Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (9 –15 май)

Овен
През седмицата от 9 до 15 май ще сте по-големи оптимисти относно паричните си ресурси и развитието на финансовите си дела.

Това в по-голяма степен важи за тези представители на зодиакалния знак, които в голяма степен ще разчитат през тази седмица на добре платена работа, допълнителни ангажименти и доходи.

През седмицата ще възникне важен и необходим разход за син, племенник или друг млад родственик от кръга ви роднини.

През седмицата ще преминете през един нов цикъл на изпитания, които ще са характерни за цялата година. Това което ви се дава през тази седмица ще има някаква връзка с вашето минало, с грешки или пропуски, неизпълнени обещания или пренебрегнати ангажименти.

Сега като лавина и въобще по-неприятен начин, тези неща ще ви напомнят за себе си и ще ви притиснат (искате или не) да бъдат разрешени и изчистени като проблем в живота ви.

През седмицата ще възникне повод за събиране свързано с приятел или с роднина, но доколкото ще се реализира и по какъв начин, е трудно да се прогнозира.

Тази седмица вещае среща или разговор с представител на държавна, банкова, съдебна или друга институция, нещо което ще бъде в полза.
Седмицата ще благоприятства пътувания, особено ако тяхната насоченост е свързана с любовна среща.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за любовния ви живот, затова не насилвайте нещата и не се опитвайте да командвате тяхното развитие.

Момчетата и момичетата ще бъдат развълнувани от различни новини, които ще получат през седмицата и които ще имат връзка с образование, кариера развитие на приятелски или любовни отношения.

Като цяло през тази седмица ще общувате повече с ваши връстници, приятели или съмишленици. Вероятно промените във времето и сезона ще ви причинят някакво здравословно неразположение, или ще възникне такова в следствие на инцидент.

Тези седем дни ще маркират някои важни нови неща в живота ви, нови познанства, нови планове, приключване на някаква степен на образование, започване на нова кариера и др.

Мъжете ще действат много внимателно през тези седем дни и определено ще избягвате рискови или прибързани действия. Седмицата не изключва разговори с мъж, с когото ще обсъждате евентуални бъдещи общи действия свързани с важна за семейството ви работа, бизнес или друг някакъв ангажимент.

Въпреки предпазливите ви действия през тази седмица, няма да ви бъде лесно да избягвате напрежението в отношенията с хората, с които ежедневно ще общувате. Напрежение може да възникне и около някаква професионална задача или друг отговорен ангажимент.

Жените ще бъдат търсени за помощ или съвет от родственици или приятели, като в повечето случаи те ще бъдат по-млади от вас, както е и възможно това да бъдат вашите собствени деца. През тези седем дни ще се зарадвате на успех, късмет или прогрес в живота на близък човек.

Внимателно приемайте идеите, съветите или предложението, което ще получите от страна на жена над 35-годишна възраст, защото това може да се окаже един интересен шанс за вас.

Телец

През седмицата от 9 до 15 май ще ви бъде трудно да работите или комуникирате с по-млади от вас хора. Техните действия лесно могат да предизвикват различни недоразумения или неприятности.

През седмицата в любовта ще възникнат сложни отношения с партньор, който живее или работи в момента в друг град или държава. Възможно е това да се дължи на различни недоразумения, на по-голямото напрежение, на което са подложени, на невъзможността да се срещнете или съберете на този етап или друга някаква причина.

Седмицата ще има и своите благоприятни влияния, които по-скоро ще бъдат свързани с усещане за нещо хубаво в близко бъдеще.
То може да бъде свързано с работа или с личен живот, или с човек, когото познавате отскоро.

Помнете, че тази седмица ще ви донесе шансове, които могат да изглеждат незначителни или безперспективни, но мъдрите и практичните от вас непременно ще ги усетят.

През седмицата избягвайте хитрости за да спечелите повече пари или за да се облагодетелствувате по някакъв начин.

Момчетата и момичетата ще имат очаквания, които много рядко ще съвпаднат с реалността, или са ситуацията, в която се намират в момента. Това особено ярко ще се усети при тези ваши очаквания, които са свързани с пари, с някакви договорни отношения или уговорки.

През тази седмица ще влошите повече чувства, надежди и конкретни действия в любовните си и интимни отношения.

Мъжете ще са склонни да се влияят повече в действията си от мнението и съветите на жена, дори тя да е по-млада от вас. Вероятно се намирате в момент, в който ще ви бъде трудно да се осланяте на собствената си преценка. Според мен няма нищо лошо в това да изчакате или да потърсите допълнителна информация по въпросите, които ви вълнуват в този момент.

През седмицата мнозина ще се зарадват на новина свързана с майчинство или с раждането на бебе, което ще има връзка с момиче или с млада жена.

Жените ще трябва да са много внимателни и предпазливи през тези седем дни, да избягват всякакви рискове и да приемат философски всяка неприятна новина.

Новините, които могат да ви разстроят през тези седем дни в повечето случаи ще бъдат свързани с жена, която познавате лично, без значение дали тя е била във вашето минало или е част от вашето настояще.

Внимателни бъдете в отношенията си с хора, които в повечето случаи ще бъдат по-възрастни от вас или ще имат достатъчно опит и знания да ви се противопоставят в една конкретна ситуация.

Близнаци
През седмицата от 9 до 15 май ви предстоят различни сериозни и вероятно по-големи разходи.

Ще ви бъде трудно да контролирате бюджета си, но въпреки всичко не трябва да оставяте нещата извън контрол, тъй като последствията могат да бъдат доста неприятни.

Избягвайте финансови отношения с човек роден под воден зодиакален знак, особено ако такава личност ви предлага инвестиция с бърза печалба или друга някаква нелегална дейност, с цел бързо забогатяване.

През тези седем дни повод за приятни емоции ще бъде събитие свързано с близък човек: рожден ден, раждане на дете, годеж или сватба и други.
През седмицата очаквайте радостна новина свързана с човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Тази седмица вещае важна новина или предложение за вас или за човек от дома ви, което ще изиска да разговаряте сериозно с останалите членове на семейството ви, преди да дадете отговор или да продължите напред.

Възможно е да възникне шанс за покупка на имот или жилище при изгодна цена, но е добре да се огледат всички детайли свързани с една такава покупка.

През седмицата ще размишлявате по различни важни житейски теми, което може да бъде свързано с неприятно събитие в живота на човек, когото лично познавате.

Момичетата и момчетата могат да усетят една по-голяма тежест свързана с нови отговорности в семейството, или с роднини, които живеят в друг дом.

Тази седмица може да се запомни с различни важни събития или преживявания в кръга ви роднини.

Много интересни моменти носи тази седмица за вас, и ако сте постигнали добра подготовка в знания и умения, през тази седмица определено ще имате възможност да постигнете важни успехи или задоволство от собствените си изяви.

На моменти напрежението може да предизвика нежелани или безсмислени конфликти, което при самоконтрол от ваша страна със сигурност ще може да избегнете.

Мъжете ще дадат приоритет на своя ангажименти свързани с различни документи, договорености или споразумения, което на този етап ще имат особено важно значение.

Това е седмица, в която ще може да намалите напрежението в живота си, да погледнете по-ведро или по-спокойно на нещата от живота. Определено ще имате поводи за лични приятни преживявания, стига да не сте отдадени изцяло на безмислени песимистични или депресивни настроения. Седмицата ще се запомни с важна новина или преживяване свързано с момче или с млад мъж.

Жените ще бъдат ангажирани с повече задачи на работното си място или в бизнеса.

Възможно е да посетите различни институции, които ще са важни за изпълнение на различни ангажименти, които имате към семейството или в работата си.

Седмицата ще се движи на бързи обороти за вас, което почти винаги се случва, като най-голямото ви натоварване ще бъде свързано с вашата кариера. През тази седмица не бива да ви изненадват различни разговори или случки със собствено дете или внуче.

Рак
През седмицата от 9 до 15 май различни събития ще ви накарат да се върнете към миналото си. Те може да са свързани със срещи с хора от миналото ви, с неразрешени проблеми от предишни месеци или години, с различни съновидения и др.

Това ще бъде седмица, в която ще трябва да сте много внимателни, да не допускате прибързване или емоционалност в действия и решения, да обмисляте внимателно всичко, с което ви предстои да се ангажирате.

През тези седем дни ще имате постъпления на пари или ще получите важни новини свързани с пари.

Възможни са леки разочарования в този план, но няма да бъде нещо, което да предизвика драма.

През тази седмица бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас. Тяхната завист или злоба ще са определящи техните действия, с желание да сътворят възможно най-много поразии.

Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на ненужните неща и хора от живота ви. Вероятността реално да ви наранят или причинят някаква важна за вас загуба, е минимална.

През тези седем дни трябва да покажете един по-мъдър и по-философски поглед върху събитията, които преживявате в ежедневието си.

Седмицата вещае събитие свързано с жена, която може да е ваша родственица, приятелка или колежка.

През седмицата ще имате сложни отношения с мъже, които притежават власт, позиция в службата и др.

Момчетата и момичетата ще са склонни да отделят повече внимание за срещи и забавления с приятели или с връстници. Това може да бъде причина да пропуснете някои важни възможности или да уважите значението на някои ваши задължения, което в един момент ще ви постави в деликатна и неприятна ситуация. През тази седмица на някои от вас ще им се наложи да вземат важно решение свързано с приятелска връзка (предимно с момиче).

Може да бъдете поставени в ситуация, в която или ще трябва да се разделите с тази личност или да направите някакъв компромис и да продължите своите отношения.

Мъжете ще са склонни да живеят неспокойно през тази седмица, съмнявайки се в различни ситуации, възможности, предложения или хора. Подобни настроения могат да бъдат подклаждани допълнително от думи на хора родени под огнените зодиакални знаци.

Тези ваши нестабилни емоции и чувства, вероятно ще са свързани основно с вашата работа или бизнес. Седмицата ще благоприятства пътуване, като в по-добра позиция ще бъдат тези, които са свързани с работа или с друга важна цел, а не просто за забавление.

Жените ще се наложи да се ангажират по-сериозно с някои лични или професионални дела на мъж от семейството или от кръга си роднини. Възможно е да се наложи да потърсите помощ от страна на мъж, при разрешаване на битов или технически проблем.

През седмицата може да ви се наложи да купите подарък за някой, който има рожден ден или друг важен повод за празнуване. Не малко задачи ще имате и около собствено дете или внуче.

Лъв
През седмицата от 9 до 15 май ще имате желание и воля да завършите неща започнати от началото на годината досега.

През тези седем дни ще имате късмет, който ще ви помогне с лекота ще изпълнявате задачите и ангажиментите си.

Седмицата вещае късмет или възникване на неочакван шанс във важен за вас момент. Всички събития сега ще имат важно значение за бъдещето ви.
Здравето ви през тази седмица ще бъде колебливо, затова избягвайте големите натоварвания, както физически, така и психически. Възможно е здравословен проблем на близък човек също да бъде ваша грижа или безпокойство.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но добре подбирайте хората, с които ще пътувате заедно.

Добро развитие ще имат ваши контакти с хора от различни градове и села, включително и от чужбина.

Събития в живота на дете ще бъдат тема на оживени разговори или решения.

Възможни са наложителни промени свързани с дете. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете.

През тази седмица не само ще създадете нови познанства, но и ще развиете създадени вече такива. В някои случаи през тази седмица може да предприемете едно по-сериозно обвързване с други хора, с цел обща дейност или бизнес.

Момчетата и момичетата ще търсят начини да се ангажират с някаква временна работа за летния сезон, или за ваканцията, която ви предстои. Като цяло през тази седмица ще се фокусирате по-сериозно върху търсене на различни начини да заработите допълнителни пари, независимо дали учите или работите.

Бързото развитие на някои събития през седмицата може да ви притесни, че изпускате нещо, но всъщност динамиката се дължи на активните действия на други хора, които имат някакво участие във вашия живот.

През седмицата може да се обвържете с някакво обещание или среща с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Мъжете ще преживеят моментна тъга или болка, от неприятна новина, която ще получат за човек, когото познават.

Възможно е събитията в живота на тази личност да се дължат на сериозен здравословен проблем.

Самите вие ще трябва да бъдете по-внимателни към някои здравословни неразположения, дори те да са свързани само с безсъние или с главоболие.

През тази седмица ще ви бъде приятно да общувате, да работите или да се забавлявате с хора, които са представители на въздушните зодиакални знаци.

Жените определено ще имат нужда от вниманието, подкрепата или присъствието на представител на мъжкия пол до себе си, като това може да бъде съпруг, приятел, син и всеки друг, който може да ви предложи това, от което имате нужда през тези дни. Някои от вас ще са подвластни на една депресия, вследствие на емоционална загуба от близкото минало.

Не е изключено да се разделите с някого през тази седмица, като причината за това в повечето случаи ще бъде липса на лоялност, задкулисни или вредящи ви действия.

Дева
През седмицата от 9 до 15 май ви се дава да преживеете различни емоционални събития. Ще имате възможност да излезете от една сложна ситуация, в която се намирате в момента. Тя може да бъде свързана с ваши лични или семейни отношения, с работата ви и с др.

През тази седмица късметът ще бъде на ваша страна при възникването на неочаквани ситуации. Разбира се, не бива да се разчита единствено на него.

През седмицата ще преживеете една стресова ситуация, която ще касае хора, които познавате. Вие ще преживеете емоционално с тях техните проблеми или неприятности.

Любовният ви живот ще е динамичен и интересен, но само ако сте склонни да давате любов, а не само да получавате.

Новите познанства ще се развият добре, особено си дадете шанс да опознаете бавно другия човек.

В противен случай ще възникнат неприятни спорове и размяна на обвинения.

През седмицата ще ви изненада или зарадва новина или предложение, които ще имат значение за развитие на личните ви планове и проекти.

Възможно е да отделите време да уредите неща свързани с документи или други формалности.

Като цяло тази седмица вещае прогрес и важно развитие на ваши планове Това определено няма да бъде време на застой.
Някои от нещата, които ще ангажират вниманието и ресурсите ви през тази седмица ще продължат да бъдат актуални и през следващата седмица.

Момчетата и момичетата ще обмислят и преценяват своите действия от изминалата седмица, доколко те са били успешни и какво е останало недовършено. Ще осъзнавате необходимостта да бъдете по-отговорни към собствената си съдба и към реализацията на цели, които са важни за вас.

През тази седмица ще се наложи да подкрепите или помогнете на своите близки при изпълнението на различни домашни задачи. Някои от вас ще се ангажират с промени или с подобрения, ремонти или с премествания в дома. Мнозина ще запомнят седмицата с важно събитие в живота на жена на 35-годишна възраст.

Мъжете могат да очакват различни изненади през тези седем дни, свързани с неочакваното развитие на някои планове или отношения. В повечето случаи тези неочакваности ще бъдат приятни или полезни за вас. Интересни емоции ще има за мъжете, които изграждат в момента една нова любовна връзка.

Като цяло личния ви живот ще бъде много по-интересен от обикновено, донякъде и поради възникването на различни поводи за събирания с приятели или с близки хора. Предстои ви да проведете важен и полезен за вас разговор с млад мъж.

Жените ще се наложи да бъдат по-предпазливи в своите планове и при изпълнението на ангажиментите си през тази седмица. Много лесно може да пропускате точния момент за тяхното изпълнение, да забравите или губите важна информация или вещи.

Брачните ви отношения също ще преминат през някакъв момент на турболенция, Особено ако някой от членовете на вашето семейство в момента се намира в друго населено място или в друг дом.

Седмицата ще се запомни и с по-активното общуване с хора, предимно ваши роднини или приятели, с които ще обсъждате ваши или техни семейни въпроси.

Везни
През седмицата от 9 до 15 май ще ви бъде приятно да комуникирате или да се срещате с ваши връстници или с хора, близки по възраст до вас.

Различните приятелства, които ще създадете или ще развиете през тези седем дни ще ви заредят с много разнообразни емоции, ще ви дадат различни знания и ще рефлектират по някакъв начин на мирогледа ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в работата, свързана с нова позиция или с преместване на нова работа в друга компания или фирма.

Определено ще имате големи очаквания свързани с една такава промяна и моите очаквания са да не останете разочаровани.

През тази седмица ще имате повод да купите подарък, или да зарадвате близък човек с някакъв жест на внимание.

През тази седмица мнозина ще имат възможност да купят нещо за себе си, нещо от което имат нужда, или за което мечтаят от доста време.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на контакти с хора от различни разстояния.

Благоприятно развитие ще имат финансови отношения с хора или институции от друго населено място.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на бързо развиващи се събития, по-голямо напрежение и непредсказуеми ситуации и отношения. Това ще бъде интересна седмица за тези от вас, които са ангажирани с някаква работа, включително почасова такава, от която очакват добри доходи.

Възможно е да намерите нов по-добре платен ангажимент свързан с работа, която може да не е толкова престижна, но пък ще ви осигури добри доходи.

Момичетата определено ще имат повече възможности през тази седмица, тъй като ще проявят по-добри умения за общуване с най-различни по характер и манталитет хора.

Мъжете могат да преживеят емоционална болка от една раздяла или от неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Едно такова събитие може да предизвика посещение в нечий дом или на обществено място, както и контакти с хора, които имат отношение към това събитие.

През тази седмица ще ви се наложи да променяте плановете си в движение, особено тези свързани с различни срещи, събирания, разговори или обществени мероприятия.

Жените ще могат да действат много по-свободно и почти без ограничения при реализация на свои планове и идеи. Шансовете много често ще бъдат на ваша страна и много повече ще може да разчитате на помощта или разбирането от страна на други хора.

Разбира се, не са изключени леки моменти на паника, но това ще се случва тогава, когато влагате цялата си душа в някаква дейност или работа, която очаквате непременно да завърши с успех.

Използвайте тази седмица за реализация на ваши важни професионални или бизнес проекти, за представяния или за разговори с ваши работодатели по въпроси, които имат особено значение за вас.

Скорпион
През седмицата от 9 до 15 май ще ви се наложи да коментирате различни новини свързани с майчинство или с дете.

Подобни събития може да се окажат в основата на клюки, които ще ви бъдат споделени. С тези неща трябва да сте по-внимателни, защото темата може да се окаже чувствителна за някои хора.

През тази седмица очаквайте успехи в семейството си свързани с приключването на един ангажимент. Така ще дадете шанс на нова възможност да се развие или друго приятно събитие да намери място в ежедневието ви.

През седмицата ще се зарадвате на радостна новина свързана с човек от друго населено място или от чужбина.

Притесненията тази седмица могат да бъдат свързани със здравословен проблем на дете или млад човек. Те ще бъдат вследствие на емоционални или рискови преживявания или тепърва ще предизвикат такива.

Седмицата вещае празник или специално събитие свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели.

В началото на седмицата ще възникнат няколко интересни събития, които ще определят развитието на ваши планове през този месец.
През тази седмица мнозина ще се сблъскат с емоционални недоразумения в любовната си връзка или в брака. Най-вероятно вие ще сте тези, които по-чувствително ще приемат някои разговори или събития. Възможно е вие самите да бъдете виновни за временно охлаждане на отношенията с партньора ви.

Това може да бъде седмица на сериозно изпитание за романтичните връзки.

През седмицата може да ви зарадва една покупка, за която имате желание от доста време насам.

Момчетата и момичетата ще има за какво да се радват през тази седмица и в повечето случаи това ще бъде свързано с покупка на важна или полезна вещ. Ще имате желание да освежите гардероба си с нови дрехи за летния сезон или да поразкрасите външния си вид.

Любовта в никой случай няма да остане на заден план през тези седем дни и вие ще и отделите достатъчно внимание. Ще вложите много емоции, независимо дали имате сериозна връзка, само флиртувате с някого или търсите нов романс.

В цялото това описание на вашата седмица ще трябва да добавя, че това ще бъде време на важни решения или сериозни отговорности, които в никой случай не бива да бъдат омаловажавани.

Мъжете ще се наложи да бъдат по-голяма опора на своето семейство или родители. Като цяло домашните ви и семейни задачи през тази седмица няма да са малко и ще трябва добре да организирате тяхното изпълнение.

Ще може много да постигнете през тези седем дни, защото ще имате достатъчно енергия и желание да се възползвате от всеки възникнал шанс. Благоприятно въздействие и присъствие в живота ви ще има от страна на млад мъж, който може да бъде ваш родственик, колега или съдружник.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, основно на кратко разстояние в страната, където живеете. Може да пътувате по семейни причини или за отдих в подходящо за това място.

Внимание през седмицата ще изискат ваши коментари или забележки свързани основно с личния или професионалния живот на хора, с които имате някакви отношения. Възможно е да сте под влиянието на някакви клюки или да дадете неправилна оценка на конкретното събитие. Седмицата може да се запомни с една неприятна новина свързана с житейска раздяла живота на човек, когото познавате.

Стрелец
През седмицата от 9 до 15 май ще бъде добре да вземете решения свързани с бъдещето си. Това особено ще бъде актуално ако трябва да предприемете конкретни действия през тези седем дни.

Ще бъде много важно да се предпазите от илюзии, от заблуда или манипулативни действия на хора, които следват единствено собствения си интерес. (в някои случаи е добре да съхраните сами себе си от подобни действия)

Ако сте ангажирани с юридически или съдебни дела, през тази седмица може да очаквате развитие, но едва ли ще се стигне до тяхното финализиране.
Различни проблеми и неприятности все пак ще намерят начин да ви изненадат.

Въпреки опитите ви да ги избегнете или разрешите по най-бързия начин, те ще успеят да ви създадат дискомфорт в дома или на работното ви място.

Седмицата вещае моменти на напрежение на работното ви място свързана с инцидент, конфликтен клиент/колега или грешка по невнимание.

През седмицата един здравословен проблем ще изиска някакъв вид терапия или болнично лечение.

През седмицата могат да възникнат затруднения около финансов разход свързан с дете или с човек от семейството ви.

Момчетата и момичетата ще бъдат съпричастни към различни проблеми или събития в семейството или в кръга си от роднини.

Тази седмица носи различни поводи за събиране или по-голяма комуникация предимно с родственици.
Всеки един от тези седем дни ще има важно значение за вас и независимо от вашата възраст, вие ще трябва да покажете едно практично и мъдро поведение.

Не игнорирайте разговори в семейството, които са свързани с финансовата стабилност, с бъдещи планове, независимо дали имате някакво пряко участие в тях или те ще бъдат изцяло в ръцете на вашите родители.

Мъжете ще се наложи да организират много добре седмичните си задачи, защото вероятността да възникнат нови такива, непланирани е твърде голяма.

Тези неочаквани промени не бива да нарушават драстично вашите ежедневни планове и да бъдат причина за възникване на хаос в тях. Позволите ли си едно незряло поведение, то неминуемо ще допуснете възникването на неприятности, с които никак няма да ви бъде приятно да се справяте.

Възможни са леки финансови затруднения или възникването на неочаквани парични разходи. Тези от вас, които имат една по-добре развита интуиция едва ли ще бъдат изненадани от някакво събитие през тази седмица.

Жените ще са склонни да търсят развлечения, внимание и приятни преживявания с настоящия си партньор или извън семейството.

Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова романтична връзка, за запознанство с нов партньор включително чрез посредничеството на специализирани агенции или агенти.

Въпреки желанието ви за емоционални и любовни преживявания, не бива да сваляте своя гард и да допуснете по невнимание или прекалено доверие до себе си, човек който не ви заслужава. За някои от вас трудностите през тази седмица ще бъдат свързани с отношенията вътре във вашия дом, особено ако сте семейни.

Козирог
През седмицата от 9 до 15 май по-голямата ви емоционалността ще помогне да преминете по-лесно през някои ситуации.

Ще сте склонни по-ведро да гледате на личните си отношения и да не задълбавате леките недоразумения.

Ще имате желание да свършите повече работа и да покажете по-добре способностите си на работното място.

По-лесно ще създавате контакти с хора, които изглеждат странни или труднодостъпни.

През тази седмица ще разговаряте с някой от семейството си по важни въпроси, които ще са в основата на някои промени в дома през следващите няколко месеца.

През тази седмица ще преживеете важно събитие в живота на човек от кръга ви роднини, което може да е свързано с необходимост да се съберете с приятели или с близки хора.

През тези седем дни избягвайте да влагате излишно притеснение и безпокойство във финансовите си дела. Стремете се да бъдете стриктни в плащанията, които трябва да направите, и които имате като задължение, Избягвайте излишните разходи.

Възможен е конфликт свързан с пари, който ще ви се отрази твърде емоционално на психиката.

Въпреки някои съмнения или песимизъм относно развитието на неща, които касаят дома ви или имуществото ви, през тази седмица ще имате повод за радост. Ще може да постигнете заслужен успех за нещо, в което сте вложили време пари и енергия.

Момчетата и момичетата ще се наложи да говорят по-откровено с близка жена, която може да бъде баба, майка, сестра и друга. Затова определено ще има конкретна причина и тя най-вероятно ще бъде свързана с вашия личен живот или с личните ви планове за бъдещето.

В повечето случаи ще намерите разбиране или подкрепа от нейна страна и това може да ви даде сила и вяра да продължите напред. Седмицата носи приятни преживявания, включително такива свързани с личен празник на жена от кръга ви приятели или роднини.

През тези седем дни ви предстои да вземете поне едно важно решение за бъдещето си и за него ще се нуждаете от подкрепата и разбирането на близки до вас хора.

Мъжете ще имат няколко интересни срещи през седмицата, които могат да бъдат свързани с хора, които познавате или ще имат връзка с някаква институция, организация и др. През тази седмица ще бъде важно да обърнете достатъчно внимание на всички ваши финансови дела, документи или договорни отношения.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани със заплата, договаряне на финансови параметри относно един нов ангажимент и така нататък. Много неща ще може да свършите през тази седмица и то по най-добрия за вас начин, които ще са важни за вашия дом и семейство.

Жените ще запомнят седмицата със странни преживявания или с възникването на неочаквани ситуации. За някои от вас те ще бъдат свързани с пътуване, а за други ще бъдат свързани с хора, които живеят на някакво разстояние.

Много интересни седем дни ще донесе живота за вас, в който ако имате едно по-позитивно виждане за бъдещето ще може да откриете нови опорни точки за развитие на ваши планове или идеи. Това ще бъде благоприятна седмица за планиране и организиране на пътуване през летния сезон.

Водолей
През седмицата от 9 до 15 май основните ви ангажименти ще са свързани с изпълнение на ежедневните ви семейни и професионални задачи.

Почти всеки ден ще ви изненадват и натоварват с най-различни емоции важни събития или новини. Приемете, че тази седмица е специална за вас и разпилявайте времето си!

През тази седмица мнозина ще обсъждат бъдещето на едно планирано преди време пътуване.

През тази седмица ще имате интересни и полезни за вас контакти с хора от друго населено място.

През тези седем дни ваш роднина или приятел ще ангажира вниманието ви със свои лични или професионални проблеми. Натоварването ви с чужди проблеми няма да бъде приятно, но е важно да дадете подкрепа или съвет в този момент.

Като цяло това ще бъде седмица, в която развитие ще имат вашите духовни качества: ще имате възможност да ги покажете или обратното, да „блеснете“ като една материалистична и егоистична линост.

През седмицата ще възникне грижа свързана със здравето на близък човек.

Любовните недоразумения и спорове ще преминат бързо през тези седем дни. Надявам се да сте научили вече някои житейски уроци и да спрете да повтаряте едни и същи грешки.

През седмицата ще преживеете изненада в дома си свързана със събитие в живота на човек от семейството ви или от кръга ви роднини. Вероятно става дума за човек, който в момента не живее с вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, намиране на сродна душа или среща с нов интимен партньор.

Момчетата и момичетата ще имат една специална седмица, в която ще откриете нови светове свързани по-скоро с духовния свят, отколкото с материалния. Откриването на нови светове свързани с една невидима част от живота не се влияе от възрастта на човек, а от неговата готовност да приеме неща, които за останалите могат да изглеждат странни и фантастични.

По много по-различен и интересен начин ще виждате нещата в света, в който живеете, но и във вашия собствен живот.
Това ще предопредели и появата на нови планове и цели, които ще променят приоритетите ви по някакъв начин. Седмицата носи преживяване свързано с момче или с млад мъж роден под воден или въздушен зодиакален знак.

Мъжете ще имат повече битови или имуществени задачи и проблеми на плещите си. Мнозина ще разчитат на вас, а вие почти на никого. Осъзнаването, че може да се осланяте на собствените си сили и умения, може да ви направи по-практични и по-отговорни към това, с което ще се ангажирате.

Седмицата носи различни преживявания с приятели, включително такива свързани с рожден ден или с друг повод, който ще изиска покупка на подарък.

И през тази седмица няма да липсват стресови ситуации или моменти на по-силно напрежение. Те могат да бъдат свързани с инциденти или с неприятни събития предимно в живота на хора, които са ваши роднини или приятели. Седмицата може да се запомни с нещо специално, което е свързано с ваш познат роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Жените ще имат най-различни очаквания за тази седмица, свързани с личния, семейния или професионалния живот. През тази седмица вие по-скоро ще очаквате развитието на тези събития, отколкото да имате някаква водеща роля в тях.

Притеснение може да предизвика едно здравословно неразположение или новина свързана със здравето на близък човек. В любовта трудно ще постигате хармония и синхронизиране на вашите желания с тези на вашия партньор. Вашата връзка независимо дали сте семейни или не, все още е в развитие и нагаждане на две индивидуалности.

Риби
Седмицата от 9 до 15 май обещава интересни и емоционални събития свързани с пътуване, с постигането на важни успехи, с нови начинания и срещи с хора отблизо и далеч.

Мнозина ще имат поне един повод за събиране с приятели или с роднини по специален повод.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване с цел преместване на село, в друг град или държава, завръщане в родината и др.

В личен план отношенията ви в голяма степен ще се влияят от настроението или желанията на жена, която е ваша сестра, майка, приятелка и др.

През тази седмица ще бъде важно да обърнете по-сериозно внимание на здравето си.

Избягвайте сближаване с непознати хора. Преценката, мнението ви за тях в повечето случаи ще се окаже погрешна.

През седмицата ще успеете да разрешите битов или имуществен проблем. Нещата няма да се получат така както вие искате, но поне ще намалите товара си от грижи.

Ще имате възможност да стабилизирате и хармонизирате отношенията си с човек, който има някакво значение в живота ви.
През седмицата ще се разговаря сериозно по въпроси свързани със заплата, финансов документи свързани с работата или с бизнеса ви и други важни финансови действия.

Любовните ви отношения ще се влияят от проблемите или успехите ви в работата.
Това е седмица, в която в една нова любов ще трябва да се подходи с много такт и търпение, така че, забравете за огнените чувства и пламъци ????

Момчетата и момичетата ще са много емоционални през тази седмица, което определено ще повлияе на по-големия интерес към романтични и интимни преживявания.

През тази седмица може да пътувате с любимия човек, дори това да е на съвсем кратко разстояние. Някои от вас може да създадат интересно познанство с човек от друго село, град или държава.

Основните събития през тази седмица ще циркулират предимно около вашия любовен живот, около кръга ви приятели и всякакви други възможности за забавления и развлечения.

Мъжете ще са склонни да се връщат към своя стара любов или интимна връзка, давайки си сметка за някои пропуснати възможности тези отношения да се изживеят по-пълноценно или да продължат по-дълго време.

Не са изключени през този период решения свързани с раздяла в любовта, което ще се дължи на дълго време преживяна агония в отношенията.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване с приятели или с любим човек. Седмицата носи неприятна новина от близко разстояние свързана с човек или семейство, които познавате.

Жените може неочаквано да срещнат своя стара любов, стар приятел или да получат новини свързани с такива хора. През седмицата избягвайте конфликти с жена, независимо че тя може да не живее във вашия дом, и дори може да пребивава в момента на някакво разстояние от вас.

Провокации през тази седмица няма да липсват, и при невнимание от ваша страна вие може много да лесно да влезете в един конфликт, който няма да ви донесе никаква полза. Седмицата вещае съновидения или различни действия свързани с хора, които вече се намират в отвъдното.

Източник: astro.velida.net