Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2 – 8 май)

Овен

През седмицата от 2 до 8 май може да се опитате да изхитрувате за нещо свързано с пари и това да създаде неприятна ситуация в дома ви.

Не е задължително вашите действия да са злонамерени или криминални, но така или иначе това ще създаде напрежение и недоверие в семейството ви.

През тази седмица ще имате възможност да направите много полезни неща за себе си и за дома си от материален характер, като малки ремонти, подобрения в жилището, където живеете или стопанството, което семейството ви притежава.

Ще имате интересни идеи, които не се страхувайте да реализирате. Винаги ще се намери някой, който може да ви помогне със съвет или да ви даде полезна информация.

Може да научите много през тези седем дни от хора родени под земните зодиакални знаци.

Забавянето на един документ или на пари, които очаквате от работа или от друга някаква институция ще има своето разумно обяснение, затова не избързвайте със заключенията си и въобще с емоционалните си реакции.

ще ви изненада с неочаквани новини от различен характер свързани с роднини или с приятели, с работа или с различни събития по целия свят.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат някои негативни или неприятни страни от живота.

Може да ви разочароват лъжите или лицемерното поведение на някой от кръга ви са ученици, приятели или познати. Ще имате желание да си осигурите някакъв личен комфорт, ангажирайки се с приятни занимания, емоционални преживявания с любим човек и други. През тази седмица определено ще дадете приоритет на личните си желания и цели.

Въпреки благоприятните тенденции на седмицата по отношение на паричните ви дела, ще бъде добре да се съобразите с реалните приходи и разходи в живота си според вашата възраст.

Мъжете ще бъдат изненадани от някои новини или ситуации, които не само ще ви сварят неподготвени, но в някои случаи мога да ви поставят в неловко положение.

Някои от неочакваните събития през седмицата ще дадат много силно отражение на живота в дома ви, на семейството или на семейните ви отношения.

През тази седмица ви предстои да се срещнете с интересни или важни за вас хора, независимо дали те живеят в същото населено място като вас или са на някакво разстояние. Нека не ви учудват през седмицата неочаквани срещи или неочаквани гости в дома ви.

Жените ще трябва да покажат истински дипломатични умения за да успеят да преминат през седмицата без проблеми, без конфликти или напрежение в общуването с различни хора.

През тези седем дни ще преживеете емоционално или специално събитие свързано с човек от кръга ви приятели, който може да бъде роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

За съжаление седмицата ще се запомни с една неприятна новина, свързана с човек когото познавате и който ще приключи своя житейски път на земята.

Телец

През седмицата от 2 до 8 май от вас ще се изиска по-голяма психическа и емоционална сила, за преодоляване на различните ситуации, през които ви предстои да преминете.

Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате, като това може да бъде ваш родственик, приятел или колега.

В професионален план няма да ви липсват възможности за работа и за осигуряване на добри доходи чрез това, с което ще бъдете ангажирани.
Важно е да имате желание да работите и да опитате нови неща, с оглед на ситуацията във вашата страна.

През тези седем дни натоварването, на което ще сте подложени в психически и емоционален план, ще бъде причина за по-чести спорове и конфликти в дома ви, за които няма да има сериозна причина.

Именно поради този факт тяхното изчистване и завръщане на хармонията в семейните ви отношения ще бъде възможно, особено ако осъзнавате важността на фактора, контрол върху емоциите.

През тази седмица ще ви бъде трудно да комуникирате с представители на въздушните зодиакалните знаци, особено ако те са ваши роднини.

Мнозина ще имат възможност с голяма доза късмет и помощ от странични хора да приключат с някои неприятности в живота си, независимо дали са свързани с работа или с лични отношения.

Момчетата и момичетата ще трябва да се научат през тази седмица да приемат хората след известна проверка, да преодолеят наивността си и желанието да изглеждат добри и приятелски настроени още от първата среща.

Това, че трудно ще се отворите към новите си познанства, не означава че се правите на труднодостъпни, а че се опитвате да се съхраните от разочарования или други неприятни влияния.

Особено внимателни бъдете в отношения с представители на зодиакалните знаци Козирог, Дева или Телец. Внимание ще изискат и покупките, които ще направите през тази седмица лично за себе си, независимо дали ще ги вземете от магазина или чрез някой, когото лично познавате.

Мъжете ще се наложи да проявят по-голямо внимание при съхраняване на личните си вещи, поверителна информация и въобще неща, които не искате да стават публично достояние.

Седмицата ще премине през живота ви давайки ви различни нови шансове и дори късмет, но всичко ще зависи от това в каква посока гледате и какви очаквания имате. Поради тази причина не са изключени разминавания или разочарования.

Жените ще са склонни да прекарват повече време с приятели разговори по телефона или при директни срещи, което определено ви подлага на риск да споделите преждевременно непроверена информация или такава, която някой друг би искал да съхрани в тайна.

Много деликатни ще бъдат отношенията ви с мъж на 35 годишна възраст, като е възможно да възникнат разминавания в това, което вие очаквате, или в това, което тази личност иска. Седмицата ще благоприятства пътуване, срещи с хора от различни разстояния и въобще комуникация извън границите на вашата държава.

Близнаци

През седмицата от 2 до 8 май ви предстоят трудни разговори свързани с пари, заплащане или разходи, които вие или някой от семейството ви трябва да направи.

Това е неблагоприятно време за разискване на въпроси, свързани със завещание или наследство.

Изненадата през тази седмица ще дойде чрез човек от дома ви или от кръга ви близки роднини.

Тя може да бъде свързана с промяна или предложение, което този човек ще получи или решение, което ще направи.

Неочаквани събития може да има и в живота на хора, които са ваши съседи.

През седмицата се старайте да действате бавно, без емоции и без прибързаност, тъй като може да забавите развитието на някои важни процеси в живота си или да провалите някои хубави неща, в които сте вложили много енергия досега.

Трудни или сложни ще бъдат отношенията ви с хора родени под въздушни зодиакални знаци, но тези затруднения помежду ви не са от днес или от вчера.

Някои от вас може да останат разочаровани или да се ядосат на действията на други хора свързани с пари или с финансов документ, за които са имали положително очакване да получат през тази седмица.

Момчетата и момичетата ще преживеят притеснения свързани със своето образование, изпити или промени, за които не сa подготвени. Здравословно също може да се окажете лесно уязвими на различни инфекции или вирусни заболявания.

Тази седмица oпределено ще изиска от вас да организирате по практичен начин своите планове за близкото си бъдеще.

Може да разговаряте по такива въпроси с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През тези седем дни може да преживеете различни разочарования или моменти на тъга, ако мислите единствено за личния си комфорт и капризи.

Мъжете ще трябва да се въоръжат с много търпение през тези седем дни. На пръв поглед всичко ще се случва по начин напълно противоположен на вашите очаквания.

В последствие някой обрати ще ви покажат, че сте си създали погрешно първоначално впечатление. През седмицата трудно ще могат да се прогнозират евентуални пътувания, които някой от вас ще предприемат, тъй като и те ще преживеят някакви корекции.

Някои от благоприятните тенденции на тази седмица ще засегнат вашите финансови дела, стига в тях да няма намесени някакви манипулативни, хитри или противозаконни действия.

Жените ще преминат през седмица, в която едва ли ще се окажат подготвени за новини, които предстоят да получат. В повечето случаи те ще касаят мъж или мъже, които познавате, а също така е възможно да бъдат свързани с роднини от страна на съпруг или партньора ви.

Най-защитената за вас позиция през тази седмица е да следите развитието на събитията, да не влагате много емоции в тях и да приемете смирено това, което се случва.

Рак


Седмицата от 2 до 8 май идва с динамични събития или отговорни ангажименти свързани с възрастни родственици или с хора, които ще разчитат на вашата помощ. Ще имате планове свързани с хора, които живеят извън вашия дом.

Ще очаквате разговори с тях и ще бързате при изпълнение на уговорките, които ще имате заедно.

През седмицата важна роля във вашите дела ще имат хора от семейството ви и особено тези, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Сериозните разговори, които ще имате с тях или отговорните действия, които ще предприемете заедно ще заемат голяма част от ежедневието ви и от ресурсите, с които разполагате.

Седмицата ще изиска вземане на решение свързано с появата на нов човек в кръга ви от роднини или нов домашен любимец. През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, за срещи със стари и нови познати, за почивка и отдих на интересни или важни за здравето ви места.

Финансовите ви дела не вещаят драма или неочаквани тревоги. Нещата ще се развият основно според планираното или очакваното от вас.

Може да ви провокира към размисъл разговор свързан с нова дейност, нов източник на доходи и др.

Момчетата и момичетата ще гледат много по-ведро на нещата в живота си през тази седмица. Различни разговори или срещи с ваши приятели, роднини или познати, особено с такива родени под водните зодиакални знаци ще ви помогнат по-добре да подредите своите планове за близкото си бъдеще.

През тази седмица ще имате достатъчно енергия и ресурси да реализирате своите очаквания, независимо дали те са свързани с вашето образование, кариера или лични дела.

Опасностите през тези седем дни идват от нереалното виждане на нещата в живота ви, попадане в някакви илюзорни очаквания и надежди, или допускайки влиянието на хора, които едва ли се грижат за вашето собствено добро.

Мъжете ще имат интересна седмица, в която не само ще имат възможност да разчистят свои проблеми и притеснения, но и да видят по един по-ясен и практичен начин доколко реални са възможностите за постигане на важни успехи през този месец или до края на годината.

Влиянието на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, ще бъде благоприятно за вас, особено ако това е ваш брачен или романтичен партньор.

Седмицата носи различни поводи за приятни преживявания в личния ви живот или с приятели и с хора, с които имате общи интереси. Новите познанства ще изискат от вас предпазливост.

Ако трябва направете някаква проверка на личността, доколко тя е реална или някой се представя с фалшива самоличност.

Жените преди всичко ще трябват да бъдат внимателни със здравето си, с физическите си възможности, което ще изисква избягване на стрес и всякакъв вид натоварване.

Седмицата може да ви разстрои с една неприятна новина свързана със здравословен проблем на човек, когото лично познавате. Подобна неочаквана неприятна или стресова ситуация, може да възникне в кръга ви от роднини или близки приятели.

Лъв

През седмицата от 2 до 8 май ще имате много контакти, срещи или ангажименти. Каквито и да са причините за тяхното възникване, развитието им ще бъде в рамките на настоящата седмица.

Възможно да пътувате през седмицата по работа или с някаква определена цел.

Повечето работа и ангажименти през тези седем дни могат да ви изнервят и дори да ви направят раздразнителни. За вас ще бъде важно да си осигурите достатъчно време за почивка и най-вече здравословен сън.

През седмицата може да бъдете обект на манипулация или да се срещнете с лицемерни хора, които приказват едно, а всъщност мислят друго.

Най-разумното действие от ваша страна е да ги игнорирате и да не влизате в конфликт с тях.

Съхраните емоциите си за по-важни неща.

Ако сте в процес на договаряне или имате работа с документи, внимавайте за евентуални грешки или пропуски.

Седмицата вещае добри финансови постъпления, както и възможности за увеличение на доходите ви. През седмицата може да намерите по-добре платена работа или допълнителен ангажимент с добро заплащане. В някои случаи от вас може да се изиска усвояване на нови знания и умения.

Семейните ви ангажименти ще са по-големи и повече, така че от вас ще се изиска една по-сериозна мобилизация при тяхното изпълнение.

За някои от вас седмицата вещае събиране свързано с роднини.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се върнат назад към близкото си минало, да обърнат внимание на неизпълнени обещания, охладнели поради липса на общуване отношения, проблеми които сте оставили на самотек, без да сте им намерили разрешение.

Решите ли да се заемете с възстановяването или разрешаването на тези неща от миналото ви, то тази седмица ще намери начин да ви подкрепи, да ви даде шанс или късмет. Много важно ще бъде през тази седмица да действате и мислите в чистота в сърцето си, да избягвате хитрости или неизпълнение на основните ви задължения.

Мъжете могат да изпитат нежелание да изпълнят някой от задълженията, които имат към семейството или към роднините си, като това може да се дължи на умора, липса на желание за ангажиране с отговорности и други.

Може би вашите близки ще разберат състоянието ви и няма да възникнат конфликти, но когато имате задължения към собственото си дете или сте дали някакво обещание, тогава ще трябва да направите, това което трябва.

Новините, които ще получите през тази седмица могат да бъдат интересни, но доколко ще се възползвате от тях ще бъде въпрос на личен избор и готовност.
Жените ще търсят начини да реализират своя нова идея, или такава, която не е преставала да бъде цел в живота ви, но все не е намирала своето точно време.

Възможно е контактите ви с нови хора да ви помогнат да видите по-добре по какъв начин може да направите нещата, които искате. Много силно влияние върху вашите решения през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Всъщност вие ще се окажете най-успешните представители на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, ако се оставите амбицията заедно с разума да ви водят във вашите действия.

Дева

През седмицата от 2 до 8 май ще се ангажирате с разрешаването на проблеми или неприятности на дете.

Възможно е тези неща да създадат напрежение във вашите отношения. Обстановката в дома ви на моменти ще бъде доста напрегната и неприятна.

През тези седем дни бъдете внимателни в личните си и професионални отношения.

Бъдете стриктни и изпълнителни, честни и заложете изцяло на професионализма си, когато става дума за работа или бизнес.

Бъдете внимателни в отношенията си с мъж, който умишлено или не ще ви въвлече в неприятна ситуация “ благодарение“ на една лъжа или хитрост.

През тази седмица много внимавайте в какви ситуации и отношения се забъркватe, за да не допуснете проблеми с органите на властта или закона.

През тези седем дни някои от вас ще се натъжат от неприятна новина свързана с жена, която има някаква връзка с вашето семейство или с ваши роднини.

През тази седмица няма да ви липсват благоприятни възможности и късмет. Но нещата, които очаквате да реализирате ще имат свое собствено развитие и вие първоначално може да приемате тези обрати като загуба или неблагополучие.

Момчетата и момичетата ще преминат през тази седмица, в която може да промените в своите планове за близкото си бъдеще, поради възникването на нови възможности или неочаквани ситуации. Това ще бъде седмица, в която много ясно и категорично ще подредите своите приоритети, според възрастта си.

Това ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения, за стартиране на нови начинания, изпити и всякакъв вид представяния.

В много отношения ще може да разчитате на помощта, протекцията или мъдрите съвети на мъж на 35 годишна възраст.

Мъжете ще преминат през наситена откъм събития седмица. Може да очаквате различни нови или благоприятни ситуации свързани с вашите парични интереси.

През седмицата не са изключени кратки спорове или конфликти, които ще имат възможност да преминат бързо, ако някоя от двете страни не реши да прояви необясним инат или упорство.

Внимание ще изискат любовните ви отношения и всякакви прояви на ревност или налагане на собствената воля и желания.

Жените ще са склонни да отделят повече време за външния си вид, чрез посещение на фризьор, козметик, покупка на нови дрехи или козметика и други. Ще имате силно желание да покажете своята женственост и атрактивност.

Седмицата носи повече или нови отговорности на работното място или в бизнеса ви. Възможно е да обсъждате с приятели някаква идея с нова дейност, от която ще може да получите някаква парична печалба.

Везни

През седмицата от 2 до 8 май се пригответе за изпълнение на по-трудни ангажименти или за разрешаване на по-сложни проблеми. По един или друг начин тези неща ще намерят своето разрешение или ще отпаднат от листа ви със задачи за седмицата.

През тези седем дни много емоционално натоварени ще бъдат отношенията ви с други хора отблизо и далеч.

Седмицата вещае постъпления на пари от работа или други източници на доходи, които вече сте създали.

Някои от негативните тенденции на тази седмица са свързани с лъжа, измама, интриги и задкулисни игри на хора от кръга ви роднини, колеги или приятели. Възможно е както вие да сте активната страна в една такава ситуация, така и някой друг да действа срещу вас по този начин.

През седмицата вниманието ви ще ангажира важно събитие свързано със семейния или личния живот на жена от кръга ви роднини или съседи.
Нова познанство с жена ще ви срещне с една интересна личност.

През седмицата обаче може да научите неприятна новина свързана с жена, която познавате от миналото си.

Разговор или среща с мъж ще ви накара да преосмислите и да промените свой план или идея.

Личен празник на близък човек или приятел ще е повод за приятно събиране в домашна обстановка или в ресторант.

Момчетата и момичетата ще се наложи да бъдат много внимателни през тази седмица, за да се предпазят от въвличането в различни интриги, задкулисни игри или друг вид измами. От вас ще се изисква едно откровено и лоялно отношение и поведение към близките ви хора, с които живеете заедно или имате роднински отношения.

За вас трябва да бъде важно съхранението на добрата комуникация и хармония в средата, където живеете. Учете се от минали грешки, от минали преживявания, през които вие или семейството ви сте преминали.

Мъжете ще имат силно и благоприятно време за развитие на важни планове и задачи. Късметът може да ви навести по най-различен начин, но не залагайте на него за хазартни игри.

Мислете как най-добре да се възползвате от шансовете си, така че те да имат дълготрайно значение и влияние в живота ви, а не да кацнат като птичка на рамото ви за един миг.

Много хубави неща могат да ви се случат през тази седмица, но всичко в голяма степен ще зависи от честотата на вашите действия и тяхното съобразяване с реалностите, в които в момента живеете.

Жените ще имат свои лични поводи за радост свързани с малки, но важни неща от живота. През тази седмица може да ви зарадва един комплимент, подарък, особено внимание от страна на важен за вас човек, похвала или награда в службата.

Избягвайте да живеете с нереални очаквания, които в последствие ще ви донесат нежелани разочарования. Понякога лошото ви настроение може да бъде вследствие на конфликт, в който някой ще си позволи да ви обиди или обвини за неща, за които вие нямате вина.

Скорпион

През седмицата от 2 до 8 май ще имате предварителни планове с приятели, които ще са интересни или важни за вас.

Отношенията ви с представители на водните зодиакални знаци ще са донякъде интересни за вас, с тяхната непредсказуемост или емоционалност.

Новите познанства ще са интересни, но няма да бързате да се доверявате. Ще имате желание да проучите първо добре човека, преди да го допуснете до себе си.

През тази седмица ще трябва по-сериозно да погледнете върху проблемите вътре в собственото си семейство или дом. Няма нужда да ви се напомня, че стабилността в семейните ви отношения в голяма степен зависи от вас.

Неприятностите, които имате в момента не са толкова големи. Разрешими и преодолими ще са в рамките на няколко дни.

Внимание по-скоро ще трябва да обърнете на вътрешното напрежение, което сте акумулирали напоследък и начините, чрез които да се освободите от него. Избягвайте провокирани или не конфликти с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Не приемайте остро опитите за намеса в живота ви на хора родени под въздушни зодиакални знаци, дори това да са хора, които познавате отскоро.

През седмицата внимание ще изиска здравето на жена: майка, баба, сестра или леля, която ще се нуждае от някакво лечение или терапия.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на притеснения свързани с вече възникнали грешки или неприятности. Ще ви се иска сами да се справите с тях, но ще ви липсват нужните ресурси или житейски опит.

В повечето случаи тези неща ще бъдат свързани с вашето образование или кариера.

Моят съвет е да разговаряте с хора, които са родени под въздушните зодиакални знаци, които могат да ви предложат един дипломатичен или разумен начин да се справите с тези предизвикателства.

През седмицата са възможни притеснения свързани със здравословни неразположения или други сериозни неприятности в живота на ваш колега или съученик.

Мъжете ще има достатъчно задачи в дома и в семейството си, което ще изиска от тях да не разпиляват времето си и да действат по-организирано по всички свои ангажименти.

Седмицата носи вероятност от събиране в дома ви или с роднини по варен повод. За някои от вас тези седем дни ще се запомнят с покупка на нов дом, нов имот или преместване в ново жилище.

Събития в живота на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, който има роднинска или приятелска връзка с вас, ще бъдат повод за множество коментари и разговори.

Жените ще имат причина да общуват повече с най-различни хора отблизо и далеч, които са част от семейството или от роднинския ви кръг. Ще очаквате важна и полезна за вас информация, на база на която ще изградите свои планове за този месец или за летния сезон.

Тази седмица ще бъде наситена със събития, които ще бъдат много емоционални, но едва ли ще имат дълготрайно значение във вашия живот.

Стрелец

През седмицата от 2 до 8 май ще имате няколко неотложни ангажименти от финансов характер, включително такива свързани с плащане на битови сметки. Сега ще ви се наложи да уредите различни документи, да планирате или реорганизирате личния си или семеен бюджет и др.

Мнозина ще имат възможност за допълнителна работа, която ще се отрази добре на доходите ви.

През седмицата ще присъствате на събиране или събитие свързано с важен повод в живота на роднина или приятел.

Седмицата ще ви донесе доста изненади, които ще предизвикат различни вълнения. Те не вещаят големи промени в живота ви, но като емоция силно ще ви въздействат.

Сега ще ви се наложи да вземете важно решение и да започнете да планирате важна предстояща промяна в живота: нова работа, нов дом, преместване по местоживеене, начало на съвместен живот, реализация на личен проект или творба и др.

Седмицата вещае различни срещи и разговори с роднини и приятели, с колеги и съседи.

В любовта може да очаквате емоционални събития, като те могат да ви донесат радост, но могат и да бъдат причина за разочарование.

Като цяло тази седмица ще бъде много емоционална, динамична, с бързо развиващи се събития.

Ще преживеете тези седем дни на бърза скорост, без да имате достатъчно време да изживеете напълно емоциите, които ви се дават.

Момчетата и момичетата ще преминат през силно енергийна седмица, в която ще бъде много важно да хванете в движение шансовете, които животът ще ви даде. Ще имате абсолютно всички ресурси да ги реализирате, или поне идея от къде да ги намерите.

През тази седмица може да правите смели планове за бъдещето си, да търсите необходимата информация, да създадете нужните контакти или да проведете полезни за вас разговори.

Много добро влияние върху делата или върху живота ви като цяло ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Възможно е да имате непланирани преживявания или срещи с ваши връстници или с по-млади от вас хора.

Мъжете ще се сблъскат с някои трудности, които определено са преодолими, ако се изправите пред тях с мъдрост и практичност в решение и в действия. Избягвайте да се влияете от емоционалните съвети на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

В този момент трябва да бъдете сами със себе си, със собствената си интуиция и представи за живота.

Седмицата носи своите малки радости или приятни преживявания с любими хора. Успехите в почти всяка една сфера от живота са възможни, а плановете ви реализуеми в сравнително кратко за вас време.

Жените ще преминат през седмица, в която ще имат различни контакти или ангажименти с жени.

В повечето случаи те ще живеят на някакво разстояние от вас и не е задължително да ги познавате лично. Седмицата ще благоприятства пътуване, независимо от неговата цел или времетраене.

Като цяло пред вас е една седмица на повече контакти с хора от различни разстояния, различни националности или вероизповедания. За някои от вас седмицата носи покана за пътуване или за гостуване в друго населено място.

Козирог

През седмицата от 2 до 8 май може да провокирате един неприятен конфликт поради емоционална или прибързана реакция от ваша страна. Внимавайте с коментарите си относно живота на други хора или когато се обсъжда някаква клюка.

Новините, които ще получите през тази седмица ще ви дадат надежда за реализация на ваш план, който може да бъде свързан с вашата работа.

Мнозина от вас ще се зарадват на покана или предложение за пътуване през летните месеци. Все пак не избързвайте и изчакайте развитието на събитията в страната, където живеете или там, където планирате да пътувате.

Повод за размисъл относно живота и обратите в него ще бъдат преживявания свързани с хора, които познавате. Тези събития могат да бъдат причина за разговори с различни хора, които имат отношение към тези събития.

През седмицата ще възникнат по-сериозни противоречия с хора от вашето собствено семейство или от кръга ви роднини. В повечето случаи те ще имат връзка с различия относно важни финансови или имуществени дела.

През тези седем дни действията или решенията на роднина или приятел ще ви изненадат. Би било добре да си спестите съветите или мнението си, дори това да е свързано с вероятност да допуснете грешка.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ни бива да искате и да давате обещания, без добре да сте размислили с кого и с какво се обвързвате. Много неясни неща ще има в личния ви живот. Възможно е да възникнат поводи за безпокойство в училище или на работното ви място.

Внимателно се изолирайте от разговори свързани с обсъждане личния живот на други хора, както и избягвайте коментари, които биха могли да бъдат интерпретирани по неприятен за вас начин.

Много внимание ще изиска тази седмица преди всичко в личните ви действия и отношението ви към хора, с които предстои да имате контакт през тези седем дни.

Мъжете ще приемат много емоционално една новина или информация, като някои от вас ще търсят в нея шанс да реализират нещо в своя полза. Трябва много да се внимава с тези неща и доколко тази информация евентуално е поверителна за някой друг.

През седмицата ще коментирате различни събития или планове, които ще бъдат свързани с вашето семейство или с ваши родственици.

За някои от вас седмицата носи покана за годеж или сватба, или за друго важно събитие от семеен характер. Любовта в никой случай няма да остане на заден план във вашия живот и вие ще отдадете дължимото и внимание.

Жените има вероятност да преминат през тази седмица с нестабилно настроение, неясни идеи или мечти за бъдещето, склонност към лесно влияние от страна на други хора.

Лесно ще ви нараняват, объркват или обиждат хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

Финансовите ви дела през тази седмица ще имат едно добро развитие, стига да съумеете да избягвате рисковете и действия или емоционални решения.

Бъдете внимателни в контактите си с непознати или непроверени хора, в случай, че възникнат някакви финансови отношения с тях.

Като цяло по-благоприятна седмица във финансов план ще имат семейните представители родени на този зодиакален знак.

Водолей

През седмицата от 2 до 8 май ще имате повече ангажименти свързани с личния ви живот, с контрол върху семейните приходи и разходи, с различни институции.

През тези седем дни ще можете да кандидатствате за кредит, да разговаряте за по-висока заплата и др.

През тази седмица ще се фокусирате върху разчистването на отложени задачи. Ще вложите повече амбиция и воля за реализиране на забавени или забравени идеи и др.

През седмицата се пазете от кражба в дома си, от важна информация на работното си място и т.н.

Неприятна новина ще ви разстрои, тъй като ще има връзка с човек, когото познавате отблизо.

Тази седмица ще благоприятства развитието на ангажименти свързани с имущество на починали роднини, с пенсия, завещание или други подобни неща.

Това ще бъде време за съновидения с хора от Отвъдното или други реални ангажименти с тях.

През седмицата много събития ще ви накарат да размислите за неочакваните промени, които сте преживяли в собствения си живот, или на които сте били свидетели в живота на близки роднини и приятели.

През седмицата ще бъде важно да внимавате с коментарите си, какво казвате и на кого, за да не обидите неумишлено някого или да влошите важни отношения.
Изненади през тази седмица няма да ви липсват.

В повечето случаи те ще са свързани с различни предложения, покани, чрез телефонни разговори и др.

Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна седмица на събития и решения свързани с бъдещи важни промени в живота.

Сами ще осъзнавате важността на времето, през което преминавате и това на моменти може да ви прави притеснени, неспокойни: дали вземате правилно решение, дали вършите нещата по най-добрия за вас начин.

През тази седмица може да предприемете пътуване свързано с вашето образование, работа или поради други важни за вас причини. За някои от вас тази седмица носи нова възможност за професионална реализация свързана с преместване на ново място, включително в нов град или държава.

Мъжете ще имат различни задачи и планове свързани с жени, като е възможно те да живеят на някакво разстояние, или определено няма да част от вашето семейство.

Една раздяла през седмицата може да ви натъжи, да ви създаде някакъв емоционален дискомфорт и тъга.

Интересните събития през седмицата ще бъдат свързани с възможност да реализирате нещо, за което не сте имали възможност досега. Това може да бъде свързано със среща, с работа, с хоби, някакъв спорт, лични или семейни отношения и други.

Жените ще имат седмица в която ще реализират няколко важни срещи, на които ще получите полезна информация, по-голяма яснота по въпроси, които са ви създавали някакви притеснения или несигурност.

Интересното през тази седмица ще бъдат неочакваните срещи и преживявания, които ще донесат много емоции и вълнения в живота ви. Седмицата не изключва неочаквано запознанство, включително такова от романтичен характер. Флиртове или кратки интимни преживявания са също много вероятни.

Риби
От 2 до 8 май пред вас ще бъде една сложна и непредсказуема като развитие седмица, в която ще имате повече неприятности за разрешаване или ще преживеете една житейска раздяла.

Това е седмица на съдбовни събития, които трябва да се приемат като такива и да не се роптае срещу съдбата.

Това, което днес изглежда лошо за вас, утре може да бъде важен фактор при постигането на един успех.

През тези седем дни бъдете внимателни във финансовите си дела, тъй като неочаквано може да се заблудите в нещо, да допуснете неприятна грешка или да бъдете измамени.

Ако сте в очакване развитието на важно за вас имуществено или имотно дело, то през тази седмица ще има едно бавно развитие, но не и финализиране на конкретната ситуация.

През тези седем дни ще може да постигнете успехи в работата и в бизнеса си, да покажете, че другите хора могат да разчитат на вас и да зарадвате ръководителите си с постигнатите резултати.

Седмицата ще бъде благоприятна за промени или за започване на нова работа.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на решения, които ще изчистят някои стари проблеми или недоразумения в лични или семейни отношения.

През седмицата ще сте склонни да се влияете в голяма степен в действията си от мнението или съветите на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Сериозни моменти предстои да преживеете в сферата, в която се развивате в момента: образование, работа или бизнес. Пред вас е седмица, в която ще може да постигнете резултати в развитието на важни за вас цели.

Мъжете ще успеят да намерят начин да разрешат сравнително с лекота свои битови или имуществени проблеми. Това ще бъде благоприятна седмица за покупки или подобрения в дома, свързани с вашия личен или семеен комфорт.

Добри събития и възможности може да очаквате във вашата работа или кариера, включително като начало на нова работа, преместване на нова позиция или стартиране на нова дейност. Внимание ще изискат някои противопоставяния и конфликти с мъж, които може трудно да преодолеете, ако не вложите голяма доза търпение или компромис.

Жените също ще имат добри възможности да реализират свои интереси и планове свързани с имот или с имущество. Внимание през седмицата ще изиска образованието или кариерата на ваше дете или внуче.

При вас самите, във вашата работа ще имате добър синхрон или полезни действия с по-млади от вас хора. Седмицата може да се запомни със спор или конфликт с мъж свързан с някакъв документ, с лични или семейни парични ресурси, заплащане и друг вид парични дела.

Източник: astro.velida.net