клюки, под формата на коментари може да ви въвлече в една неприятна ситуация.

Момчетата и момичетата ще се наложи да погледнат по-сериозно на някои неща от живота си, като избегнат витаене из облаците, следване на нереалистични мечти и желания.

Отношенията ви с някои хора родени Под знака на Овен, Лъв или Стрелец мога да ви помогнат да слезете на земята, но могат да предизвикат и конфликт, ако не сте готови за подобно реалистично виждане на нещата от живота.

Ролята на мъж на 35-годишна възраст може да повлияе положително върху вашето израстване като по-зрели хора. Все пак, моят съвет е да не следвате сляпо съветите или командите на други хора, и да се научите да отсявате кое е добро, и кое не за вас.

Мъжете поради някаква причина ще се наложи да отделят повече внимание на свои приятели, независимо дали те живеят наблизо или надалеч. Поводите за по честото общуване с тях ще бъдат най-различни, и могат да касаят както вашите ежедневни дела, така и техния живот. Възможно е да се обсъжда и да се планира една бъдеща среща или събиране.

Всъщност още през тази седмица някои от вас могат да посрещнат гости в дома си или да отидат някъде на гости, след предварителна уговорка за това. Седмицата ще се запомни с важно преживяване или събитие свързано с жена над 35-годишна възраст.

Жените ще се изправят пред най-различни неочаквани ситуации през тези седем дни. За мнозина от вас предстои появата на нови хора в семейството, на работното ви място или в социалните групи, в които членувате. Възможно е да вземете решение за неочаквана покупка лично за себе си или за вашия дом.

Във финансов план седмицата не носи някакви сериозни проблеми, но определено ще даде възможност на някои от вас да стабилизират финансовото си положение или да намерят нови източници на доходи.

Стрелец
През седмицата от 7 март до 13 март може да ви изненада новина свързана с раждането на бебе, или събитие в живота на момче/млад мъж.

Седмицата ще изиска от представителите на този зодиакален знак по голямо внимание при ангажиране с важни задачи или при изпълнение на сериозни обещания.

Грешки, които ще допуснете през тази седмица могат сериозно да объркат не само вашия живот, но и живота на хора, които зависят от вас.

Тази седмица носи неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

По-голямото напрежение в ежедневието ви определено ще даде отражение върху здравето и върху хармонията във важни отношения, която определено ще бъде нарушена.

През тази седмица в семейството с късмет и с помощта на други хора ще преодолеете бързо една стресова ситуация, от която ще може да почерпите важен за вас житейски опит, който ще ви потрябва в бъдеще.

Тези от вас, които имат собствено дете ще се ангажират с някакви документи или с други формалности.

Седмицата ще бъде твърде емоционална за тези от вас, които все още не са се научили да бъдат търпеливи, да изчакват развитието на събитията или какво искат да има кажат хората около тях.

Момчетата и момичетата ще прекарват голяма част от времето си през тази седмица в срещи и разговори с приятели, в повечето случаи извън вашия дом или в приятна за вас обстановка. Някои неочаквани ситуации ще спомогнат за разширение на кръга ви от приятели, за запознанства с интересни хора, за придвижване напред на важни планове или за успешна изява.

Възможно е, не всичко, което планирате за тази седмица да се случи в рамките на тези седем дни, но това не означава, че тези неща ще завършат с фиаско. Дайте им повече време и избягвайте безпокойство и страх.

Мъжете нека се настроят от началото на седмицата за повече работа, повече задачи и отговорности.

Семейството повечето от вас ще се наложи да поемат ангажимент свързан с дете, който точно през тези седем дни може да се окаже един допълнителен товар за вас. Като цяло седмицата ще ви съдейства по един или друг начин да реализирате своите задачи, но както съм писала и друг път, много важно значение ще има тяхната организация.

Жените ще се ангажират с повече задачи свързани с домашния бит, домашния комфорт и всичко, което е важно за дома. Понякога някои от тези неща може да правите по задължение, без желание и без настроение.

Избягвайте подобни настроения защото те няма да направят живота ви през тези седем дни по-лек. По-сериозно внимание ще изискат някои здравословни неразположения, които ви притесняват вас лично или друг човек от семейството.

Козирог
През седмицата от 7 март до 13 март ще вложите време и енергия в развитие на важни за вас финансови дела, и определено ще имате късмет в това, или ще намерите нужната подкрепа.

Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари или на новини относно пари, които ще получите в близко бъдеще.

Ако ви се налага да прекарате повече време в дома си, вероятно това няма да бъде лесно за вашата свободна натура, но пък ще може да направите много хубави неща за семейството си. Няма да ви липсват идеи и въображение.

През тези седем дни ще трябва да обърнете повече внимание на жена от семейството и да се опитате да и създадете някакъв емоционален комфорт: по-чести телефонни разговори, малки подаръци и други.

В някои случаи може да имате и конкретен повод за подобни жестове.

През седмицата ще имате достатъчно време за комуникация с приятели от близо и далеч, с които ще има за какво да разговаряте.

Информацията която ще размените с тях ще се окаже полезна и за двете страни, а в някои случаи може да предизвика необходимост от вземане на важни решения.

Момчетата и момичетата ще трябва да проявят много по-голямо внимание през тази седмица в своите отношения с приятели, съученици или роднини, тъй като с поведението си лесно може да предизвикате тяхното неодобрение или да възникне неприятен конфликт.

Не давайте нищо, което е ценно за вас на други хора, нито пък вземайте неща без да сте получили разрешение за тях. Изненадите през тази седмица могат да бъдат свързани с необходимостта да вземете неочаквано важно решение или да дадете бърз отговор, на едно предложение или покана.

Мъжете ще имат задача свързана с уреждане на някакви парични плащания, сметки, подписване на някакъв договор или друг вид бумащина. Седмицата носи парични приходи във вашия бюджет, но те едва ли ще бъдат повече от това, което очаквате.

През тези седем дни ще имате различни преживявания свързани с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които носят различни емоции за вас.

Жените ще се натоварят търсене на разрешение на различни неприятности, с които никой друг от семейството не иска да се ангажира. Вие определено ще намерите изход, и дано получите заслужена похвала или благодарност от близките си хора.

Седмицата носи ангажимент в човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който ще разчита на вас в една ситуация. Вероятно през тази седмица ще започнете някои нови неща в личния си или професионален живот, чието развитие ще продължи почти през цялата година.

Водолей
Седмицата от 7 март до 13 март ще бъде една интересна и успешна седмица, стига да съумеете да се възползвате максимално от приятните възможности, които съдбата ще ви предостави.

През тези седем дни ще може да реализирате своите планове и идеи в семейството и в работата си, но особенно интересно за вас развитие ще имат тези, които са свързани с пътуване.

Някои от вас ще получат неочаквана възможност за пътуване до желана дестинация, по приятен повод или да реализират своя мечта за преместване в друг град или държава.
През тези седем дни внимавайте в отношенията си с мъж, който ще се опита да ви манипулира или да ви заблуди в неща, които когато бъдат разкрити ще ви поставят в много неловка ситуация.

Приятелските ви отношения през седмицата ще се развиват нормално, но ако е възможно избягвайте да давате на приятели ваши лични вещи за ползване или обещания, за които не сте сигурни, че може да изпълните.

Интересни преживявания ще имате с приятели родени под огнените зодиакални знаци.

През тази седмица се опитайте да останете реалисти в очакванията си свързани с парични приходи, за да избегнете разочарования или преживяване на финансови затруднения.

Момчетата и момичетата ще започнат в седмицата с някакво напрежение или страх от предстоящи изпити, изяви, срещи, представения и други. „Подкрепата“ на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, по-скоро ще увеличи вашите страхове, отколкото обратното.

През седмицата ви предстои да проведете разговор или да се ангажирате с някакво действие с мъж на 35-годишна възраст, който може да бъде роден под знака на Телец, Козирог или Дева, но това не е задължително. Като цяло тази седмица ви носи повече срещи или виртуални контакти с голям кръг от хора, приятели или познати.

Мъжете ще преминат през едно неспокойно и дори критично време от живота си. От една страна може да получите неприятни новини новини, свързани с хора, които познавате или с ваши планове. От друга страна любовния ви живот ще изиска конкретни решения и действия от вас. А дали сте готови за тях?

Седмицата носи причина за пътуване или за едно по-динамично общуване с хора, които живеят на разстояние от вас. За някои представители на този зодиакален знак седмицата носи окончателна раздяла с любима жена, с която вече имате физическа раздяла.

Жените ще бъдат ангажирани по различни поводи с приятели, съседи или познати. Чрез тях може да създадете нови познанства с интересни или полезни за вас хора. В същото това време ще оставите на заден план други ваши познанства, които вече са изчерпали своето значение във вашия живот.

Тази седмица ще бъде благоприятна за работа с документи, подписване на договор или финансово споразумение, както и за получаване на пари.

Риби
През седмицата от 7 март до 13 март различни новини ще ви върнат вярата и надеждата за едно по-добро бъдеще, или ще ви дадат оптимизъм относно развитието на важен за вас проблем.

Това е важна и динамична за вас седмица, затова се опитайте да съхраните позитивно настроение и избягвайте прояви на песимизъм или меланхолия.

През тази седмица ще ви изненада неприятно поведението на мъж, който може да бъде ваш роднина, приятел или публична личност. За вас ще бъде напълно ясно, че това, което той говори не отговаря на истината и това ще предизвика вашия гняв. Въпреки всичко, контролирайте добре емоционалното си състояние, защото подобна гневна реакция ще се отрази на здравето ви по един или друг начин.

През тази седмица ще бъде по-напрегнато за вас в финансов план, вероятно поради възникването на по-големи разходи, поради сложната ситуация, в която се намирате или поради друга някаква причина. Трудно ще намирате общ подход при разрешаване на финансови проблеми с хората около вас, тъй като ще имате различни мнения и твърде много инат.

Каквото и да загубите през тази седмица, с когото и да се разделите, ще е част от житейския ви път. Нищо от това, което ви се дава да преживеете, няма за цел да ви навреди или да разруши основите на живота ви.

Причините са различни и вие сами постепенно ще ги разберете.

Момчетата и момичетата, ще има за какво да размишляват през тези седем дни и това ще бъде една добра стъпка и поведение от ваша страна. Всякакви прибързани емоционални действия мога да ви върна доста назад във вашето развитие или в развитието на вашите планове.

Ще сте склонни много повече да общувате с най-различни хора, но особено впечатление могат да ви направят думи или идеи на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През тази седмица много по-ясно ще виждате какви възможности имате и какви успехи може да постигнете, Но всичко ще зависи от вашата амбиция и желание да вложите време и ресурси в това. Една нелека задача, нали?

Мъжете ще преминат през седем дни, които ще им покажат, какви промени трябва да направят в живота си и за кои от тях вече имат готовност. Една правилна преценка от ваша страна може да ви помогне много, и обратното.

При липса на реалистично виждане на нещата от живота сами да си причините хаос. Някой от мъжете над 35-годишна възраст може да са ангажирани със съдебно или юридическо дело или среща с лице представител на такава институция. Седмицата носи неприятна новина свързана с мъж, когото познавате.

Жените ще се наложи да отделят време на своите приятели или съседи, които ще имат нужда да общуват с вас по-важни теми от техния или обществения живот. Възможно е да имате различия във виждането си по конкретните теми, но това не бива да създава напрежение или противопоставения във вашите отношения.

Седмицата ще благоприятства организиране и осъществяване на различни приятни събирания, романтични срещи или нови запознанства за несемейните жени. Повод за събиране може да бъде и жена от кръга ви приятели или познати.

Източник: astro.velida.net