Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (28 март - 3 април)

Овен
През седмицата от 28 март до 3 април може да възникне неприятна ситуация свързана с дете или с млад човек, в която ще ви се наложи да наложите своята воля, но отпора от другата страна ще бъде много неприятен или обиден за вас.

През седмицата бъдете внимателни с едно здравословно неразположение, тъй като симптомите може да ви дават погрешна информация.

През седмицата ще разговаряте по важни въпроси с човек от кръга ви роднини, с когото ще дискутирате различни ситуации в живота на хора от семейството.

Важните промени, които се случват в техния живот изискват едно по-внимателно проследяване, с цел предпазване от неприятни и нежелани грешки или ще се наложи да дадете помощ.

През седмицата може да бъдете изненадани с някакъв документ или друго важно известие, което касае вашия дом, или имот който притежавате.

Като цяло тази седмица ще бъде запомнена с няколко важни събития. Те ще ви донесат някакъв късмет или шанс в живота, включително и появата на нови хора в обкръжението ви.
През тази седмица ще сте уязвими във финансовите си дела, затова избягвайте големи плащания или големи разходи, особено ако сте водени от собствените си емоционални желания и капризи.

Момчетата и момичетата ще осъзнаят някои нови отговорности, които ще имат в семейството си или с близки хора. Продължава процеса на помъдряване, на едно по-ранно съзряване или сблъсък с реалността на по-възрастните хора. Възможни са грижи или безпокойства свързани със здравето на близък човек, най-вероятно от мъжки пол.

Мъжете ще се наложи да планират много по-добре задачите си през тази седмица. Повечето отговорности, които ще имате ще изискат и по-голяма концентрация от ваша страна.

Може да очаквате помощ от страна на други хора, но винаги имайте готовност да се наложи сами да си свършите работата. Неприятна новина, която ще получите и която ще касае човек, когото познавате може да ви обърка, разстрои или разгневи срещу някой причинил съответната неприятна ситуация.

Жените ще срещнат нови хора в живота си, чрез работата си, чрез социалните си контакти или по друг някакъв начин.

До някаква степен ще ви бъде приятно да общувате с нови хора, но от друга страна ще осъзнавате необходимостта от предпазливост и внимание при споделяне на лична информация. Конфликтите през седмицата могат да бъдат бурни, но кратки. Като цяло ще имате интересни преживявания, късмет и нови възможности.

Телец
През седмицата от 28 март до 3 април доброто планиране на важните задачи и ангажименти през тази седмица може да ви донесе така важен за вас успех и задоволство.

Не допускайте поради леност или несериозно отношение хаос в ежедневието си, защото последствията няма да ви харесат.

Тази седмица вещае ангажирането ви по някакъв начин с едно събиране, гостуване или с някакво обществено мероприятие.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате някои ваши задачи важни за дома или за семейното ви имущество.

Седмицата ще бъде благоприятна за постигане на добри резултати във вашите професионални ангажименти, в юридически, банкови, данъчни дела и в действия свързани с наследство, пенсия, застраховка и др.

През седмицата ще ви зарадва събитие или среща с човек, с когото ще бъде важно да постигнете съгласие по важен и за двете страни въпрос.

През седмицата може да ви зарадват пари или друга някаква облага, както и важна за вас новина от страна на близък човек.

Повечето ви ангажименти и неотложни задачи през седмицата могат да ви натоварят психически и емоционално. Ако не си осигурите достатъчно време за пълноценна почивка могат да възникнат спадове в настроението ви или да се почувствате изтощени.

През седмицата ще получите неприятна новина свързана с човек, който преживява някаква загуба в живота си.

Не допускайте в ежедневните си действия прояви на самонадеяност, които могат да предизвикат инцидент, или неприятна авария.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от чужбина.
Неочаквана среща или виртуален контакт ще ви донесат приятни емоции.

Момчетата и момичетата нека посрещнат и преминат през тази седмица не само с пролетно настроение, но и с изграждане, размисъл, подготовка на планове за следващите месеци през годината.

Въпреки трудностите, които ви се налага да преодолявате, ще имате шансове за успех. Може да постигнете много благодарение на вече получени знания, развити способности и умения.

Подаръците или това, което вашите родители ще направят за вас, трябва да бъде оценено не като парична стойност, а чрез това, което те са вложили в тези неща: любов.

Мъжете ще се наложи да проведат няколко срещи, които могат да се окажат важни поради новите познанства, които ще ви предложат, ценната информация, която ще получите или новите идеи, които ще възникнат в тези разговори.

Ще имате обща дейност с жена, там където работите или ще разчитате много на една жена във важна за вас задача през седмицата.

Жените ще се наложи да преценяват много внимателно това което казват и това, което правят през седмицата. Ще възникне поне една рискова или деликатна ситуация, която може да ви постави в неловко положение.

Неприятна новина или премеждие ще възникне около момиче или млада жена. Предстои ви да разговаряте по сериозна тема с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Близнаци
През седмицата от 28 март до 3 април ще искате да направите някои промени в дома си, които да направят комфорта ви по-добър и да ви освободят от ненужни вещи, или други неща които ви притесняват.

Вие определено няма да избързате с решенията и действията си, така че подобни действия могат да се развият и през следващата седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори или за развитие на планове свързани с прехвърляне на собственост, продажба на имущество и други подобни действия.

Ако живеете в несигурен район или имате някакви притеснения, обърнете по-сериозно внимание върху опазването на имуществото си от кражба или други неприятни инциденти.

През тази седмица ще присъствате на важно събитие свързано с момче или с мъж, най-вероятно от кръгът ви роднини. Възможни са събития свързани с раждане на бебе, важен успех в образованието на младеж или девойка, годеж или сватба и др.

През тази седмица бъдете внимателни когато разговаряте с любимия си човек или брачен партньор по финансови въпроси. Възможно едно противоречие да премине в неприятен конфликт, който да създаде напрежение и дори охлаждане на отношенията ви.

Някои от вас ще се зарадват на финансов успех свързан с роднина, който в момента не се намира във вашия дом.

През седмицата ще имате неприятни противоречия с жена, която ще се опита чрез хитрост и манипулирани да постигне своята цел. Тя може да бъде ваша роднина или жена, с която работите заедно, живее близо до вас.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на ограничени финансови възможности. Вероятно това ще се дължи на по-големи разходи за дома или други семейни причини. Вероятни са кратки пътувания свързани основно с роднини или със семейните ви дела.

Неприятностите в дома ви в повечето случаи ще се свързани с пари или ще могат да се разрешат с пари (ако имате достатчно такива средства).

Мъжете ще преминат през различни вълнения, емоции, надежди и очаквания.

Новините и информацията, която ще получите чрез хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще се окаже много ценна и полезна за вас. Ще очаквате важен телефонен или онлайн разговор, документ или друго някакво известие. През седмицата ще имате неотложен ангажимент с мъж под 35 годишна възраст.

Жените и през таиз седмица ще се наложи да се грижат повече за деца, внуци или по-млади, по-бедни от тях хора. Предстои някаква покупка може да бъде за дете) свързана с личен празник или поради необходимост.

Плановете ви с друга жена за среща или някаква обща дейност ще се развиват без някакви усложнения. Тези от вас, които имат дъщеря нека да бъдат подготвени за една изненада.

Рак
През седмицата от 28 март до 3 април трудно ще реализирате своите предварителни планове и очаквания. Почти нищо няма да се случва така, както вие искате, което не означава че ще бъде лошо или неприятно за вас. По-скоро делата ви ще имат нужда от някаква корекция или вие ще се нуждаете от повече търпение.

Неприятното събитие през тази седмица ще бъде свързано с човек, когото познавате, въпреки че този факт няма да ви изненада.

Това ще бъде благоприятна седмица за действия свързани с представители на съдебна или юридическа институция.

През седмицата ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на проблеми или неприятности, които са предизвикани от дете или друг млад родственик.

Седмицата ще благоприятства разговори или действия с хора родени под водните зодиакални знаци.

През тази седмица момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще имат важен период за реализация на свои планове свързани с образование, кариера или бизнес, с работа с държавни институции. Възможна е появата на шанс за нова дейност или нова работа.

Седмицата ще бъде много благосклонна към вас, тъй като ще можете да се зарадвате на появата на една положителна и неочаквана ситуация, от която ще имате полза.

Мъжете ще организират някакви важни срещи и разговори, които ще им помогнат да добият по-ясна представа за някои отношения или събития, възможност за реализиране на някакъв план или идея и др.

Това ще бъде силен период за вас, чието благоприятно влияние ще трябва добре да се използва от вас, както в неща свързани с работата ви, така и в неща важни за семейството ви. Мислете, кои от вашите планове и идеи са ваш приоритет в момента и действайте стремително за тяхното реализиране.

Жените ще имат желание да разкрасят дома си, да го направят уникален в своите очи. Може да купите нещо важно за своя дом, а някои ще се зарадват на нов апартамент, къща, кола или друг мот.

Интересни преживявания носи седмицата за вас, а човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей (или с такъв асцендент) ще бъде причина за добро настроение.

Лъв
През седмицата от 28 март до 3 април ще преживеете приятни емоции, свързани с различни събития в личния ви живот, свързани с пътуване или с хора отдалеч, с възможността да се зарадвате на различни придобивки.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за развитие на подобни планове.

Възможно е да организирате или реализирате пътуване по специален повод.

През тази седмица ще имате своите притеснения или грижи свързани със здравето на близък човек, който може да живее в друг дом или в друго населено място. Вероятно това е човек, който се намира в един продължителен процес на лечение и терапия.

През тази седмица ще ви изненада разговор, идея или предложение от страна на човек, когото познавате и който ще бъде свързан по някакъв начин с възможност да увеличите своите доходи, или ще получите някакъв временен ангажимент с добра печалба.

Възможно е да възникнат и други финансови отношения или работа с документи с хора от кръга ви приятели или колеги.

През тази седмица почти всеки ден ще бъдете затрупвани с различна информация, новини или ще следите развитието на динамични събития.

Отношенията ви с представители на въздушните зодиакални знаци ще бъдат интелектуално полезни и важни за вас. Ще има какво да научите от такива хора.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се съобразят с реалните си парични ресурси, и да не разчитат на допълнителна помощ от родители или от дейност, с която са ангажирани в момента.

Някои необмислени разходи от ваша страна могат да предизвикат неприятни конфликти и размяна на заслужени обвинения към вашето разточителство. Избягвайте да натоварвате семейството си с ваши необмислени или емоционални действия, както и с грешки, за които очакванията са вашите близки хора да ги оправят.

Мъжете ще преминат през една интересна и много по-спокойна седмица, с оглед на това, че няма да ви липсват шансове да реализирате своите планове и идеи. Различни хора или обстоятелства ще ви дадат неочаквана или важна помощ.

Много добро развитие могат да имат вашите финансови дела, както и да получите едно много добро заплащане от дейност, с която ще се ангажирате през тези седем дни. Седмицата ще се запомни с важно събиране или друго емоционално преживяване свързано с жена.

За жените Лъв седмицата носи повече емоционални преживявания с партньора, който имате в момента. Тези от вас, които са в началото на някакъв флирт или романтична връзка, ще имат причина да се чувстват специални, но дано това да отговаря на реалността.

Не се впечатлявайте от комплименти и от настъпателни ухажвания, за да не попаднете на измамник. Седмицата носи важни и интересни за вас новини от ваши близки родственици или приятели, които живеят на разстояние от вас.

Дева
През седмицата от 28 март до 3 април ще ви бъде трудно да разговаряте с жени, независимо дали те са част от вашето семейство, роднини, приятели или познати.

Тяхната опърничавост или нежелание да приемат вашата позиция или съвет ще ви ядоса или ще ви накара да се почувствате безсилни, да промените нещата или да повлияете по някакъв начин.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, за развитие на ваши домашни или имуществени дела, както и за любовни преживявания.

Интересно развитие ще имат любовни отношения с партньор, който живее в друг град или държава.

Възможни са срещи или събирания от романтичен характер или поради друг важен семеен повод.

През тази седмица ще ви потърсят хора които ще се опитат да ви манипулират и въвлекат в една неприятна ситуация в техния живот, опитвайки се да ви накарат да им помогнете по начин, по който те искат. Това не означава че вие имате подобно виждане за тази ситуация.

Бъдете предпазливи, дайте си време да проучите какво се случва в действителност и не се обвързвайте с прибързани обещания.

През тази седмица ще ви изненада събитие или решение на човек, от семейството ви или от кръга ви роднини.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на ново семейство за несемейните представители на знака, независимо от вашия предишен опит.

Момчетата и момичетата ще имат една разкошна седмица за романтични приключения, обяснение в любов, нови запознанства или интимни преживявания. Всички тези неща е добре да съхраните като емоция само за себе си, поне през тези седем дни. Не всеки гледа благосклонно на вашите любовни връзки.

Това някои от вашите ще го усетят много ярко чрез реакцията на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева или с такъв изгряващ знак.

Мъжете ще преминат в края на месеца през една успешна седмица, в която няма да ви липсва късмет или нови възможности. Много неща могат да се случат през тези седем дни и всичките те ще имат много силен ефект върху вашето бъдеще.

Правете смели планове за бъдещето си, но нека те бъдат засега само във вашата глава. Отношения с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион ще се окажат много проблематични.

Жените ще преминат през седмица, в която ще получат много новини за стари и нови познати или роднини. Повечето от тях ще се окажат интересни и дори пикантни, но нека тяхното коментиране не бъде повод за разпространение на клюки.

Тези от вас, които са ангажирани с някакъв юридически или съдебен казус, през тази седмица ще получат информация за благоприятното развитие на едно такова дело. Използвайте тази седмица за вземане на важни решения свързани с вашия личен или любовен живот.

Везни
Седмицата от 28 март до 3 април ще благоприятства разчистването и уреждането на някои спорни въпроси с хора от кръга ви приятели. Противоречията, които са възникнали помежду ви могат да бъдат от най-различен характер, но най-вероятно те са довели до охлаждане на отношенията ви за даден период от време.

Сега ще имате възможност да седнете и спокойно да разговаряте по тези въпроси и да намерите най-доброто решение, да възобновите вашите отношения и да продължите напред.

През тази седмица очаквайте едно по благоприятно развитие на ваши финансови дела и планове.

Има вероятност да бъдете приятно изненадани от събитие, свързано с пари с увеличение на вашите доходи, връщане на отдавна даден заем и др.

Седмицата ще благоприятства ваши действия и планове свързани с образованието или развитието на определени заложби на ваше дете.

Тези от вас, които имат собствени деца ще имат благоприятно време да им предадат полезни знания от технически, практически или друг вид характер, които ще са важни предимно за момчетата.

През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари свързани с някакъв вид лечение, терапия, посещение при зъболекар или друг специфичен специалист.

Момчетата и момичетата могат да се настроят за една приятна седмица, с много повече яснота по въпроси, които са ви създавали притеснения през последните седмици. Разбира се, това не означава, че трябва да хвърчите из облациите, а да се възползвате от благоприятните тенденции за стабилизиране и подготовка на бъдещите ви планове.

Ще имате късмет именно в подобни действия. Доброто влияние на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви помогне да се ориентирате в някои сложни ситуации, без те предизвикват някакво объркване или загуба за вас.

За мъжете предстои сложна седмица тъй като провокациите ще идват от различни страни и понякога ще ви бъде наистина трудно да сдържате раздразнението или нетърпението си.

Ще срещате различен отпор при реализирането на някои ваши планове, за които сте имали очаквания за успех или за по-лесното им реализиране. Трудна ще ви бъде комуникацията с мъже над 35 годишна възраст, защото те ще проявят не само инат, но и всячески ще се стремят да усложнят вашите действия.

Жените и тази седмица ще отделят повече време за приятели, отколкото за семейството си. Въпреки, че затова ще имате конкретни причини, в един момент може да възникнат конфликти с близките ви хора, които ще смятат, че прехвърляте всички домашни задължения на тях.

Ще имате поводи за събирания, за срещи с приятни или полезни за вас хора, но най-доброто, което може да направите е да намерите баланс между приятните занимания и основните си задължения и ангажименти.

Много важно ще бъде да не оставяте ваши професионални или бизнес задачи за утре или за следващата седмица, защото утрешния ден идва с нови отговорности и задачи.

Скорпион
През седмицата от 28 март до 3 април ще имате много важни планове и ще се стремите към тяхната реализация на всяка цена, но като цяло твърде малко обстоятелства ще бъдат във ваша полза.

Когато срещнете решителен отпор или невъзможност да реализирате, това което имате за цел, избягвайте паника или конфронтация, тъй като най-вероятно ще има важна причина за подобни затруднения.

По-добре размишлявайте и преценявайте реалистично подобни ситуации, и ако трябва изчакайте появата на по-благоприятно време.

През седмицата ще имате важен ангажимент свързан с човек, който не живее във вашия дом, и който вероятно живее в друго населено място.

Възможни са разочарования свързани с информация или документ, който очаквате във връзка с ваши имуществени интереси.

През тази седмица ще обмислите някои промени в личния си живот и предимно такива свързани са отношенията ви с хора, които по-скоро ви използват или търсят начин да се облагодетелстват от вас.
Като цяло през тази седмица бъдете внимателни какво купувате и доколко съответните вещи са ви наистина необходими.

Момчетата и момичетата ще трябва да бъдат максимално искрени и честни както към самите себе си, така и към хората с които предстои да имат контакт през тези седем дни.

Няма никакво значение дали това са хора от вашето семейство, роднини които живеят извън дома ви или приятели. Това не е време, в което може да се забъркате в някакви неясни или неискрени ситуации и отношения.

Подобно поведение може сериозно да ви влоши отношенията с жена, дори това да е вашата майка. В паричните си дела се научите да разчитате на това което имате, без да влагате някакви допълнителни очаквания за пари от ваши родители, по-добро заплащане или други подобни неща.

Мъжете, особено тези които вече имат собствено дете или внуче, ще трябва да покажат едно по-сериозно поведение и ангажираност към техния живот. Вашата роля и влияние трябва да бъде по-ярко, но разбира се в положителен смисъл.

Седмицата ще благоприятства пътуване или подготовка за такова, особено ако то е в плана или желание и на други хора от вашето семейство. Седмицата може да ви донесе неочаквани емоции свързани с дете, което вече не живее при вас или е на някакво разстояние.

Различните събития в личен, обществен или политически план през тази седмица ще предизвикат различни размисли относно вашата посока на развитие и плановете, които имате за бъдещето си.

Жените ще се натоварят още в началото на седмицата с разрешаване на някакви проблеми и неприятности. Много трудно начало в емоционален план, но вие ще трябва да подходите към тези неща с твърдост и с желали да ги приключите веднъж завинаги, доколкото това е възможно.

Освободите ли повече пространство в живота си, разтоварвайки се от тези негативни неща, то любовта веднага ще изпълни празното пространство в живота ви.

Това особено важи за тези жени, които имат романтична връзка, независимо дали тя се намира в самото си начало или вече имате изградени стабилни отношения с партньора си.

Стрелец
През седмицата от 28 март до 3 април ще преживеете на неприятна ситуация свързана с конфликт или противопоставяне, което сериозно ще наруши баланса в отношенията ви с определени колеги или роднини.

Причината за подобно преживяване няма да е случайна и най-вероятно знаци затова е имало от известно време насам.

Неприятното в тази ситуация е, че нарушени веднъж отношения, трудно ще бъдат възстановени отново.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за действия от юридически или съдебен характер, и ако е възможно нека те да бъдат отложени.

През седмицата ще ви изненада разговор, събитие или предложение от страна на човек роден под въздушен зодиакален знак, което определено ви носи някаква облага или шанс за постигане на напредък във важни за вас дела.

В работата си бъдете много внимателни с колеги, клиенти или партньори, които могат да ви злепоставят или обвинят за грешки, които всъщност са по тяхна вина.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с липсата на разбиране, добри маниери или зрялост в по-млади хора, което може да ви създаде някакво неудобство, проблем или противопоставяне. Особено трудно ще бъде за тези от вас, които ще имат подобно преживяване с по-малък брат или сестра.

Възможни са емоционални ситуации в семейства, където някой от родителите ви фаворизира ваш брат или сестра. Подобни ситуации ще бъдат особено болезнени през тази седмица.

Мъжете ще трябва да подходят много мъдро в една неприятна ситуация, без да търсят кой е виновен за нея. По-важното е сега „духовете“ да се успокоят и да се нормализира общуването ви с тези хора, които са въвлечени в конкретната ситуация.

За мнозина важно значение през седмицата ще има разговор с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак. Седмицата ще изиска повече внимание за тези, които ще имат ангажимент със съдебно или юридическо дело.

Жените през тази седмица ще разберат, че всяко хубаво нещо в живота понякога има край. Започва едно по-бавно движение на делата ви, срещи с различни спънки и затруднения, липса на благоприятни обстоятелства или застой.

Не са изключени здравословни неразположения или ще следите с притеснение развитието на някакво болестно състояние на човек, който е ваш роднина или приятел.

Козирог
През седмицата от 28 март до 3 април ще бъде лоша идея да пътувате, освен ако това не е свързано с работата ви или с друга неотложна причина.

Новините, които ще достигнат до вас от други населени места често ще ви разочароват, натъжават или ще бъдат причина за напрежение.

През тези седем дни ще ви натоварят различни проблеми свързани с имущество, което семейството ви притежава, и което може да бъде причина за конфликт помежду ви.
Това е неблагоприятна седмица за разрешаване на проблеми свързани с наследствен имот или друг вид подялба с други хора.

Седмицата ще благоприятства изпълнението на любовните ви желания и цели, стига те да са реални и съобразени с чувствата на вашия партньор.
Всякакво налагане на волята ви ще срещне съответния отпор от страна на другия човек.

Важно развитие през седмицата ще имат емоционални отношения свързани с партньор роден под земен зодиакален знак.

Тези от вас, които са в очакване на среща с любовния си партньор, който/ която живея в друг град или държава, ще трябва да се въоръжат с търпение, тъй като това все още е невъзможно.

През седмицата ще ви зарадва благоприятното развитие на вече започнати ваши дела и ангажименти, които ще продължат своето развитие през тези седем дни и най-вероятно ще имат успешен завършек в най-близко бъдеще.

Момчетата и момичетата ще имат настроение което в голяма степен ще се определя от финансовите възможности да реализират плановете си за тази седмица. По-деликатно ще бъде положението при момчетата, които ще се окажат и с по-големи разходи през тази седмица.

Опитайте се да избегнете конфронтация с родители, или с хора от които очаквате финансова помощ, защото настоящата ситуация в голяма степен е възникнала поради ваши неразумни или прибързани действия през последните няколко седмици. Новина от вас ще очакват помощ от жена или разбиране на една ситуация, възникнала в личния ви живот.

Мъжете ще има достатъчно работа свързана с поправка на различни вещи, техника, ангажименти с личен автомобил и други. Между всичките тези задачи, които имате ще възникне необходимост да направите нещо за собственото си дете или внуче. Ще бъде добре че финансово повечето от вас ще бъдат стабилни и това ще спомогне за по-бързото изпълнение на вашите дела.

Седмицата носи интересна новина за вас свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, с когото имате близки отношения.

Жените ще имат благоприятно време за гостуване или пътувания свързани с роднини или с приятели. Възможно е да имате предварителна уговорка за такова с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, особено ако това е вашия партньор в живота.

През седмицата ще ви изненадат решения или действия на ваши приятели, които интуитивно са намерили нишата за постигане на важен успех в своята работа или бизнес. Внимание ще изискат ваши отношения с мъж в работата ви, който е ваш колега, ръководител или клиент.

Водолей
Седмицата от 28 март до 3 април ще бъде интересна за любовния ви живот, тъй като ви предстоят някои важни събития, разговори за бъдещето на отношенията с партньора ви и други.

Възможно е през тази седмица да поставите начало на нова любовна връзка, която да прерасне в сериозно обвързване след време.

През тази седмица не бива да харчите неблагоразумно или да действате прибързано във финансовите си дела, тъй като сте уязвими от към грешки или неправилна преценка на конкретните ситуации.

Възможно е да останете разочаровани от очакване, което ще имате за някакъв договор или финансов документ.

През тези седем дни развитието на събитията ще бъде бавно, но градивно и с добри перспективи за постигане на важни резултати в живота ви. Научете се да изчаквате развитието на събитията и не притискайте нищо и никого, за да не създавате усложнения и да не предизвиквате загуби.

През седмицата ще имате контакти с хора от друго населено място, които са ваши роднини или стари приятели, познати.

През седмицата ще ви изненада неочакван здравословен проблем, който ще възникне за човек от кръга ви роднини или близки приятели.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще имат късмет при изява в училище или в работата си, както и при определяне на бъдещия път за развитие като личности.

Ще имате предварителни очаквания за тази седмица и ще вложите много енергия в тяхната реализация, осъзнавайки важността на времето, в което се намирате. Седмицата носи добри финансови новини, възможности или конкретни парични приходи за вас.

Мъжете ще бъдат изненадани още от началото на седмицата от една нова посока на развитие на неща, които вече сте смятали за предопределени или ясни като развитие. Необходимостта за нагаждане към новите обстоятелства не за всеки ще бъде лесна, а за някои може да причини сериозно безпокойство.

Не, че има причина за това, но и не всеки се адаптира бързо към неочакваните промени. Тази седмица носи важни за вас новини или разговори с хора от различни разстояния.

Жените ще покажат една необичайна сприхавост, раздразнителност и нетърпеливост при ежедневните си контакти с хора от семейството или в работата си.

Това не само ще създаде ситуации, които могат да излязат извън контрол, но и да изиска впоследствие извинения и обяснения от ваша страна за неадекватното ви поведение. През седмицата ще се наложи да отидете някъде по работа или по покана свързана с приятелско или семейно събиране.

Риби
През седмицата от 28 март до 3 април ще имате желание и амбиция да направите някои важни неща за семейството си, които сте пропуснали досега поради различни причини.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за организиране на семейни събития.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупки за дома, за обновяване на интериора във вашата стая или във вашия дом, за покупка на нова техника и други важни за вас неща.

Ако сте ангажирани с някакъв имотен казус, това ще бъде благоприятна седмица за неговото разрешаване и за постигане на желания от вас успех.

През седмицата бъдете внимателни с контактите, които ще имате с нови или стари познати, тъй като е възможно да възникне недоразумение, или да се обмени невярна, манипулирана информация. Каквото и да е конкретното събитие то няма да ви навреди, но ще бъде причина за възникването на период на напрежение и притеснение.

Новите познанства през тази седмица могат да започнат трудно или да си изградите предварително погрешно мнение за конкретната личност. В последствие ще осъзнаете че сте срещнали някой, от когото има какво да научите или за какво да разговаряте.

Момчетата и момичетата ще преминат през интересна седмица, защото някои нови ситуации ще успеят да ви изненадат. От една страна вие ще осъзнавате, че те са вашия шанс, но от друга вътрешно в себе си ще се страхувате, че не сте достатъчно подготвени за тяхната реализация. Отлагането на тези неща за друго време няма да ви помогне. Но всъщност е по-добре да правите неща за които се чувствате уверени.

Седмицата ще се запомни с важно събитие в семейството, което ще има връзка с жена.

Мъжете ще правят много планове за тази седмица, но определено някои от тях ще останат неизпълнени. В това няма никаква драма, тъй като е важно качеството, а не количеството.

Някои от вас ще запомнят тази седмица с приятни преживявания с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, които най-вероятно ще са предварително планирани. Любовния ви живот също ще ви донесе приятни емоции, особено ако любимата жена понастоящем се намира на някакво разстояние от вас или предприемете заедно пътуване през почивните дни.

Жените могат да очакват седмица на промени, на важни решения, на нови начинания. Много силно ще усещате подкрепата на ваши приятели, някои от които ще бъдат родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Опитите да бъдете манипулирани или подведени в грешна посока, ще бъдат бързо усетени от вас и ще предизвикат сериозен отпор или конфликт. И през тази седмица децата в семейството ще изискат своето внимание преди всичко с покупки, които ще трябва да направите за тях.

Източник:astro.velida.net