Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21 – 27 март)

Овен
През седмицата от 21 март до 27 март ще ви зарадват или развълнуват събития свързани с бебе, с дете или с млад човек.

Възможни са всякакви преживявания свързани с бременност, с раждане на бебе или с друго важно събитие от подобен характер.

Вероятно това събитие ще касае ваши роднини, приятели или хора, с които често общувате.

През тази седмица ще ви зарадва разговор или предложение от страна на човек, който може да бъде роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Информацията, която този човек ще ви предостави може да спомогне развитието на важни ваши планове и цели.

През седмицата обаче ще ви разстрои неприятно събитие свързано с инцидент или друга житейска драма в живота на хора, които познавате.

Едно такова събитие ще провокира поредица от разговори, относно някои важни правила в живота, или житейски уроци, които всеки един трябва да научи в даден период от време.

През седмицата добро развитие ще имат ваши семейни финансови дела. Ще имате възможност за стабилизиране на семейния си бюджет, за получаване на пари и за уреждане на други финансови ангажименти.

Момчетата и момичетата ще преминат през настроения, когато ще предпочитат да бъдат в дома си, в усамотение.

Внезапно ще имате след това пориви да бъдете с приятели или сред много хора. Ще сте склонни да следвате собствените си настроения, и ако някой опита да промени нещата, то определено рискува да предизвика конфликт с вас.

През тази седмица ще ви се наложи да отидете някъде на гости или ще присъствате на някакво събиране.

Мъжете ще са романтични настроени, с желание да променят нещо в личния си живот или да преживеят нещо, което са пропуснали преди време поради различни причини.

Успоредно с романтиката или емоциите в живота ви, важно значение в ежедневните ви дела ще имат действията ви с пари, от семейните разходи или приходи, до професионалните ви действия в този план. През седмицата ще имате разговор с мъж, който без да иска ще ви даде ценна за вас идея или информация.

Жените ще гледат по-несериозно на неприятностите в живота си, смятайки че те ще отминат от само себе си. Някъде подобна политика може и да проработи, но аз ви съветвам да не омаловажавате значението на нито едно събитие или състояние в живота ви.

Някои сривове в настроението ви ще се дължат на подобно поведение от ваша страна. През седмицата очаквайте важни новини, писма или съобщения.

Телец
През седмицата от 21 март до 27 март може живота да ви предостави интересна възможност за работа, в някои случаи свързана с пътуване или с преместване в друго населено място.

Възможно е през тази седмица да пътувате по-често във връзка с различни задачи, които трябва да изпълните.

Като цяло седмицата носи по-голяма динамика в ежедневието ви свързана с различни контакти, с хора или институции от близо и далеч.

През тази седмица ще очаквате разговор или събитие в любовния си живот, което вярвате че ще определи по някакъв начин вашето бъдеще. Възможно е нещата да се получат по начина, по който вие очаквате, но е възможно и да бъдете изненадани.

През тези седем дни ще следите здравето на роднина или приятел, като са възможни грижи, посещения в болница или други подобни ангажименти.

Самите вие може да се погрижите за здравето си, като поради тази причина ще направите посещение при лекар.

Тази седмица ще бъде сложна ако планирате организиране на някакво семейно събитие или събиране, тъй като ще ви бъде трудно да съберете всички хора заедно или ще възникнат други непредвидени обстоятелства.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак, тъй като тя вещае краткотрайност при подобно обвързване.

Момчетата и момичетата ще имат различни поводи за общуване или събиране свързано с момче или с млад мъж.

Настроението ви ще бъде позитивно през тези седем дни, а любовта също ще бъде повод за някакви специални вълнения. В дома си се стремете да избягвате конфронтация с останалите членове на семейството. Имате по-важни задачи пред себе си…

Мъжете ще се наложи да помогнат на приятел или да отделят време за лични разговори с приятели. През тази седмица някои от тях ще имат огромна нужда да разговарят с някого, да споделят своите проблеми и планове.

Седмицата ще ви изненада с някои неочаквани случки и преживявания. Някои от тези изненади ще имат връзка с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще преживеят трудности, свързани с различни емоции, които ги вълнуват в момента.

Ще ви мъчат някакви съмнения, подозрения, но няма да намирате никакви доказателства за това. Някои преживявания през седмицата ще сте склонни да ги приемете като ваша загуба или провал, но и това ще бъде твърде пресилено като емоция. Там, където трябва да внимавате са вашите финансови дела и отношения.

Близнаци
През седмицата от 21 март до 27 март бъдете готови за най разнообразни събития в семейството или в любовта. Някои от тях ще успеят да ви изненадат, както и конкретни действия от страна на хора, с които имате ежедневни контакти.

Тази седмица вещае неочаквана новина свързана с годеж или сватба, както и ще бъде благоприятно време за предложение за брак (за тези от вас, които имат подобни планове).

През седмицата ще имате важни и полезни разговори с човек от кръга ви приятели, съседи или съмишленици, с когото ще дискутирате различни политически, обществени или бизнес събития.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нови обществени, политически или бизнес отношения с човек, който вече има изградена добра репутация в тези области.
През седмицата въвличането ви в един конфликт (умишлено или не), ще провокира поредица от клюки или неприятни коментари свързани с вас. В един момент може да се окажете изненадани от ситуацията, в която сте допуснали да бъдете въвлечени, независимо колко предпазливи сте били с подобни отношения.

През седмицата бъдете коректни и честни във финансовите си дела, не вземайте и не давайте нещо, което не ви се полага.

Ще възникнат недоразумения или спорна ситуация от финансов характер с човек извън вашия дом.

Момчетата и момичетата ще се лутат межуд това какво искат и какво трябва. Ще се изправяте пред трудни решения и мнозина от вас ще търсят начини да избягат от тях.

Търсейки комфорт лично за себе си, ще създадете хаос основно в собствения си живот. В любовта също са възможни няколко неприятни преживявания, които ще покажат кой какво иска в тази връзка, и какво е готов да даде…

Мъжете ще трябва да се примирят с някаква загуба или неудача. Вината може да не е ваша, но преживяването е за „ваша сметка“ нали? Поне ще знаете отсега нататък на кого може да имате доверие и дали въобще на някого може изцяло да се доверите. Някои събития през тази седмица ще ви покажат, че дори в близките ви приятелски отношения трябва да има граница в това, какво споделяте и за какво разчитате един на друг.

Жените ще поемат своята част от грижа за близък мъж или за изпълнение на задачи, които са важни за него, свързани с него или зависят от него. Здравето на близък човек може да предизвика притеснение, но това е знак за някакви сериозни промени в начина на живот, на хранене и т.н. Дали може да повлияете на тази личност да се грижи повече за себе си, е друг въпрос.

Рак
През седмицата от 21 март до 27 март ще ви се наложи да се ангажирате с повече професионални ангажименти или други неотложни действия.

Някои от тях ще бъдат свързани с ваши приятели или познати, които ще разчитат на вашия опит или контакти, за да реализират важни за тях дела.

Интересно развитие през седмицата ще има вече възникнал флирт на работното ви място (за тези, които имат такъв), тъй като сега ще се види кой е искрен в тази връзка и кой има някакви други цели.

През седмицата ще ви учуди или изненада неискреността или действията на човек, който ще се опита чрез хитрост или измама да постигне нещо. Тези неща може да не ви засягат пряко, а вие да сте само свидетел на неговите действия, което ще ви постави в неловка ситуация.

През седмицата може да очаквате постъпление на пари или едно по-благоприятно развитие на финансовите ви дела.

Тази седмица определено ще бъде по-успешна от предходната, но нещата ще трябва да се правят внимателно, стъпка по стъпка и да не се избързва.

През седмицата ще възникнат битови проблеми в дома ви или с друг вид имущество, което вие или семейството ви притежавате. Разрешаването на този проблем няма да бъде лесна работа, но ще трябва да се приключи.

Момчетата и момичетата ще имат, но и ще търсят различни поводи за забавления и за приятни преживявания с приятели или съученици. Романтиката ще има много силно присъствие в живота ви.

Има обаче опасност да се заблудите или излъжете в някого или обратното. Така или иначе това ще ви донесе едно разочарование или емоционална болка. Затова внимавайте с флиртовете и любовните си увлечения.

Мъжете ще трябва да проявят особено внимание през тази седмица, както към опазване на личните си вещи, така и към опазване на лична информация от компютър или телефон.

Един проблем може да изскочи много бързо, а след това да минат месеци или години, докато се разреши или забрави. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви разстрои. Възможно е тази личност да бъде родена под знака на Лъв, Стрелец или Овен или да има такъв изгряващ знак.

Жените ще преминат през седем много интересни дни, с различни преживявания и емоции. Пролетта вече ще дава отражение върху емоционалното ви състояние, давайки ви надежди за нещо хубаво или за красота в живота.

Добрите събития през седмицата могат да имат връзка с вашата работа или бизнес. Поводи за събирания или важни за новини могат да дойдат чрез хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци (или с такъв асцендент).

Лъв
През седмицата от 21 март до 27 март финансовите ви дела ще бъдат приоритет и затова ще си има конкретна причина.

Тази седмица по-скоро ще благоприятства тяхното развитие, отколкото обратното.

Интересно влияние върху паричните ви дела ще има от страна на човек, с когото работите заедно или имате обща бизнес дейност.

Всякакви парични приходи са възможни през този седемдневен период.

През тази седмица ще ви бъде тъжно, че няма да присъствате на важно събитие в живота на момиче или на жена поради независещи от вас обстоятелства. Възможно е това събитие да се случи на разстояние от вас в друг град или в друга държава, което също да бъде причина за невъзможността да присъствате лично.

През тези седем дни ще имате интересни контакти с хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци, които определено ще имат благоприятно влияние върху вашите лични и професионални дела.

Несемейните мъже и жени ще имат желание да преживеят повече емоции в личния си живот, но на този етап ще трябва да се съобразят с реалността около себе си.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще имат една трудна откъм емоции седмица, тъй като ще трябва да се откажат от някои свои планове или да се разделят с някои хора, без да имат желание за подобни действия. Момичетата да не се притесняват от новите познанства, а да им дадат време да се развият по естествен начин, без да бъдат натоварвани с някакви специални очаквания.

Мъжете ще се наложи да поемат някаква отговорност или грижа за близък мъж, който може да бъде родственик или приятел. Може да се наложи да свършите някаква работа вместо него или да покажете друга някаква важна помощ.

Здравето на близък човек ще бъде сериозен проблем, изискващ специално лечение или по-сериозни грижи.

През седмицата ще разговаряте с хора, с които тепърва ще се срещнете, което ще изиска от вас един по дипломатичен тон на поведение и в никакъв случай да не се разговаря настъпателно или арогантно.

Жените ще преминат през една интересна седмица, защото за вас ще се появят шансове оттам, откъдето не очаквате. Те ще спомогнат за реализиране на ваши стари идеи или планове или за приключването на вече започнали такива. Ще усетите закрила от много страни включително и от хора, които не са близо до вас.

Неприятностите ще ви помогнат да вземете по-категорични решения за приключване на някои отношения или затормозяващи ви ангажименти. Тези от вас, които имат собствено дете ще трябва да вложат повече усърдие в неговото възпитание или подпомагане на реализацията на важна за него цел.

Дева
През седмицата от 21 март до 27 март ще преминете през сложно и непредсказуемо време за пътувания, дори те да са по семейни причини.

През седмицата може да получите неприятна новина свързана с роднина, който живее на някакво разстояние от вас.

През тези седем дни ще имате причина да се тревожите за деца или млади хора, които не са около вас. Различни събития в техния живот ще са повод за важни или откровени разговори с тях.

Седмицата ще се запомни с важно събитие или разговор свързан с живота на млад човек или на ваше дете.

Тази седмица може да ви изненада с различни новини свързани със здравето на хора, които познавате.

Самите вие може да преживеете някакво неразположение или да възникне причина за консултация с лекар.

Желанието на някой да дойде в дома ви ще ви създаде притеснение или неудобство да отхвърлите такава възможност.

През тази седмица ще получите различни новини или предложения, чието развитие предстои в близко бъдеще, и което ще ви открие нови хоризонти и нови възможности за прогрес и успех.

Някои ваши минали действия също могат да бъдат причина за важни успехи, на които ще се насладите още през тази седмица.

Момчетата и момичетата ще обсъждат много емоционално събития в живота на момче, което е съученик, приятел или просто връстник. Възможно една такава личност да бъде повод за събиране свързан с рожден ден или друго важно събитие, което ще изиска да подготвите някакъв подарък.

Много интересни събития носи новата седмица за вас, и вие предварително трябва да знаете, че всяко едно ще има значение за вашето бъдеще по някакъв начин. Седмицата носи новини свързани с близък за вас човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще преживеят емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познават или към когото изпитват огромно уважение. Това може да бъде ваш любим актьор, политик или друга публична личност.

Тези от вас, които са ангажирани с някакво юридическо или съдебно дело ще бъде добре да бъдат подготвени за неочаквано развитие или резултат. Много по-голямото напрежение през седмицата определено ще ви направи нетърпеливи и лесно предизвикващи конфликти.

Жените ще трябва да внимават с коментарите, които правят за други хора независимо дали са роднини, приятели или познати.

Възможно е да направите подобен коментар подведени от невярна информация и това да ви злепостави пред по-голяма група от хора. Седмицата ще благоприятства пътувания, особено ако имате покана за такова или предварителна резервация. Възможно е едно такова пътуване да бъде свързано с ваш приятел или с приятели.

Везни
През седмицата от 21 март до 27 март ще трябва да имате повече доверие на събитията, които ви се дават да преживеете през тези седем дни.

Не бързайте да давате оценка на ситуациите в живота ви или на хора, с които ви предстои да имате контакт.

Тази седмица ще бъде успешна за търпеливите и за тези, които умеят да вникват в детайлите.

Успеете ли да постигнете подобна нагласа вътре в себе си, то тази седмица може да бъде начало на важни промени в живота ви към по-добро.

През седмицата ще очаквате новини или развитието на различни събития в живота на деца или млади хора, които са част от семейството на ваши приятели, колеги или съседи.

Седмицата може да се запомни с важно събитие свързано с жена от кръга ви роднини.

Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат за незначителни неща, но последствията от тях ще са доста неприятни и продължителни.

Някои представители на този знак ще разговарят с интимния си партньор относно планове свързани с бъдещо майчинство.

Седмицата ще бъде сложна за някои ваши домашни дела, тъй като това което искате за себе си не винаги ще отговаря на желанието на останалите членове на вашето семейство.

Момчетата и момичетата ще се наложи по-сериозно да погледнат на някой проблеми или задачи, които са важни за семейството. Ще се наложи да покажете една по-голяма зрялост или да дадете по-голяма помощ на свои родители или възрастни родственици.

Тази седмица като цяло ще бъде едно прогресивно и успешно време за вас, което не означава че трябва да бягате от отговорности, чието изпълнение не ви е приятно.

Мнозина ще се зарадват на едно предложение, покана или възможност да започнат нещо ново в живота.

Мъжете първо ще трябва да свършат с неприключени задачи от изминалата седмица, преди да тръгнат към новите си ангажименти. Някои от тези задачи може да са неприятни или твърде сложни, но изоставайки ги, не правите бъдещето си по-лесно. Това особено важи за вашата работа или бизнес, за тези които имат такъв.

През седмицата ще се наложи да се ангажирате с някакъв имуществен или битов проблем, с уреждането на документи или плащания свързани със собственост, която притежавате.

Жените ще трябва да се въоръжат с повече търпение през тези седем дни, защото много малко неща ще се случат по начина, по който вие искате или работите.

Различни фактори ще влияят по различен начин на вашите дела, а контрола върху тях ще е почти невъзможен. Внимавайте и пазете лични вещи или информация, която не искате да стане достояние на други хора.

Родителите родени под този зодиакален знак ще трябва по-сериозно да се ангажират с проблем на свое дете. Домашните ви задачи и задължения и през тази седмица ще са много, ограничавайки времето ви за почивка или за приятни занимания.

Скорпион
През седмицата от 21 март до 27 март ще ви тревожи здравето или друг сериозен проблем в живота на човек, най-вероятно от кръга ви близки родственици.

Неприятното в тази ситуация за вас ще бъде, че вие не може да помогнете с нищо, и че трябва в голяма степен да разчитате на други хора или обстоятелства.

Тази седмица ще постави граница за повечето от вас между един начин на живот, който сте имали досега и друг, с който ще трябва да свикнете отсега нататък.
Някои събития ще успеят да ви изненадат независимо от вашата информираност и нагласа, но като цяло тяхното развитие няма да има за цел да ви навреди, а точно обратното.

През седмицата ще имате по-динамична комуникация с някой, който живее на някакво разстояние от вас. Причината за това ще бъдат различни бързо развиващи се събития през последните няколко дни или седмици.

Тази седмица ще благоприятства финансовите ви дела, особено на тези от вас, които търсят нови възможности за работа или за допълнителна такава.

През тези седем дни може да очаквате пари или други благоприятни за вас действия от финансов характер от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Момчетата и момичетата ще преминат през някои неприятни емоционални ситуации, като някои от вас могат да се разплачат, а други да затаят една обида или желание за отмъщение. Не ви съветвам да отвръщате на удара с удар, защото болката или загубата, в края на краищата ще остане във вас. Научете се да преодолявате подобни ситуации и състояния, с мъдрост и зрялост независимо от възрастта си.

Така много по-бързо ще се освободите от енергии и затормозяване, неща които стопират вашия прогрес. Определено през тази седмица ще имате възможност да покажете кои сте и какво можете, дори все още да сте непълнолетни.

Мъжете ще се сблъскат със затруднения, които ще възникнат поради някои негативни черти от собствения ви характер. Неотстъпчивостта или желанието нещата да се случат вашия начин, през тази седмица само ще ви вредят.

Внимание ще изискат финансови отношения или всякакъв вид споразумения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Седмицата носи някои нови отговорности свързани с вашия дом или семейство, които ще трябва да се приемат и изпълнят с цялата си сериозност, която изискват.

Жените ще преминат през седмица, която ще остави след себе си тъжен спомен от една загуба или раздяла, с човек който е имал своето място във вашия живот. Разбира се, не е задължително това да е ваш родственик, но определено ще е личност, която уважавате, или с която имате специални спомени.

Тези от вас, които ще се ангажират със съдебно или юридическо дело през тази седмица, нека да са внимателни, тъй като ще възникнат някои деликатни моменти, граничещи както с успех, така и със загуба. През седмицата ще се обвържете с ангажимент с момиче или с млада жена, който ще ви натовари в неподходящо за вас време.

Стрелец
През седмицата от 21 март до 27 март ще имате сериозни разговори и дискусии семейството си по въпроси свързани с пари.

Различни събития ще изискат сега от вас внимателно да планирате бюджета си, да се съобразявате с приходите и да бъдете пестеливи в разходите си.

През седмицата ще отложите среща свързана с човек роден под земен зодиакален знак, или ще комуникирате по друг начин с този човек, ако ангажиментите ви с него са неотложни. Като цяло човек роден по тези три зодиакални знака ще се окаже доста досадна личност притеснявайки ви с различни свои желания и капризи.

През тези седем дни с недоверие ще направите някои покупки, които са важни за домашния ви комфорт, или които са приоритет за член на вашето семейство. В края на краищата ще се окаже, че сте направили една добра сделка, или че сте взели едно правилно решение.

Седмицата ще благоприятства развитието на вашите професионални ангажименти, особено ако вложите в тяхното изпълнение някакви нови идеи или решите да експериментирате с промени съобразени с настоящите обстоятелства.

Седмицата ще бъде интересна за вас поради новини, които ще получите важни за вашата работа или бизнес.

Момчетата и момичетата могат да имат желание за пътуване, за приятни часове с приятели, но! Тази седмица носи знак за опасности при шофиране в нетрезво състояние или с висока скорост.

Не рискувайте ничий живот с подобно поведение! За някои от вас седмицата носи неприятна новина свързана с жена, която живее на някакво разстояние от вас.

Мъжете също ще имат желание за една спокойна и забавна седмица, но задачите и отговорностите, които имате едва ли ще помогнат за такова лежерно време.

През тези седем дни ще сте склонни много повече да се ядосвате на всяко затруднение или спънка, която възниква пред вас при изпълнение на вашите задачи. Някои от хубавите преживявания през тези седем дни ще са свързани с получаване на пари или подписване/уреждане на важен за вас документ/договор.

Жените ще са в благоприятна позиция да докажат себе си, чрез своите способности и знания. Новите възможности, където възникнат такива само ще спомогнат по-ярко да покажете какво можете, и че досега сте били незаслужено пренебрегвани.

Много добри ситуации ще възникнат пред вас през тези седем дни, но най-вероятно те ще бъдат усетени и използвани най-вече от подготвените (духовно и психически) от вас. Изненадата през тази седмица ще дойде чрез човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Козирог
През седмицата от 21 март до 27 март ще трябва да бъдете много внимателни с разходите си, тъй като ви предстоят няколко сериозни плащания, които не можете или не бива да отлагате.

През тези седем дни ще имате по-сериозни разговори в семейството си свързани с вашия бюджет, с настоящите ви или бъдещи приходи и разходи.

През седмицата може да ви се наложи пътуване в страната, където живеете, но ще възникне събитие или ситуация, които ще повлияят по някакъв начин на доброто ви настроение.

За някои от вас е възможно пътуване, което трябва да предприемете по задължение или без желание.

Внимание ще изиска едно пътуване, не само като спазване на правила за движение по пътищата, но и като добри обноски при самото шофиране, които ще трябва да покажете.

През тази седмица ще преживеете неочаквани неприятности, които всъщност ще бъдат за ваше добро тъй като ще ви покажат една по-ясна картина на ситуация свързана с вашата работа или семейство.

Тези неприятности ще ви помогнат да вземете по-категорични решения или да направите някои промени, които ще подобрят живота ви.

През тази седмица ще имате по-чести разговори с приятели, които ще обсъждат или споделят с вас финансови проблеми или успехи в семейството и в работата си.

Вероятни са финансови отношения с хора от по-широкия ви кръг роднини, свързани с някакъв документ или уреждане на парични задължения.

Момчетата и момичетата ще търсят и ще намират поводи за събирания и приятни преживявания с приятели, и трудно ще отказват покана за такива мероприятия.

Пролетта определено ще повдигне настроението ви и ще ви направи по-активни, но нека всичко бъде с марка. Разговори с ваши приятели могат да променят някои от плановете ви за следващите няколко месеца, включително такива свързани с образование или с кариера. Тази седмица носи нови познанства, които ще се случват при попадане в обща компания или при някакво публично мероприятие.

Мъжете въпреки желанието или нежеланието си, ще се наложи да се ангажират с повече семейни задачи. Трудностите ще дойда там, където ще се сблъскате с трудния характер на ваш родственик, но ще ви се наложи да намерите дипломатичен начин да преодолеете съответната ситуация. През тази седмица по естествен път ще намерите разрешение на някои ваши съмнения или подозрения, особено ако те са свързани с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Жените ще поемат повече задачи и ангажименти свързани с дете или с внуци, което понякога може да създаде напрежение в отношенията с останалите членове на семейството ви.

Сама по себе си седмицата носи различни благоприятни възможности за реализация на вашите лични или професионални планове, стига да имате достатъчно време за тях. Всъщност именно вашата заетост през седмицата може да бъде причина за конфликти или да създаде благоприятни предпоставки за постигане на важни успехи.

Водолей
През седмицата от 21 март до 27 март ще имате възможност да се стабилизирате финансово или да уредите важни за вас документи свързани с пари.

Като цяло финансовите ви дела ще имат възможност за благоприятно развитие, като в голяма степен нещата ще зависят от вашата организация и изпълнение на конкретните ангажименти.

През тази седмица ще имате благоприятно време за стабилизиране и хармонизиране на любовните си отношения, за разговори по-деликатни теми свързани с вашия любовен живот.
През седмицата ще очаквате срещи или събиране по различни поводи, но са възможни отлагания по различни причини, както от ваша страна така и от страна на други хора.

През седмицата ще преживеете емоционално едно разочарование свързано с дете или с млад човек от близкото ви обкръжение. Възможно е разочарованието да бъде свързано с някаква лъжа, хитрост, измама или прикриване на подобни действия.

Тези от вас, които нямат сериозна връзка в момента, ще имат възможност да положат основите на една нова перспективна любов.

Момчетата и момичетата ще се наложи да изслушат внимателно, това което близка жена се опитва да им каже, да им даде като съвет или насока. Първоначалната ви реакция може да бъде отхвърляне на всичко, което ви се казва, но ви съветвам да си дадете време за размисъл.

Това, което тази личност се опитва да ви даде като информация, съвет или подкрепа ще има благоприятно влияние върху вашата финансова стабилност в едно по-късно време от годината или от живота ви. През тази седмица ще имате приятен ангажимент или събиране свързано с момче, което е ваш връстник или приятел.

Мъжете ще имат приятен ангажимент свързан с момиче или с млада жена, която може да бъде от кръга ви роднини, приятели или жена, с която работите заедно. Седмицата ще се запомни с някои неочаквани и дори комични ситуации в живота ви.

За съжаление, някои от тях могат да бъдат свързани с ваши опити да се измъкнете с хитрост от някакво задължение, да излъжете за да се предпазите от някакъв проблем или друга подобна ситуация. Внимание ще изискат любовните отношения на тези мъже, които имат паралелна връзка извън брака си.

Жените и през тази седмица ще трябва да бъдат преди всичко майки или баби, на които ще се разчита за възпитанието или израстването на малките деца. Седмицата носи новини свързани с майчинство или със специално събитие в живота на малко дете.

Много интересни преживявания що имате през тези седем дни и те няма да бъдат свързани само със семейството или със семейните ви дела, но ще имат отношение и към вашата работа или обществени интереси и задължения.

Риби
През седмицата от 21 март до 27 март ще имате възможност да постигнете по-добра реализация или да покажете своите способности в работата или бизнеса, с който сте ангажирани.

Това ще бъде благоприятна седмица за нови неща, нова дейност или други промени в работата ви.

През тези седем дни избягвайте да си давате нереални надежди по въпроси свързани с вашите финансови дела, тъй като може да преживеете неприятно разочарование.

Приемайте фактите и събитията, такива каквито са, радвайте се на това, което имате и избягвайте илюзии.

През тази седмица ще очаквате събиране или разговори в семейството си, които ще са свързани с важни и полезни планове и действия в близко бъдеще.

Възможно е да се ангажирате със събитие или събиране свързано с близък за вас човек.

През тази седмица ще преживеете неприятен конфликт с мъж, който е от семейството ви или от кръга ви роднини. Най-вероятно причина за това ще бъде някаква ситуация в дома, в който живеете.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще присъстват на различни срещи, събирания или публични мероприятия. Вашето представяне на тях ще бъде важно за вас като сиздаване на имидж, който искате да изградите за себе си.

Много интересна и успешна седмица ви очаква млади хора, и дано сте готови да дадете най-доброто от себе си, за да се представите добре и да се реализирате успешно.

Внимание ще изискат новите ви познанства, както и някои сложни отношения с хора, които са родени под знака на Дева, Телец или Козирог.
Мъжете ще имат късмет през тази седмица, който ще се появи чрез различни предложения, нови възможности, нови познанства или други неочаквани ситуации.

Всъщност моментите на изненада през тази седмица могат да създадат най-различни интересни положения, които да ви изненадат с малките чудеса, които носят със себе си. Внимание обаче ще изискат конфликтите, които също ще възникват неочаквано и могат да ви поставят в неловка ситуация.

Жените ще бъдат повече майки, отколкото добри съпруги или любими през тези седем дни. Различни събития свързани с вашето дете ще изискват вниманието ви преди всичко да бъде насочено натам. Динамиката на седмицата ще изиска вземане на бързи решения и адекватно поведение, когато ви се налага да общувате с други хора. Вероятни са кратки пътувания, на близки разстояния по-приятни или семейни поводи.

Източник: astro.velida.net