Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25 април - 1 май)

Овен
През седмицата от 25 април до 1 май ще имате контакти с много хора, независимо по какъв начин ще се осъществят те.

Възможно е работата ви да е свързана с клиенти или друга причина да изиска такава динамична комуникация.

Върху живота ви през тези седем дни влияние ще имат най-различни хора, като повечето от тях ще бъдат добронамерени спрямо вас.

През тази седмица ще ви зарадва събитие в живота на приятели, което те заслужават или очакват от дълго време.

Новите приятелства през тази седмица ще имат дълготрайно значение в живота ви и ще са със хора, от които ще има какво да научите.

Едно такова приятелство създадено през тази седмица, дори може да бъде начало на перспективна любовна връзка (ако е от романтичен характер).

Седмицата ще благоприятства развитието на вашите домашни и професионални дела, особено ако ви се наложи да работите от дома си през тези седем дни.
Добро развитие ще имат планове свързани с ремонти и подобрения в дома ви или такива свързани с друг имот, който семейството ви притежава.

През седмицата внимание ще изиска здравето на син, внук или друг мъж от семейството ви, което не бива да бъде повод за паника, а да ви накара да бъдете по-внимателни и грижовни.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, за която ще имат големи очаквания, надежди или планове. Възможно е да сте получили кураж за нови и смели действия от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

През тези седем дни обаче ще трябва внимателно да действате, за да не изпаднете в положение на самозаблуда, на някакви илюзии, нереални мечти и очаквания. Научете се и трябва да живеете с реалностите в живота си, да се нагаждате към тях независимо дали ви харесват или не.

През тази седмица ще имате възможност да направите някои важни покупки за себе си, но това няма да има връзка с покупка на луксозни или скъпоструващи вещи.

Мъжете ще имат възможност да постигнат добри резултати във финансовите си дела и задачи, от които очакват добри парични постъпления. Възможността да се стабилизирате финансово ще изиска едно по-практично боравене с настоящите ви парични средства.

Всякакви импулсивни или рисковани разходи и инвестиции, могат да ви причинят нежелана загуба и обрат в някои ваши планове. През тези седем дни избягвайте да правите дългосрочни планове и се опитайте да организирате делата си ден за ден.

Жените ще проявят една необичайна раздразнителност и сприхавост, която не само ще ви прави трудни за общуване но и ще създава неприятни конфликтни ситуации, от които после ще ви бъде трудно да се измъкнете.

Вероятно някои хора умишлено ще ви провокират, играейки си с вашето търпение, което ще изиска мъдрост от ваша страна, и дано имате такава.

Подобни провокации могат да дойдат от страна на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог или да бъдат причинени от представител на някаква институция. Внимание ще изискат действия свързани със съдебни или юридически инстанции, ако имате такива през тази седмица.

Телец
Седмицата от 25 април до 1 май ще благоприятства разрешаването на неприятности от миналото ви, свързани с вашата работа, семейство или лични отношения.

През тези седем дни ще бъде важно да постигнете не само това, което вие искате, но да хармонизирате противоречията и да създадете една по-комфортна обстановка за живеене в дома си.

През седмицата ще възникне възможност за възраждане на една стара любов, като това в никой случай не бива да бъде самоцел, а да се изживее там, където нещата се случват по естествен път.

Натиск или предизвикване на събитията от ваша страна едва ли ще помогне, а ефектът може да бъде напълно противоположен.

През тази седмица ще бъде добре да изчистите дома си от счупени или ненужни вещи, независимо каква сантиментална стойност имат за вас.

В същото време пазете личните си вещи от кражба, от загуба поради невнимание и други подобни инциденти.

Тази седмица ще зарадва мнозина с новини или събития свързани с раждането на бебе, с важно събитие в живота на малко дете или на младежи/девойки.

Това е седмица, в която различни хора ще имат специална мисия в живота ви и вие не се опитвайте да променяте техните действия.

Момчетата и момичетата ще се наложи без емоции да търсят примирие или измъкване от някаква неприятна ситуация. Предстои ви да покажете умения, които досега не са ви трябвали много често: търпение, дипломация, такт, смирение.

Седмицата носи неприятна новина или разочарование свързано с момче или с млад мъж, които най-вероятно познавате лично.

Мъжете ще се сблъскат с добре организирани лъжи, опит за измама, използване или злепоставяне. Много неприятна картина за по-чувствителните от вас. Отношенията ви с мъже не бива да се градят през тази седмица само на база общи интереси, но и на доверие, което вече е било проверено от времето.

През седмицата ви очакват важни новини от различни разстояния, които ще бъдат важни или полезни за вас.

Жените ще се наложи да се изправят лице в лице със собствените си проблеми и страхове. Предстои ви да направите реална оценка на позицията, състоянието, в което се намирате в момента. Очакванията ви за тази седмица свързани с ангажименти с други жени, ще се реализират.

Изненади няма да липсват и през тези седем дни, но те само ще ви помогнат да реализирате свои очаквания или надежди.

Близнаци
От 25 април до 1 май пред вас е седмица, в която ще преживеете важно пътуване свързано с близък човек.

Възможно е да имате близък човек, който живее на някакво разстояние от вас, и който в момента ви липсва, или за когото се тревожите с оглед необичайните обстоятелства в света.

През тази седмица внимание ще изиска всяко едно ваше действие, независимо колко незначително изглежда то на пръв поглед.

Една малка грешка или пропуск, може да предизвика лавина от неприятни събития, конфликти и дори някакъв вид загуба.

Това в голяма степен касае вашите финансови дела, но не само тях.

През седмицата избягвайте да поставяте на изпитание вашето семейство, защото напрежението, на което всеки един член на семейството ви е подложен в момента, може да предизвика нежелано развитие и обрат на вашите отношения.

Това особено важи в случай, че в семейството ви има тайни или теми, по които никой не обича да говори или умишлено се избягват.

Седмицата ще благоприятства работа с документи, подписване на договори или споразумения свързани с ваши материални или имуществени, лични или бизнес интереси.

Момчетата и момичетата ще имат различни поводи за радост, за забавления, за по-оптимистично виждане на бъдещето. или нови идеи за развитие.

Може неочаквано да ви попари една неприятна новина, свързана с човек, когото познавате или с нещо, за което сте били 100% сигурни че ще бъде ваше, или че ще може да го постигнете.

Не допускайте различни новини, по-скоро клюки да влияят на важни за вас отношения с приятели или са любимото момиче/момче.

Мъжете ще се наложи да забавят малко темпото си на развитие или на работа и да се фокусират по-внимателно върху някои неприятности както в дома си, така и на работното си място. Мислете и търсете изход от всяка една подобна ситуация.

Не отлагайте нещата за друг ден, за другата седмица или на някакво чудо в живота ви.

Ще имате достатъчно късмет, енергия и ресурси да поставите в ред живота си и да хармонизирате важни за вас отношения.

Жените ще преминат през различни сложни емоционални ситуации с мъж, който може да бъде родственик, приятел или някой, с когото работите заедно. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, за създаване или развитие на важни за вас контакти с хора от различни градове и села.

Във финансов план може да настъпи оживление, да имате по-добри доходи или да постигнете по-добри финансови резултати.

Рак
Седмицата от 25 април до 1 май ще бъде едно благоприятно време за развитие на вашия любовен живот при обстоятелства, в които се намирате в момента.

Това означава, че вие трябва да бъдете реалисти, да не изисквате повече от партньора си, от това което може да ви даде, както и вие самите да не предлагате повече от възможното.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на лични и любовни отношения с партньор, който живее на някакво разстояние от вас.

През седмицата няма да липсват поводи за противоречия или вербални сблъсъци с хора, които имат различно мнение от вашето.

Любовните отношения с представители на водните зодиакални знаци, могат да преминат през прояви на ревност или незачитане мнението и желанието на партньора.

През тази седмица важна база за вашата стабилност и увереност в бъдещето ще бъде влиянието на ваши приятели, които имат по-оптимистично виждане за събитията в страната и в света.

Избягвайте да се увличате от различни конспиративни теории, защото в момента те няма да ви бъдат от полза.

Седмицата ще благоприятства пътувания свързани с грижи за имот, който вие или семейството ви притежава.
Възможно е да изпратите подарък или виртуални поздравления по различни поводи на хора от кръга ви приятели, роднини, съседи или съмишленици.

Момчетата и момичетата ще преминат тази седмица с повече оптимизъм, воля и енергия да реализират това, което е важно за вас в този период.

Ще сте склонни да слушате съветите на другите, да приемате тяхната помощ и особено ще ви ласкае явната подкрепа от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Предстои ви да преживеете важно събитие в дома си, свързано с личен празник или с нещо друго, което е специално за ваш родственик.

Мъжете ще имат различни преживявания с момиче или с млада жена, най-вероятно от близкия кръг роднини, която ще премине през един особен период в живота си. В този момент най-вероятно тя ще има нужда от човек до себе си, който да я разбира и да я подкрепя.

Възможно е действията на ваш близък човек да ви разочароват или да смятате че върви в развитието си по погрешна посока, но има вероятност и вие самите да грешите в собствената си преценка. Много любовни емоции носи седмицата за мъжете, особено за тези които нямат брачно съжителство.

Жените ще преживеят няколко интересни срещи или събирания, с повод или без повод, с познати или с непознати хора. Възможно е да срещнете някой, с когото имате неприятни преживявания в миналото си, които нито са забравени, нито са простени.

Възможно е, и при тази среща да си кажете няколко остри и обидни думи. Много важно ще бъде на какво ниво ще се съхраните в общуването си през тези седем дни.

Може да се извисите над простотията в живота, но може да паднете на нейното ниво. Изборът е ваш, нали?

Лъв
През седмицата от 25 април до 1 май ще вложите енергия и ресурси в развитие и стабилизиране на вашия домашен, материален и финансов комфорт.

Ще имате различни благоприятни обстоятелства за това и дори е възможно да възникнат неочаквани възможности.

Изненадите през тази седмица могат да бъдат свързани с различни покупки или с пари.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за развитие и изпълнение на професионалните си ангажименти и задачи, за постигане на важни успехи и резултати.
Това ще бъде благоприятна седмица за получаване на пари или печалба от работа, частен бизнес или допълнителна дейност.

Възможно е получаване на пари чрез банкова или друга държавна институция.

През тази седмица ще следите събития в живота на мъж, който е ваш родственик или ще бъдете съпричастни към неговите проблеми.

През тази седмица ще ви се наложи да откажете една покана или предложение, за което ще имате основателна причина.

Някои от новините през седмицата ще ви натъжат, тъй като ще бъдат причина за осуетяване на ваши планирани срещи, разговори или други дейности.

Момчетата и момичетата ще получат едно интересно предложение или покана, но в последствие ще се окажат, че сте останали излъгани в нещо.

Тази седмица може да запомните с една важна за вас придобивка в дома ви. Повечето от вас ще размишляват относно големи промени за по-добро в живота си. Дали ще стигнете до тяхното осъществяване е друг въпрос.

Седмицата носи проблеми с мъж, с когото имате контакт в училище, университет, работа или е представител на държавна институция. С много надежди за любовния си живот ще преминете през тези седем дни.

Мъжете ще се ангажират по някакъв начин с грижи за нечие здраве, и затова ще ви бъде трудно да отделите достатъчно внимание на семейството си.

Предстоят ви различни разговори или друг вид преживявания с жена, която живее на някакво разстояние от вас. Обща дейност или ангажименти с мъж ще ви донесат добри пари. Много новини и размяна на съобщения ще имате с хора, с които не живеете заедно.

Общуването ви определено ще бъде много по-динамично през тези седем дни.

Жените ще трябват да бъдат внимателни с новите си начинания през тази седмица.

Ще бъде важно да сложите в ред вашите дела и отношения. Ще бъде добре да избягвате хора, които не обичате, или които психически ви натоварват по някакъв начин.

Някои нови ситуации на работното ви място могат да ви накарат да помислите за бъдещи промени свързани с работното ви място. Много е вероятно това да се случи през тази година, но само тогава, когато сте готови за такава промяна.

Дева
През седмицата от 25 април до 1 май ще имате повече ангажименти с деца или с млади хора от семейното си или приятелско обкръжение.

Могат да възникнат различни разходи свързани с млади хора от семейството, с раждането на бебе или важен празник на дете.

Седмицата ще бъде благоприятна за зачеване или за раждане на бебе.

През тази седмица избягвайте страхове свързани със здравословното си състояние, тъй като те ще ви натоварят негативно с неща, които най-вероятно не отговарят на истината.

Избягвайте неприятности и стресови ситуации, които могат да ви повлияят на здравето.

Опитайте се да отделяте повече време за физически упражнения, за разходки сред природата (ако това е възможно) и въобще с различна физическа дейност, според възможностите и обстоятелствата.

През тази седмица ще преживеете няколко трудни емоционални момента, които могат да ви натъжат по различен начин или да ви причинят загуби, които определено ще успеят да ви изненадат.

Бъдете мобилизирани още в началото на седмицата, планирайте реалистично ангажиментите си, действайте практично и отговорно.

Разчитайте само на себе си и избягвайте да се надявате на обещания или помощ от страна на други хора.

През тази седмица ще възникне необходимост да се срещнете с различни хора, но доколко това ще е възможно и по какъв начин ще го осъществите, ще зависи от обстоятелства, върху които няма да имате контрол.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще ви бъде приятно да се срещнете с приятели от детството си. Затова може да имате някаква предварителна уговорка, или това да се случи по един неочакван за вас начин.

Много интересни очаквания и планове ще имате за тази седмица и те ще могат да се случат, ако покажете един по-зрял подход при тяхната реализация.

Несериозното отношение към каквото и да било в живота ви през тези седем дни, определено ще провокира неблагоприятни резултати и разочарования.

Конфликтите, където възникнат такива няма да ви научат на нищо и при възможност се опитайте дипломатично да се измъкнете от тях.

Мъжете ще се ангажират със сериозни задачи, разговори или обществени мероприятия с други мъже.

През тази седмица ще имате желание и възможност по-ярко да изразите своите идеи, да се борите за своите права или за неща, които смятате че имат важно значение в живота ви. Седмицата ще благоприятства различни промени в живота ви, свързани с доказване на ваши възможности и способности или с начало на един нов начин на живот.

Това ще бъде благоприятно време за тези от вас, които имат да разрешават някакво съдебно или юридическо дело. Възможно е да бъдете арбитър в един спор или да помирите противоположни позиции в едно семейство по-важен за тях семеен проблем.

Жените ще имат различни поводи да се чувстват щастливи, да имат добро настроение или желание да свършат нещо добро за други хора. В някои случаи повод за такъв оптимизъм и ведър поглед върху живота може да бъде вашия любовен живот.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни финансови споразумения, за постигане на по-добро заплащане на конкретен професионален или бизнес ангажимент.

Везни
През седмицата от 25 април до 1 май ще възникнат възможности или предложения, чиято реализация ще ви донесе по-стабилен или по-добър доход в семейството.

Разбира се, всичко трябва добре да се обмисли и да се съобразите с реалните си възможности. В противен случай резултатът ще бъде неприятен за вас.

Финансови отношения с представители на зодиакалните знаци Близнаци, Везни или Водолей ще ви донесат някаква полза.

През тези седем дни ще имате благоприятно време, за работа независимо с какво е свързана: дали с вашия основен ангажимент или с работа в дома.

Ще може да постигнете важни резултати, и ще може да получите помощ от страна на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

През седмицата не е изключено предложение за нова работа. То ще дойде от непознат човек или от неочаквано място, което ще ви направи несигурни или объркани при вземане на решение.
Тази седмица ще се запомни с приятни преживявания с приятели, съседи или колеги, като не е задължително те да се случат при събиране с тях.

Новите приятелства и познанства ще има дълготрайно значение в живота ви.

Седмицата ще бъде благоприятна или развитие на материални, имуществени дела в семейството ви, неща за които имате предварително очакване и подготовка.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица в която, всичко в живота ви ще се развива много бързо, понякога без да ви дава възможност емоционално да преживеете дадено събитие.

Тази динамика може да ви направи разсеяни, забравящи някои задачи или обещания, и така с подобно поведение да предизвикате малки конфликти с хора около вас. Приятелите ви сега ще имат по-голяма нужда от вас и ще ви търсят по най-различни поводи.

Но ще бъде добре да ограничите разпиляването на времето си с подобни ангажименти. В целия този вихър от събития, които седмицата носи за вас, много важно ще бъде да избягвате неприятности или неприятни хора, използвайки дипломатичен начин и подход за това.

Мъжете ще използват седмицата за да организират, поставят основите или реализират някои нови планове свързани с дома си, с работата ти или бизнеса, който евентуално имате. Всякаква подкрепа от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще бъде добре дошла за вас.

Неприятности през тези седем дни ще възникнат тогава, когато някой прояви упорство спрямо ваше желание или ви създаде неочаквани пречки или усложнения, при реализация на нещата, с които сте все ангажирани. Седмицата вещае събиране или гостувания по различни поводи, повечето случаи приятни такива.

Жените ще запомнят седмицата с едно пътуване, с важни или полезни разговори с хора от различни разстояния, с преместване в друго село или град, където ще започнат един нов начин на живот.

Седмицата носи важни или емоционални новини свързани с момиче или с жена, която преживява важни промени в личния си живот, като любов или брак. Като цяло през тази седмица ще получите повече новини или ще се случват повече неща с по-млади хора, които са ваши родственици

Скорпион
През седмицата от 25 април до 1 май ще имате възможност да приключите важни ангажименти с близък за вас човек или с клиент.

Като цяло седмицата ще благоприятства действия свързани с деца и с млади хора, независимо дали те са от собственото ви семейство или работата ви е свързана с тях.
Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дълго чакано дете.

През тези седем дни внимание ще изискат финансовите ви дела, независимо дали става дума за директни отношения или онлайн разплащания.

Бъдете внимателни в детайлите или условията (в случай че става дума за кредит или покупка) за да не преживеете неприятно разочарование или да се окажете обект на измама.

През тази седмица мнозина от вас ще получат неприятна новина свързана с роднина или с приятел, който живее в друг град или държава.

Това ще бъде емоционална седмица за пътуване за тези от вас, които използват собствен транспорт.

Ще бъде много важно да сте уверени в изправността на автомобила си и да спазвате правилата за движение по пътищата.

Тази седмица ще изиска едно по-категорично разрешаване на неприятности с човек от кръга ви роднини или приятели, който се опитва да се възползва от вашата добрина или от личните ви контакти.

Момчетата и момичетата ще се натоварят в търсене на трудни, но необходими решения за излизане от неприятности, които вече са възникнали в семейството, в училище, или там където работите.

Възможно е да сте изпуснали точния момент за безпроблемното им разрешаване, и сега подобни действия да се окажат много по-трудни, изискващи неприятни компромиси или някакъв вид загуба, отстъпление от ваша страна.

През тази седмица внимавайте с личните си документи и телефон, които могат да бъдат обект на кражба, нежелано любопитство относно информацията, която съхранявате в тях.

Мъжете ще имат очаквания за една по-освободена откъм емоции и напрежение седмица, но доколко тези неща ще се случат ще зависи в голяма степен от действията ви през предходната седмица. Това особено важи за всичко, което е свързано с пари, с различни плащания, с финансови документи и други подобни.

През седмицата внимавайте в общи дейности, които ще имате с други мъже или обещания, които ще си размените с тях. Ако имате очакване за получаване на финансова подкрепа от страна на мъж, то не е изключено разочарование.

Жените има вероятност да погледнат нереалистично на осъществяването на свой план или идея, с които смятат да се ангажират през тази седмица. Възможно е да разчитате на обещание, което няма да бъде изпълнено или на пари, които реално не притежавате в този момент.

По-голямото напрежение през тези седем дни неминуемо ще се отрази на здравето ви. Не допускайте манипулативни действия от страна на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, защото определено те не са за ваше добро.

Стрелец
Седмицата от 25 април до 1 май ще се запомни с изненади в любовта или в личния ви живот.

Развитие ще имат отношения с партньор, с когото си комуникирате виртуално поради разстояние помежду ви или поради друга причина.

Това ще бъде седмица, в която могат да възникнат неочаквани романтични отношения.

През тези седем дни ще имате най-разнообразни отношения с хора отблизо или отдалеч, различни по емоции и като развитие.

Ще има хора, които ще намерят начин да ви обидят или засегнат с грозен коментар. Но ще има и хора, които ще ви зарадват и ще ви дадат надежда свързани с важни за вас въпроси и отношения.

Преди всичко внимание ще изискват отношенията ви с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби.

През тази седмица се старайте всячески да овладявате нервните ситуации, гневните си емоции и желанието да се противопоставите и да влезете в конфликт с други хора.

Това не е време за подобни действия, които могат да ви въвлекат в много неприятни отношения и дори физическа саморазправа.

Здравословно също не сте в най-добрата си форма, затова избягвайте психическо и физическо натоварване.

През седмицата повод за разговори и срещи може да бъде важно събитие в живота на човек, роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

На някои от вас ще се наложи много бързо и практично да се справят с неочаквана ситуация в дома си.

Момчетата и момичетата ще изпаднат в ситуация, в която ще трябва да спрат и сериозно да помислят преди да продължат напред. В някои неща трябва да подходите много сериозно, и в никой случай да не си позволявате шеги, своеволия или рискове.

Неприключени задачи от изминалата седмица или неуспехи могат да ви върнат към ваши предишни задачи и задължения, до тяхното правилно или успешно приключване.

Седмицата ще се запомни със събитие в живота на момче или млад мъж от кръга ви са ученици, приятели или родственици.

Мъжете трудно ще могат да планират каквото и да е било през тази седмица. Още от нейното начало ще започнат да изникват неочаквани ситуации, неочаквани телефонни разговори, срещи или други промени. Здравето ви може да изиска внимание или да ви се наложи да понамалите темпото, с което сте работили досега.

Избягвайте да задълбочавате конфликти или спорове с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като и двете страни ще имат право да защитават своите позиции.

В тази ситуация трудно ще може да се определи кой е прав и кой не е, тъй като всеки ще има право да определя какво иска и по какъв начин да го осъществи.

Жените трудно ще поддържат добро настроение, лесно ще се разочароват, депресират или отказват от вече започнати действия.

Влиянието на жена, която е ваша роднина или приятелка ще подсили негативните емоции у вас, което определено ще бъде във ваша вреда. Игнорирайте, това което тази жена ви говори или се отдалечете от нея за известно време.

Успеете ли да се съхраните психически и емоционално от негативни влияния, то през тази седмица ще има за какво да се зарадвате, кого да обичате и най-вече, кой да ви обича.

Козирог
През седмицата от 25 април до 1 май ще трябва да се мобилизирате, и да разрешите някои неприятни ситуации в живота си, които може дори да са предизвикали сълзи в очите ви.

Това е благоприятно време за разчистване на безперспективни ангажименти и отношения, на неща които ви създават дискомфорт и стрес.

През тези седем дни ще може да постигнете хармония в любовните си или семейни отношения, понякога с цената на компромис от едната или другата страна.

Може да зарадвате себе си или близките си хора с някаква покупка или придобивка.

През тази седмица няма да може да контролирате събитията, но ще може да вземете активно участие в тях.

Не се вторачвайте прекалено настоятелно в неща, които очаквате да се случат, и не приемайте драматично тяхното отлагане или отхвърляне за изпълнение.

Научете се да следвате естествения ход на събитията в живота си, както и на тези, които засягат обществото, където живеете.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване с цел работа или бизнес и ако все пак се налага такова, имайте готовност да преодолеете различни стресови ситуации.

Това ще бъде сложна седмица за работа свързана с пътуване, туризъм или такава, която изисква комуникация и логистика с други държави.

Момчетата и момичетата ще преживеят приятни емоции със съученици или приятели, които също като вас ще са ентусиазирани от новия сезон в природата.

Новите багри от цветове около вас ще ви заредят с енергия и желание да сътворите нови неща, да изненадате близките си с вашите умения или постижения. Неочаквана среща или ново познанство с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще внесе допълнителни емоции в тази наситена откъм събития седмица.

В цялата тази еуфория, която ще цари около вас, ще бъде добре да намирате време, в което да оставате сами със себе си, размишлявайки върху преживяното и върху това, което смятате да бъде ваш приоритет през следващите дни.

Мъжете ще се наложи да направят няколко крачки назад, да огледат още веднъж работа, която смятат за завършена, или да размислите върху отношения, за които сте взели решение да ги приключите. Едно здравословно неразположение може да ви покаже докъде стигат вашите възможности.

Какво не трябва да правите или какво не трябва да ядете. Седмицата може да ви ангажира със здравословен или семеен проблем в живота на близка жена над 35-годишна възраст.

Жените ще имат настроение за пътуване, за повече общуване с хора от различни разстояния, за посрещане на гости или за участие в различни приятелски или обществени събирания.

През тази седмица събитие в живота на момиче или млада жена от кръга ви роднини може да бъде повод за събиране или за по-динамични разговори по телефона с близки и приятели.

Тази седмица въпреки благоприятните тенденции, които носи със себе си не трябва да ви прави разсеяни. Едно такова поведение може да предизвика желание на някой да ви ощети по някакъв начин.

Водолей
През седмицата от 25 април до 1 май ще направите някои трудни или нежелани промени в дома си или със собственост, която притежавате.

Крайният резултат рано или късно ще ви удовлетвори или ще ви донесе някаква полза.

Това ще бъде благоприятна седмица за разискване на действия и дела свързани с наследство или с наследствени имоти.

През тази седмица може да възникне необходимост да се срещнете с някого, което обаче ще ви създаде притеснения или ще ви се наложи добре ще обмислите предварително една такава среща.

Възможно е да възникне необходимост от събиране свързано с важен повод в живота на момиче или жена, като вашето присъствие ще зависи от конкретната обстановка, там където живеете.

През седмицата на успехи и благоприятни обстоятелства ще можете да разчитате за неща свързани с личния ви живот.

Възможно е обаче да не усетите тези благоприятни тенденции вглъбени в някаква лична драма или друг вид неудобство.

През тази седмица ще ви зарадва събитие или новина свързана с момче или с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на бебе.

Момчетата и момичетата нека да бъдат подготвени за една седмица на изпитания, през която може да получите неприятни новини, да станете свидетели на неприятни ситуации или да преживеете житейска раздяла с човек, когото познавате лично.

Събитията през тази седмица ще ви поставят понякога пред труден избор или пред вземане на важни решения, за които понякога може да се окажете неподготвени.

Многото бързоразвиващи се събития през седмицата неминуемо ще дадат някакво отражение на вашето настроение или на здравето ви по някакъв начин.

Мъжете ще преминат през моменти на несигурност, неспокойствие, липса на настроение или амбиция, кратка депресия или липса на енергия за сериозни дела. През тази седмица могат да ви разочароват думи или действия на други хора. Възможно е да се излъжете или заблудите в нещо или в някого.

Бъдете внимателни в отношенията си с по-млади хора от вас, които могат да се опитат да ви заблудят или манипулират по някакъв начин.

Жените ще се ангажират с вече започнати дела и ангажименти, чието развитие продължава да бъде бавно и мудно, зависещо от различни хора или обстоятелства.

Ситуацията в семейството ви ще бъде сложна, поради емоционалното състояние на останалите хора, с които живеете под един покрив.

Възможни са временни раздели с роднини, поради пътуване или други житейски ситуации. Седмицата ще бъде благоприятна за годеж или сватба, които досега са били отлагани поради различни сериозни причини.

Риби
През седмицата от 25 април до 1 май ще трябва да действате внимателно с разходите и като цяло с личния си бюджет.

Внимавайте при работа с всякакви финансови документи, или разплащателни сметки.

Особено бъдете внимателни в случай, че се ангажирате с действия касаещи кредит, ипотека или стоки на изплащане.

През тези седем дни някои хора умишлено ще търсят начин да ви провокират и да ви предизвикат към един конфликт, чиято цел е да ви злепостави в средата, където работите или където живеете.

Не приемайте на доверие всякаква информация, която засяга личния ви или семеен живот.

Действайте внимателно в отношения с хора родени под земни зодиакални знаци.

През седмицата може да възникне необходимост от обгрижване на здравословен проблем на човек от собственото ви семейство или роднина, който живее в друг дом.
През седмицата ще възникне ситуация, която ще изиска трудно решение за вашите семейни или брачни отношения.

Тази седмица ще ви изненада с успех на ваш приятел, който определено ще има влияние върху неговия финансов или материален просперитет.

Момчетата и момичетата ще трябва по-сериозно да погледнат на събитията и ангажиментите си през тази седмица, тъй като в никой случай не може да си позволите едно несериозно или нехайно отношение към тях. За някои от вас една житейска раздяла ще причини голямо сътресение в представите ви за живота, неговата краткотрайност и стойността на всеки един ден.

През тази седмица може да ви се наложи да отложите ваш план за пътуване или да получите неприятна новина свързана с човек който пътува, или който живее на някакво разстояние от вас.

Мъжете могат да бъдат жертва на нечии манипулативни действия, да пострадат от някаква кражба, както на материални вещи, така и на идея или на лична информация. Може през тази седмица да разберете за подобни действия спрямо вас от близкото ви минало, които поради някаква причина да са останали незабелязани от вас.

Много сложна седмица, която не трябва да създава първоначална паника у вас, а да ви подтикне към едно по-голямо внимание и предпазливост във всяко едно ваше действие или решение.

Жените ще се фокусират върху правилното изпълнение на различни задачи свързани с документи, плащания, с някакъв финансов договор и други. Повечето от задачите ви през седмицата ще имат добро развитие, ще ви донесат успех, задоволство, или ще бъдат повод за комплименти от страна на други хора.

Повечето задължения, които ще имате към семейството и към близки родственици през тази седмица няма да ви натоварят психически и емоционално, тъй като ще имате прилив на повече енергия и най-вече на добро настроение.

Източник: astro.velida.net