Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18 – 24 април)

Овен

През седмицата от 18 април до 24 април ще ви изненада желанието на някой да се срещне с вас или да ви посети в дома ви. Вие сами ще трябва да вземете решение дали това е възможно и дали това е добра идея.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело седмицата вещае неочаквани промени свързани с неговото развитие.

През тази седмица от вас ще се изиска по-практично да боравите с финансовите средства, с които вашия бюджет разполага, и да избягвате всякакви рискове свързани с пари.

Ако трябва отложете по-скъпите покупки за по-благоприятно време.

Тази седмица ще има с какво да ви зарадва и в повечето случаи хубавите събития ще имат връзка с вашия личен живот.

Присъствието на човек роден под воден зодиакален знак, ще внесе особено оживление в ежедневието ви.

През тези седем дни ще имате интересни разговори за бъдещето си с хора, с които ви предстои да продължите напред.

Ако през тези седем дни възникнат битови проблеми, то ще за тях ще намерите бързо разрешение или ще са свързани с вещи, за чийто ремонт ще се разчита на вас.

Това е благоприятна седмица за вземане на решение или за грижи свързани с имот извън вашия град.

Момчетата и момичетата ще търсят възможни източници на доходи, Независимо дали това ще има връзка с някаква постоянна или почасова работа, с краткотраен ангажимент и други. Това ще бъде важна седмица за тези от вас които имат да оформят някакви документи или договорни отношения.

Бавното развитие на основните събития през тази седмица не бива да ви изнервя или да ви създава страх, че нещата няма да се случат успешно.

Приемете че понякога събитията имат бавно развитие, защото техния Успех зависи от други, неконтролируеми от вас фактори. Тази седмица вещае различни романтични преживявания, флиртове, Неочаквани влюбвания и др.

Мъжете ще имат много работа и ще трябва отговорно да преминат през тези седем дни при всяка една задача или ангажимент от такъв характер. Ангажираността ви на работното място ще бъде голяма, но не по-малка ще бъде тя и по отношение на домашните ви дела.

Вероятни са малки, но неотложни ремонти или промени в домашната ви обстановка. През тази седмица ще имате интересно или специално преживяване с момиче или с млада жена.

Жените ще имат различни преживявания свързани с пътуване, с планове или с хора от най-различни разстояния, включително зад граница.

Едно такова по-динамично движение или общуване в живота ви ще окаже приятно въздействие върху вас и най-вече върху вашето настроение.

Помнете, това е една много силна седмица и се възползвайте по най-добрия за вас начин от тези благоприятни тенденции. Успехите са възможни, но усилията затова трябва да бъдат ваши.

Телец
През седмицата от 18 април до 24 април ще възникне неприятен конфликт с човек от близкото ви обкръжение, чието развитие може да ви изненада.

През седмица се опитайте да бъдете по-толерантни и разбиращи думите на хората около вас и избягвайте думи, които знаете че могат да наранят вашите близки.
Прояви на ревност през тази седмица могат да поласкаят партньора ви, стига това да не прерасне в неприятен конфликт.

Седмицата вещае разговори свързани със събития или с живота на жена, която живее в друго населено място. Възможно е повода за това да бъде нейното здравословно, емоционално или финансово състояние.

През седмицата мнозина от вас ще са склонни към по-големи или необмислени разходи, което ще създаде напрежение с останалите хора от семейството ви (освен ако не живеете сами).

Като цяло седмицата ще благоприятства вашия любовен живот и развитието на вашите финансови дела, създавайки за мнозина от вас нови възможности за работа или за осигуряване на допълнителни доходи в това необичайно време.

Всичко разбира се ще зависи от умението ви да вземате правилни решения и да действате с разум, а не водени от моментни капризи или печалбарство.

През седмицата внимавайте с какви хора имате реални контакти, не само поради физическия си допир с тях но и поради тяхното негативно психическо въздействие върху останалите с песимистични новини и коментари.

Момчетата и момичетата ще искат да преживеят отново някои неща от детството си, но реалностите за съжаление са вече други. Може да ви се наложи да общувате или да работиjе с по-млади от вас хора.

Тази седмица ще благоприятства пътувания по различни поводи и на различни разстояния. Възможно е да обмисляте или планирате едно предстоящо пътуване с приятели.

Мъжете ще усетят още от първите дни на седмицата нейната важност и необходимостта да покажете едно по-сериозно и отговорно поведение. Това ще бъде време не само за приключване на вече започнати задачи и ангажименти, но и за приключване на един етап от живота ви.

Има неща, които отдавна е трябвало да останат в миналото ви: спомени, хора, надежди или мечти и др. През тази седмица ще бъде полезно за ва собщуването с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които може да живеят на разстояние от вас.

Жените ще се наложи да се нагаждат към характера на трудни хора, на непознати такива или на хора, за които знаете, че имат негативно отношение към вас.

Трудностите в семейството или с хора от кръга ви роднини ще възникнат най-вече с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева. Това ще бъде благоприятна седмица за различни действия важни за вашите имуществени или имотни интереси и планове.

Близнаци
През седмицата от 18 април до 24 април ще търсите обяснения относно действията на жена, която се опитва да постигне нещо чрез лъжи, измами и манипулации.

Разочарованието, което ще изживеете ще бъде голямо, но в същото време ще се опитате да разберете мотивите за нейните действия.

През тази седмица ще следите с интерес новини или събития свързани с важно събитие от семеен характер, като годеж, сватба, бременност или раждане на дете и други.

Някои могат да намерят кураж и през тази седмица да направят предложение за брак на своя партньор.

През седмицата се опитайте да запазите чувството си за реализъм по отношение на финансовите си дела, чието развитие ще бъде според конкретната обстановка на мястото, където живеете.

Всякакви рискови ситуации и решения са нежелателни, а последствията от тях са непредсказуеми.

Внимавайте в парични дела с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, които могат да направят нещо хубаво за тях, но не и за вас.

През седмицата ще бъде важно да бъдете предпазливи и да не допускате конфликти в дома си, които могат да имат много неприятно развитие.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с трудния характер на свой родственик, приятел или съученик, което ще ви даде някакъв житейски урок, по отношение опознаването на човешката природа.

Предстои ви да преживеете нещо, което ще остави силен отпечатък в живота ви, и което е много вероятно да има връзка с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

В много отношения това може да бъде една седмица на прогрес за вас, което ще се определи от умението ви да улавяте и да се възползвате от шансовете, които животът ви дава.

Мъжете ще имат интересна седмица, защото с по-голяма свобода и лекота ще могат да движат своите идеи и планове за този период от време. Общуването ви с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци може да ви зареди с една нова порция оптимизъм за бъдещето ви.

Седмицата ще се запомни с едно бързо развитие на различни по важност събития, които в повечето случаи ще касаят ваши близки хора и най-вече жена, която може да бъде ваша майка, съпруга или дъщеря.

Жените ще се наложи да променят някои неща в живота си, като начин на общуване, начин на работа или планове за близкото бъдеще.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело ще могат да разчитат на някакво развитие, както и на подкрепа или съдействие от страна на мъж.

През седмицата ще се разговаря по-важен въпрос свързан с родственик, който може да бъде ваш баща, съпруг или син.

Рак
През седмицата от 18 април до 24 април ще преживеете неочаквани или неприятни събития в работата си.

Те могат да бъдат свързани с жена от работното ви място или такава, която е ваша клиентка.

Повече несигурност и нестабилност ще има в работата на тези от вас, които са над 35-годишна възраст.

През тази седмица ще се тревожите и ще следите с притеснение развитието на сериозен проблем в живота на жена.

Той може да бъде свързан с нейното здраве, с неблагополучия в нейната работа или личен живот.

Напрежението през тази седмица ще е по-голямо, с неприятно влияние върху настроението ви или със създаване на безпокойство за бъдещето.

Една неочаквана новина или събитие ще ви възвърне оптимизма и надеждата, че това което преживявате в момента ще е временно и скоро ще дойдат по-добри времена.

В един конфликт ще разберете неща, които са били неясни или тайни за вас досега, или ще извлечете друга полза от тази ситуация.

През тази седмица много по-сериозно ще обмисляте семейните си дела и поводи за събирания свързани с различни поводи.

Някои от вас сериозно ще преосмислят свои планове свързани с брак, годеж или сватба или с присъствието ви на такива събития.

Момчетата и момичетата ще трябва да бъдат подготвени за една седмица на кризи или усложнения, както в семейството, така и във вашето училище/ работа, в приятелски или колегиални отношения.

Понякога ще ви бъде трудно да повярвате на една неприятна новина и ще търсите нейното потвърждение, с желание да се предпазите от фалшива информация или прибързани реакции. Много внимавайте в това, какво споделяте с хора, които са извън вашето семейство.

Не всеки ще се радва на вашите успехи или не всеки ще оценява подобаващо вашите идеи. През седмицата е възможна кражба не само на ваша лична вещ, но и на ваша идея или план за бъдещето.

Хубавото е че повечето от вас ще съумеят много бързо да усетят фалшивото и неискреното около себе си, но въпреки това бъдете готови за подобни ситуации.

Мъжете ще имат поводи за малки радости в лични и семейния си живот, които ще са свързани с получаване на пари, с лични празници, успехи на човек от семейството и други.

Повод за радост може да бъде раждане на бебе или успех свързан с вече порасналото ви дете.

Много динамична откъм комуникация седмица, както по отношение на телефонни разговори, така и чрез размяна на съобщения или имейли, включително чрез социалните мрежи.

Жените трудно ще приемат застоя или бавното развитие на делата си. Понякога може да негодувате срещу това което преживявате, търся екипи на в решенията или действията на други хора. Грижите за имущество или собственост, която притежава те ще изискват много повече енергия и време от ваша страна.

Очакванията ви за тази седмица трябва да бъдат много обикновени, без натоварване на някакви специални събития или емоции, за да не ви се налага да преживеете разочарование.

Лъв
През седмицата от 18 април до 24 април ще ви се наложи да вземате важни решения, да се нагаждате към важни промени, които от една страна ще бъдат за хубаво, но от друга ще изискат от вас раздели или откази от ваши планове.

През седмицата ще научите неприятна новина свързана с човек, с когото сте били врагове или неприятели в миналото. Дали това ще ви донесе някакво удовлетворение или ще изпитате тъга, най-вероятно ще бъде индивидуално.

През седмицата ще ви се наложи да преживеете няколко стресови ситуации, които едва ли ще ви изненадат. Тяхната цел е да ви подтикнат много по-категорично да вземете решения за промени, за които споменах в началото.

Осъзнаването на факта, че вашият живот не може да продължава така, както е било досега ще ви бъде от голяма полза.

Внимание ще изискат отношенията ви с представители на огнените зодиакални знаци.

През тази седмица хубавите неща ще бъдат свързани с пари, с уреждането на важен договор или документ от финансов характер.

Седмицата ще ви провокира към размисли или действия свързани с работа от дома, онлайн бизнес, изграждане на бизнес в стопанството, което притежавате и други подобни идеи.

Момчетата и момичетата ще запомните тази седмица с радостни срещи или гостувания. Мнозина ще се зарадват на пари които ще получат от жена. В дома си може да имате битови тревоги или да се натоварите с някакви неприятности. Като цяло седмицата ще се запомни с някои затруднения в семейството ви.

През тези седем дни може да осъществите кратко пътуване с ваши празници или приятели. Седмицата носи промени в емоционалния ви живот.

Мъжете ще имат повод за радост със собствените си деца, но планове свързани с тях ще претърпят непредвидени промени. Възможно е да имате посещение на човек, който ще дойде от друг град или от по-далечно разстояние.

Седмицата носи неочаквана промяна, която в някои случаи може да бъде свързана с неприятна новина за човек, когото лично познавате.

За някои от вас ще възникнат сериозни проблеми с имот, който е притежание на ваши роднини.

Жените да бъдат внимателни при пътуване през тази седмица, тъй като пътуванията носят известни опасности, разочарования или други неочаквани или неприятни ситуации.

Ще възникне промяна около среща или гостуване, което сте планирали предварително. Ще обсъждате с роднини или с приятели едно неприятно преживяване свързано с мъж, който живее на кратко разстояние от вас.

През седмицата ще имате причина да очаквате с нетърпение една среща или събиране с приятели.

Дева
През седмицата от 18 април до 24 април ще трябва много внимателно да планирате приоритетите си, за да не изпаднете в ситуация, в която трябва да вземете трудни решения или да се примирите с някакви неуспехи.

Внимателно преценявайте информацията или разговорите, които ще имате с представители на земните зодиакални знаци, за да се избегнат прояви на манипулация или различни хитрости.

През тази седмица ще имате задачи свързани с документи от финансов характер или такива свързани със собственост на вашето семейство.

Едва ли ще възникнат някакви затруднения или неочаквани обстоятелства около тези ваши ангажименти.

През седмицата ще ви бъде трудно да комуникирате с представители на мъжкия пол, които могат да бъдат членове на вашето семейство, ваши съседи или такива с които работите (учите) заедно.

През седмицата ще бъде добре правилно да подредите задачите си. Откажете се от тези, които реално нямат перспектива за изпълнение, и се насочате към тези, които вероятно ще ви донесат успех през тези седем дни или в близко бъдеще.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която с лекота ще изгубят по-голяма част от времето си в срещи и развлечения с приятели или са ученици.

За някой от вас седмицата носи важно събитие или събиране в дома ви или в дома на ваш родственик, като баба или дядо, чичо или леля, брат или сестра и други.

Едва ли ще запомните тази седмица с някакви знакови събития, и дори големите успехи ще се окажат непостижими през този седемдневен период.

По-важното ще бъде да не изпадате в униние, да не допускате депресивни мисли и да се съхрани те емоционално и психически за по-добрите времена.

Мъжете с по-големи усилия и с много повече работа ще могат да постигнат нещо реално през тези седем дни.

Причини за това могат да бъдат несвършени ангажименти от изминалата седмица, или неочаквани обстоятелства които ще възникнат през тези седем дни. Този период на стагнация ще бъде кратък, след което ще има едно по-бързо движение на делата, с които сте ангажирани.

Много често ще ви се налага да опирате за помощ, съвет или подкрепа от хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

В края на седмицата обръщайки поглед назад ще видите, че нещо хубаво се е случило в живота ви, на което първоначално не сте обърнали достатъчно внимание, фокусирайки мислите си в съвсем различна посока.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, но предимно на кратки разстояния, в страната където живеете. Може да създадете нови контакти с хора, които живеят извън вашето населено място, но определено първоначално ще бъдете резервирани към тях.

Представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец могат да ви създадат някакво напрежение или да получите неприятна новина свързана с тях. Седмицата ще изисква по-голямо внимание за тези от вас, които през този период ще се ангажират по някакъв начин са наследствени или спорни дела.

Везни
През седмицата от 18 април до 24 април ще имате разговори или ангажименти с близък човек, свързани с имот или вещи, които са ваше лично или семейно притежание.

През тези седем дни има вероятност от кражба или загуба на вещ, което може да ви донесе неприятни емоции.

През седмицата може да имате притеснения около здравето на човек от дома си или от близкото си роднинско обкръжение, което в някои случаи може да изиска болнично лечение или неотложна консултация с лекар.

През седмицата често ще ви въздействат тъжни или негативни емоции, което ще ви направи сприхави и лесно предизвикващи конфликти с хора от дома или в работата ви.

Опитайте се да контролирате такива емоции, избягвайте да се поддавате на внушения отвън, независимо дали подобна информация идва от телевизия, вестници или разговори с приятели.

Тази седмица ще благоприятства развитието на ваши идеи или ангажименти от финансов характер, които могат да изискат контакт или посещения в държавна, банкова или друга специална институция.

Момчетата и момичетата ще влязат в тази седмица с очаквания за специални преживявания, важни промени или срещи. Ще сте много по-ентусиазирани при опитите ви да развиете в желана от вас посока една романтична връзка.

През тази седмица ще имате много по-активен социален живот, което ще бъде причина да присъствате на повече срещи или събирания по различни поводи.

Ще имате желание да изглеждате по-добре, което ще ви накара да направите покупки за личния си гардероб или да отделите повече време за външния си вид.

Мъжете ще се лутат в мислите си на различни посоки, несигурни в това, което искате или това, което можете да направите. Настроението ви също ще бъде променливо и вие самите трудно ще може да го контролирате дори тогава, когато осъзнавате че няма причина да сте тъжни, потиснати и с негативни мисли.

Всъщност една неприятна новина може да бъде причина за подобно нестабилно настроение, но всъщност тя ще бъде само допълнениe към това, което носите в себе си като емоция.

Жените ще преживеят няколко предизвикателства през седмицата свързана с разговори, срещи или контакти с хора, които обичат да слушат предимно себе си и по-малко, това което казват другите. Подобни самовлюбени личности ще поставят на изпитание вашето търпение, независимо дали те са ваши роднини, приятели, колеги и други.

Добро развитие ще имат ваши финансови дела, особено ако работите в сферата на някакъв бизнес или сте в процес на търсене на нови източници на доходи. Това ще бъде благоприятна седмица за постигане на финансови споразумения, получаване на кредит или на пари, които вече сте заработили чрез някаква дейност.

Скорпион
През седмицата от 18 април до 24 април ще трябва да внимавате по какъв начин се ангажирате с пари или с обещание, което има отношение към дете или млад човек от семейството ви или от кръга ви роднини.

Ако работата ви е свързана с деца внимавайте в служебните си или финансовите отношения с техни родители или съответни държавни институции.

През тази седмица ще имате възможност да разговаряте открито по неприятни проблеми в семейството и ако направите това, то с лекота ще намерите най-доброто им разрешение.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на ваши семейни дела независимо от техния характер, затова използвайте тези положителни тенденции да стабилизирате семейството си и семейните си отношения.

През тази седмица ще ви зарадва новина или документ свързана с човек от семейството ви, който може да бъде роден под въздушен зодиакален знак или да има такъв асцедент.

Седмицата ще зарадва мнозина от вас с интересно предложение или с полезна за бъдещето ви информация.

През седмицата избягвайте финансови отношения с приятели и не се доверявайте на информацията, която те ще ви дадат свързана с различни финансови новини, страхове свързани с влогове в банки и въобще с всичко, което има връзка с пари.

Момчетата и момичетата ще трябва да се подготвят за една важна седмица в живота си, която ще възникнат или ще реализирате някои промени, ще вземете сериозни решения за бъдещето си или ще поставите началото на нещо ново, като ангажимент или отношения.

Това е седмица, в която ще може много по-категорично да подходите към проблеми, които са ви донесли досега сериозни притеснения и е време да приключите с тях.

В момента не е важно какво печелите или какво губите, а да се освободите от един затормозяващ ви товар. Здравето може да ви създаде проблем, като най-вероятно то ще бъде свързано със заболяване, което вече сте прекарали в детството си.

Мъжете ще имат повече задачи свързани с имущество или собственост, лични или семейни, което ще изисква определено време за тяхното изпълнение. Възможно е да проявите нежелание или липса на настроение за подобни дела, но отлагането им няма да ви донесе полза.

Интересни преживявания ще имат тези от вас, които ще се наложи да положат грижи, за имот който се намира извън основното място на живеене: селска къща, вила или ваканционен имот. Седмицата не изключва пътувания свързани с подобни ангажименти, както и покупка на нещо, което се намира на разстояние от вас.

Жените ще са много емоционални и сантиментални през тези седем дни, което ще насочи основно вниманието им към това да бъдат харесвани, обичани, да имат партньор до себе си, ако в момента липсва такъв.

Тези от вас, които имат брачно съжителство ще се фокусират много повече върху любовните и интимни отношения в брака си.

Липсата на такива, могат да доведат до заглеждане встрани, флирт или изневяра. Внимание ще изискат отношенията ви с хора и най-вече с партньор, роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Стрелец
През седмицата от 18 април до 24 април може да бъдете облагодетелствувани по някакъв начин от действията на близък човек, но след време ще се окаже че подобни действия са ви донесли повече вреда, отколкото полза.

Мнозина от вас ще трябва да направят промени в плановете си, тъй като това ще бъде благоприятна седмица само за реализацията на тези, които имат перспектива в бъдещето ви.

Нереалните ви планове и идеи определено ще ви причинят загуба, включително и на пари.

Като цяло през тази седмица вашите планове ще имат неочаквано развитие, особено когато имат допирни точки с непознати хора, или с хора родени под земни зодиакални знаци.

Любовният ви живот ще бъде интересен, тъй като ще ви се даде една по-голяма яснота за развитието на настоящата любовна връзка, независимо от настоящата ситуация в нея.

По-важното сега е да сте наясно с това което е постижимо, и с това което не е. Илюзиите или нереалните мечти няма да ви бъдат от полза, нали?

През тази седмица избягвайте да правите планове свързани с пътуване, тъй като причините за техните промени могат да бъдат най-различни. Това не касае пътувания, които са свързани с работа или с някаква логистическа дейност.

През седмицата ще ви развълнува събития в живота на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, който живее на някакво разстояние от вас.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще предстоят изпити, представения, и други важни задачи и ангажименти свързани с образование или кариера. Предстои ви една наситена с ангажименти седмица, което ще изисква от вас не само добро планиране на задачите ви, но и тяхното стриктно изпълнение.

Лесно може да се влияете от емоциите си, особено когато става дума за лични или професионални отношения с представители на зодиакалните знаци Овен, Стрелец или Лъв. В любовния си живот ще преминете през кратки моменти на напрежение, недоразумения и противопоставяния.

Мъжете има опасност да подходят несериозно към една своя задача или работа, която да ги поставя в неудобна, неловка или злепоставяща ги ситуация. През седмицата внимание ще изискат отношенията ви с дете, което може да се опита да хитрува, да ви излъже в нещо или да ви манипулира.

По-голямото напрежение през седмицата определено ще се отрази на вашите семейни отношения, където по-често ще има прояви на избухливост, нежелание да се изслушват другите и да се зачита единствено вашето мнение.

Жените ще преминат през седмица, в която различни събития ще ги накарат да общуват по-често с роднини, с приятели, с колеги или с бизнес партньори. Може да отидете някъде, за да оформите важен документ, или по покана на определен човек, институция или организация.

Много интересни преживявания носи седмицата за вас, късмет във важни и съдбовни моменти и при вземане на такива решения.

Козирог
Пред вас е седмица (от 18 април до 24 април), в която различни новини или информация, които ще получите от различни разстояния ще ви накарат да направите нови планове за бъдещето си.

Това може да бъде нова идея или предложение за работа, за самостоятелен бизнес или за личен проект.

През седмицата ще имате динамична комуникация с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тези седем дни бъдете внимателни във финансовите си разходи. Не разчитайте на обещания за получаване на пари, независимо от техния източник.

Това в голяма степен важи за тези от вас, които в момента са безработни.

В личния ви и любовен живот ще възникнат няколко неприятни спорове или конфликти, в които може да си кажете неприятни неща или да размените обвинения.

Изчистването на подобни негативни емоции от вас обаче ще ви помогне да стабилизирате отношенията си или поне да имате по-ясна представа доколко стабилно и искрено е вашето партньорство.

През тази седмица в работата си ще преживеете интересни моменти свързани с колеги или с клиенти, с нова дейност или като цяло може да очаквате добри новини и нови перспективи за развитие.

Момчетата и момичетата нека да използват тези седем дни за едно по-добро и практично планиране на делата, с които ви предстои да се ангажирате през следващите два-три месеца.

Не омаловажавайте значението на нито една ваша задача или ангажимент. Може да получите съвет от представители на зодиакалните знаци Риби, Скорпион или Рак, но ще бъде добре да се вслушате и във вътрешния си глас.

Някои неочаквани събития през седмицата ще ви изправят пред труден избор или от вашите се изиска едно по-настоятелно защитаване на вашата позиция.

В любовните си отношения или търсения може да преживеете разочарование или разминаване в това, което търсите, и в това което намирате или ви се дава.

За мъжете седмицата носи повече неприятности или ситуации, които ще изискат воля и търпение за тяхното разрешаване. Ще се наложи да разчитате на предишен ваш опит, на стари приятели или на хора, които вече имат нужните познания и опит.

Може да имате нужда от любов, може някой да ви предлага такава, но вие като че ли ще сте фокусирани върху други неща от живота си, и точно през тази седмица няма да ви е до любов.

Жените ще са нетърпеливи, сприхави, раздразнителни, което едва ли ще се дължи на някакъв хормонален проблем. Проявите на ревност или опитите за контрол над партньора ви ще предизвикат много неприятни ситуации.

Тези от вас, които имат новосъздадена връзка или извънбрачна такава, ще преминат през момент на страх, паника или ще изпаднат в някаква неловка ситуация.

Много внимателно общувайте с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, чиито действия спрямо вас през тази седмица ще бъдат непредсказуеми.

Водолей
През седмицата от 18 април до 24 април ще преживеете притеснение свързано с пътуване, или с хора които живеят на разстояние от вас.

Възможно е тези притеснения да имат отношение към здравето на ваш роднина или приятел, който живее в друго населено място.

Това е неблагоприятна седмица за пътуване, тъй като носи различни затруднения, закъснения и усложнения.

През седмицата интуитивно ще намерите най-доброто решение за развитие на план или ангажимент свързан с ваше дете или млад човек от близкото ви обкръжение.

Седмицата вещае интересни новини свързани с близки родственици или приятели, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с решение или с промяна в живота на жена, нещо което ще изглежда интересно и перспективно на този етап.

Някои от вас водени от силните си емоции ще вземат внезапно решение за промяна в начина си на живот.

През тази седмица внимавайте с финансови документи, с различни плащания, които ви се налага да направите.

Момчетата и момичетата ще трябва да проявят едно по-сериозно отношение към своите задачи в училище, в университета или в кариерата. Въпреки желанието ви да имате повече свободно време за приятни занимания, ще ви се наложи да поставите на първо място тези ваши задължения.

Някои преживявания през тази седмица ще ви накарат да размислите относно техния смисъл и дали съдбата ви изпраща някакво послание с тях.

Доколко ще разгадаете това ще зависи от степента ви на духовно развитие, нещо за което възрастта няма никакво значение. През тази седмица ще може да постигнете добри финансови резултати, ако работите или сте обвързани с дейност, която ви носи някакви приходи.

Мъжете ще вложат почти цялата си енергия в очакване развитието на някои събития или отношения, като ще предпочетете да заемете ролята на зрители, а някой друг да действа или да определя развоя на тези неща.

Възможно е тези ситуации да се развиват на някакво разстояние от вас и вие само да изчаквате получаването на информация. Много изненади и неочаквани ситуации е приготвила тази седмица за вас, така че бъдете готови да ги приемете спокойно и бързо да се адаптирате към промените.

Жените ще имат интересни срещи и разговори с приятели от различни разстояния, както и може да създадете нови приятелства през тези седем дни. Силно влияние върху делата и най-вече върху настроението ви ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Седмицата предполага към пътуване, основно на кратко разстояние. Възможни са неприятни новини свързани с ваши познати или приятели, които живеят в друго село, град или държава.

Риби
През седмицата от 18 април до 24 април ще имате повод за събиране или за приятни емоции в дома си.

Те могат да бъдат свързани с получаване на пари в семейния бюджет, с възникването на неочаквани нови възможности от финансов характер, но могат да имат връзка и с лични (емоционални) преживявания.

През тази седмица бъдете внимателни с това, което ваши родственици ви споделят.

Не допускайте подобна информация да стане публично достояние и да бъдете обвинени в интриги или други неприятни действия.

В семействата, където има изневяра, тази седмица ще възникнат няколко турбулентни ситуации, които сериозно ще разклатят отношенията между партньорите.

През седмицата ще има новини, които ще ви разстроят, ще са свързани с хора, които познавате или са от кръга ви роднини.

Като цяло те едва ли ще ви изненадат, тъй като може да са естествен завършек на ситуации, които са възникнали през предходните седмица-две.

Хубавото на събитията през тази седмица е, че въпреки тяхната сложност и стрес, които внасят в живота ви, ще имат възможност да намерят своя благополучен завършек по един или друг начин.

Всичко вероятно ще зависи от личната ви способност да гледате реалистично на всяко събитие, търсейки тяхното най-добро и просто разрешение.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която по-често ще имат лошо настроение, ниско самочувствие, нежелание да се ангажират със сериозни задачи или други депресивни състояния. Някои от тези неща могат да имат връзка от действие спрямо вас от страна на непознати, злобни или лицемерни хора.

Представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, определено ще успеят да ви разочароват с нещо. Въпреки тези неблагоприятни тенденции вие ще обичате и ще имате желание да общувате с хора от различни разстояния, които могат да бъдат ваши приятели или хора, с които имате някакви общи интереси или хоби.

Мъжете ще имат една по лека седмица, с лесни за изпълнение задачи или с по-малко задължения, което ще ви даде място за приятни занимания или срещи с приятели.
Особено емоционално ще ви заредят отношения с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Здравето ви ще бъде нестабилно, което ще изиска от вас да бъдете внимателни с употребата на алкохол, цигари или наркотични вещества. По-сериозен може да се окаже здравословния проблем на ваш близък родственик или приятел, който ще води борба с едно сериозно заболяване.

Жените през тази седмица ще се наложи да отделят повече внимание на собствените си деца или на по-млади родственици. Възможно е да имат нужда от вашата помощ или съвет в един неясен и труден за тях период.

През седмицата ще вниманието ви ще ангажира събитие в живота на близък човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. През тези седем дни ще имате повече срещи (планирани или неочаквани), гости в дома си, присъствие на служебни или публични мероприятия и др.

Източник:https:astro.velida.net