Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15-21 август)

Овен 

Тази седмица изглежда, че ще се занимавате повече с въпроси, които касаят ежедневието ви, както и някои професионални дела. Имате нужда от период на спокойствие и почивка, за да подредите мислите си. Това може да бъде най-добрият период за по-дълга ваканция, в която можете да се погрижите както за близките си, така и за себе си. Ако сте във връзка, седмицата е много добра да уредите някаква съвместна работа с партньора си, без спорове и без напрежение.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец

Тази седмица изглежда, че проблемите, свързани с професионалния сектор, няма да бъдат сред приоритетите ви, тъй като астрологичните аспекти, които ще се оформят през нея, препоръчват по-спокойно и безгрижно настроение. Може да се появят малки проблеми в партньорските отношения. Отдалечавате се един от друг, но е по-добре така, отколкото да се обвинявате за разни неща и да се карате всеки ден. Ще намерите правилния път, който ще ви помогне да разрешите всичките си проблеми.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци

Тази седмица ще дадете приоритет на някои въпроси, свързани с вашия дом, както и някои семейни дела. Може да има някои задължения, които ще ви накарат да промените програмата, която сте имали предвид, но е сигурно, че ако решите да се справите с тях, няма начин да не успеете. Тези седем дни може да изведат на преден план спомени от минали отношения и това може да е повод за възстановяване на връзката с човек, от когото сте се дистанцирали.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак

Като цяло тази седмица може да създаде големи очаквания по отношение на ново или скорошно познанство и това е нещо, на което трябва да обърнете внимание, тъй като може да доведе до „неприятности“. Ако сте във връзка, не позволявайте на горчивите спомени от миналото да повлияят на отношенията с партньора/ката ви и ако има нещо, което смятате, че ви предстои, предпочитайте да го обсъдите с него. Не забравяйте малките неща, които ви зареждат с радост и оптимизъм всеки ден. 

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв

Тази седмица може да има засилена комуникация с хора, свързани с работата, тъй като изглежда, че ще има новини, които ще ви заинтересуват! Ще започне много добър период за разрешаване на въпроси, свързани с финансовия сектор. Изглежда, че всичко ще започне да се нарежда. Добрата комуникация, която ще съществува през тези дни между вас и партньора/ката ви, ще помогне значително за уреждане на битови проблеми, което ще играе много важна роля за настроението ви.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Дева

Като цяло тази седмица ще бъде много полезна по отношение на комуникация, пътуване и връзки с обществеността. Ако сте необвързани, е възможно да направите ново запознанство чрез хора от по-широкото ви обкръжение или по време на социално задължение. Реалистичният подход дори към емоционалните проблеми ще бъде ваш ценен съюзник и това е нещо, което не трябва да забравяте. Този период ще имате много по-добри предизвикателства, които ще изискват по-голямата част от вашата енергия.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –20, 21

Везни

Излезте от рутината и правете нещо ново всеки ден. Отидете на шопинг, на масаж и спа процедури и се погрижете повече за себе си, отколкото за дома или семейството си. Всички тези промени ще ви помогнат да гледате по-оптимистично на бъдещите планове. Едно пътуване добре ще ви се отрази. Ако сте женени, отношенията ви със съпруга/та ви ще станат по-балансирани и хармонични. Ако не сте обвързани, този седемдневен период, може да създаде измамно настроение или да превърне обикновеното „съчувствие" в светкавична любов.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион

Тази седмица ще започне нов период за вас, който ще бъде съпътстван от срещи, контакти, пътувания, разговори и най-вероятно нови споразумения. Този период показва, че в допълнение към комуникационните умения, вие също ще имате повишена енергия и комбинацията от тези две ще направи чудеса по много въпроси! В емоционалния сектор е необходимо внимание, тъй като седмицата може да постави емоциите под лупа и да създаде емоционален преливник.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец

От средата на седмицата ще се почувствате още по-уверени в комуникативните си умения и в убеждаването си, което ще ви помогне съществено по въпроси, свързани с работата. Някои въпроси, които ви интересуват, ще останат на заден план, но може да има задкулисни срещи, споразумения, договорки, както в личен, така и в професионален план. Някои планове, които правите, може да се наложи да бъдат променени. Преди всичко не бъдете прекалено строги към другите и покажете на хората, че ги цените.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог

Тази седмица изглежда, че ще почувствате нужда да отделите повече време на приятелите си, на общуването си с тях и на някои колективни дейности. Вашата комуникативна нагласа ще бъде много полезна за развитието на ново познанство, което е привлякло интереса ви. Тази седемдневка може да създаде „идеална ситуация“ за флирт. Ако сте във връзка, романтичното настроение ще допринесе много за стоплянето на чувствата между вас и партньора ви.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей

Тази седмица изглежда сте решени да си дадете почивка от професионални задължения, но не и от мисли за тях! Като цяло ще имате много енергия, така че ще се отдадете на всичко, което означава нещо за вас. Обърнете внимание и на физическото си състояние. Вашата по-чувствителна страна ще излезе наяве. Ако е възможно, опитайте се да запазите хладнокръвие и самоконтрол. Не показвайте, че ви пука. Ще бъде "гореща" седмица на емоционално ниво, което ще създаде романтична атмосфера.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Риби

Като цяло тази седмица може да създаде мътен пейзаж по отношение на работата ви, така че ще трябва да бъдете търпеливи и наблюдателни, за да можете правилно да оцените всички налични данни. Не позволявайте на негативните мисли да повлияят на настроението ви, особено ако не са придружени от действителни факти. Финансовият сектор, приходите и разходите се нуждаят от повече внимание и уреждане през тази седмица. Ако сте необвързани, не позволявайте на импулсивните чувства да ви водят до рисковани ходове в емоционалното поле.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –20, 21

Източник: Требюн.Бг